|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
7.1.2012 9:59:48   
anckica
Princess13 še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HeLenčica- najlepša hvala za odgovor, bom vseeno šla zdej čimprej na tole slikanje, da me ne bi kaj zadelo v nosečnosti (kar se zob tiče user posted image )

Jst se tudi selim v februar in punce ta bo sigurno naš mesec, mora bit sej je mesec zaljubljenih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.1.2012 10:22:33   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Helenčicauser posted image nočem da prideš za menoj!! Bova se pa drug mesec seliliuser posted image bova čire čare delali in morda nama uspeuser posted image user posted image

Pa pridem, je pritekla user posted image Poznaš kaki urok? user posted image
Princesss jeeeeej, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.1.2012 11:17:01   
Anonimen
user posted image user posted image  za user posted image ... res se je lepo začel januar!

Moja user posted image  se je poslovila, naslednjič je ne pričakujem še v januarju in sicer 29.1. ampak glede na to da imam 25.1 pregled bom že takrat zvedla a smo bli uspešni al ne...

Me je pa danes mal potolklo ko sm se prjavla na fb, 3 moje prjatlce so objavle slike novih trebuščkov in prve slikce iz UZ-jev... skratka dobila sm čis solzne oči in en tak težk občutk na srčku... eh, pa vem, da nima smisla... sej bo boljš!!

lp, Izabelina

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
7.1.2012 11:17:41   
princess13
Hvala babike, da se veselite z mano user posted image Jaz pa bom z vami navijala za čim več user posted image še v januarju! Še na polovici meseca nismo tako, da je še upanje za veliko user posted image . Čudovit sončen dan je, izkoristite ga! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
7.1.2012 13:05:57   
chungalunga
Princess13, bravo! Lepo, da ti je tako hitro uspelo. user posted image  Drži se!

Punce, vam pa hvala za odgovore, malo ste me vseeno pomirile. Ne vem zakaj, ampak kar naenkrat me je panika zagrabila. Očitno je na to vplival račun za karte, ki sem ga prejela včeraj. user posted image  Gremo uživat, kaj pa. Kdaj bomo, če ne zdaj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
7.1.2012 13:15:29   
mladika
Čestitke naši novi nosečki...uživaj v tem čarobnem obdobju...Izabelina,midve mave pa na isti dan pregled pri G.Kje pa ga maš,če smem prašat??
Uživajte v lepem sončnem vremenu,jst sem zjutri zračla stanovanje,je blo tak ful toplo,pa sonček je sijal,pa ptički so pel...Človek sploh ne more vrjet da je 7.januar...

< Sporočilo je popravil mladika -- 7.1.2012 13:16:32 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.1.2012 13:19:23   
marantz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

marantz ... to ti lahko jaz ne nek način odgovorim.  G okvirno zračunajo pdp na podlagi zadnje user posted image samo točn pdp pa določijo glede na velikost user posted image . Pri meni so pdp prstavl za 7dni.

Ne, sej to razumem. Čaki, se bom poskusila drugače izrazit...
Imamo dve ženski, ki imata enako dolge cikle in obe ne pričakujeta menstre istega dne. Jajčece naj bi bilo na voljo za oploditev maksimalno 24 ur po ovulaciji. Ovulacijo naj bi imel 12 - 16 dni pred menstruacijo. Zakaj potem pride do take razlike v PDPju?  A pri eni plod toliko hitreje raste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.1.2012 13:24:42   
marantz
Punce, jaz vas vam že z branjem težko sledim, za pisanje mi pa zmanjkuje časa. Čestitke naši novi nosečki Princess13user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam še teden dni tistega dneva. Znakov ni nobenih, ne za user posted image , ne za user posted image

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.1.2012 14:04:18   
sonček85
helenčica:Kako misliš bova pa v Feb.-A si ti na istem?user posted image mOgoče pa ta izcedek le ne bo večji
Maa sej še ni tisto ornk, sam vem pa da bo  jutri že bolj.Danes sem mmalo bolj tko tko ,a ostajam pozitivna .So me obiski malo zamotli ,pa priprave kosila za obisk,....user posted image
princes:vidiš sam na našo temo si morala prit in je user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še 1x iz srcauser posted image user posted image Razmišljaj pozitivno ,ker če boš imela polno glavo slabih misli da gre kaj narobe ,bo res šlo-tega pa nočemo in ti tudi ne
majcy_m:Ja vem da ne sam kaj čmo ,mogoče pa res oktoberčke dobimo.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bol bo isto kot Li.... od Rižkoouser posted image user posted image user posted image user posted image bova mele kontra.Ona ima aprilčka oz.marčka ki bi naj bil aprilček in sept.ki bi naj bil oktoberček .Jaz pa imam aprilčka inm ogoče bo še oktoberčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti ,ti boš imela pa še enega okt.user posted image user posted image
Sa.je:super, zdaj držimo pa še pesti da bo plususer posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi danes bila pridna ,sem vse pospravila user posted image
marantz>:držimo pestkeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 734
7.1.2012 14:04:39   
Anonimen
marantz ... pomojm ma pol ena prej ovulacijo kot druga, al pa plod mal hitrejš zraste, ne vem no, to pa res ne. To bi znal Pušenjak razložit

