Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:13:47
|
|
|
|
arabela*
|
Nove na forumu pa dobrodošle
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:24:33
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oktober11 se nam lahko kar pridružiš na kavici, več nas je, boljše je. pa kave pri nas trajajo ca. 2-3 ure, tak da je dovolj časa za menjavo okolja. hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho malo mam težave z njim, ker noče niti dude niti flaške, in ko se vsega skup naveliča se enostavno dreti začne ko sem doma ponavadi joška pomaga, če pa kam gremo, pa je že druga zgodba. družinski sprehod se ponavadi po 1 uri s šprintom proti bajti konča moj vedno reče da ga naj naložim v avto in greva kam drugam na sprehod, ampak kaj ko ne zberem poguma, mi je nerodno ko naenkrat sireno vklopi... sicer pa, če bi blo več bab <z več izkušnjami> na kupu, bi verjetno enega 3mesečnika že v red spravile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:26:31
|
|
|
|
botrca
|
Jutro noč za nami katastrofalna...že dolgo ne taka...Jan kašlja non-stop, ponoči je še vročino dobil...dala sem mu za spremembo Daleron sirup in je prijel...zdaj gleda zlatolasko na HBO, nima zaenkrat vročine tak, da vseeno gremo v Lj. Sem klicala in so mi rekli da če nima vročine naj kar pridemo. Kavo spijem, pojemo nekaj pa pičimo. Moj pa gre potem delat... lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:27:49
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx ...čim prej okrevaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:41:44
|
|
|
|
jaznoseca
|
Jutro . Tudi pri nas je noč prehitro minila - ampak zdaj se nam zjutraj prvi oglasi najmlajši . Je ugotovil, da ima močne glasilke - pa ne joka, ampak žlobudra 100 na uro . Ta velikega pa smo po več kot 2,5 leti uspeli prepričat, da spanje dejansko paše in zdaj spi kot za stavo, ga zjutraj ne moreš zbudit... Mi pa hodimo peš iz vrtca. Jaz nabašem tamalega v voziček in gremo. Zjutraj mi ni, pa še po moje taveliki ne bi šel, če bi vedel, da greva mi2 nazaj domov . matcar mi2 z mojim sva oba nova v tem okolišu. Moj je bil prej v Radvanju, jaz pa na Taboru. Zdaj smo pod Pekrco, na oni strani, ko je že tabla Pekre - katastrofa koliko to problemov prinese... Občina Mb, kraj Pekre, pošta LImbuš - pa mi sploh ne komliciramo, neeee . bolanim pošiljam velik koš zdravja. kavica joj, ne vem če me danes ne bo prehitelo , mali mi je zdaj zaspal... pa ne vem kako dolgo bo.... Morda pa uspem - upam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:49:14
|
|
|
|
oktober11
|
jaznoseca ti maš septembrčka, ne? nimaš nobenih problemov z njim okrog hoditi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:52:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oktober11 se nam lahko kar pridružiš na kavici, več nas je, boljše je. pa kave pri nas trajajo ca. 2-3 ure, tak da je dovolj časa za menjavo okolja. hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho malo mam težave z njim, ker noče niti dude niti flaške, in ko se vsega skup naveliča se enostavno dreti začne ko sem doma ponavadi joška pomaga, če pa kam gremo, pa je že druga zgodba. družinski sprehod se ponavadi po 1 uri s šprintom proti bajti konča moj vedno reče da ga naj naložim v avto in greva kam drugam na sprehod, ampak kaj ko ne zberem poguma, mi je nerodno ko naenkrat sireno vklopi... sicer pa, če bi blo več bab <z več izkušnjami> na kupu, bi verjetno enega 3mesečnika že v red spravile Glej, če že me lapamo na polno, zakaj bi malecki bil tiho?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:57:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx ...čim prej okrevaj. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:57:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho kaj misliš, da so naši otroci 3 ure tiho, ko smo me na kavi? saj pa je to normalno, da otrok joka, te ne rabi bit nič sram.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 9:58:53
|
|
|
|
oktober11
|
majakla dober argument mogoče bi pa res mogla reskirati, malega naložiti v avto in iti, ter upati na najboljše. zaj je pa res že čas, drugače bova z malim penzijo v tej bajti dočakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:01:21
