|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
10.1.2012 9:13:47   
arabela*
Nove na forumu pa dobrodošleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.1.2012 9:24:33   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

oktober11 se nam lahko kar pridružiš na kavici, več nas je, boljše je. pa kave pri nas trajajo ca. 2-3 ure, tak da je dovolj časa za menjavo okolja. user posted image

hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho user posted image user posted image user posted image malo mam težave z njim, ker noče niti dude niti flaške, in ko se vsega skup naveliča se enostavno dreti začne user posted image ko sem doma ponavadi joška pomaga, če pa kam gremo, pa je že druga zgodba. družinski sprehod se ponavadi po 1 uri s šprintom proti bajti konča user posted image moj vedno reče da ga naj naložim v avto in greva kam drugam na sprehod, ampak kaj ko ne zberem poguma, mi je nerodno ko naenkrat sireno vklopi... sicer pa, če bi blo več bab <z več izkušnjami> na kupu, bi verjetno enega 3mesečnika že v red spravile user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.1.2012 9:26:31   
botrca
Jutro user posted image

noč za nami katastrofalna...že dolgo ne taka...Jan kašlja non-stop, ponoči je še vročino dobil...dala sem mu za spremembo Daleron sirup in je prijel...zdaj gleda zlatolasko na HBO, nima zaenkrat vročine tak, da vseeno gremo v Lj. Sem klicala in so mi rekli da če nima vročine naj kar pridemo.

Kavo spijem, pojemo nekaj pa pičimo. Moj pa gre potem delat...

lep dan user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.1.2012 9:27:49   
botrca
Bambixxx user posted image user posted image user posted image ...čim prej okrevaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.1.2012 9:41:44   
jaznoseca
Jutrouser posted image .

Tudi pri nas je noč prehitro minila - ampak zdaj se nam zjutraj prvi oglasi najmlajši user posted image . Je ugotovil, da ima močne glasilke -  pa ne joka, ampak žlobudra 100 na urouser posted image . Ta velikega pa smo po več kot 2,5 leti uspeli prepričat, da spanje dejansko paše in zdaj spi kot za stavo, ga zjutraj ne moreš zbudit...

Mi pa hodimo peš iz vrtca. Jaz nabašem tamalega v voziček in gremo. Zjutraj mi ni, pa še po moje taveliki ne bi šel, če bi vedel, da greva mi2 nazaj domov user posted image .

matcar mi2 z mojim sva oba nova v tem okolišu. Moj je bil prej v Radvanju, jaz pa na Taboru. Zdaj smo pod Pekrco, na oni strani, ko je že tabla Pekre - katastrofa koliko to problemov prinese... Občina Mb, kraj Pekre, pošta LImbuš - pa mi sploh ne komliciramo, neeeeuser posted image .

bolanim pošiljam velik koš zdravja.

kavica joj, ne vem če me danes ne bo prehitelo user posted image , mali mi je zdaj zaspal... pa ne vem kako dolgo bo.... Morda pa uspem - upam.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.1.2012 9:49:14   
oktober11
jaznoseca ti maš septembrčka, ne? nimaš nobenih problemov z njim okrog hoditi?

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.1.2012 9:52:39   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

oktober11 se nam lahko kar pridružiš na kavici, več nas je, boljše je. pa kave pri nas trajajo ca. 2-3 ure, tak da je dovolj časa za menjavo okolja. user posted image

hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho user posted image user posted image user posted image malo mam težave z njim, ker noče niti dude niti flaške, in ko se vsega skup naveliča se enostavno dreti začne user posted image ko sem doma ponavadi joška pomaga, če pa kam gremo, pa je že druga zgodba. družinski sprehod se ponavadi po 1 uri s šprintom proti bajti konča user posted image moj vedno reče da ga naj naložim v avto in greva kam drugam na sprehod, ampak kaj ko ne zberem poguma, mi je nerodno ko naenkrat sireno vklopi... sicer pa, če bi blo več bab <z več izkušnjami> na kupu, bi verjetno enega 3mesečnika že v red spravile user posted image

Glej, če že me lapamo na polno, zakaj bi malecki bil tiho?  user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.1.2012 9:57:24   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Bambixxx user posted image user posted image user posted image ...čim prej okrevaj.

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.1.2012 9:57:26   
bambixxx

hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho user posted image user posted image user posted image

kaj misliš, da so naši otroci 3 ure tiho, ko smo me na kavi? user posted image
saj pa je to normalno, da otrok joka, te ne rabi bit nič sram.

