|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
3.11.2011 9:58:29   
mirjanajelenko
joj en teden za mano
in gdaj  boš delala test kateri dan

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
3.11.2011 10:42:04   
julij82
8.11. dobim še stopko, potem pa ne bom delala testa, ampak v upanju da ne dobim M grem delat samo še krvni test 17.-ga M naj bi dobila 11.11.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
3.11.2011 15:03:13   
vesper
hej punci,

Jaz sem imela IUI v petek 28.10. Jutri bo en teden. user posted image A ima katera od vaju kakšne znake??
Aja, jaz sem v MB-ju in ni te druge injekcije za podporo, ko jo dobite v LJ, tako da jaz imam naročilo delat test 11.11. Je pa res, da je ne pričakujem 13.11, tako, da bom najverjetneje počakala do takrat, da me kaj ne preseneti. user posted image oz. mogoče test nardim 11.11 user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
3.11.2011 16:10:26   
mirjanajelenko
julija82 čeprav nevem a sem te razumela ok 8 dobiš stopko se pravi 9tega greš na iui in krvne teste maš 17 se pravi 8 dan po iui. ka tak hit krvni pokažejo ., ker pol jih grem js tud že delat  js sm 10 dan po iui
vesper ok 4 za mano si ampak alo js čutim da user posted image  prihaja, no čutim vsa mozolasta sm hahah kot vsak mesec. edino puls mi nabija in pritisk mam povečan 2 dni že pa pulsa 120.
to sem mela pri tamali pa nism vedla da sm user posted image user posted image user posted image user posted image . zdj pa ne vem neki mi kaže pozitivno neki pa negativno.
in ka se z tabo dogaja. kaj ti čutiš spremembe in kakšno. ma sm ferbćna hahaha

vglavnem user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse in da ćim prej zagledamouser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
3.11.2011 19:11:55   
vesper
mirjanajelenko,
če se ne motim je julija že imela IUI, zdaj pa dobi tisto tadrugo stop injekcijo, ki je kao za podporo nosečnosti. To dobijo v LJ, v MB ne. A ti nisi v LJ na postopku?
Jaz če imam kakšne znake? hhhmmmm mislim da ne, razen tega, da me prsi bolijo, ampak to so me že začele pri jemanju gonala, tako da še je to verjetno posledica tega user posted image
ja ti pa imaš potem obetavne znake, če so bili ti isti prisotni v prvi nosečnosti pri tebi user posted image user posted image user posted image
joj upam, da vsaj ena od nas dvigne povprečje teh inseminacij user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 5405
4.11.2011 8:10:43   
julij82
, da vsaj ena od nas dvigne povprečje teh inseminacij user posted image user posted image user posted image

oj. morda sem res mal zakomplicirala z mojim odgovorom...
Inseminacija je bila 31.10., kar pomeni, da osmi dan po tem dnem dobim inekcijo STOP (8.11.2011) v Lj sem imela poseg. Inekcijo sem dobila za domov. M naj bi dobila 11.11. test pa grem delat 17.11. če do takrat ne bo M. Imam še pol meseca pred seboj...in držimo pestke, da popravimo mal statistiko.
Upam da sem sedaj mal bolj jasno napisala! ;) Znakov pa ni.... sj jih še ne mora bit. ;)

držim pestke za vas.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
4.11.2011 8:12:48   
mirjanajelenko
js sm v mb . adijo ka dela z mojim telesom, danes ob 6 zjutri ko sem se ustala sem bila tako nervozna srce mi je razbijalo ko noro. sama seb grem na živce, ka ta iui naredi živčno vsaj mene

