|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
15.1.2012 18:12:55   
binca4
Živjo punce,

tudi jaz kar redno prebiram vaše pogovore...to mi ponavadi vzame precej časa, tako da ko pridem do konca (velikokrat je za prebrati več kot 10 strani) sem že tako zmatrana od prebiranja, da se mi potem ne da nič na pisat...ni kaj, lena sem.

Tudi moj rok je že davno mimo (11.1), in nič ne zgleda, da bi tale moj fante hotel na plano. Sem imela vmes že malce slabši CTG, pa so me dali na indukcijo, to je bilo v petek, ampak je bil takrat CTG spet ok, tudi plodovnice še zadovoljivo...pa gužvo so imeli na porodnem oddelku (ta mislim, da je prevladala) in so me do jutri poslali domov. Imam občutek, da bo jutri spet gužva, in če bo vse ok, mislim, da grem spet domov. Pa sej ne vem, kaj bi raje...po eni strani bi rada videla, da se rodi, po drugi bi rada imela svoje popadke, ker tako vem, da sta moje telo in dojenček pripravljena na rojstvo.

Čestitam vsem, ki ste že mamice, vsem ostalim pa čim lažji porod in čim lepšo porodno izkušnjo.

PS. Ker je debata tekla tudi o smrčanju prejšnji teden...se pridružujem vsem, ki 'žagajo'. Res upam, da se po porodu neha.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
15.1.2012 19:45:17   
Trobentica_
miami10 sporoča, da imamo novo user posted image , po imenu Maša, z manekenskimi merami 3450g, 51cm.
ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
15.1.2012 20:57:45   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

miami10 sporoča, da imamo novo user posted image , po imenu Maša, z manekenskimi merami 3450g, 51cm.
ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

O, čestitke Miami!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5153
15.1.2012 21:08:07   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

kimica midva tut čakava loto dons, pa verjetno jih je še kar precej takih danes user posted image user posted image .

Ehhh, nič nisva zadela user posted image user posted image Eno 3+1 sva dobila na loto plus (1 eur).. user posted image številke user posted image

ČESTITKE miami10 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5154
15.1.2012 22:16:09   
trnuljčica
Čestitke Taniki in Miamiuser posted image . Veliko zdravja, prespanih noči in cartanja.

Tanika rodila si na isti datum kot jazuser posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
16.1.2012 7:49:26   
tix
pridne ste z obveščanjem in ČESTITKE novim mamicam user posted image user posted image

Jaz sem še vedno na čakanju, da se kaj začne dogajat user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
16.1.2012 8:00:22   
sivk1
Čao!

10.1. smo dobili dobili lepo deklico user posted image . Skoraj 15 dni pred rokom.
Čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
16.1.2012 8:57:01   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: sivk1

Čao!

10.1. smo dobili dobili lepo deklico user posted image . Skoraj 15 dni pred rokom.
Čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image

Čestitke Sivk.

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
16.1.2012 8:59:36   
Matkurja
Jaz sem pa danes slabo spala. Me malo daje panika pred jutrišnjim posegom. Ampak upam, da ga vseeno opravijo. So me pa zdele malo prestrašili, ko je bil na RTV horoskop (čeprav ne verjamem kaj dosti v to), ampak kako so ravno za jutri lahko odsvetovali it pod skalpel, še posebej rezat spolne organe. user posted image
Eh, danes me čaka depilacija nog, pa glavo si moram oprat, da bom tam čim manj imela s tem opravka. Pa mojmu morm še kaj zlikat, pa kako navodilo na listek napisat, da se bo revež znašel, ko me en teden ne bo.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
16.1.2012 9:10:38   
kimica86
ČESTITKE sivk1 user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Jaz sem pa danes slabo spala. Me malo daje panika pred jutrišnjim posegom. Ampak upam, da ga vseeno opravijo. So me pa zdele malo prestrašili, ko je bil na RTV horoskop (čeprav ne verjamem kaj dosti v to), ampak kako so ravno za jutri lahko odsvetovali it pod skalpel, še posebej rezat spolne organe. user posted image
Eh, danes me čaka depilacija nog, pa glavo si moram oprat, da bom tam čim manj imela s tem opravka. Pa mojmu morm še kaj zlikat, pa kako navodilo na listek napisat, da se bo revež znašel, ko me en teden ne bo.

