|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
22.10.2011 13:12:27   
~Biba~
hvala EmaS user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
23.10.2011 11:46:10   
EmaS.
~Biba~ kako je biti user posted image nosečkauser posted image , a se pustiš razvajati , kakšni so občutki ...

Srečno

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
26.10.2011 9:26:42   
julij82
oj vsem.

Jaz rabim malo podpore :) jutri imam UZ za IUI prvič. pa me zanima...vem da vse na unem listu piše, ki sem ga dobila, ampak je bolje slišati od nekoga ki je to že dal čez. ok okt sem omenila najprej UZ, potem pa kako naprej in kam? koliko časa ti vzame? In potem ti tam povejo kdaj in kako naprej...
Se že veselim in komaj čakam!

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
26.10.2011 9:38:52   
Anonimen
Ojla, če si v LJ, greš najprej na UZ (pridi kar malo pred 7.30, ker je precej deklet) in se pozanimaj, katera je zadnja prišla, da se postaviš v vrsto. Med UZ ti bo preštel in zmeril folikle in endometrij in če bodo dovlj veliki, te pošlje v sobo 105 v Leonišče (najprej je treba v sprejemno), kjer ti bo sestra povedala vse za naprej. Če folikli še niso dovolj veliki, prideš naslednji dan spet na UZ, v tem primeru ti ni treba hoditi v 105. Sam UZ ne traja dolgo (sama še nikoli nisem čakala več kot 20 min, UZ 2 minuti), problem je edino v tem, da soba 105 začne delat komaj ob 8.30, tako da vmes pač čakaš. Si pa tud tam kar hitro na vrsti.

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 5379
26.10.2011 10:07:17   
julij82
o Hvala.
ja v Ljubljani imam. Ali je pred UZ potrebno še prej kam iti, kaj oddati? in kaj če bodo slučajno dovolj veliki? te informacije mi pridejo zelo prav. Napisala si, da ko prideš naslednji dan na UZ če prvi dan niso ok, da ni potrebno iti v sobo 105?
l.p

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
26.10.2011 11:34:13   
andreja_p
julij82 ko boš prišla v staro porodnišnico pojdi najprej v sprejemno pisarno in tam boš oddala napotnico ki ti jo je dal ginekolog,potem greš pa na uz,tako kot ti je napisala anonimna.Vprašaš katera je zadnja in za njo si ti na vrsti,je pa pomembno da pred pregledom izprazniš mehur.Imajo wc tam zelo zraven,malo poglej pa boš videla vse piše na vratih.In potem ko si na vrsti ti,greš v kabino,so 2,tako da hitreje poteka se slečeš od pasu navzdol in počakaš da te pokličejo.Bodi bolj enostavno oblečena,ker gre zelo hitro vsaka not in ven,najlonke ti lahko naredijo problem user posted image .Nato oddaš tisti list,na katerega bodo napisali kakšni so tvoji folikli in endometrij.Ti bodo pa sproti dali nadaljna obvestila in navodila ali prideš na UZ ali moraš k Tatjani,oz soba 105.Če ti tisti trenutek ne bo vse jasno jih kar na UZ vprašaj,pa ti bodo vse še enkrat povedali.Srečno jutri.Upam da ti uspe.Če rabiš še kakšno informacijo vprašaj.Jaz sem imela dva postopka IUI,tako da nekaj že vem,sem bila pa na začetku tako kot ti izgubljena.Javi kako je bilo.

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
26.10.2011 14:45:31   
Melany25
Lejo in Biba hvala za odgovor :) verjetno sem res prehitro šla delat krvni test no bila sem prvič na IUI v drugo bom bolj potrpežljiva.. :)

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
26.10.2011 15:03:09   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: EmaS.

~Biba~ kako je biti user posted image nosečkauser posted image , a se pustiš razvajati , kakšni so občutki ...

Srečno

Biti nosečka je fenomenalnouser posted image še vedno se zalotim ko pomislim, noseča sem, neverjetno, jaz? uspelo nama je!:) verjetno bo še en čas takouser posted image Občutki so...oh kot da bi lebdelauser posted image še posebaj ker sem včeraj videlauser posted image
Kako pa kaj ti napreduješ? Si v postopku? Čakaš?

