Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:02:31
|
|
|
|
ly117
|
Matcar
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:04:51
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Kak ste? Jaz super, če pustim malenkosti ... me je spet hrbet "izdal". Ly, greva jutri na kavico (pa še katera, če ji je) in v četrtek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:20:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, greva jutri na kavico (pa še katera, če ji je) in v četrtek? Lahko ja. Edino jutri sem brez prevoza tak da bi prosla če bi lahko kje v moji bližini ali pa v mestu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:27:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, greva jutri na kavico (pa še katera, če ji je) in v četrtek? Lahko ja. Edino jutri sem brez prevoza tak da bi prosla če bi lahko kje v moji bližini ali pa v mestu. Te pa povej kje, pa ne bi te v mestu, saj veš, zaradi parkiranja. V tvoji bližini, pa da imajo P. Aja, pa ob kolikih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:29:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kdaj se pa to plača pol? mi smo tud tri naročili
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:30:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, greva jutri na kavico (pa še katera, če ji je) in v četrtek? Lahko ja. Edino jutri sem brez prevoza tak da bi prosla če bi lahko kje v moji bližini ali pa v mestu. Te pa povej kje, pa ne bi te v mestu, saj veš, zaradi parkiranja. V tvoji bližini, pa da imajo P. Aja, pa ob kolikih? Kalvarija ali Mitnica. Ura pa kak tebi paše. Jaz računam da boma Okoli 8h v vrtcu. Pol pa pol ure da pridem domov.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 9:41:09
|
|
|
|
arabela*
|
matcar, čestitke ob tvojem prazniku
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 10:08:16
|
|
|
|
jaznoseca
|
Hej, dobro.... no ni več jutro . Hvala vsem za dobrodošlico . Me veseli, da ste na tej temi tako živahne. matcar vidim da praznuješ, pa še z moje strani : VSE NAJBOLJŠE ! In ja, z veseljem pridem na kavico, samo povejte kje ste zmenjene. Pa vidim, da tudi mayakla in ly kofetkata - fino. Jaz bom vesela družbe, saj se velikokrat z mojim čmrlčkom potepava - te najine ustaljene poti okoli pekrske so mi pa že malo tečne.... sem jo že pri prvem obvozila vsak dan parkrat .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 10:21:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Če bom le lahko, bom probala jaz tudi v četrtek na kofe priletet, si bom v službi splanirala kakšno pot ven, pa da priletim vsaj za pol urce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 10:44:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca z veseljem pridem na kavico, samo povejte kje ste zmenjene. Pa vidim, da tudi mayakla in ly kofetkata - fino. Fajn še ena kafetarca. Če želiš se nama z Majaklo že jutri pridružiš. Do večera se že boma zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 10:49:23
|
|
|
|
bambixxx
|
Dan, najprej matcar vse najboljše za rojstni dan , praznujeva pa tak skupaj, ne . jaznoseca dobrodošla še od mene . jaz sem tudi še doma z malim, sicer na bolniški, ne porodniški. kava - mogoče se še mi2 pridruživa jutri. glede na to, da je kar toplo dopoldne, bi mogoče v Kalvariji pod grelniki in smo lahko zunaj? ker v nobeni od teh gostiln ni placa notri za vozičke se mi zdi. drugače pa bi se v četrtek v EP doble, če ste za? jaz moram v nabavo v Müllerja spet... mi2 pa zdaj šibava v Hoferja po žabice za malega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 11:07:58
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca z veseljem pridem na kavico, samo povejte kje ste zmenjene. Pa vidim, da tudi mayakla in ly kofetkata - fino. Fajn še ena kafetarca. Če želiš se nama z Majaklo že jutri pridružiš. Do večera se že boma zmenle. No, bom sledila kaj bosta dogovorili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 12:36:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - mogoče se še mi2 pridruživa jutri. glede na to, da je kar toplo dopoldne, bi mogoče v Kalvariji pod grelniki in smo lahko zunaj? ker v nobeni od teh gostiln ni placa notri za vozičke se mi zdi. drugače pa bi se v četrtek v EP doble, če ste za? jaz moram v nabavo v Müllerja spet... Dajte me razsvetlit ki je Kalvarija? Jaz bom mogoče tudi lahko jutri prisvetla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 12:51:36
