|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
14.1.2012 15:34:14   
kimica86
Jaz imam pdp čez 6 dni, pregled pri G pa čez 3 dni in upam, da me ne bo pregledoval, kljub temu, da me spodaj ni pregledal vsaj 7 tednov.. Konc koncev imam pdp čez 6 dni pa naj kar v P pogledajo kaj se tam spodaj dogaja, ampak bi pa rada zdržala vsaj do pdp- ja..

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
14.1.2012 17:20:24   
trnuljčica
Matkurja kar brez skrbi. Glede anestezije mislim... Cr se dela v spinalni anesteziji ne epiduralni (ali pa v splošni). Za to ne rabiš nobenega tečaja, šole... Samo poveš jim če je možno, da ti naredijo(ne vem kako je s tem v Postojni). Tik pred cr ti anestezist, da infuzijo, nato dobiš pik zadaj v področje hrbtenice (biti moraš čisto pri miru, jaz sem čutila le pik in pritisk na to mesto) in ne čutiš nog še ca 2 uri po cr. Si pa budna, slišiš, vidiš otročka takoj ko ga vzamejo ven... Nisi zadeta od splošne, no otrok tudi ni... Lahko dojiš...
Jaz sem jo imela 2 x.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
14.1.2012 19:07:23   
girly
Vijolica, čestitke za sineka!user posted image user posted image user posted image

Da še jaz malo poročam. Še vedno 2v1, čeprav smo mislili, da se je vse skupaj že začelo. V četrtek sem zakrvavela in šla v P, kjer so ugotovili, da sem 1-2 prsta odprta, MV pa je še dolg, plodovnica mlečna. Krvavitev se je potem seveda čudežno ustavila, naredili so mi 4 CTG-je, vsi ok, zato sem šla včeraj spet lepo domov. Zvečer se je pojavila rjavkasta sluz in jaz že vsa vesela, da bo šel čep, sploh ker se je začelo špikanje v trebuhu. Pa se je ponoči spet vse umirilo in danes tekom dneva-nič. Naši deklici se očitno res ne mudi na ta svet.

Srečno vsem!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
14.1.2012 19:40:57   
bugimajstr
dobervečer.:)no prej nisem napisal da je beba bla težka 2300g v 35 tednu.tako da do konca ko imamo pdp bi bla glih nekje okoli 3 kile.in to je enako kot je bil težek prvi.žena ma cukr enak kot pri prvem.včeraj ni vzela inzulina glih zaradi tega da vidimo kaka bo razlika.vrednost cukra je bla zjutraj 5.2. tako da je identičen kot pri prvem.zato mi ni popolnoma nič jasno zakaj hudiča bi mogli sprožit porod predčasno.ma sej bom šel v torek tut jst tla pa ima da mi povejo en argument zakaj je treba sprožit porod prej.ker meni je to čist mim pa še žena se sekira zaradi tega.to pa res ni dobro za bebo. no če slučajno kera ve za kak argument ga lahk napiše.lep večer in mirno noč vam želim.:)

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
14.1.2012 20:49:53   
Trobentica_
Beti je sporočila, da se jim je danes pridružila punčka user posted image !user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
14.1.2012 20:57:20   
kimica86
Beti ČESTITKEEE user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res teče kot po maslu user posted image Vse, ki imate pdp pred mano, kar izvolite, jaz bi rada počakala vsaj še 6-7 dni user posted image user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
14.1.2012 21:03:51   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Beti je sporočila, da se jim je danes pridružila punčka user posted image !user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEE!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5132
14.1.2012 21:21:35   
Trobentica_

JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image , Daniel, 3000 g, 51 cm

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 - user posted image , Taja, 3380 g, 51 cm

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi - user posted image
Tadea - user posted image ,
Lana, 3650 g, 52 cm

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image , Megi, 3260 g, 50 cm

05.01.2012
Soncnica28 - user posted image , Ožbej, 3490 g, 52 cm
trnuljčica user posted image , 3040 g, 47,5 cm

07.01.2012
Mistica user posted image
louisauser posted image , 3100 g, 52 cm

11.01.2012
kokosh - user posted image

12.01.2012
mefisto - user posted image , Nejc, 2740 g, 49,5 cm
coccinella - user posted image , Leon Tshenolo, 4430 g, 55 cm
urshek user posted image , Eva, 3320 g, 51 cm

