|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
24.1.2012 6:52:44   
Polzi
jutro
tudi sama sem načeloma proti izkoriščanju sistema, ampak ko si videl kako ga drugi izkoriščajo, si potem še sam avtomatsko prisiljen v to. Ker se ti zdi bedno, da nekdo ki ima velik večje dohodke kot ti še ožema državo.
Če je ta zakonodaja res tako spremenjena se sploh ne mislim ubadat z njo. Še začasno prebivališče si bom zaenkrat uštimala pri njemu. Kje se mi pa da hodit po sodišču in neki dokazvat, kar itak ni res in se handlat za preživnino. Dokler mava oba posel tako ni problem za finance, če ga pa kdo ne bo imel bova pa itak upravičena do dodatkov od države.
men gre sam na živce folk, ki hoče na vsak način od države iztržit vse. In  kdo to plača? Seveda mi, ki hodimo v službo.....

Disere in njen dragi - res ste kar dolgo zdržali 3v1. Držim pesti, da se kmalu cartate in, da bo vse OK. Poročaj kako in kaj.

jedilnik - tudi meni je dokaj všeč, razen zajtrki z mlekom mi ne sedejo, ker mleka ne spravim dol. Vse mlečne izdelke ni problema, mleko pa ne gre in ne gre. Bom nadomestila s čajčkom. Pa še fajn se mi zdi, da bi se dal shujšat s tem jedilnikom. Če se seveda med obroki ne filaš s prigrizki, tako kot jazuser posted image

porod - danes sem sanjala,d a sem bila v porodni, čeprav se še ni nič dogajal. Pa je zdravnik sam neki nakladu in nakladu, tak da sem spokala in šla domov. Pol se mi je še pa sanjal, da smo že mel bebico in je nisem znala v avto dat z lupinico in mi je kr ven padla user posted image user posted image  Jajo, jao

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.1.2012 7:51:26   
tosja
user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro, čeprav na našem koncu deževnouser posted image pa taka zima...user posted image

Disere user posted image user posted image danes boš spoznala svoji princesiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.1.2012 8:01:32   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Pogrešam sirenetto!!!!!!!!!!

Se javlja samo pri Primorkah...user posted image user posted image user posted image

He he, sem videla ja da si me prišla pokukat tja user posted image user posted image user posted image .
Joj mi ne znese pisat in tukaj in tam, tako da tu imam že ogroooomno dela samo z branjem tukaj in ko vse preberem že pozabim kaj sem hotela vse komentirat,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa potem si rečem, da bom naslednjič še pokomentirala in potem naslednjič je spet isto,user posted image .

Sem pa hotela zadnjič ti napisat ko si omenjala dojenje, da je bilo zame full dragoceno branje na med.over.net, forum dojenje....sem tudi marsikdaj kaj vprašala in dobiš res izčrpne in dobre odgovore na vsako vprašanje!
To tudi ostalim, če boste imele kakšne težave z dojenjem (pa držim pesti, da nam bo vsem zalaufalo in da ne bo nobenih težav sploh!), zelo priporočam!

Ostalo bom pokomentirala drugič, ker me čaka večerja in Tv (italijanski big brother) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vedela, da te bom zbezala na plano...user posted image

Te ementalerske luknje so hudič, ja user posted image user posted image

Me veseli, da ste zdravi in v mirnem čakanju user posted image Kako bibon? A hodi v vrtec??? Jaz sem zdaj kar malo zapaničarila glede tega vrtca, je po laringitisu tako prehlajen, da imava cel dan dela z nosomuser posted image user posted image user posted image pa še neke viroze so začele razhajatuser posted image
Hvala za nasvet glede dojenjauser posted image user posted image user posted image
Tokrat se bom tako vrnila po nasvet k dr. Golobovi, če bo potrebno. Ne mislim več poslušat patronažne. Glede tega sem bolj umirjena, ker sem se prvič bala, da ja ne smem kaj rečt patronažni, ubogat....
Ja pa ja, tokrat se ne bom šla tako. Sploh če mi misli hodit v popoldanskem času, jo bom kr skenslalauser posted image
Prvič sem mislila, da brez nje ne zmorem...tokrat je drugače!!!user posted image

