Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 16:19:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 jaz nikakor ne morem,v četrtek pa komot,mi paše EP,ker tudi moram v Mullerja v nabavo.Lahko okol 9-h? 9h se mi2 komaj iz postle spravima , mogoče se bo pa kaj prej zbudil, ampak pred 9.30h boma mi2 težko tam. Te pa naj bo ob 10-h! jaz sem pač za naju povedala, saj lahko katera druga prej pride verjetno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 16:21:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ??? Meni je vseeno. recimo okoli 10h. moram še avto it registrirat, tak da upam, da mi rata prej porihtat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 16:23:34
|
|
|
|
bambixxx
|
oktober11 se nam lahko kar pridružiš na kavici, več nas je, boljše je. pa kave pri nas trajajo ca. 2-3 ure, tak da je dovolj časa za menjavo okolja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 19:07:59
|
|
|
|
botrca
|
jaznoseča in oktober11 dobrodošli jutri me ne bo na kavo...gremo v Ljubljano na pregled h kardiologu za Jana ...upam na dober rezultat...držite pesti
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 19:11:17
|
|
|
|
botrca
|
matcar:
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 20:27:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ??? Meni je vseeno. recimo okoli 10h. moram še avto it registrirat, tak da upam, da mi rata prej porihtat. Jaz bom ob 10.30 najkasneje tam (Kalvarija) - sevidjamo, upam, da nas bo čimveč. - - - Jaz hodim k Šerbineku in sem vedno hitro fertig.
< Sporočilo je popravil majakla -- 9.1.2012 20:28:29 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 20:29:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jutri me ne bo na kavo...gremo v Ljubljano na pregled h kardiologu za Jana ...upam na dober rezultat...držite pesti Bomo držali, fajn porihtajte in javi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 20:49:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ??? Meni je vseeno. recimo okoli 10h. moram še avto it registrirat, tak da upam, da mi rata prej porihtat. Jaz bom ob 10.30 najkasneje tam (Kalvarija) - sevidjamo, upam, da nas bo čimveč. - - - Jaz hodim k Šerbineku in sem vedno hitro fertig. ja, jaz tudi upam, da bom hitra. zjutraj ob 9.30 mi še agent pride polico naredit, pol šibam na tehničnega, pa registracijo, pa upam, da bom do 10.30-11h porihtala. me pa zdaj fuuul grlo boli (mandlji) in upam, da se pomiri do jutra, da se ne bo v kaj razvilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 21:31:28
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz imam pa jutri s tamalo ob 9.15 zobozdravnika, v Celju. Pol pa prideva v MB, jo odložim v vrtcu, pa pridem na eno zelo hitro kavo mimo v Kalvarijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 22:48:05
|
|
|
|
botrca
|
Čer, skuhala kosilo za jutri (sarmo), perilo eno pospravila eno obesila, kuhinjo spravla v red...Jana skopala in spravila spat....tak sem utrujena...gledam gospodinje...pol pa tuš pa spanje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.1.2012 22:56:28
|
|
|
|
jaznoseca
|
kavica: bom poskusila vas jutri najdit v Kalvarijo - verjetno ne prej kot ob 10.30. Kako vas pa prepoznam - al samo pogledam kje so vozičkarce ? botrca tudi jaz upam, da bodo rezultati pri kardiologu dobri. matcar a res? ti si tud s tega konca? Fino, potem bo pa vozčkanje še lažje.... Jaz grem tud zdaj spat - kradem te urice, ko otročka spita, potem sem pa zjutraj čisto fuč, otroci pa polni energije .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 7:09:02
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Zaspanaaa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:03:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:06:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca matcar a res? ti si tud s tega konca? Fino, potem bo pa vozčkanje še lažje.... Jap! Mogoče se celo poznama.Si skozi na Studencih ali je tvoj?Mater,kak sem zaj to vprašala! Aja,pa prepoznaš nas(mene sicer danes ne bo) po dosti babncah na kupu,pa tudi vozički so prisotni,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:08:15
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa pokonci od 5.30,se je Teo že zbudil,ob 7.15 pa nazaj zaspal in še kr spi,kar pa ni nič čudnega glede nato,da je bila Luna in ni nič kaj spal čez noč. Zaj pa imama z mamo neko letanje spet,pa k tašči še moram,pol pa kuharija.Pa bo ura naenkrat 3,ko bo treba po ona2 fižoleka v vrtec it.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:26:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi2 uspešno prispela peški v vrtec. Je celo pot hodil in niti enkrat prosil da ga nesem. Ga morem pohvalit, je zadnje čase priden. Zdaj pa tak kava in nekaj v želodček dat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:28:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa jutri v Kalvariji ob 10., 10.30 ??? Jaz bom ob 10.30 najkasneje tam (Kalvarija) - sevidjamo, upam, da nas bo čimveč. te pa jaz tudi ne bom prej hodla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:28:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko pa pridem na eno zelo hitro kavo mimo v Kalvarijo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:30:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca kavica: bom poskusila vas jutri najdit v Kalvarijo - verjetno ne prej kot ob 10.30. Kako vas pa prepoznam - al samo pogledam kje so vozičkarce ? Danes dvomim da bo kera z vozičkom. drugač pa nas prepoznaš tak kot je že matcar rekla kjer je dost bab na kupu pa lapajo 100/h.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:50:28
|
|
|
|
bambixxx
|
za mene danes kavica žal odpade, sem zbolela. bezgavke otečene, požirat ne morem, rahla vročina, pa vse mišice me bolijo in celo noč nisem spala. lepo čvekajte še zame
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 8:55:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za mene danes kavica žal odpade, sem zbolela. bezgavke otečene, požirat ne morem, rahla vročina, pa vse mišice me bolijo in celo noč nisem spala. lepo čvekajte še zame Ah joj, pa naj se ti v nič ne razvije. Bi ti napisala, zdaj pa ležat, pa vem, da glih ne gre. Pikepokeee. Pa škoda, boš na naslednji kavi nadoknadla. ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:03:11
|
|
|
|
arabela*
|
morning Otroke oddala vsako na svoj konec, zdaj pa kavica, net... sem sama, moj je danes šel delat po dolgem dopustu Zunaj toplo..
< Sporočilo je popravil arabela* -- 10.1.2012 9:07:40 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:06:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi2 uspešno prispela peški v vrtec. mi tudi danes šli peški in je hodila zelo pohvalno
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:10:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za mene danes kavica žal odpade, sem zbolela. bezgavke otečene, požirat ne morem, rahla vročina, pa vse mišice me bolijo in celo noč nisem spala. lepo čvekajte še zame Ah joj, pa naj se ti v nič ne razvije. Bi ti napisala, zdaj pa ležat, pa vem, da glih ne gre. Pikepokeee. Pa škoda, boš na naslednji kavi nadoknadla. ;o) zgleda, da se je že razvilo v angino , ležat pa zraven malega res ne morem ravno. bom se potrudila počivat, kolikor se bo dalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
pikapoke bolančkom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?