13.01.2012
luši - user posted image
vijolica2 user posted image , Tilen, 3130 g

14.01.2012
beti1 user posted image , 3190 g, 50 cm
user posted image = 13
user posted image = 10

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neposredna povezava do sporočila: 5133
14.1.2012 21:34:46   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Ampak kako recimo potem njim dokazat na koncu, če napišejo več, da nismo toliko porabili???? Ker pridejo vsakega zadnjega v mescu odčitat..

Hej, si zrihtala za elektriko?
Ampak mi ni jasno kako pravijo, da pridejo odčitat vsak mesec, če imaš poračun od 1.9. do 31.12. in ne za en mesec?
Ne morejo oni napisat več kolikor si ti porabila, če odčitavajo. Če se stanje na števcu ujema, je poračun pravilen. Če pa imaš sedaj stanje nižje kot je bilo popisano, pa je napaka.
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Jaz pa imam pregled v torek, 3 dni pred PDP- jem, ma mu ne bom dovolila, da me pregleda vaginalno- NO WAY user posted image
Nočem še rodit user posted image Naj kar lepo počaka do PDP- ja user posted image

Mene pa na vsakem pregledu, že od samega začetka, vedno vaginalno pregleda....

Me pa danes že cel dan boli trebuh tako kot pred oz. pri menstri, pa na vsake tolk me špikne, ampak zelo narahlo, tako da....ne vem kaj to pomeni....
IZVIRNO SPOROČILO: girly
Pa se je ponoči spet vse umirilo in danes tekom dneva-nič. Naši deklici se očitno res ne mudi na ta svet.

Jutri imaš rok, jutri bo user posted image user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
14.1.2012 21:52:39   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Hej, si zrihtala za elektriko?
Ampak mi ni jasno kako pravijo, da pridejo odčitat vsak mesec, če imaš poračun od 1.9. do 31.12. in ne za en mesec?
Ne morejo oni napisat več kolikor si ti porabila, če odčitavajo. Če se stanje na števcu ujema, je poračun pravilen. Če pa imaš sedaj stanje nižje kot je bilo popisano, pa je napaka.

Nisem še rešla, ker ne vem kaj naredit- sem jih klicala pa v računovodstvu mi ne morejo dosti pomagat, ker oni naredijo račun, kot dobijo popis od popisovalca..
Kot je ta računovodkinja povedala, sedaj 4 mesece slučajno kao niso popisovali zaradi enih težav.. Zdaj bojo pa redno hodili vsakega zadnjega dne v mesecu in naj bi dobili točen račun.. Ma na tem števcu je vse čudno, jaz ga niti ne razumem- v bistvu se sploh ne ujema z njihovim popisom stanje na števcu.. Če nadolgovezim.. Na papirju sme dobila napisano: npr. staro stanje 29850 KW, novo stanje 32222 KW, razlika 2372 KW.. Ko pa pogledam sedaj na števc mi piše 2585 KW (v roku 14 dni smo porabili nekaj elektrike).. A je tebi to kaj jasno???? Meni ne.. Se mi zdi kot, da so si za to obdobje 4 mescev vse to izmislili, ker pač nihče ni popisoval..

Neposredna povezava do sporočila: 5135
14.1.2012 23:14:09   
Trobentica_
A imate tastar števec - tisti, pri katerem je na vrhu stanje števca, spodaj pa se vrti un disk, al imate digitalni števec?
Lahko greve na ZS ali mail (še raje), da ne bova tukaj smetile o elektriki, ki nima veze z našo temo user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
14.1.2012 23:28:39   
Roberta69
Kasija, mene glih to, da nimam oblačilc v označenih škatlah po stevilkah najbolj moti user posted image . Od starejšega sem vse lepo sistematično zlagala in označevala, potem sem pa od svakinje dobila nazaj vse malo mešano, pa nekaj prej, nekaj kasneje in še pri dostih cunjicah mi je porezala listke, tko da sem morala ugibat št. user posted image , to me je kar pojezilo... V glavnem, kar ne pridem na zeleno vejo, pa odkar ne uporabljam Pampersk nimam več škatel za pakiranje in tako je včasih naneslo, da je kaj kar v vreči, skratka ena velika zmeda user posted image .
Moj dragi pa tudi nima pojma o št. itd. in bi se mu kar zmešalo, če bi moral v šoping, še zase se mu ne da. Pa vedno ima probleme, če mora tamaledva oblečt. Nikoli nič ne najde, čeprav je vse vedno na istem mestu in po kupčkih, ampak on kar ne najde user posted image . Sem že razmišljala, če čem mu kar kompletke nastimat, za takrat, ko me ne bo.