...uživajuser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.1.2012 8:12:47   
tosja

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

10.3.

user posted image alna, 3 user posted imageokolica LJ user posted image user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image  

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image     user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

user posted image   lešnica, 1user posted image user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

user posted image  zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

user posted image   Matejka80 user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 65
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.1.2012 8:16:42   
tosja
user posted image user posted image user posted image
komaj sem našla naš seznam...

Pomagajte pri novem in tega kopirajte naprej...user posted image

Prosim, naj ena to lepše oblikuje - obarva....user posted image , pa en user posted image manjka - moj ementaleruser posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 24.1.2012 8:23:35 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.1.2012 8:22:13   
tosja
user posted image user posted image MARČEVSKI ZAKLADKIuser posted image user posted image

zuza, december 2011, user posted image user posted image Patrik

Pattyka, januar 2012, user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 8:23:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.1.2012 9:26:21   
čebela1
user posted image punce dejte mi povedat kje bi lahko tist DVD od vzajemne naročila...al sm butl ampak ne najdem na njihovi straniuser posted image  smi2 sva bila tudi na handlingu na šoli, ampak toooolko informacij, in tko na hitro vse povedano, da ze zdaj nevem več nič skoraj pa še ni 1mesec od takratuser posted image  pa bi blo res fajn met neki tazga doma... nekaj sem celo gledala da bi tole knjigo naročila/kupila...
http://www.baby-handling.com/

jassika: tudi jaz sem ful taka - ČIMMANJ KOMPLICIRANJA! upam da mi "rata"user posted image  tudi jaz zavoljo komoditete pri določenih stvareh ne mislmi odstopati... npr. tudi pleničke sem se odločila za pralne. vem da bo ful več dela, se ne slepim... ampak mi je "zdravje" oz kaj je boljše za otroka (čeprav je zame težje) več pomeni... NOOO da se nebom zagovorila, ker tudi sem lahko pametna zdaj ko se nisem probala nič...ampak močno upam da mi uspe. pri plenicah, in pri hanlingu!user posted image  bom se "hvalila" čez par mescou -al pa tut neuser posted image  user posted image  user posted image

gnezdenje: me daje že par mescou, samo ta teden (končno?user posted image ) zaključim s sluzbo in se bom spravla še cunjce oprat in zlikat.. to je pa potem to-za pripravit nič večuser posted image  

dejte mi samo še povedat - nastavki za dojenje- je to nujno potrebno, oz. otroček lažje čez to vleče potem, ali težje? se potem ko se navadi na to res noče več brez tega? nevem najbrš so vpršanja za ene čudna ampak jaz res nevemuser posted image user posted image  je to samo za mamo da se izogne vnetim in krvavim bradavicam, ali je tudi za otročka boljše/slabše...ali celo vseeno? nevem...prašamuser posted image user posted image  pa še eno vprašanje (tiste ki že imate malčke) kombiniranje dojenje/steklenička... v materinski šoli je sestra rekla da je dobro da vsaj 1x na 2 dni si izčrpamo mleko in mu damo po flaški, da se navadi... po drugi strani pa sem slišala tudi informacije (oz. izkušnje) ko so rekle ene da čim so mu dale 1x po flaški ni hotel več vlečt po joški, oz. da je spet par dni rabil da se je navadu!?!? pa bodi zdaj pameten? učasih če je kakšna situacija ko moraš nekam nujno it pa pustit malčka pri očetu-takrat bi si najbrs tudi izčrpala pa pustila mleko doma, k ne? nooooooo nevem-sem že anmlo zmedena od vseh informacij, bebrane literature, mnenj itd...user posted image  user posted image