Neposredna povezava do sporočila: 384
10.1.2012 9:58:53   
oktober11
majakla dober argument user posted image mogoče bi pa res mogla reskirati, malega naložiti v avto in iti, ter upati na najboljše. zaj je pa res že čas, drugače bova z malim penzijo v tej bajti dočakala user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.1.2012 10:01:21   
oktober11

hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho user posted image user posted image user posted image

user posted image vidiš, s tem še res nisem razčistila, bom pa mogla. med nosečnostjo sva se z malim zmenila da bo ultra priden bejbi, pa se ne drži dogovora user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.1.2012 10:13:38   
majakla

user posted image vidiš, s tem še res nisem razčistila, bom pa mogla. med nosečnostjo sva se z malim zmenila da bo ultra priden bejbi, pa se ne drži dogovora user posted image

Glej moj je bil ultra priden, pa glih tak nisma
nikamor šla, razen po enoteistih ulicah vsak dan.
In zdaj ko gledam naše babike, kak z malimi na kafe
vletijo, mi je žal.
No, pa o tej ultra pridnosti več ni ne duha ne
sluha - morda bo pri tebi glih obratno, hihihi.

Neposredna povezava do sporočila: 387
10.1.2012 10:33:48   
arabela*

kak mi je to znanouser posted image

Pri taprvi pa bi lahko tri ure kje kofetkala, pa kot da je niuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 388
10.1.2012 10:37:56   
arabela*
nič...grem v papirje malo, pa kuhat, popoldne pa grem tak na predavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.1.2012 10:45:11   
oktober11

Glej moj je bil ultra priden, pa glih tak nisma
nikamor šla, razen po enoteistih ulicah vsak dan.
In zdaj ko gledam naše babike, kak z malimi na kafe
vletijo, mi je žal.
No, pa o tej ultra pridnosti več ni ne duha ne
sluha - morda bo pri tebi glih obratno, hihihi.

upam da ma res samo tako obdobje user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.1.2012 10:56:06   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis.

pa še moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.1.2012 11:20:11   
karmen7
Kaj pa vreme? Se hočem oblečt da grema z malim malo rite preluftat pa se vlije. Pa sma ostala brez sprehoda. Drugače pa študiram kaj bom kuhala, moj ima potem en razgovor, pa jutri še enega. 

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.1.2012 12:24:39   
Arwenko
Dan. Midve s tamalo sva bili pri zobozdravniku zjutraj in sem poslušala pridigo, da otrok ne sme pit drugega kot vodo. user posted image No, pol sem jo pa v vrtec oddala, pa na hitrco šla pozdravit ly in majokla na kofetek. Zdaj pa moram priznat, da se mi stanje iz minute v minuto slabša, prav grozno se počutim in se komaj gor držim. Glavo imam čisto polno, nos zabit, adijo pamet user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.1.2012 12:29:29   
ly117
Jaz že doma. Sma z majaklo čvekale 300/h. Blo fajn. Sam mislim da sem eno kavo preveč spila. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.1.2012 15:43:37   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis.

pa še moj user posted image user posted image user posted image

Moj tudi!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.1.2012 15:44:40   
matcar
Oktober11-ti kr pridi,bomo ti malo odvzele malega,da boš lahko kavo v miru spila.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.1.2012 16:30:39   
jaznoseca

Jah ravno danes si ti vprašala user posted image ... danes je bila živa štala - sem se po eni uri obrnila in nazaj domov. Moral bi spat, pa ni šlo, zunaj je deževala v EP pa guuuužva in je bil radoveden, v vozičku pa se je drl. Posledično je bil zaspan in tečenuser posted image . Zdaj mi v bistvu dela prvo dolgo rundo danes. Drugače pa je zlat - na sprehodih v vozičku spi ali pa je tiho, tako da jaz nisem skoraj nič doma. Če se le da, se potepava...

kavica joj punce, jaz sem bila danes ob 10.55 na parkirišču od Kalvarije, pa je tako deževalo, da malega nisem mogla iz avta v vozek prestavit user posted image , tako sva odšla v EP. No, čez uro in pol pa sonce grrrr. Pa sva takrat vozičkala.

Neposredna povezava do sporočila: 397
10.1.2012 17:51:26   
ly117
Botrca:
Sreda 25. januar ob 19.00 STANDUP Caffe Bar Theater,Tržaška cesta 40,Maribor. Vstopnice po 12 Eur v Standupu.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.1.2012 19:42:28   
Arwenko
Čer.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.1.2012 20:10:30   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?