chungalunga
|
Da se še jaz malo javim... Sem čisto zbolela, tako sem prehlajena, da se mi zdi, da imam glavo kot balon - pa ne mislim tako votlo. Ne, res se grozno počutim, tako da mi dragi že nosi čajčke in stiska pomarančne sokove. Jah, treba izkoristit priliko. Vidim, da je kar nekaj novih nosečk, superca, čestitke vsem srečnicam! Pri nas se je poslovila, ampak kaj ko trenutno niti malo nisem za akcijo ob vsem tem počutju. Moram prit malo k sebi. Imam pa še eno vprašanje - kaj menite o potovanju v zgodnji nosečnosti? Je nevarno? Saj vem, da še nisem , ampak čez nekaj mesecev planiram daljše potovanje v tujino in nisem čisto prepričana, kako je s tem. Vem, da odstvetujejo v pozni nosečnosti, da slučajno ne pride do kakšnega pomanjkanja kisika, ampak kako je pa na začetku pa ne vem Ful rada potujem in se mi zdi "škoda", da bi zamujala te užitke samo zato, ker zdaj delamo na . Joj, zdaj sem to tako povedala, da se kateri to sigurno ful grozno sliši, upam, da me razumete, kaj mislim. Aja, pa mene tudi vidim, da še ni na seznamčku - pod 28. 1. pašem ta mesec, prosim prosim. Hvala! Punce moje, fajn bodite! Grem ležat, šmrk.
|