Smo se pa zmenili, da mami vzame dopust, ko bom v P, tko da bo o na ta starejšega v vrtec peljala in nazaj, če bi sploh botel it, in imela tamalega čez dan, ker drugače sploh ne vem, kako bi mojemu zneslo. Že tko je čist obremenjen, tko bi bila pa najbrž čist štala. Sem kar pomirjena, da je to urejeno. Matra me edino še to, kako bo z malim, ko bom v P.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
15.1.2012 9:32:39   
Matkurja
Matrythezebra sporoča, da je včeraj zjutraj rodila fantka. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
15.1.2012 9:35:03   
Matkurja
Jaz moram pa danes cunjice malo presortirat. Sem oprala, zlikala, pol sm pa mogla na hitro pospravit, ker smo dobili obiske in sem vse v previjalno zmetala. user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
15.1.2012 10:51:31   
Kasija
roberta69 haha moški imajo očitno zapis v genih ki onemogoča skrb za oblekce user posted image . pri nas je to tudi moja domena. od nabave, pregleda stvari pa do pranja. drugih stvari v gospodinjstvu se pa čisto enakopravno loteva. na tem področju je pa tema. enkrat je kupil dve številki premajhne oblekice, ker je deževalo in so bili mokri. jaz tudi pakiram v te škatle od plenic. so praktične. svakinja se pa ni ravno izkazala user posted image  moje oblekce ima zdaj sestra za svojega dojenčka, pa jih dobim nazaj zložene, oprane, sveže in posortirane. še prat mi ni treba oblekc. pa svoje novo kupljene doda zraven.

čestitke vsem, ki na novo cartate user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
15.1.2012 11:05:21   
trnuljčica
Čestitke luši, violici, beti in marthezebrauser posted image . Veliko cartanja in zdrave otroke.user posted image

Roberta user posted image , ja moški... No jaz sem mojemu gladko pred tem porodom dejala, da je logično, da ne ve, ker mu ni treba... Ko pa bi mu bilo treba bi imel in instinkt (materinskiuser posted image ) in vse bi vedel in videluser posted image . In -saj veš  pri cr si precej dolgo (glede na vag porod ) v p, in glej zlomka, vse oprano, zlikano, mali je hodil na obisk v p oblečen barvno usklajen in v taboljših oblekah (srajčke...), da sem že sumila če mu ga kdo oblačiuser posted image ... Naenkrat se je procedura od kopanja, hranjenja in branja pravljic ter spanja skrajšala za pol časauser posted image . In sedaj verjameš ali ne on prej sliši malo kot jaz ko spi podnevi... Reče zbudila se je. Jaz pa , kako saj se varuška nič ne oglaša... Skratka materinski instinkt je  tokrat razvil, samo upam, da ga ne izgubi, ko bo šel v službo...

