|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
18.11.2011 14:59:41   
andreja_p
Julij82 čestitam,da si nosečka.Le malo jih je ki jim uspe z IUI postopkom,vendar tudi čudeži se dogajajo.Prihranila si si veliko bolečine in živcev,če bi morala na IVF.Res izkrene čestitke,sem vesela zate.Bi te pa prosila,če mi poveš kakšno dijagnozo so vama postavili in koliko let imaš.

Vsem ki ni sedaj uspelo bo pa naslednjič.Ne obupajte.Tudi jaz sem ena izmed vas,ki vsak mesec upa da bo videla user posted image .
Lep vikend

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
18.11.2011 19:54:25   
julij82
Andreja_p najprej sem imela lansko leto laproskopijo in histeroskopijo, našli še polip, ki so mi ga odstranili....pa tudi po tem nisem zanosila. Oba sva imela vse ok rezultate, samo pluska pa nikjer. Potem mi je drobnič predlagal umetno iui. Dobila sem tabletke Femara, naprej pa po ustaljenem postopku UZ, do inseminacije in inekcij.

stara sem 29 in to je moja prva zanositev po treh letih matranja. Mi je bilo zanimivo da sva bile samo dve punci za IUI in zelo veliko za IVF in je bilo videti, da je ta postopek precej boleč, tko da držim pesti za vse vas. Tudi sama nisem morala verjeti, da kar ni in ni m od nikoder, da se mi lahko že kar v prvo nasmehne sreča. Izgleda da so se zadeve na pravi dan poklopile in da je bilo to to!

Držim pesti zate in za vse ostale!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
18.11.2011 21:16:48   
Storžica 81
 Julij 82 bravo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dve leti nazaj je tudi nama uspelo zanositi s prvim IVI-jem z enim foliklom . Občutki so bili prekrasni.

Lepo nosečnost ti želim !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5428
23.11.2011 8:44:20   
EmaS.
user posted image   dobro jutro user posted image

Dobila sem pošto  :) sedaj kličem, pa nedobim :S nihče se ne oglaša na tel.

user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
23.11.2011 10:54:11   
EmaS.
Jee, dobila sem ev.št., tako da januarja štartam :)

Julija82 iskrene čestitke :)user posted image user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
23.11.2011 13:49:19   
julij82
hvala za čestitke, navijam še za vas!!!!!!

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
23.11.2011 14:36:24   
~Biba~
julij82 user posted image user posted image čestitke, vem kakšni so občutki...pred dobrim mesecem, so tud imeni po 4. IUI povedali da je uspelo...res nepopisen občutek.
Zdaj pa le uživaj, pa čim manj brat novičk, o tem kaj lahko gre narobe; le pozitivno naprej!

Ema S. user posted image user posted image čestitke za pošto..drugo leto je tvoje leto!

Vsem ostalim pa veliko potrpežljivosti in ljubezni! Uspelo vam bo!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
25.11.2011 10:44:09   
lenci
evo moja user posted image je prišla včeraj sicer 1 teden prekmalu ampak je.danes klicala za evid.št za IVF in mi ženska prijavi da kar je na mailu(ker sem v pon.poslala mail) bo vse skenslala ker je sama in nima časa tko da me je kar po telefonu vpisala.imam številko 560 user posted image ampak ker je včeraj prišla menstra moram takoj po novem letu poklicati in mi pove naprej.mislim halooo,če bi prej vedla bi rajš klicala in bi bla že letos na vrsti ne pa da mi tkole reče in je šlo po vodi letos vse.čist sem jezna user posted image user posted image
za vse ostale držim pesti,da bojo čimprej ++!!
za tiste,ki pa ste videle ++ pa čestitke

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
25.11.2011 12:02:22   
EmaS.
lenci, jaz sem klicala v sredo, in mi je rekla naj pokličem prvi dan m. v januarja, ev. številko imam 542

upam da bo srečno 2012 leto :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
30.11.2011 20:30:20   
picifalda_
Pozdravljene,

no pa sem se tudi sama opogumila in se vam pridružila v forumu. Moja zgodba pa je takšna, lansko leto oktobra sem imela laporoskopijo, odstranitev čokoladne ciste na desnem jajčniku ter PCO na levem jajčniku, hrati pa sem imela tudi histeroskopijo odstranitev pregrade.

