|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
6.1.2012 19:01:50   
lunica 85
littlesun:u nova slikca.Lepo
mmojka>:user posted image user posted image ne obupaj dokler je ni
Sa.je :pogumno naprej ,vem da je hudo a moraš biti za vsako vesela ,ker verjemi tudi one so mogoče dale kaj podobnega skozi pa zato nihče ne ve .Mam pa tudi sama kdaj tak občutek
princes:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to mi delaj ,kako sem vesela .Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Žabica:user posted image se vidmo v feb.,če pride ,upam da je ne bo
Anonimna  metulj user posted image user posted image user posted image

Jaz pa jemljem Elevit,v prvo sem pa jemala tifol in centrum materno user posted image
Pri nas ni še nič in tudi upam ,da ne bo .Test bi delaal pa nimam nbenga doma ,kupit ga pa ne grem pred ponedeljkom,mogoče še dalj časa.Se bom prepustila pa kar bo bo -no če bom zdržala user posted image user posted image

Srečno vsem in držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.1.2012 19:16:42   
ninej
lunica85 kolk časa ti pa že zamuja,a maš kae znake nosečnosti?user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.1.2012 19:24:34   
Anonimen
Pozdravljene!user posted image

Sem se odločila, da se vam še jaz pridružim. Vas že cel teden berem, zdej pa bom malo bolj aktivna.
Zaenkrat bom anonimna - še sama ne vem zakaj...user posted image user posted image
Doma že imam dva otroka.  V prvo sem zanosila v 1. krogu, v 2. pa v 3 krogu.
Sedaj smo v prvem krogu.
user posted image  ne pričakujem tam okol 10. januarja.
Pri prvih v dveh nosečnostih nisem imela nobenih znakov na začetku, pa tudi obe nosečnosti sem imela na splošno zelo lahki.

Tokrat mam feeling, da ne bo nič, ampak vseeno držim peščice do 10.-ega.user posted image

Tudi za vas vse, ki ne pričakujete skupaj z mano!!!user posted image user posted image

Aha, za lažje propoznavanje bom anonimnauser posted image

(odgovor članu ninej)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
6.1.2012 20:18:52   
Anonimen
evo punce, ena info glede hormonov in testov ... men super ... LINK

Neposredna povezava do sporočila: 704
6.1.2012 20:23:31   
Pajama
user posted image user posted image anonimen metuljček in žabica: držim pestke, da bo februar roza!!!

Anonimna klovnesa upam,da boš kmalu septembrka user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.1.2012 21:28:20   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: ninej

lunica85 kolk časa ti pa že zamuja,a maš kae znake nosečnosti?user posted image
oj .ne zamuja mi še ,jutri bi naj prišla .Pa mi nekako ni za delat testa ,ker bo spet razočaranje oz. minus.Upam ,da bom dovolj močna in ga ne bom delala.user posted image Znaki:hmmm nbenih ,razen da mislim da malo bolj hodim na wc in da ko sem lačna mi je malo slabo ,a lahko da je to samo v moji glavi .Bomo videli

Anonimna klovn:dobrodošlauser posted image user posted image user posted image in naj bo že ta mesec plususer posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.1.2012 21:47:19   
ninej
aaa tko.Vem kako je če se bojiš razočaranja,tud jst sem se prepričala da vse skup ni nč,da ne bom potem preveč razočarana....st pa neka znake mam(boleče in obč. prsi,kr naprej na wcu,špikanje v trebuhu...)pa ne vem ali je to zato ker bo user posted image al pa je kej druzga....je pa res,da če je želja premočna tud psiha naredi svoje in če gledam prejšnji mesc in znake,bi rekla da sem bla po moje 100000% noseča,sam test je govoru eno telo pa drugo,tako da sem se uklonila volji testovuser posted image .
Upam da nama ta mesec uspe in prav tako vsem ,ki čakate-sploh pa takim ki se trudite že ful cajta-midva se šele od julijauser posted image

Nove dobrodošle,pa čimrej pridelajte +!user posted image [user posted image

user posted image za vse

Neposredna povezava do sporočila: 707
6.1.2012 22:06:32   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

evo punce, ena info glede hormonov in testov ... men super ... LINK

Super link, hvala majcy_m user posted image
Kopiram: ''Pri večini žensk urinski test ne bo pozitiven prej kot približno 1 teden po vgnezditvi, kar je ravno v času, ko izostane menstruacija.'' Zdaj pa mi je marsikaj bolj jasno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.1.2012 22:08:13   
lunica 85
ninej:Ja res je ,razočaranje je ,a grem pogumno naprej ,če mi je namenjeno ta mesec bo čene pa drugi ,...Dokler je ni  je .......znaki pa so tko vedno eni in isti user posted image