Pozdravljena..
Verjamem, da te je malo strah- sej mene bi konc koncev tudi bilo, ampak glavo gor in boš vidla, da bo vse ok.. Če ne drugo, ko pomisliš, da boš jutri končno videla svojo kepico, ki že 9 mesecev čaka, da pride ven user posted image
A boš vzela spinalno anestezijo??
Ti kar lepo opravi kar imaš za opravit danes, da ne bo dragi potem cel zmeden in zgubljen- sej veš kašni so moški.. hehe user posted image
Jaz tudi razmišljam, da bi malo pogledala po stanovanju kaj je vse še za postorit in da zvečer vse razložim dragemu kako mora kaj bit.. Sicer pa hvala bogu, da bo vmes tudi moja mami prišla mimo, ko bo on v službi in bo oprala zavese in dan preden pridem iz P bo prebrisala po tleh, da bo vse razkuženo in lepo čisto, ko pridemo z bebico domov user posted image Ker mojega si lih z metlo v roki ne predstavljam.. hahaha user posted image user posted image

Srečno matkurja.. pa enega velikega user posted image ti pošiljam za jutri user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
16.1.2012 9:19:22   
kimica86
No, dobro jutro vsem user posted image in mamicam..

Jaz si danes ne morem privoščit dlje poležavanja kot včeraj, ker nam pridejo pogledat kaj se dogaja z našo televizijo.. Ne morem gledat ne POP TV- ja ne kanal A (vsaj od 13h-22h).. Vse trokira, zamrzne user posted image Pa naj to po 5 dnevih popravijo, ker ne bom plačevala 35 eur za kabelsko, če ne morem gledat kar hočem user posted image

Jutri pa pregled.. Uhhh, spet na CTG, upam pa končno, da mi bo po 10 tednih naredil še UZ, da končno zvem koliko je težka ta žabica notri user posted image Pa upam, da ne bo dol nič gledal user posted image Bojo že v petek v P, če zdržim do takrat, ker imam PDP user posted image
Ne morem verjet, da nas še par dni loči od dneva D user posted image Edino, ki mi gre na živce, ko mi vsi pravijo: naspi in odpočij se še teh par dni, ki imaš, ker pol ne boš več nič user posted image Haloooo.. Ja, sej že zdaj ne spim kot polhec- več kot 3-4 ure v kosu ne spim.. Pa kdo je rekel, da bo lih moje dete tašno, da ne bo nič spalo?? Jojj, jojjj, to me prav vrže iz tira user posted image Bomo že vidli kako bo- če bo po svoji mamici, bo pridna kot user posted image

Jaz vam zaenkrat pošiljam lep sončen pozdravček iz Ankarana user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
16.1.2012 9:23:14   
Matkurja
Spinalno ja, če se bo le dalo. Bi rada takoj videla otročka. Pa tudi splošno slabo prenašam. Sem bila že dvakrat na operaciji in mi je bilo pol še cel dan slabo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
16.1.2012 9:26:23   
kimica86
Ja, sej.. Jaz bi tudi vzela spinalno, če bi morala na CR, da takoj vidim tisto razgrajačico user posted image

Splošna anestezija se itak slabše prenaša, ker v bistvu spiš.. Pri spinalni samo spodnjega dela pač ne čutiš in čakaš samo, da popusti..

