ronja
|
ronja imaš spet napad energije v kombinaciji z gnezdenjem user posted image . kaj si pa tudi odpočij. hehe, to je pri meni stalnica, tudi kadar ne gnezdim . Kadar nisem , naredim precej več, zdaj res nisem učinkovita. Ampak glede na to, da je to zadnjič, bom že preživela še teh nekaj dni. Sem bila danes v p. na uz: dete res baje veliko in debelo (precej podkožne maščobe), ocenjena teža 3900 g, ampak je rekel, da so te uz meritve zelo nezanesljive, sploh na koncu... No, kakorkoli, glavica cca 35, trebušček pa še mal večji... Tako da bi po svoje res rada, da gre čim prej ven, po drugi strani pa smo zdaj vsi 4je bolni in tudi ni glih optimalen čas... Ampak vsekakor ne bi rada, da gre prav dosti čez rok, ker sladkornicam potem rajši sprožijo, meni je pa všeč, če je vse naravno. G. je bil čist skuliran, prijazen, pravi, da gre komot vse naravno, da če sem do zdaj rodila dve 3,5 kilski pupi, kar je povprečen otrok, potem ma fantek pravico bit 200-300 g težji že samo zato, ker je fantek, pa 100-200 g je lahko težji zato, ker je to 3. nosečnost, tudi če ne bi imela sladkorne. Da je to vse v mejah normale in nič tako alarmantnega, da pa so meritve itak nenatančne in lahko za 10% falijo, torej je lahko tudi samo 3600 (kolikor sem jaz računala, je lahko celo še manjši, ampak je pa lahko tudi 4300, če se v drug konec zmotijo... Tako da...) Sicer pa na zapadu ništa novo: popadke imam, ampak niso redni, so pa že malo tečni, ker me zbujajo ponoči, med drugim. Plodovnica je baje malo mlečna, tako da se g. ni nič kaj sekiral, se mi zdi, da je računal, da bom itak rodila pred pon., ko bi se morali odločat, kako dolgo me še pustijo čakat... No, jaz sem vsekakor taprva za . Čep se mi itak že od 3.1. počasi mehča (vsake par dni je pač več tiste goste sluzi, ki je sicer nimam, je tudi drugačna kot sicer, pa po 2 porodih jo že spoznaš ). beti, matkurja in ostale, ki sem jih spregledala, čestitke!!! Čim se vmes zbudiš in zmotiš spanec, je konec.. Hahaha, kimica, kar navadi se, to te čaka naslednjih x let .