disere: srečno!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.1.2012 9:35:15   
cokolino
desire (in možek): sporoči, ko prideta vajini princeski user posted image user posted image user posted image
izkoriščanje sistema: hja, v naši državi je možno čisto vse, žal je pač tako, da bolj ko si pošten, večji osel si, žal žal žal!!!Poznam primer, ko je pri nas delala ena študentka, ki je imela mamo samohranilko-zelooo premožni, punci je za 18.r.d. kupila novega BMW1, ravno tako drugi hčerki, no eni je kupila še stanovanje v Lj, drugi pa naredila hišo...no in pol se mi ta mala pohvali, kako so ona pa sestra imele ta najvišje štipendije, ker je mama pač samohranilka in se je pač znašla, ker odlično pozna zakone (dela v računovodstvu)...kdor zna,pač zna user posted image
oblačilca za dojenčke: Prosim lepo, a mi lahko kdo napiše, kaj vse se potrebuje na začetku???????Ker to je naš prvi baby in meni se niti ne sanja.In kupila nisem še nič!!!!Sem se včeraj srečala z enimi kolegicami, ki imajo rok v aprilu in maju, in so me tako čudno gledale, da kako nimam še nič, da ker one so že vse lepo oprale in zlikale...mi je blo kar nerodno!
Šola za starše: pri nas se začne naslednji teden

No mene pa je začelo skrbeti, ker imam zadnje 3dni visok pritisk (še posebno zvečer)...v petek imam kontrolo in sem res mal v strahu, da ostanem notri.Res me je strah.

Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.1.2012 9:35:24   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Disere user posted image user posted image danes boš spoznala svoji princesiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem mislimuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.1.2012 9:42:12   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

dejte mi samo še povedat - nastavki za dojenje- je to nujno potrebno, oz. otroček lažje čez to vleče potem, ali težje? se potem ko se navadi na to res noče več brez tega?

nastavki za dojenje ti pomagajo, če imaš razdražene bradavice in da ti jih nadaljnje dojenje še bolj ne poškoduje. recimo, pri meni je blo tko, da me je že od prekomernega začetnega dojenja tko bolel, da sm vriskala v glavi, z nastavki pa omililiš bolečino in pa tud vidiš, če že res imaš kej mleka. ko sam vleče na prsih nimaš občutka, da sploh kej potegne iz tebe, z nastavki pa vidiš, da ga imaš.

jst jih imam že doma, za vsak slučaj, ker me je od ta prve user posted image izučilo, da je bolš met prpravlen in da sam vzmaeš, če rabiš.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.1.2012 9:50:29   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

oblačilca za dojenčke: Prosim lepo, a mi lahko kdo napiše, kaj vse se potrebuje na začetku???????Ker to je naš prvi baby in meni se niti ne sanja.In kupila nisem še nič!!!!Sem se včeraj srečala z enimi kolegicami, ki imajo rok v aprilu in maju, in so me tako čudno gledale, da kako nimam še nič, da ker one so že vse lepo oprale in zlikale...mi je blo kar nerodno!

no ja, zdej si kr nabavi stvari, da ne bo kakšne akcije potem.

jst ti predlagam naslednje:
*bodiji na preklop (ne nevadni, ker ga boš tko s preklopom lažje oblekla)
*nekaj benkic
*žabice do pasu
*topli zokenčki
*kapica npr.2 tanki za po kopanju in 1x za ven
*tetra plenice npr. 30kos
*žametni bodiji v celem (oblečene roke in noge)
*ali delni (oblečene noge, na ramenih se zapnejo)
*topel kombenizonček za iz porodnišnice in za na začetne sprehode, ker mislm, da bo še zima
*toplo deknco

to je nekaj osnovnega. sej ko boš šla v nakup, boš še kej primernega zagledala. če imaš sušilni stroj je OK in ne rabiš ne vem kolk nakupit, ker imaš v roku 3 ur oprano in posušeno.

naj še katera doda, če ima kakšno idejo.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 9:50:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 9:53:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.1.2012 9:54:17   
kaminek
jst si grem pa zdele en kofe skuhat potem pa grem pripavit torbo za v P, ker odlašam že preveč časa. pa cajt imam, da lepo v miru vse nabašem notr.