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
26.10.2011 15:11:22   
vesper
punce pozdravljene,

Malo se po dolgem času spet javim. Saj spremljam vas redno in z vsako, ki pove lepo novičko, da je srečka user posted image se veselim. Vsaki, ki pa ji ta krog ni uspelo, pa ji pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image Sicer pa ste oz.smo tukaj na tem forumu vse itak tako zelo pozitivne in itak vemo, da bo čisto vsaka izmed nas zagledala ta magični plusek.

No, jaz sem danes ravno iz zadnjega UZ in v petek imam še zadnji (moj tretji) IUI. Imela sem terapijo z gonalom in sem super odreagirala. Baje da imam res idealne pogoje in kar tri vodilne folikle user posted image Danes je bila sicer cela zmeda tam na UZ, ker se je ena dr uvajala in je bila še reeees nerodna. Prvo mi je recimo izmerila folikel in je videla velikost 13mm na levi strani jih sploh ni našla itd...user posted image no, potem pa je hvala bogu prišla pomoč in ta druga dr je takoj našla dva velika na levi v izmeri 20-23mm in enega velikega na desni 23mm. Pa kr nekaj malih. Indometrij 10. Ne vem, zakaj vedno ravno mene doleti ta čast, da se nekdo uvaja na mojih UZ, ampak no ja, nekje se mora ne user posted image user posted image
Punce prosim vas držite pesti zame v petek, mogoče pa v tretje gre res rado, tako kot pravijo user posted image user posted image

Tudi jaz, za vse vas, ki ste v postopku močno držim pesti. Za tiste ki pa čakate, pa naj vam čas čim hitreje mine in preživite ga, karseda lepo!!!

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Melany25)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
26.10.2011 19:55:05   
EmaS.
Joj Biba , sem tako vesela zate, res  :)
Jaz sem imela 2× IUI, sedaj pa čakam na pošto za IVF.
In upam, da bom vesela tako kot ti :)user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
27.10.2011 10:00:15   
julij82
evo mene iz UZ za IUI... samo eno jajčece sem pridelala velikosti od 16-17mm... tko da imam jutri ponovno UZ. Res gre hitro, samo čakalnica je pa bila nabito polna...
tkoda hvala vam za začetne informacije kako in kaj se je treba obrniti...je bilo lažje!

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
27.10.2011 19:17:05   
sandra74

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

punce pozdravljene,

Malo se po dolgem času spet javim. Saj spremljam vas redno in z vsako, ki pove lepo novičko, da je srečka user posted image se veselim. Vsaki, ki pa ji ta krog ni uspelo, pa ji pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image Sicer pa ste oz.smo tukaj na tem forumu vse itak tako zelo pozitivne in itak vemo, da bo čisto vsaka izmed nas zagledala ta magični plusek.

No, jaz sem danes ravno iz zadnjega UZ in v petek imam še zadnji (moj tretji) IUI. Imela sem terapijo z gonalom in sem super odreagirala. Baje da imam res idealne pogoje in kar tri vodilne folikle user posted image Danes je bila sicer cela zmeda tam na UZ, ker se je ena dr uvajala in je bila še reeees nerodna. Prvo mi je recimo izmerila folikel in je videla velikost 13mm na levi strani jih sploh ni našla itd...user posted image no, potem pa je hvala bogu prišla pomoč in ta druga dr je takoj našla dva velika na levi v izmeri 20-23mm in enega velikega na desni 23mm. Pa kr nekaj malih. Indometrij 10. Ne vem, zakaj vedno ravno mene doleti ta čast, da se nekdo uvaja na mojih UZ, ampak no ja, nekje se mora ne user posted image user posted image
Punce prosim vas držite pesti zame v petek, mogoče pa v tretje gre res rado, tako kot pravijo user posted image user posted image

Tudi jaz, za vse vas, ki ste v postopku močno držim pesti. Za tiste ki pa čakate, pa naj vam čas čim hitreje mine in preživite ga, karseda lepo!!!