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
16.1.2012 9:26:23   
Matkurja
Kimica, a me prideš kaj pogledat, ko boš v Postojni? user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
16.1.2012 9:32:31   
kimica86

Hehehe.. Čakaj, kdaj imaš potem ti za it ven, če boš mela CR?? Verjetno v ponedeljek..
No, ja lahko bi te prišla kaj pogledat, ker bom v petek ali soboto prišla na pregled, ker je PDP.. Pa seveda, če me ne primejo popadki in bom morala takoj rodit- če ne, boš pa ti mene prišla pogledat.. hehe user posted image
Pusti mi cifro na zasebno- ti bom še jaz svojo napisala user posted image
Kako pa te bom uspela prit pozdravit, če pa so obiski popoldan in ne smemo vsi prit?? user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
16.1.2012 9:37:29   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Hehehe.. Čakaj, kdaj imaš potem ti za it ven, če boš mela CR?? Verjetno v ponedeljek..
No, ja lahko bi te prišla kaj pogledat, ker bom v petek ali soboto prišla na pregled, ker je PDP.. Pa seveda, če me ne primejo popadki in bom morala takoj rodit- če ne, boš pa ti mene prišla pogledat.. hehe user posted image
Pusti mi cifro na zasebno- ti bom še jaz svojo napisala user posted image
Kako pa te bom uspela prit pozdravit, če pa so obiski popoldan in ne smemo vsi prit?? user posted image

Pojma nimam, kdaj me bodo spustili ven. Mende si noter en teden. Se prav v torek sli sredo...

Dobiš cifro.
Ma po mojem ni take panike. Če te pa kdo ustavi, pa si že kaj izmisliš. Itak je CTG zgoraj na istem oddelku. Bom pa iz sobe prišla...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
16.1.2012 9:54:25   
kimica86

Pojma nimam, kdaj me bodo spustili ven. Mende si noter en teden. Se prav v torek sli sredo...

Dobiš cifro.
Ma po mojem ni take panike. Če te pa kdo ustavi, pa si že kaj izmisliš. Itak je CTG zgoraj na istem oddelku. Bom pa iz sobe prišla...

Ker se šteje kot prvi dan že uni dan, ko si notri in rojevaš, oz. imaš CR.. Torej bi dejansko šla iz P v ponedeljek ali max. torek.. Buuu.. Bomo že vidli user posted image No, jaz pa upam, da najkasneje do torka rodim- toliko čez rok pa ne bi šla user posted image

No ja, se bova že kontaktirali user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
16.1.2012 9:57:55   
trnuljčica
Sivk čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Matkurja ne vem kako je v Po, ampak tukaj greš not 1 dan preden ti naredijo. Da ti vzamejo kri za koagulacijo, opravijo ctg, in še druge preiskave če so potrebne... Dan ko imaš cr štejejo za dan 0. 6 dan greš domov. No, lahko podpišeš in greš tudi prej (4 dan), ampak glede na to, da je tvoj prvi in te doma ne čaka noben razgrajač, ti odsvetujem. Doma bo drugače... Sicer je pa prvi dan najhujši potem pa vsak dan veliko boljše.user posted image user posted image user posted image
A za cr so se že odločili, al bodo še videli?

Mogoče si napolni skrinjouser posted image , razen če ti bo tašča prinašala že kuhano... Jaz sem si nabavila še glicerinske svečke (izkušnja od prvič), ampak tokrat je glede tega veliko boljše...Jih lahko tudi tvoj kasneje kupi v lekarni, če ti bo lažje tako- verjetno je to res individualno... Mene je prvič fulll bolelo, sedaj pol manj...
Imam pa sedaj druge težave. In bi menda rajši tiste... Pa ta antibiotik ima res grozen okus...user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 16.1.2012 10:00:22 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
16.1.2012 10:06:07   
Janchek81
Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image

Opaža,, da velik k jh ma za mano rok so res že rodile ... mi smo pa še vedno na čakanju .. dons ponoč me je neki grabil, neki špikal, pa zdj minil ko sem se zbudila, pa sem bla že kr vesela, da maybe se je pa začel ... pa se ni user posted image  tko, da ... gremo že spet čakat kaj nej druzga user posted image

Lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5169
16.1.2012 10:08:10   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Edino, ki mi gre na živce, ko mi vsi pravijo: naspi in odpočij se še teh par dni, ki imaš, ker pol ne boš več nič

user posted image
V naprej se ne moreš naspat. Preverjeno. Kar v eno uho notri, v drugo ven... Kako pa bo user posted image spalo pa ne ve nihče...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
16.1.2012 10:14:42   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

user posted image
V naprej se ne moreš naspat. Preverjeno. Kar v eno uho notri, v drugo ven... Kako pa bo user posted image spalo pa ne ve nihče...

Sej vem.. Se trudim tudi preslišat, ma kašenkrat mi ne znese.. hehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5171
16.1.2012 10:17:04   
ronja
beti, čestitke!!!!

miami, zdaj verjetno že cartašuser posted image .

No, da se javi ena, ki pa pa nima "otroke-zrihtat-nesposobnega" moškega doma, hehe. Ne rečem: kupovat res ne gre oblekic, gremo pa navadno skupaj, če že gremo (z dvema malima je vsekakor fajn met tudi 2 para odraslih rok...), vendar večinoma niti ni treba, ker skoraj vse dobim od kolegic. Sortiram jaz, ker mam pač bolj filing za tele številke, ker sem pač bila vsakič 1 leto na p. in ker že prej punce bolj to gledamo, ko pripravljamo za dojenčka, pa itak skoz premetavam te cunce, on pa valjda manj, ampak opereva skup - zdaj, ko nisem smela ful dvigat, je on nosil sem pa tja košaro za perilo, pa mokro perilo predeval iiz stroja v sušilec itd, obeša (kadar je lep dan, da se lahko posuši) itak večinoma on zunaj, ker mene ful zebeuser posted image .

Tamali komot on obleče (color coded sicer ne bo, ampak meni to niti ni važno, tudi sicer jima pustim, da sami izbirata obleke vremenu primerno - kdaj pa kdaj povem, kaj paše skup, ampak ne težim, da bi morali bit vedno tako oblečeni) - on ve približno, kje je kaj, sicer pa vesta tudi že onidve. Premale cote res dajem jaz ven, pa jaz težim, kdaj bomo šli vzet škatlo z večjimi cotami, ko vidim, da jih zmanjkuje ali da so že premale, ampak nikakor nimam občutka, da bi mu morala vse naštimat. Mu je lažje, če mata zjutraj prištimano za v vrtec, ampak to je tudi meni - potem samo rečem: vzamita iz zabojčka in se oblečita (ok, to je treba rečt sicer ene 50x, ampak v principu ni treba iskat, kar je že nekaj;). Sem jima naštimala vsaki en zabojček za obleke in tam not mata to, kar bosta imeli za v vrtec in trenirkico in nogavice za doma, da sta lahko čim bolj samostojniuser posted image .

Mislim, da moški niso tako nesposobni, samo jim moramo pustit, da pač kdaj naredijo kaj narobe, na napakah se učimo, pa da ne težimo non stop zaradi tega. NIč ni narobe, če se kdaj zgodi, da kaj ni glih tipitopi: pa ni usklajeno, pa je kdaj mal premal ali mal preveč oblečen otrok (ko da se nam ne zgodi, da mislimo da je bolj toplo/mrzlo, da ne govorim o babicah - ena ju prehladi, druga pri 35 vleče gor termoštumfe, da je mala cela rdeča v obraz...), ali pa da pač kupi mal premale cote, saj navadno se da zamenjat.
Lubi je enkrat Ronjo v snegu brez čevljev nesel ven - še odložil jo je na asfalt, pa ni porajtaluser posted image . Sva iskala čevelje ko budali v avtu (Lejlo sem glih rodila, smo šli na csd uredit še za dodatek in očetovski dopust in je on šibal gor, jaz sem pa cel avto pregledala, kam je mala dala čevlje - jih je res dostikrat sezula v avtosedežu - ampak čevljev nikjer). POtem smo prišli domov in čevlji lepo doma, hehe. Je fajn hec, ampak mu ne bom tega skoz naprej metala, (ok, kdaj se pohecaš, ampak ne skoz prcat) potem bi res ne mel nobenega veselja karkoli zrihtat. Zadnjič, ko je on peljal mali v vrtec, je dal Lejli žabe, ki so ji tako dol lezle, da sta jo potem vzg. preoblekli. Ja, desi se, a ne? user posted image Ampak zato še ne mislim, da se bo svet podrl, če me ne bo in ne bojo oblečeni, če ne bom kompletkov naštimala.user posted image meni bi bil to prevelik pritisk, da bi mislila, da ne bo znal sam za svoje otroke poskrbet - kaj pa če se mi kaj zgodi...