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
6.11.2011 8:03:20   
mirjanajelenko
no evo 13 dan delala test , rečeno mi je bilo ¸14 ampak sem en dan prehitevala. Več sreče prihodnjič
user posted image user posted image user posted image
nič niuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5408
6.11.2011 19:40:16   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

no evo 13 dan delala test , rečeno mi je bilo ¸14 ampak sem en dan prehitevala. Več sreče prihodnjič
user posted image user posted image user posted image
nič niuser posted image user posted image

ja ampak M pa še ni prišla? potem še pa ni rečeno, da nisi noseča. Jaz mislim, da dokler ne priteče je še vedno upanje!! user posted image user posted image user posted image Mogoče še je pa vseeno malo prehitro, če si rekla, da jo moraš dobit okrog 11.11 če se ne motim? No, vsekakor držim pesti, da ni test realen še! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5409
7.11.2011 8:23:56   
julij82
mene je kr strah...Ni me bilo strah inseminacije, shtrah me je vikenda, ko naj bi dobila M. Jutri dobim še stop inekcijo za podporo morebitne nosecnosti...znakov pa nobenih nič ne čutim! in srčno upam da ne dobim M in da bo krvni test 17-ga pokazal kaj obetavnega!!! 

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
7.11.2011 15:40:02   
mirjanajelenko
RES JE  hvala za vspodbudne besede danes je natanko 14 dni od ins  . kakor so mi naročili da naj naredim test, no in nič, res je počakala  bom če se user posted image  pride drugače pa še ponovno naredim v soboto kajti v četrtek oz petek bi mogla dobit user posted image . In da vidmo kaj bo user posted image . upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
8.11.2011 8:35:57   
julij82
navijam zate!!! in držim pesti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5412
8.11.2011 14:24:23   
lenci
pozdravljene za vse,ki čakate na + držim pesti.jaz še vedno čakam na pošto za IVF.rekli so mi da čakaš na pošto 1 mesec kar pa je to bilo v nedeljouser posted image mislim sploh ne vem več al naj čakam al kar pokličem in vprašam kako in kja glede pošte.z mano mislim da tudi čaka Ema ali si ti že dobila pošto????
sem bila pa na polno presenečena ker mi včeraj moj reče kaj je zdej iz to pošto dej mal poklič mal sitnaruser posted image končno mu je uspelo mal študirat da lahko tudi on kakšno vspodbudno besedo rečeuser posted image
no toliko od mene za enkrat za ostale pa gremo +++++

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5413
8.11.2011 21:16:16   
mirjanajelenko
no da se vam oglasim Več sreče zame prihodnjičuser posted image . danes je prišlauser posted image  ful rjav močn izcedek zraven tak da rdeča je bleda  in ful rjavi izcedek... tak da nič ne bo pam da ve dvignete moralo in voljo

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
9.11.2011 7:29:11   
julij82
mirjanajelenko

A si jo dobila točno kot ura ali je kaj zamujala?
Pri takih stvareh je težko biti pameten...sem sama na istem....glavo pokonci, nabrati si novih moči za naslednji krog! A imaš vedno iste cikle postopkov ali kaj spreminjanjo,da ugotovijo če ti morda kaka druga zdravila bolje vplivajo?

Neposredna povezava do sporočila: 5415
9.11.2011 11:22:50   
mirjanajelenko
dobla sem jo  2 dni prej  ampak kolegici je teden dni zamjala
na napotnici sem dobla 2 IUI eden je prevkar bil za mano za naslednjega smo pa dog. če nebi zanosla da mam mesec pavze pol pa drugi IUI se pravi t mesec nič ni.
če pa še bo naslednji IUI nespešen mam pa konec janarja trmin za razgovor kako naprej  omenil mi je IVF . in da se bomo dogovorili konec janarja

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
9.11.2011 11:38:21   
EmaS.

Pzdravljene  user posted image

Lenci - pri men bo v nedeljo ( 13.11. ) en mesec, tako da še čakam na    pošto za IVF, kaj misliš kdaj bova štartale decebrra verjetno ne, najprej pa januarja, februarja ...                                                                   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5417
10.11.2011 10:05:31   
lenci
Ema aha no pri meni je bilo 1 mesec 6.11 in še kar nič.zdaj sem rekla da zaradi praznikov ki so bili ne bom nič klicala ta teden ampak v ponedeljek če ne dobim do takrat pošte.hja tud jaz mislim da to leto ne bo nič iz postopki in bove šele drugo leto na vrsti,kakor koli sam da bomo in da bo uspešnouser posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
11.11.2011 11:57:09   
EmaS.
Lenci, sporoči ko dobiš pošto, morda pa jo dobiva skupaj :)
No, kot praviš, samo da nam rata, do takrat nabirajmo poz. energijo in psiho pripravit za postopek.
Morda pa naslednje leto bo naše, jeee
Komaj čakam  user posted image
pa...srečno nam vsem...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
12.11.2011 19:14:48   
vesper
hej punce