Zdravo vesper , saj me poznaš user posted image , ful sem vesela da ti je  uspelo pridelat taaakooooo velike folikle, to so sigurno tapravi...boš videla user posted image . Jutri pa le pogumno in ubogaj zdravnike, da te ne bojo preveč matrali...user posted image
Komaj čakam, da nam javiš veselo novičkouser posted image .

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
27.10.2011 21:18:37   
vesper
hej Sandra. Seveda te poznam user posted image Sem zelo vesela, da si se javila in hvala za spodbudne besede. Upam, da bom res lahko povedala veselo novico. user posted image Folikli so pa res veliki ja, upam, da bo to prineslo res en velik plusek. user posted image
Sandra kako pa je kaj s tabo? A si že v postopku za IVF?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
27.10.2011 22:43:47   
sandra74

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hej Sandra. Seveda te poznam user posted image Sem zelo vesela, da si se javila in hvala za spodbudne besede. Upam, da bom res lahko povedala veselo novico. user posted image Folikli so pa res veliki ja, upam, da bo to prineslo res en velik plusek. user posted image
Sandra kako pa je kaj s tabo? A si že v postopku za IVF?

user posted image user posted image user posted image
Ne še nisem v IVF postopku. Drugače sem pa OK, še dobro , da imamo že eno pet let staro pupouser posted image  doma in nam polepša vsak dan posebej user posted image  user posted image  .

Septembra sem imela posvet, saj jaz sem mislila, da za IVF postopek,user posted image ampak dr. Vlaislavljevič se je odločiv da bi bilo fino , da poskosima še z zadnjim IUI, ki je bil v juniju prekinjen, ker sem zelo slabo reagirala na GOnaluser posted image . V četrtem postopku sem pa imela Puregon inekcije in če bi dobro reagirala in imela dovolj foliklov bi bila takoj pestavljena v IVF postopekuser posted image . Amapa žal sem imela samo en vodilen folikluser posted image .
In tudi četrti poiskus IUI žal ni uspeluser posted image . Imam pa šele januarja posvet za IVFuser posted image , še se bom načakalauser posted image .
Najbolj me pa jezi in boli ta čakalna lista , ker nisem več tako mladauser posted image .

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
28.10.2011 15:14:59   
vesper
sandra sem ti poslala ZS

lp

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
28.10.2011 18:01:53   
mirjanajelenko
oj pozdravljene  no da se vam pridružim 24 okt sem imela prvič IUI sedaj pa čakamo na razultat
z partnerjem sva se trudla od leta 2000 dalje jemala sm klomofen..... 2006 leta sem se naročila januarja ponovno v mb na pregled in na IVF naročili so me junija 2006 ampak lej srečo na moji strani februarja sem user posted image user posted image zanosila po naravni poti in zdj si želimo še enga pa ne uspe maja sm šla na klomofen vendar nič no 24 tega meseca pa na IUI .
namreč zanima me koliko in v kolikokrat na iui ste dočakale + a je že kera med vamiuser posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
29.10.2011 17:52:29   
julij82
pozdravljene,
jaz sem danes dobila zeleno luč za inekcijo Stop, si jo je morda že katera sama dala? ni mi jasno zakaj mi je sestra dala dve igli, inekcijo in odmerek....zakaj dve igli? grem pa danes v zravstveni dom da mi jo tam dajo- tko je setra rekla da naj naredim. kam ti pa dajo to inekcijo?žilo al v kateri drug del telesa? :) Potem pa vsi pestke držati za ponedeljek, ko se bo izvajala inseminacija in potem čez 17 dni na dobro novico ;)

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
31.10.2011 7:35:20   
mirjanajelenko
stop inecijo si daš isto kot gonal . ja lahko greš v ZD in tam.glede dveh igel  pa ne vem js sm dobila sestavljeno v plastiki in škatli orginal zaprto majo pa od ambulant do ambulant po moje odvisn. jas sm v MB.
Julija82 navijamo zate držimo pesti. user posted image user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
31.10.2011 11:34:58   
julij82
mirjanajelenko hvala za odgovor. So mi v zdravstvenem domu dali Stopko v rano...sestra je rekla, glavno da je pod kožo. Danes sem imela inseminacijo in sedaj veselo počakamo kako in kaj se bo razvilo :).
Zanima me pa še nekaj, je normalno, da tisto, ko ti vbrizgajo, da se čez čas pocedi ven?