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
7.1.2012 15:13:08   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
princes:vidiš sam na našo temo si morala prit in je user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe samo res user posted image user posted image user posted image

P.S. Ne me pozabit dat med navijačice! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.1.2012 16:44:19   
Katte
Najprej naj čestitam naši novi nosečki princess13 user posted image  user posted image  user posted image ! Bravo! Lepo nosečnost in porod ti želim.

Objemčke pa na žalost namenjam anonimni user posted image , lunici 85, HeLenčici.

Dobrodošla, anonimna user posted image . Naj bo tudi v tretje hitro.

Punce, ki imate boleče M, sploh, če se že nekaj časa trudite za user posted image - čim prej do G. Obstaja kar nekaj verjetnosti, da imate npr. endometriozo, ki lahko povzroča bolečine ter ovira zanositev.

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa
No, mojega dopusta je z današnjim dnevom konec - v ponedeljek se gremo bojevat nazaj v službo.. Kako ste ve? Ste zadovoljne s svojimi službami? Mene tolaži to, da grem na porodniško čimprej

Jaz imam sicer dobro, stabilno službo. Ampak imam vseeno občasno vsega dovolj, predvsem folka. Porodniške se ne bom branila user posted image .

Uboga chungalunga, Še dobro, da nisi ravno v času ovulacije. Do takrat boš že dobra. Glede potovanja mene ne bi skrbelo. Rizično je samo v pozni nosečnosti, če si predaleč od kompetentne bolnišnične oskrbe.

anckica, rentgen zob ne bi smel biti problem. Sploh pa je dobro imeti čim bolj poštimane zobe že pred nosečnostjo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 737
7.1.2012 17:43:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Objemčke pa na žalost namenjam anonimni [img]smileys/metulj.gif[/img] , lunici 85, HeLenčici.

hvalaaaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Punce, ki imate boleče M, sploh, če se že nekaj časa trudite za user posted image - čim prej do G. Obstaja kar nekaj verjetnosti, da imate npr. endometriozo, ki lahko povzroča bolečine ter ovira zanositev.

Jst že od kar mam M mam bolečo, preden sem začela jemat KT, je blo celo tako hudo da sem bruhala. Pri protibolečinskih tabletih sem prišla do ketonalov, potem sem pa zanosila, sedaj so boleče, ampak nekje 30% manj kot prej. Tako da ni nujno bolezen kriva za boleče M, je pa možno, ne rečem. To je tudi gensko, ker v naši familiji so vse ženske hudo trpele v prvih dnevih M, pa nobena razn mene ni imela problemov pri zanositvi user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 7.1.2012 17:44:41 >

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
7.1.2012 18:38:12   
ninej
ojla Niri ,vidim da mava na isti dan delanje testa,tud jst ga bom 15-ega...upam,da bova obe zagledali +.Sm se pa prepričala,da ga prej ne bom delala in pika.user posted image

user posted image -škoda za user posted image ,bo pa drug mesec več sreče,sej februar je tak lep mesec(Valentinovo,pust....)Lahko,da boš dragemu za valentinovo poklonila en velik++++!user posted image .Držim pesti zate še naprej!

Princess-čestitke user posted image user posted image user posted image

Vsem,ki čakate in upate na najboljše pa samo DEJMO BEJBE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.1.2012 20:25:33   
Kliki
čer!
No moja M se je danes vlila in mi povzročila en kup težav slabost, bruhanje, prost delovni dan, ker seveda ni blo šans da bi delala.
Najhujše pa mi je sedaj ko nisem mogla it žurat z mojim in kolegom s punco.user posted image
Pa kaj čmo bo naslednič bolje.

Sem pa sedaj malo v dvomih kako naj štejem za O. 3.1. sem imela prvi izcedek in je trajal do danes ali naj štejem od 7.1.?

Novim nosečkam ČESTITAM.

Vsem ki vas je pa obiskalauser posted image pa en velik user posted image .

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.1.2012 22:35:03   
curly
Princess13, ČESTITKE! Lepo nosečnost želim! user posted image
Vsem "nesrečkam", ki ste dobile user posted image pa pošiljam user posted image in upam, da bo februar NAŠ! ;)
Good luck vsem, ki boste v prihodnjih dneh delale testke -> upam, da ugledate user posted image .
Lep preostanek vikenda vsem!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.1.2012 0:30:23   
Acjom1
Živjo punce! user posted image
Tudi mi smo se odločili za še enega user posted image in sicer smo prvi mesec na delu. user posted image Tako da se pridružujem vsem, ki si v te mesecu nikakor ne želimo user posted image . Moja naj bi prišla 30.1., tako da še glih za glih pašem v to temo.
Že pri prvem sončku sem celo nosečnost visela na tem forumu in je blo res super fajn. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
8.1.2012 10:08:40   
mmojka
Ojla punce,

Samo na kratko... med vikendom res ni časa user posted image

Čestitke Princess user posted image Sploh nisem dvomila.

Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image . Smo na istem. Mene je obiskala včeraj tako, da se selim v februar.

Pozdravček vsem novim, navijam za vse user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.1.2012 10:54:14   
Niri
Princess čestiiiiitam!!!! mirnih 9 mesecev in da se še nekaj časa ne vračaš več!!! :)

Jaz pa čakam...jutr naj bi bila m...pa da vidimo user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.1.2012 13:20:09   
dspela
Imam lepo novico za vas.

Ni mi dalo mira,ker imam še vedno boleče, pekoče prsi; boleče in pekoče bradavičke in špikanje v maternici.... pa sem šla včaraj še enkrat delat test. Je pokazalo user posted image , ampak je druga črtica bolj rahla. Jo je še mož videl. Nama je v decembru uspelo pridelat user posted image . user posted image user posted image Zgleda da nisem imela user posted image , ampak je bila krvavitev. Test bom ponovila čez en teden, upam, da bo črtica bolj močno obavana.

Ne morem verjeti, da nama je uspelo, po znakih sem malo mislila, da bo to....da bo pa res to, pa ne morem verjeti. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dspela -- 8.1.2012 13:27:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 745
8.1.2012 13:56:41   
princess13
Drage moje punce, kot kaže se vam bom pet pridružila nazaj. Včeraj ponoči sem začela krvavet, danes sem šla v bolnico na pregled. Po 2 urah čakanja, sem bila deležna samo pogovora z zdravnikom, ker ultrazvoka baje nima smisla delat, ker se tak nič še ne vidi. No zdravnik me je v bistvu pomiril, da je kao ta krvavitev normalna...pa bla bla bla (zdravniški govor, ki ga nisem najbolj razumela user posted image ).  V glavnem sploh ne vem kako je zdaj z mojo pikico, ali še sploh je tam. Moram se naročiti pri ginekologinji na pregled in takrat bomo videli kako je. Je pa zdravnik tud rekel, da če bi doživela splav, da bi mogla kri lit iz mene kot če bi odprla pipo. No tega pri meni (še) ni. Tako sem razočarana. Kako se je lahko včerajšnje veselje tako hitro spreobrnilo v najhujšo nočno moro user posted image Je imela katera že podobne izkušnje?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 746
8.1.2012 14:04:13   
marantz
Pricessuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem imela podobno situacijo. Enkrat se je končalo srčno, drugič žal ne.

Neposredna povezava do sporočila: 747
8.1.2012 15:01:47   
Pajama
Uuuu čestitam dspela!!!user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo in mirno nosečnost.

kliki in HeLenčica: user posted image user posted image Navijam za februar!!!!

< Sporočilo je popravil Pajama -- 8.1.2012 15:04:02 >

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 748
8.1.2012 15:31:47   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Drage moje punce, kot kaže se vam bom pet pridružila nazaj. Včeraj ponoči sem začela krvavet, danes sem šla v bolnico na pregled. Po 2 urah čakanja, sem bila deležna samo pogovora z zdravnikom, ker ultrazvoka baje nima smisla delat, ker se tak nič še ne vidi. No zdravnik me je v bistvu pomiril, da je kao ta krvavitev normalna...pa bla bla bla (zdravniški govor, ki ga nisem najbolj razumela user posted image ).  V glavnem sploh ne vem kako je zdaj z mojo pikico, ali še sploh je tam. Moram se naročiti pri ginekologinji na pregled in takrat bomo videli kako je. Je pa zdravnik tud rekel, da če bi doživela splav, da bi mogla kri lit iz mene kot če bi odprla pipo. No tega pri meni (še) ni. Tako sem razočarana. Kako se je lahko včerajšnje veselje tako hitro spreobrnilo v najhujšo nočno moro user posted image Je imela katera že podobne izkušnje?

poznam primere k so isto krvavele in so srečno končale, so mogle počivat ampak zdej cartajo svoje pikice.tko da ne obupat lahko da je vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 749
8.1.2012 16:07:51   
Katte
dspela, čestitam!!! Kdaj točno si imela zadnjo krvavitev? Če je črtica še rahla, je možno, da si ovulirala ful kmalu po M in si tako na novo nosečka. Kakorkoli, veselim se s tabo.

princess13, močno upam, da krvavitev preneha in da se tvoja nosečnost lepo nadaljuje.

acjom1, dobrodošla med nami.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?