no, še moje poročanje. Tretji IUI je za mano in tudi ta je bil neuspešen user posted image Tako da zdaj pa v nove boje z IVF-jem user posted image user posted image
lenci in emaS, tudi jaz čakam na pošto konzilija in upam, da bo kmalu in gremo v nove boje naprej user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
13.11.2011 14:13:22   
Anonimen
Drage punce, po dolgem času sem zopet na tejle temi in želim vas dati upanje, saj meni je uspelo in bom maja drugo leto postala mami....kljub vsem možnim operacijam, torej jajčniki, pregrada, terapiji s tabletami za ovulacijo, enemu IUI-ju, ki je kazal zelo dober rezultat, na koncu pa nič, sem zanosila naravno.
V glavnem en dan sem se odločila, da je tale IUI malo tako, vsaj meni, ena velka izguba časa in energije, zato sem si rekla, časa imam še dovolj, bolje da se začnem ukvarjati s športom, kar se je kar lepo poznalo na mojem počutju in telesu in potem sem si rekla, ko bova šla pa na dopust pa akcija in otrok bo tu...no akcija na dopustu je bila, a sem bila že nekaj tednov prej noseča, kar pa seveda nisem vedela. Zato je včasih dobro vzeto malo pavze od vseh teh postopkov, pitja čajev, jemanja mace..itd in se posvetiti samo SEBI.

Toliko, srečno vsem in čestitke tistim, ki vam je uspelo.
Srečno!

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 5421
16.11.2011 10:14:21   
julij82
oj.

Kje ste kaj punce, ki ste imeli v koncu prejšnega meseca IUI??? kako vam kaže? jaz grem jutri na krvni test, bo 17i dan po inseminaciji....upam na najboljše in upam da me kaka m ne prehiti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
17.11.2011 8:45:55   
markle
jutro...

spremljam vas že nekaj časa in zdaj ko se je končno začelo dogajati, bom še jaz malo poročala :)

prvi UZ :  E 7, D 13, L 11 in 12, sem pa na Purogenu...hm je to dober rezultat???

leta 2009 sem imela uspešno 3. IUI pa sem imela na prvem UZ tam okoli 16-18 folikle...upam, da bodo jutri že večji...

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
17.11.2011 20:26:30   
Storžica 81
ojla,

Julija 82 kaj je pokazal test?

Jaz sem danes 28. dan po IVI-ju, menstruacije še od nikoder, krvni test negativen...

Pravijo, da v tretje gre rado. Upajmo na najboljše user posted image

Srečno

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
18.11.2011 10:27:52   
julij82
jUTRO :)

včeraj sem bila 17. dan po IUI in sem šla na ginekološko kliniko, kjer so mi naredili tes nosecnosti. Po dveh urah čakanja na rezultate so mi povedali da so rezultati lepi in da sem uradno user posted image iiiiii :) happy ful. Potem so mi dali napotke, da naj grem k osebni ginekologinji in ima ona naprej redne preglede, tako da sem dobila datum prveg pregleda 8.12.

moj prvi IUI je bil uspešen in samo z enim jajčecem....samo enega sem pridelala. Sedaj pa samo držim pesti, da se zadeva obdrži.

Naj povem še to, tisti dan, ko sem imela jaz IUI je bila z menoj še ena punca  in tudi ona je včeraj prišla na test nosečnosti. Žal žal je nisem videla na koncu, ampak so verjetno tudi njej potrdili da je user posted image . Skratka bile dve in pri obema uspešno, pri meni v prvo, pri njej v tretje. Tako da ni za obupat!!!!! Po treh letih truda sem le dočakala ta dan, ko so mi povedali da sem user posted image . Slabosti nobene, samo zelo povečane prsiuser posted image .

za vse vas, ki še čakate v vrsti držim pesti in vem kaj prestajate in še enkrat povdarjam ni za obupat. Vas bom spremljala še naprej.

hvala na tem forumu ste mi ful pomagale!! zlate puce ste!

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?