Neposredna povezava do sporočila: 5394
31.10.2011 18:09:03   
mirjanajelenko
lej Julija82 ne bom rekla ne ja in ne ne , pr men se ni je pa res da sem mela bolj  oz več izcedka kot drugače 3 dan. in danes je 7 dan in me full preboli trebuh v predelu jajčnikov občutek imam kot da bi dobla user posted image . namreč morala bi jo 11.11  zato mi ni nič jasen.user posted image , bojim se da to ni touser posted image  in da bo kmaluuser posted image .
mam pa jas eno vprašanje namreč men so rekli , da naj po IUI živim normalno naprej, in da ta vstavitev oz vbrizg semena ni nič druzga kot običajni spolni odnos. kako ste pa ve uredile z spolnimi odnosiuser posted image

< Sporočilo je popravil mirjanajelenko -- 31.10.2011 18:10:21 >

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
1.11.2011 15:56:04   
julij82
mirjanajelenko prav si napisala IUI je kot spolni odnos, samo da te prej mal nafilajo z hormoni in Stopko, kotem pa G opravi delo partnerja in potem živiš normal naprej in tusi s spolnimi odnosi lahko normalno nadaljujeta. To je moje mnenje, nihče mi ni rekel, da se ne bi smelo.
Tudi jaz imem napovedano M 11.11. oz dan prej, tko da bova skupaj pestke držali, da ne bo nič ;) od M

Neposredna povezava do sporočila: 5396
1.11.2011 16:49:28   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

lej Julija82 ne bom rekla ne ja in ne ne , pr men se ni je pa res da sem mela bolj  oz več izcedka kot drugače 3 dan. in danes je 7 dan in me full preboli trebuh v predelu jajčnikov občutek imam kot da bi dobla user posted image . namreč morala bi jo 11.11  zato mi ni nič jasen.user posted image , bojim se da to ni touser posted image  in da bo kmaluuser posted image .
mam pa jas eno vprašanje namreč men so rekli , da naj po IUI živim normalno naprej, in da ta vstavitev oz vbrizg semena ni nič druzga kot običajni spolni odnos. kako ste pa ve uredile z spolnimi odnosiuser posted image

glede spolnih odnosov je mene tudi vedno skrbelo in sem zato vprašala kako je s tem. Pa so mi jih celo priporočali po inseminaciji, tako da, kar v akcijo user posted image Midva jih sicer prva dva dni po IUI nisva imela, ker sem mislila, da mi bo trebuh razneslo. user posted image Potem sva pa user posted image normalno naprej.
Je pa res, da sami ne dajo skoraj nič nasvetov od sebe, le tisto najnujnejše, tako da moraš bit kar sam toliko bolj radoveden, da ti povejo. Za mano je že tretji IUI in ns vsakem sem izvedela nekaj novega, ker sem bila sama že bolj izkušena user posted image
Držim pesti za vaju in seveda tudi zase, ker isto kot vidve 11.11 prčakujem en velik plusek. Škoda, da se ne bomo na martinovo mogle napit od veselja, če bomo srečke user posted image
evo še pikapoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5397
1.11.2011 18:30:45   
mirjanajelenko
joj kk lepo a je ker pr 1 IUI zagledala plusek

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
2.11.2011 21:02:47   
mirjanajelenko
aja Vesper in Julija82 gdaj sta meli ins. js sem jo mela 24

Neposredna povezava do sporočila: 5399
3.11.2011 7:42:19   
julij82
aja Vesper in Julija82 gdaj sta meli ins. js sem jo mela 24

Inseminacijo sem imela 31.10. v ponedeljek....

Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?