Od aprila sem 2010 sem na femari 12, zanositev po naravni poti. Sedaj pa se mi je ravno tako s femaro 12 pričel IUI. Danes 12 dan ciklusa sem bila prvič na UZ. Rast foliklov je izjemno počasna user posted image user posted image user posted image , skoraj nenormanlno počasna, desno 5 in nekaj majhnih in levo 6, pri čemer pa je potrebno upoštevati tudi, da je levi jajčnik PCO in je zelo len user posted image
Trajanje samega ciklusa pa je pri meni 36 dni. V petek imam ponovno UZ, upam da se bo povečalo št. foliklov user posted image

Predvidevam, da bom imela inseminacijo tam cca.  12.12..

Zanima me, ali je tudi katera od vas bila na femari 12? In kakšen je celoten postopek? Vse skupi že malo skrbi, ker si z možem res že počasi želiva, da bi bila user posted image user posted image

Ali je po postopku IUI potrebno počivati, ali se lahko narmalno hodi v službo in početi vsakdanje stvari.

Lp

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
1.12.2011 12:28:57   
julij82
oj, jaz sem po iui se normalno gibala. Sem imela srečo, da je bil ravno tisti dan praznik in da mi ni bilo treba iti v službo :). ko sem prišla domov sem malo počivala, popoldne pa plezat, tako da sem športala.

Držim pestke!!!

(odgovor članu picifalda_)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
1.12.2011 21:23:22   
picifalda_
Aha no super, pol mi ni treba skrbet, da bom morala skor nepremično obležat user posted image   Mislim, da si bom po IUI, če bo med tedno potem en dan dopusta vzela, potem bom pa normalno počela vsakdanje stvari, če bo pa vikend bo pa še toliko bolje user posted image .

Jutri imam drugi UZ in res upam, da se številčijo folikli user posted image
Julijan82 čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!! Pa upam, da se ti kmalu pridružim v klubu user posted image user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
4.12.2011 15:03:36   
suzy1111
Živijo punce moje

Po dolgemmm času se vam ponovno javljam, sicer pa vas redno spremljamuser posted image .

18. novembra sma z mojim dala skozi zadni iui postopek, in sicer četrti. Deset dni kasneje sma imela razgovor pri najini dr. kako naprej, kjer smo se skupaj odločili, da greva na umetno. Dr. nama je pripravla vse papirje za konzilij, mi dala napotnice za preiskave, ki jih moram opraviti in nama narčila, naj 1.12. naredima test, v primeru negative pridema še isti teden nazaj v mb, da pošljemo papirje na konzilij ... Ker je mene šraufalo že cel teden ,sem mislila, da sploh ne boma rabla delat testa, ker se bo prej ulilo, ampak se ni, se do 1.12., pa tudi ne 2.12, zato sma se odločila, da test naredim 3.12. vjutro, ko mi bo že kakšne 3 dni zamujala. In res sem včeraj zj. delala test in ugotovila, da te prve decemberske sobote 2011 ne boma nikoli pozabila, ker nama je test pokazal user posted image . user posted image
Sicer ne vem, če nama je uspelo z iui, ali isti dan doma z user posted image , ampak ni važno ...user posted image

V glavnem punce moje ne obupat, ker jaz do včeraj tudi nisem verjela, da semuser posted image , ampak očitno nas življenje preseti, ko najmanj pričakujemo ....user posted image .

Držim pesti za vse vas... user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu picifalda_)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
5.12.2011 8:09:32   
julij82
papirje na konzilij

no saj vam pravim da ni za obupat. tudi po IUI postopku lahko zanosite! Srečno vsem še naprej!

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
4.1.2012 13:23:28   
lenci
evo včeraj klicala in mi je dala sestra datum 10.1. ob 9 morava priti oba v sprejemno(stara porodnišnica)vse izvide in papirje moram imeti s sabo.kako in kaj naprej pa pojma nimam.a mi zna katera vsaj malo povedati kaj me čaka grem za IVF(kratki) in zakaj morava priti oba ker tudi še zdravil nimam?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
4.1.2012 22:13:09   
EmaS.
Lenci, jaz sem danes klicala in greva 25.1. v staro porodnišnico z možem, imam pa dolgi postopek(ivf), tudi vse papirje moram nesti s seboj ( morda nam bodo povedali kako in kaj in dali zdravila ) ...
bomo videli kaj bo...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
9.1.2012 11:40:51   
julij82
pozdravljene,
po pa sem spet med vami...žal. ampak tako pač je. zanima me kako gre sedaj postopek, ko imaš IUI in ga končaš z nosečnostjo, potem pa pride do SS? kako sedaj naprej. Ali je potrebno zopet na Ginekološko kliniko se prijaviti in čakati da prideš do G in da te napoti spet na IUI oz odobri in potem spet mučno čakanje na pošto in veselo na delo s postopkom naprej??
Res me zanima kako sedaj naprej?