trnjulčica, my point exactlyuser posted image . ok, color coded sicer ne bosta, ampak tega še pri sebi ne porajtauser posted image . Me pa čisto nič ne skrbi za moje male, ko me ne bo, da jih ne bi znal porihtat - valjda pa se bomo pogrešale, itak, saj bi bilo čudno, če se ne bi. POgrešala bom jaz njiju in onidve mene, samo njune cotke so mi pa res tazadnja skrb... Nagi že ne bosta okoli hodili.

Naspat vnaprej se ne da, pomaga pa, če nisi čisto neprespan, ko se začne. Tako da - naspi se, dokler se še lahkouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
16.1.2012 10:23:46   
Matkurja
Kimica, dan ko rojevaš je nulti.

Trnuljčica, ma jst kar upam, da bodo že v torek nardili CR. Ma jst sem G. zastopila, da naj bi bil to že fiksen datum. Ker me je že v petek hotu not obdržat. pa ne verjamem, da bi v petek delali teste, v soboto pa operirali, če ni nujno. Pa saj kri se itak lahko prec pregleda. Zadnjič, ko sem bila na CTG, so eno prec (ob 11h) not vzeli in je šla prec na CR. Ob dveh je blo že vsega konc.
Skrinje pa nimam, imam samo tri predale v zamrzovalno hladilniku. Samo je not vse surovo. haha. Pa saj tašča je čist blizu in bo itak da kuhala. Sej sva že zdaj dostikrat šla k njej na južno. Tudi danes greva, da mam jst cajt se prštimat. Trenutno se prirpavljam na depilacijo nog.

Janchek, tudi tvoja pupca bo prišla ven. Brez skrbi. Eni prej, eni mal kasneje.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
16.1.2012 10:50:45   
kimica86
ronja, ti imaš res srečo za tašnega možeka user posted image user posted image Sej ne rečem, moj se zna sam oblečt in barvno uskladit, ampak ne vem kako bi mu šlo otroka oblečt, ker za druge je vedno zgubljen user posted image
Ko sem mu 1x omenila (se nam je namreč fejst mudilo) naj mi prinese nosečniške hlače, en tanjši puli in en debel pulover za čez, me je skoraj infarkt kaj je privlekel ven iz omare- nosečniške hlače (črne), JA, to je bilo ok.. Puli roza barve in nek debel pulover zelene barve user posted image Pa kje si to videl?? Hahahaha user posted image user posted image
Taka po svetu pa že ne bom hodila.. Sej, na koncu se mi je zasmilil, ker sem ga nazjala, da kaj on misli, da bom kot cirkusant naokoli hodila in je imel nek pogled kot žalosten kuža user posted image Pa sem mu potem prec dala lupčka in se opravičila in ga pobožala, boščka.. hehe user posted image Jahh, nosečnice smo malo čudne user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
16.1.2012 11:03:03   
trnuljčica
Matkurja mogoče pa teste strjevanja krvi že prej naredijo. Pri prvem cr sem jih morala celo prinesti s seboj... Sedaj so jih oni naredili dan prej... No, saj ni bistveno, kot bodo rekli, bo...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?