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho kaj misliš, da so naši otroci 3 ure tiho, ko smo me na kavi? saj pa je to normalno, da otrok joka, te ne rabi bit nič sram. vidiš, s tem še res nisem razčistila, bom pa mogla. med nosečnostjo sva se z malim zmenila da bo ultra priden bejbi, pa se ne drži dogovora
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:13:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hm, jaz bi že z veseljem prišla, ampak se še z malim nisem uspela zmeniti da je fajn če je včasih več kot 1 uro vkup tiho kaj misliš, da so naši otroci 3 ure tiho, ko smo me na kavi? saj pa je to normalno, da otrok joka, te ne rabi bit nič sram. vidiš, s tem še res nisem razčistila, bom pa mogla. med nosečnostjo sva se z malim zmenila da bo ultra priden bejbi, pa se ne drži dogovora Glej moj je bil ultra priden, pa glih tak nisma nikamor šla, razen po enoteistih ulicah vsak dan. In zdaj ko gledam naše babike, kak z malimi na kafe vletijo, mi je žal. No, pa o tej ultra pridnosti več ni ne duha ne sluha - morda bo pri tebi glih obratno, hihihi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:33:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jaznoseca ti maš septembrčka, ne? nimaš nobenih problemov z njim okrog hoditi? kak mi je to znano Pri taprvi pa bi lahko tri ure kje kofetkala, pa kot da je ni
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:37:56
|
|
|
|
arabela*
|
nič...grem v papirje malo, pa kuhat, popoldne pa grem tak na predavanja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:45:11
|
|
|
|
oktober11
|
Glej moj je bil ultra priden, pa glih tak nisma nikamor šla, razen po enoteistih ulicah vsak dan. In zdaj ko gledam naše babike, kak z malimi na kafe vletijo, mi je žal. No, pa o tej ultra pridnosti več ni ne duha ne sluha - morda bo pri tebi glih obratno, hihihi. upam da ma res samo tako obdobje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 10:56:06
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx ...čim prej okrevaj. Podpis. pa še moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 11:20:11
|
|
|
|
karmen7
|
Kaj pa vreme? Se hočem oblečt da grema z malim malo rite preluftat pa se vlije. Pa sma ostala brez sprehoda. Drugače pa študiram kaj bom kuhala, moj ima potem en razgovor, pa jutri še enega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 12:24:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Midve s tamalo sva bili pri zobozdravniku zjutraj in sem poslušala pridigo, da otrok ne sme pit drugega kot vodo. No, pol sem jo pa v vrtec oddala, pa na hitrco šla pozdravit ly in majokla na kofetek. Zdaj pa moram priznat, da se mi stanje iz minute v minuto slabša, prav grozno se počutim in se komaj gor držim. Glavo imam čisto polno, nos zabit, adijo pamet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 12:29:29
|
|
|
|
ly117
|
Jaz že doma. Sma z majaklo čvekale 300/h. Blo fajn. Sam mislim da sem eno kavo preveč spila.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 15:43:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx ...čim prej okrevaj. Podpis. pa še moj Moj tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 15:44:40
|
|
|
|
matcar
|
Oktober11-ti kr pridi,bomo ti malo odvzele malega,da boš lahko kavo v miru spila.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 16:30:39
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jaznoseca ti maš septembrčka, ne? nimaš nobenih problemov z njim okrog hoditi? Jah ravno danes si ti vprašala ... danes je bila živa štala - sem se po eni uri obrnila in nazaj domov. Moral bi spat, pa ni šlo, zunaj je deževala v EP pa guuuužva in je bil radoveden, v vozičku pa se je drl. Posledično je bil zaspan in tečen . Zdaj mi v bistvu dela prvo dolgo rundo danes. Drugače pa je zlat - na sprehodih v vozičku spi ali pa je tiho, tako da jaz nisem skoraj nič doma. Če se le da, se potepava... kavica joj punce, jaz sem bila danes ob 10.55 na parkirišču od Kalvarije, pa je tako deževalo, da malega nisem mogla iz avta v vozek prestavit , tako sva odšla v EP. No, čez uro in pol pa sonce grrrr. Pa sva takrat vozičkala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 17:51:26
|
|
|
|
ly117
|
Botrca: Sreda 25. januar ob 19.00 STANDUP Caffe Bar Theater,Tržaška cesta 40,Maribor. Vstopnice po 12 Eur v Standupu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 19:42:28
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 10.1.2012 20:10:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?