a je pri vas tudi tako, da po ta novem patronažna pride že 1x na obisk na dom pred porodom????pri nas je to novost, tko da se zgleda malo pogovori s teboj. bomo vidli o čem. user posted image user posted image user posted image al bo pa sam pršla mal pofirbcat v kakšnem okolju bo user posted image rasteluser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.1.2012 9:56:16   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: populis

kaminek: user posted image user posted image user posted image sva isto pisale :)

user posted image user posted image pr men je neki štekal forum in nisem mogla prej objavit

Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 9:58:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.1.2012 9:58:49   
zwezdica82
Živjo

Vas berem kar pogosto ampak ni časa da bi odgovorila. Imam rok 28.3.2012 pričakujemo pa user posted image , je pa to moj drugi otrok. Tudi prvo imamo punčko in je sedaj dopolnila 13 mesece. Je že taka razgrajačica.

Sem včeraj opazila da ste včeraj klepetale o obsegu trebuha. Sem si ga za štos izmerila pa me je kar malo šokiralo. 113cm - sicer mi je še od prej malo trebuha ostalo pa tud 12kg sem spet pridelala na 6 podlage..Kar pridno papca naša bejbika..

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 9:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.1.2012 10:01:24   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst si grem pa zdele en kofe skuhat potem pa grem pripavit torbo za v P, ker odlašam že preveč časa. pa cajt imam, da lepo v miru vse nabašem notr.

a je pri vas tudi tako, da po ta novem patronažna pride že 1x na obisk na dom pred porodom????pri nas je to novost, tko da se zgleda malo pogovori s teboj. bomo vidli o čem. user posted image user posted image user posted image al bo pa sam pršla mal pofirbcat v kakšnem okolju bo user posted image rasteluser posted image user posted image

To pa ne bi vedela. Pred 3leti in pol je prišla po porodu. Kje pa je dobila tvoje podatke, da te obišče?

G mi je rekla, da bo prišla v času pred porodom, ko bom že na porodniški. ker zgleda, da G da podatke o tvojem PDP in datumu nastoma porodniške.

Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.1.2012 10:02:04   
cokolino
Punce hvala user posted image !!!!!!

Aja kaminek pri nas še ni navada, da pride patronažna na obisk pred porodom, jst sam upam, da bo pol prišla, ko rodim!!!

Jada ti si pisala, da tvoj dela tudi nočne, no moj tudi in upam, da ne bo kaka akcija, ko bo on v nočni...ker žal imamo doma ful slab signal za mobitel, sej čez teden je tast doma, ma za vikende sem pa sama.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 10:03:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zwezdica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.1.2012 10:03:24   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

Živjo

Vas berem kar pogosto ampak ni časa da bi odgovorila. Imam rok 28.3.2012 pričakujemo pa user posted image , je pa to moj drugi otrok. Tudi prvo imamo punčko in je sedaj dopolnila 13 mesece. Je že taka razgrajačica.

Sem včeraj opazila da ste včeraj klepetale o obsegu trebuha. Sem si ga za štos izmerila pa me je kar malo šokiralo. 113cm - sicer mi je še od prej malo trebuha ostalo pa tud 12kg sem spet pridelala na 6 podlage..Kar pridno papca naša bejbika..

lp

lepo, lepo. dve babnce boste imel, krasno. jst sm si tud potihem želela še eno pupiko, ampak bo decuser posted image user posted image .

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.1.2012 10:06:33   
kaminek
eni imajo nočne, moj pa ima vedno tako "srečo", da ko je kakšen pomemben dogodek, mora on it na sestanek v tujino in zdej naj bi šel v IT za 3 dni. user posted image user posted image ampak se je uspel nekako zment, da če bom rodila pred PDP (moja ocena je,da rodim 3.3.2012user posted image ), bo šel na sestanek, drugače gre pa en drug, da bo ob meni.user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
24.1.2012 10:08:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.