Hvala ,tudi jaz upam ,da bo ta mesec za naju plus in za vse ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 709
6.1.2012 22:20:02   
lunica 85
majcy:če upoštevam tvoj link je lahko pozitiven test pri meni  med  2.1 - 8.1  

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.1.2012 22:58:10   
chungalunga
Da se še jaz malo javim... Sem čisto zbolela, tako sem prehlajena, da se mi zdi, da imam glavo kot balon - pa ne mislim tako votlo. user posted image  Ne, res se grozno počutim, tako da mi dragi že nosi čajčke in stiska pomarančne sokove. Jah, treba izkoristit priliko. user posted image
Vidim, da je kar nekaj novih nosečk, superca, čestitke vsem srečnicam! user posted image
Pri nas se je user posted image  poslovila, ampak kaj ko trenutno niti malo nisem za akcijo ob vsem tem počutju. Moram prit malo k sebi.
Imam pa še eno vprašanje - kaj menite o potovanju v zgodnji nosečnosti? Je nevarno? Saj vem, da še nisem user posted image , ampak čez nekaj mesecev planiram daljše potovanje v tujino in nisem čisto prepričana, kako je s tem. Vem, da odstvetujejo v pozni nosečnosti, da slučajno ne pride do kakšnega pomanjkanja kisika, ampak kako je pa na začetku pa ne vem user posted image  Ful rada potujem in se mi zdi "škoda", da bi zamujala te užitke samo zato, ker zdaj delamo na user posted image . Joj, zdaj sem to tako povedala, da se kateri to sigurno ful grozno sliši, upam, da me razumete, kaj mislim.
Aja, pa mene tudi vidim, da še ni na seznamčku - pod 28. 1. pašem ta mesec, prosim prosim. Hvala! user posted image

Punce moje, fajn bodite! Grem ležat, šmrk.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.1.2012 23:25:05   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)user posted image

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

8.1.
Monsy

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

12.1.
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa
15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

27.1.

Klopek

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 44
NOSEČK user posted image :5

PROCENTNO : 11,3 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
6.1.2012 23:25:13   
lunica 85
na začetku ni problem ,tudi vmes ne če nimaš rizične nosečnosti. Potovali naj nebi zasnji mesec ,ker nikoli ne veš kdaj te lahko presenti in tudi višina je prevelika  tm gor.Tko da privošči si zdaj  pa veselo na delo z dragim ,jutri bo že zdravje boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.1.2012 23:33:33   
anckica
Wauuu čvekice koliko ste načvekale, vas komaj še dohajam user posted image

Žabica moja user posted image je ta mesec tudi zelo boleča in sem vesela, da to pomeni da ovulacije je bila. Sem pa ugotovila en sistem ki zelo deluje pri bolečih user posted image . Takoj zjutri ko se zbudim pojem tabletko (panadol...lahko tudi katero drugo) in me potem celi dan nič ne boli, to moram na žalost početi kar 4 dni ker imam zelo dolgo user posted image in kar cele 4 dni na začetku bolečo. Probajte to če slučajno še niste.

Hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je pa kar stiskalo pri srcu zaradi starih bork, mah jst kar za vas najbolj navijam in komaj čakam da javi kakšna veselo novičko.

Princess13 čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Bi vas pa nekaj vprašala, jst bi morala ta mesec na slikanje zob in vem da se ne smeš slikat če si noseč, ampak kaj pa če delaš na temu, koliko časa so dejansko ti prosti radikali v telesu? Sej bi šla kar zdej že med user posted image samo ni tako nujno to slikanje, pa ne bi rada kroga spustila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
7.1.2012 7:32:10   
lunica 85
oj oj Jutro!

Evo naša je spet Točna.Po eni strani hvala bogu ,da mi ne zamuja da nisem v dvomih ,,po drugi pa bi res raje videla plus.Pa drugi mesec 

Srečno vsem ki ste še na vrsti ,naj bo user posted image

lpS.

Neposredna povezava do sporočila: 715
7.1.2012 7:36:26   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay

05.1.

GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
romare user posted image
HeLenčica

8.1.
Monsy

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

12.1.
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa
15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

27.1.

