|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.1.2012 0:24:20   
PERSIDA
Bejbe ,če bi katera želela zraven moža je seveda vljudno vabljen.Jaz tak imam vse moške rada user posted image .Samo pol prosim ,da mi bavca paziteuser posted image .Mojga bom ,pa verjetna predčasno na furo poslalauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
7.1.2012 9:35:12   
tasa_m
Draga moja bauca  Tomaž in Anže...

user posted image

VSE NAJBOLJŠEEEEE, bodita še naprej taka user posted image
mami, tebi pa en velik objem!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.1.2012 9:35:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Bejbe ,če bi katera želela zraven moža je seveda vljudno vabljen.Jaz tak imam vse moške rada user posted image .Samo pol prosim ,da mi bavca paziteuser posted image .Mojga bom ,pa verjetna predčasno na furo poslalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image
Jaz bom videla, kako se bo do jutri obnašal, pa pol dala zeleno luč če lahko gre cuj user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.1.2012 10:02:49   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE, DRAGA BAVCA... user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA TROJKICO, MAMI PA EN, DVA TRI...MILJON user posted image user posted image .

Persida, sam da je do vas prišlo nepoškodovano hehe, to bi res bila škoda, če bi se poškodovalo. user posted image Vas imam že od jutra v mislih... Neki takega, okol 10h je mogla bit ura, ko mi je tasa sporočila... Meni bo to za vedno ostal pomemben dan, ker si pač bila prva od marčevk in sem bila tako šokirana, da sem se napol smejala in napol jokala. user posted image Če bi vedla, da ti bom čez točno en mesec sledila... se sploh ne bi smejala. user posted image Ampak izteklo se je vse lepo in prav in po raznih borbah so otroci zdravi in rastejo... Zdravi mislim, da ni kaj hujšega narobe.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.1.2012 20:30:53   
Tulipan12
Čer, Drage moje! Sem prišla na brzinico, ker sem danes že tolkokrat pomislila na bavca, da je joj!!!

Draga Persida, Upam, da si danes podoživljala dan pred tremi leti, ko si dobila ta zaklad! Prvo čestitke tebi, mamica, za uspešna tri leta, da tvoja malčka veselo tekata naokrog! Bavcema pa iz srca želim predvsem zdravja, ker ljubezni in avtomobilčkov imata preveč!!!user posted image user posted image user posted image  Vse najlepše za nove tri svečke na tortici in upam, da se bomo letos več videli!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.1.2012 20:34:07   
Tulipan12
Pa še ena grda stvar: T.ju je v četrtek umrl ati. Ko se bodo zadeve doma malo normalizirale, se kaj več javim.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
7.1.2012 22:07:38   
KOKICA32
Tulipan, moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.1.2012 22:08:46   
KOKICA32
Bavca in Persida, vas pa jutri izljubim!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.1.2012 10:54:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa še ena grda stvar: T.ju je v četrtek umrl ati. Ko se bodo zadeve doma malo normalizirale, se kaj več javim.

Ojej, iskreno sožalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.1.2012 11:53:34   
Najaa
Tulipan, moje sožalje. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.1.2012 8:07:13   
KOKICA32
Dobro jutro!

Noč za znoret....Julija se je skoz nekaj jokala, če sem jo imela v naročju pa ne....user posted image Kak sem jo odližila spet jok.user posted image user posted image user posted image Zdajle je povsem običajna Julija. je mogoče kriva luna?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.1.2012 8:43:24   
trezika

iskreno sožalje

Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.1.2012 8:44:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Noč za znoret....Julija se je skoz nekaj jokala, če sem jo imela v naročju pa ne....user posted image Kak sem jo odližila spet jok.user posted image user posted image user posted image Zdajle je povsem običajna Julija. je mogoče kriva luna?user posted image user posted image user posted image

čisto možno, da je bila kriva luna, ker je Maruša tudi imela neke izpade, zjutraj pa se je zbudila fajn dobre voljeuser posted image

aja, hvala za slike.... itak smo najlepši user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.1.2012 9:37:23   
KOKICA32
Evo, avto sva prodala, tak da....user posted image Ful mi ga je žal... Upam, da bo novemu lastniku služil tako kot je nama.

Jaz sem vedno tak na avto navežem (kot na osebo), vedno mi je ful hudo, ko ga prodam.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.1.2012 12:01:15   
MalaČebelica

sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.1.2012 12:42:18   
tasa_m

Dobro jutro!

Jaaa! user posted image
upam, da je nismo me včeraj preveč razcartale?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.1.2012 12:43:03   
tasa_m

Evo, avto sva prodala, tak da....user posted image Ful mi ga je žal... Upam, da bo novemu lastniku služil tako kot je nama.

Jaz sem vedno tak na avto navežem (kot na osebo), vedno mi je ful hudo, ko ga prodam.....

In kaj boste zdaj kupila?

Eh, Kokica saj bo drugi še boljši in še lepši user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.1.2012 12:44:17   
tasa_m
Pa dober dan.

Iz službe... wiiii.

Zdaj grem pa slike dol dat iz fotoaparata, ma so me doli na oglasni deski tak razpizdli, da bi ubijala zdaj če bi koga videla user posted image user posted image user posted image jebeni blok in vsi v njem-taglavne mislim! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.1.2012 13:23:25   
MalaČebelica

Dobro jutro!

al smo ti jo pa me včeraj preveč razcartale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.1.2012 13:24:16   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.

Iz službe... wiiii.

Zdaj grem pa slike dol dat iz fotoaparata, ma so me doli na oglasni deski tak razpizdli, da bi ubijala zdaj če bi koga videla user posted image user posted image user posted image jebeni blok in vsi v njem-taglavne mislim! user posted image user posted image

kaj pa je blo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.1.2012 13:24:51   
MalaČebelica

se podpišem

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.1.2012 13:26:08   
MalaČebelica
Midve sma pa danes doma. Ponoči mi je zakuhala. Sicer ni baš neka strašna vročina in nekak tak na meji se mi zdi - kot da ne ve, če bi zbolela al ne...

Upam, da nisma koga okužile včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.1.2012 15:36:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro!

al smo ti jo pa me včeraj preveč razcartale user posted image user posted image user posted image user posted image

ne to ne....je pasalo tako meni kot Juliji...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.1.2012 15:37:03   
KOKICA32

se podpišem

vem, samo navežeš se, vsi spomini.....

Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.1.2012 15:37:32   
KOKICA32

Midve sma pa danes doma. Ponoči mi je zakuhala. Sicer ni baš neka strašna vročina in nekak tak na meji se mi zdi - kot da ne ve, če bi zbolela al ne...

Upam, da nisma koga okužile včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.