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
9.1.2012 17:39:55   
andreja_p
julija82 user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti,da se je tako končalo.Kaj je bilo narobe,da si imela SS?
Glede postopka ti bi pa rekla,da moraš ponovno poklicati,da te naroči pri ginekologu za neplodnost,v LJ,ali MB,kjerkoli se že zdraviš.Potem pa ti bo ta ginekolog dal napotnico za ponovni IUI in ti povedal koliko časa moraš počakati zaradi splava.Je isti postopek,kot je bil prvi,edino dodatnih pregledov ne rabiš.Verjetno je tako ne vem.Drugače pa pokliči če si v LJ sestro Tatjano ji povej kaj se ti je zgodilo in da ne veš kako sedaj poteka postopek,Ona ti bo najbolj preprosto razložila,je zelo prijazna in te bo tudi naročila,da čimprej prideš na pregled k svojmu ginekologu.Ji kar reči naj te naroči.
javi kako si rešla,pa srečno in pogumno naprej

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
10.1.2012 14:23:23   
Anonimen
Imam napotnico za iui ko dobim user posted image moram poklicati not da me naroči zanima me ali potrebuje moj partner tudi kakšno napotnico ali gre to vse preko moje saj nima dodatnega zavarovanja hvala za odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 5444
11.1.2012 10:22:08   
lenci
evo jaz sem včeraj bila na posvetu za ivf.dobila inekcije puregon.probna pikica je uspela in jo je seveda dal moj(bil je zelo nežen)tako,da če bo naslednjič tko bo super.sedaj samo še čakam da pride user posted image in se potem začnem špikat 2 dan.7 dan pa imam UZ.toliko od mene zaenkrat.ostalim pa želim čimprej en velik +.
julij82 tako mi je žal za tebe ampak punca glavo po konci in gremo naprej k zmagi držim pesti da bo naslednjič uspešno.
anonimen hmm težka bo tole,ker morta oba imet napotnico(svojo)za vse teste in izvide.tko,da če še nista naredila testov kot so(kri za spolno prenosljive bolezni,...bosta to še morala.bosta pa oba rabila napotnico od svojega osebnega zdravnika.vseeno raje pokliči sestro in vprašaj kako in kaj da se ne bo potem kaj zakompliciralo in bosta morala plačati(kar pa ni poceni).držim pesti!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
11.1.2012 12:39:09   
julij82
Andreja_p hvala za noavodila in Lenci hvala za lepe želje. Sem danes poklicala sestro Tatjano in je bila kar šokirana ko sem ji povedala kaj se mi je zgodilo. in dobila sem datum v sredini marca za pregled oz posvet pri g na ginekološki kliniki in potem se bova skupaj odločila kako napre. važno mi je da mi že sedaj čas teče, ko moram mirovati na tem področju. Srčno upam da se bo tokrat vse poklopilo in ravno tako šel IUI v prvo, ter da bo leto 2013 bolj srečnejše od 2013 :) žal se leto hitro okoli obrne.
Ve pa pogumno naprej. Držim pestke za vas :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
12.1.2012 18:23:35   
lenci
tukaj pa bolj malo pišete zadnje časeuser posted image user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
12.1.2012 20:11:50   
julij82
Lenci to imaš pa prav. Pa vedno je tako... lahko ti pa jaz kaj povem :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
19.1.2012 9:47:07   
lenci
no jaz še vedno čakam da pride user posted image ,da se začnem pikati in kot zanalašč je še ni od nikoder.prsa imam napeta in na dotik boleča,veliko belega toka,lulanje na vsake 30 minut(približno),bolečina spodaj traja že 3 dni,..ne vem kaj me spet heca mogoče se preveč bojim postopka in sedaj še user posted image blokirauser posted image user posted image
javite se kaj punce da vidimo kako se imate in če je kaj novegauser posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
19.1.2012 11:59:41   
julij82
Lenci, držim pesti, da je ratalo oz se prijelo!!!!!
jaz čakam na marec da mi spet dajo zeleno luč za iui. Sem se pa mal preusmerila na zdravilne čaje in upam da mi najprej uspe porihtati psiho od ss, ter pripravi teren za naslednje borbe. Sedaj moram itak mirovati, 7.2. da mi g pove koliko časa je še potrebno čakati :).
upam, da mi že prej rata, predno bo pošta prišla za odobritev in cel postopek....

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?