Klopek

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 44
NOSEČK user posted image :5

PROCENTNO : 11,3 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
7.1.2012 8:24:03   
HeLenčica
Lunica user posted image user posted image user posted image , bova pa v  februarju user posted image

Chungalunga, ko boš pa boljše ga pa raztrgaj.user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa zaradi potovanja se ne omejuj, potemtakem bi jaz morala že več kot eno leto bit doma, pa sem vseeno bila na potovanjih skupno 3 mesece. Baje da se na potovanjih tak prej prime! user posted image

Anckica, ti kar pojdi na slikanje. Namreč, ti sodobni RTG aparati ne "špricajo" več toliko okoli teh žarkov, kot je bilo to včasih, torej je sevanje omejeno samo na zobe, pol metra stran pa je bojda neznatno, mikrovalovke ali GSMi bi naj bli podobno, če ne še bolj nevarni tako da...vem pa zato ker sem sama bila na slikanju pljuč in sem se pozanimala.

Jaz vas bom na žalost morala zapustiti user posted image user posted image Izcedek se povečuje, tako da bo najbrž danes pritekla v svojem polnem sijaju, tako kot se spodobi user posted image Grem v februar user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 717
7.1.2012 9:07:43   
Niri
Zdravo punce - pridne ste ni kej, čvekice, vas komaj dohajam user posted image user posted image
pri nas nič novega, malo me špika skoz po maternici, drugega pa nič. Še dva dni in naj bi uradno pritekla, ampak če je 15-ega ne bo delam test...če bom le zdržala tako dolgo user posted image

Vidim pa ja, da je bil kar uspešen mesec december!

Držim vse pestke za soboroke moje! Akcijauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.1.2012 9:17:43   
LittleSun
Dobro jutro

chungalunga ravno včeraj smo imeli to temo, treba je sedaj živeti in uživati, mislim da ni razloga, da nebi šla na potovanje. Sem jaz tudi mislila, da bom letela v zgodnji nosečnosti in sem malo brala po forumih, pa povsod piše, da ni nevarno, tako da UŽIVAJ!

Helenčicauser posted image nočem da prideš za menoj!! Bova se pa drug mesec seliliuser posted image bova čire čare delali in morda nama uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.1.2012 9:20:02   
Žabica86
Punceeeeeeeeeeeeeee !!! Veliko user posted image in ne hodit v februar !!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
7.1.2012 9:21:04   
princess13
Dobro jutro pupe!
Danes smučanje odpade zaradi vetra. Pa nisem preveč žalostna, saj imam drugi razlog za veselje. Torej, zjutraj sem delala CB test in pokazal se je lepi + user posted image user posted image user posted image Ni tisti močni plus, ampak se vseeno lepo vidi user posted image Kak sva vesela, da bova končno dobila user posted image Samo upam, da je in bo vse okej. Komaj čakam na prvi pregled! Najraje bi vsem povedala, ampak sva rekla, da do prvega pregleda to še zadrživa zase. Prosim dajte me med navijačice, ker vas ne mislim zapustiti! user posted image

Hvala vam drage moje, da ste me prenašale, me tolažile, vzpodbujale, svetovale...najboljše ste!!user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.1.2012 9:29:28   
LittleSun
princes juhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image leih 8 mesecev še!!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.1.2012 9:44:21   
Anonimen
princess ... bravooooo user posted image user posted image user posted image

Lunica ... TKO SE PA NISVA ZMENLE VEEEEEEEŠ ... user posted image pa greva v februar po oktobrčke user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 7.1.2012 9:47:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 723
7.1.2012 9:47:43   
Anonimen
Super, čestitke! user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
7.1.2012 9:57:17   
Sa.je
princess sploh nisem dvomla v to, da bo +
bravo punca!!! Želim ti mirno nosečnost in zdravega user posted image

Chungalunga
glede letenja naj ti povem, da imam sama prijateljico, ki je trenutno tri mesece noseča in ima že enega user posted image starega 1 leto. Čez dva meseca gredo cela familija na potovanje za tri tedne in to na drugi konec sveta. Verjetno avion res nič ne vpliva oz. ne naredi škode, mene bi v njenem primeru bolj skrbelo kako bom zdržala tempo. Iz osebnih izkušenj vem, da je zelo naporno, ker ko sem jaz zanosila, sem morala v 6 tednu na poslovno pot, čez lužo. Bilo je zelo naporno in bila sem tako utrujena, da so se mi kar oči obračale. Žal se je moja nosečnost končala s SS v 8 tednu in seveda sem ugotavljala kaj bi lahko bilo krivo, bilo mi je zelo žal, da sem šla na to pot, čeprav verjetno ni bilo nič to krivouser posted image

Pri nas pa gre plodno obdobje k koncu in mislim, da sva bila zelo pridna!
Maco sem nehala piti, pijem pa še vedno krvomočnico in upam, da sta nam kaj pomagali in, da če čez 14 dni zagledam user posted image
Se pa ravno psihično pripravljam, da je treba pospravit stanovanje in po pravici povedno se mi čisto nič ne ljubi.

Lepo soboto vam želim! In še veliko user posted image v januraju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?