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 12:52:59
|
|
|
|
matcar
|
Babike,hvala za čestitke vsem. Bambi-itak da skupaj praznujema,kot sma se zmenle.zdaj je treba samo še rezervirat it,pa potem vabila ven dat!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 12:54:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Hej, dobro.... no ni več jutro . Hvala vsem za dobrodošlico . Me veseli, da ste na tej temi tako živahne. matcar vidim da praznuješ, pa še z moje strani : VSE NAJBOLJŠE ! In ja, z veseljem pridem na kavico, samo povejte kje ste zmenjene. Pa vidim, da tudi mayakla in ly kofetkata - fino. Jaz bom vesela družbe, saj se velikokrat z mojim čmrlčkom potepava - te najine ustaljene poti okoli pekrske so mi pa že malo tečne.... sem jo že pri prvem obvozila vsak dan parkrat . Oooo,še ena iz mojega firtla.jaz sem tudi studenčanka,lahko skupaj vozičkama.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 12:55:26
|
|
|
|
matcar
|
Ju3 jaz nikakor ne morem,v četrtek pa komot,mi paše EP,ker tudi moram v Mullerja v nabavo.Lahko okol 9-h?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 13:36:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 jaz nikakor ne morem,v četrtek pa komot,mi paše EP,ker tudi moram v Mullerja v nabavo.Lahko okol 9-h? 9h se mi2 komaj iz postle spravima , mogoče se bo pa kaj prej zbudil, ampak pred 9.30h boma mi2 težko tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 13:37:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,hvala za čestitke vsem. Bambi-itak da skupaj praznujema,kot sma se zmenle.zdaj je treba samo še rezervirat it,pa potem vabila ven dat! boš ti rezervirala? pol pa lahko še kar v mojem imenu objaviš vabilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 13:39:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - mogoče se še mi2 pridruživa jutri. glede na to, da je kar toplo dopoldne, bi mogoče v Kalvariji pod grelniki in smo lahko zunaj? ker v nobeni od teh gostiln ni placa notri za vozičke se mi zdi. drugače pa bi se v četrtek v EP doble, če ste za? jaz moram v nabavo v Müllerja spet... Dajte me razsvetlit ki je Kalvarija? Jaz bom mogoče tudi lahko jutri prisvetla Kavarna Kalvarija je malo pred Mitnico na isti cesti, če veš kje je Mitnica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 14:00:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 jaz nikakor ne morem,v četrtek pa komot,mi paše EP,ker tudi moram v Mullerja v nabavo.Lahko okol 9-h? 9h se mi2 komaj iz postle spravima , mogoče se bo pa kaj prej zbudil, ampak pred 9.30h boma mi2 težko tam. Te pa naj bo ob 10-h!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 14:01:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,hvala za čestitke vsem. Bambi-itak da skupaj praznujema,kot sma se zmenle.zdaj je treba samo še rezervirat it,pa potem vabila ven dat! boš ti rezervirala? pol pa lahko še kar v mojem imenu objaviš vabilo Lahko,bom porihtala!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 14:34:25
|
|
|
|
majakla
|
Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 15:05:49
|
|
|
|
oktober11
|
hey, hey! no, te pa se vam res malo javim, da ne bo zgledalo kot da samo firbcam za vami tak fajne se mi zdite, da sem prav not padla v to, kar napišete. na forumu pa redkokdaj kaj napišem, tak da ne se jeziti za mojo radovednost kaj naj povem (razen da sem iz mb)... na podlagi nicka lahko vidite da mam doma pubeca, ki bo počasi star 3 mesece. in ker ne lutava kaj dosti okrog, berem kak ve hodite na kavice, v šopinge, se drsate itd. si poleg vas prav predstavljam kak je to fino, ko nisi večino časa v bajti, al pa kje na sprehodu po vedno isti dolgocajtni poti. saj bi šla kam drugam vozičkat, ampak mi mali včasih ve že tu fajno sireno spusti, pa ne zberem poguma da bi ga naložila v avto in ga npr. v park na sprehod pelala. poleg tega pa mi je tečno, da bi sama nekje drugje vozičkala... tak da mogoče se pridružim na kakem sprehodu, če bo za stvar evo, pa sem se vam oglasila, bom še probala kdaj kaj napisati, da ne bom samo brala. lp zaenkrat....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 16:09:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ??? Meni je vseeno.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?