Neposredna povezava do sporočila: 5141
15.1.2012 11:10:20   
Janchek81
ooooooooo a beti1 je rodila ... pa še u petek sem jo vidla pred Leoniščem user posted image  sva še debatirale user posted image  Čestitkeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
15.1.2012 11:43:30   
tanika1
Hej!
Čestitke vsem, ki ste medtem postale mamice.
Tudi jaz sem 5.1. rodila fantka, sem bla pa kar bolna ko sem šla rodit in sem upala, da se prej pozdravim, ampak mali je pohitel.
Je bil pa ta porod bistveno lepši, krajši in manj boleč kot prvi. Med popadki semo lepo klepetali, pa sem se še smejala in so mi vsi govoril, da sploh ne zgledam, kot da rojevam. Skratka bla je lepa porodna izkušnja. Pa še rezal me tokrat niso nič, sicer sem se malo raztrgala, ampak to ni nič v primerjavi s prvič. Sem takoj lahko sedela in sploh nisem čutila bolečin.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
15.1.2012 12:02:53   
kimica86
Pozdravljene punce user posted image Zame je še na pol dobro jutro, ker sva se z dragim malo scartala in vstala malo pred 11h.. hehehe user posted image Je zunaj bilo tako mraz, da se nama ni dalo vstat.. Samo, potem sem postala lačna in sva morala dvignit rite user posted image user posted image
Ko sem pa vstala, sem zagledala kup sporočil, če sem že rodila, da imam na fb tašno bolj dvoumno sporočilo user posted image
Pa grem pogledat in vidim, da mi piše kolegica, ki sploh ni vedla kdaj imam točno pdp in je mislila, da sem že rodila.. hahaha user posted image user posted image
Meni je pa bilo ponoči tako vročeeee pa še tiščalo me je.. Še dobro, da sem se samo 1x zbudila, ampak zadosti, da mi je pokvarilo spanec user posted image Zdaj me pa še hrbet boli, bolj točno v levi lopatici user posted image Jojj, jojjj.. Še teh par dni in konec- hvala bogu user posted image
Danes pa loto.. Z dragim upava na to sedmico user posted image user posted image On je sedaj popolnoma prepričan, da bo zadel user posted image user posted image Sem mu rekla: iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image
Potem vas pa vse povabim na vikend v toplice user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
15.1.2012 12:27:30   
miami10
hej. Jst sem v porodni...odprta, cakam popadke...do zvecer naj bi bilo mimo...javim...
Klistir je pa shit!!!

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
15.1.2012 12:31:55   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

hej. Jst sem v porodni...odprta, cakam popadke...do zvecer naj bi bilo mimo...javim...
Klistir je pa shit!!!

Oooo.. Srečno miami10 user posted image
Klistir shit??? Pa ne nas strašit, noooo user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
15.1.2012 13:18:55   
Janchek81

Klistir je pa shit!!!

Naj mine čimprej in čim manj boleče user posted image  Bom držala pestke .... user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
15.1.2012 14:19:39   
Matkurja

Klistir je pa shit!!!

Ti si pa faca. user posted image
No, naj ti čimbolj hitro mine.

Kaj je pa s klistirjem narobe?

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
15.1.2012 17:27:53   
Trobentica_

JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image , Daniel, 3000 g, 51 cm

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 - user posted image , Taja, 3380 g, 51 cm

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi - user posted image
Tadea - user posted image ,
Lana, 3650 g, 52 cm

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image , Megi, 3260 g, 50 cm

05.01.2012
Soncnica28 - user posted image , Ožbej, 3490 g, 52 cm
trnuljčica user posted image , 3040 g, 47,5 cm
tanika1 - user posted image

07.01.2012
Mistica user posted image
louisauser posted image , 3100 g, 52 cm

11.01.2012
kokosh - user posted image

12.01.2012
mefisto - user posted image , Nejc, 2740 g, 49,5 cm
coccinella - user posted image , Leon Tshenolo, 4430 g, 55 cm
urshek user posted image , Eva, 3320 g, 51 cm

13.01.2012
luši - user posted image
vijolica2 user posted image , Tilen, 3130 g

14.01.2012
beti1 user posted image , 3190 g, 50 cm
martythezebra - user posted image
user posted image = 13
user posted image = 12

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neposredna povezava do sporočila: 5149
15.1.2012 17:44:19   
Trobentica_
ČESTITKE vsem novopečenim mamicam !!!user posted image user posted image user posted image Smo že bolj izenačeni pri user posted image in user posted image .
tanika1 super za tako lepo porodno izkušnjo...ko bi le bilo pri čimvečih, ki še čakamo, tako user posted image user posted image user posted image !
kimica midva tut čakava loto dons, pa verjetno jih je še kar precej takih danes user posted image user posted image .
miami10 ti si pa res faca...iz porodne se javljaš user posted image SREČNOOOO in naj bo čimhitreje in čimlepše!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?