zara13
|
Ojla! Evo malo časa, da se vam oglasim. vloga - jst sem jo ravno danes oddala na davčni, ko sem urejala še nov potni list. Malo me je panika, ker sem videla, da mi poteče, pri rezervaciji letalskih mora biti pa tudi št. potnega lista vnešena in še dobro, da se da le-ta spreminjati. Tako, da sem uspela še danes avio karte rezervirat. Pred NL sem našla super ponudbo za 470€, no itak teh letov ni bilo več na voljo, sem pa dobila sedaj za 518€ in sicer Trst-Rim-NYC, z Brnika bi bilo čez 700 € :( zdej rihtam te zadeve. Tian - ma super je, ne vem kaj tako dobro vpliva nanj, ukvarjanje 1 na 1 vsak dan min 2 uri ali dieta GF/CF? Verjetno kar oboje in smo zelo veseli. Njegov napredek se kaže v tem, da: - ima boljši očesni kontakt, - več komunicira z nami, čeprav še ni verbalen, ampak non stop neki čivka :), - pred NL se je v vrtcu prvič vključil tudi v igro svojih sovrstnikov, plesali so ringaraja in se je lepo za rokice držal in sodeloval, kar je ogromen napredek, torej je pokazal zanimanje za ostale in ni bil nekje sam v kotu, - v nedeljo se je prvič smiselno zaigral z avtomobilom, ga je vozil gor in dol, prej je samo koleščke obračal, - zmoti ga še vedno to, če se kakšna stvar prestavi, ko jo daje v vrsto - dela kolone s časopisi, letaki ali pa kr z drugimi stvarmi, karkoli najde tisti čas, - pri hrani pa opažam, da ni več toliko izbirčen, recimo prej, ko je videl v krožniku jed, jo je zavračal še predno jo je probal, sedaj pa sploh ni problem, kr odpre usta in vse poje. Izvidov še nismo dobili (blato, urin, lasje) tako, da še čakamo zdravnico iz Avstralije, da nam jih pošlje. Naslednji teden pa se odpravljamo v Ankaran v kisikove komore. Jaaaaaaa tud v Sloveniji smo jih našli in ne bo treba v Zagreb moža je poklical en policaj iz KP in mu povedal, da jih ima njegov prijatelj, ki je zdravnik in je to nekaj novega...zdravljenje s kisikom za različne bolezni in nam je podaril 10 ur tako, da gremo sprobat to stvar pa, da vidimo kako sploh to deluje. 2x na dan bo šel po uro in pol not in en od naju z njim skupaj v komoro. V nahrbtnik bom nabasala nekaj igrač pa DVD slučajno, da ne bi kej ven silil, me prav zanima kakšen bo občutek biti tam notri. Me čist spominja na japonske kapsule kjer spijo, je vse bolj utesnjeno :S Andromeda - ja tole spanje, ne moreš verjeti ma Tian se je včeraj tudi kar naprej zbujal, ne vem kaj mu je bilo. Upam, da bo danes ponoči bolje spal. onur - upam, da vama je uspel bowling/večerja večer ;) Jst pa šibam zdejle malo knjigo brat, imam fajn mir..lep večer & lep vikend vsem P.S. Bethany, tebi pa srečno, da bo vse potekalo tako kot si želiš in, da bo kmalu štručkica v tvojem naročju!
|