|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
6.1.2012 11:05:27   
curly
Si videla, same borke pa same pozitivke! ;)
HeLenčica, majcy_m in LittleSun user posted image user posted image user posted image .
Kje pa so danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???  user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.1.2012 11:08:48   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Če slučajno katera ne mara jesti tablete se da folno kislino dobiti tudi iz hrane:

zelenjava - artičoke, beluši, brokoli, brstični ohrovt, cvetača, kitajsko zelje, paprika, pastinak, por, solata, špinača, vodna kreša, zelena, zelje
meso - divjačina, gos, govedina, jagnjetina, možgani (bljak), piščanec, puran, raca, svinjska jetrca, teletina, vampi, zajec
moke - koruzna, pšenična, ržena moka, riž.
sokovi - paradižnikov sok

ha ha ha sm se nasmejala, sej jst jih tut nebi jedla, sam mi je smešn napisan user posted image user posted image user posted image

sem kopirala in je tudi meni bilo tako smešno, da sem kar pustilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.1.2012 11:13:21   
LittleSun
se malo rozastega vilinskega prahu za vse

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
6.1.2012 11:31:23   
Sa.je
Hvala punceuser posted image user posted image
takoj se bolje počutim, ko vem da nisem sama...ko vem, da se lahko nekomu zaupam in ,da me razume.
Kadar se hočem zaupati kakšni prijateljici mi vedno odgovorijo, da kaj se sekiram, da bo že.
Sploh ne vejo kako je to!!! Rada bi njih videla, se jim po 2 mesecih zmeša user posted image
mnoge izmed njih so zanosile v max 3 mesecih, ostale pa še ne načrtujejo user posted image , tako, da verjetno niso pravi naslov za moje težave.

Volje sigurno ne bom izgubila, user posted image bova imela, to sem 100%!!!

Neposredna povezava do sporočila: 679
6.1.2012 11:45:07   
oreh
SA.JE tudi jaz sem imela identične občutke, ampak tako kot so punce napisale, ali se ti sfuzla ali pa začneš živeti. misel na user posted image te pa itak spremlja na vsakem 3 koraku. jaz že tolk napredujem, da sem lahko z nosečo kolegico na kavi, brez da uro kasneje zapadem v depresijo. pogosto že, ko vidim nosečnico na cesti, ji več ne pošljem negativne energije, ampak si rečem, da ko bom mela pa tak trebušček, bom mela pa zraven tako pa tako oblekco... (no ta stavek je mal za lase privlečen, ni vse tko kot pišem, večino bi še vedno deportirala na mars-razen vas sevedauser posted image )
smo se že enkrat pogovarjale, da je okoli 10. meseca poizkušanja najtežje.
po eni strani sem tudi hvaležna ne vem komu, da doživljava tako reč, ker se je najin odnos ravno zaradi tega okrepil, predvsem glede zaupanja. no in pol se bodriš s tem, da je v vsem tem sranju tudi kaj dobrega.

vem pa da si tudi ti borka in boš kmalu odpihnila te misli, pa jih bo imela kaka druga, pa bomo njo tolažile, in tako se bo vrtelo in vrtelo in ko se bo vse skup odvrtelo bo prišel en plusek in pol se bomo sekirale ali bomo splavile (vsaj tiste s tako izkušnjo), pa itak , da ne bomo in pol bo trebušček rastel in rastel in pol bo odtekla vodo in bo zdravnik rekel no gospod, ponosni očka ste in pol cele noči ne bomo spale in naši dragi bodo peli ringaringa raja....
ej, punce res bo tako!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.1.2012 11:59:32   
curly
oreh, tudi jaz opažam, da se je najin odnos precej okrepil odkar imava težave. Predvsem se je okrepila najina komunikacija in zdi se mi, da si tudi večkrat izrečeva rad/a te imam ter se pocatrtljava.
Torej bo držalo, kar te ne ubije, te okrepi. :)))
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za srečo pošiljam pikice pokice, da bodo prinesle veliko veliko pozitivne energije in še več user posted image ! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.1.2012 12:03:51   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

princess kakšno je stanje? user posted image

Evo mene user posted image
Pri meni je tako...Jaz sem 99%, da sem noseča, to mi je z rahlo črtico tudi potrdil včerajšnji test, ampak bom seveda naredila še CB. Mislila sem, da bi ga delala v nedeljo, ampak ga bom raje kar jutri takoj zjutraj, preden grem na smučanje. Danes zjutraj sem morala zgodaj vstat, ker sem imela v mestu opravke. Da vam  povem kako mi je bilo slabo. Še nikoli tako. Na bruhanje mi je šlo, bolečine v trebuhu, vročina me je oblivala, cela bleda sem bila...prsi me ful bolijo na dotik. M seveda od nikoder in niti je ne pričakujem user posted image
Tako da babike, jutri zjutraj naredim test, pol pa vam javim, če se lahko že resnično veselimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
6.1.2012 12:17:47   
Anonimen
Princess, superca user posted image

Punce, kako v uteho mi je brat, da nisem edina ki se počutim kot en kupček nesreče. Najbolj hudo mi je, ker imam prijatelja, ki s punco pričujeta naraščaj, rok pa imata ravno en teden za PDPjem, ki sem ga imela jaz preden sem imela SS. No in tako od blizu spremljam čez kaj vse bi lahko šla če se nebi ponesrečilo vse skupaj. Se delam močno pa sem prijatelju v oporo in vse, samo v sebi pa trpim. Moj mi je v oporo, čeprav je on bolj razumski in mi govori, da naj se ne sekiram toliko, da že imava zdravega mulčka doma in če nama nikoli več ne uspe, vsaj enega, ki je najbolj zlat, že imava. Oh ja.

dr. Knowitall

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
6.1.2012 12:24:24   
Anonimen
dr. Knowitall ... user posted image user posted image user posted image s časoma postane lažje, vrjemi, vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
6.1.2012 12:36:17   
Sa.je
Dr. Knowitall, te čisto razumem, tudi jaz imam prijateljico, ki ima PDP en teden preden bi ga jaz imela, če ne bi imela SS
in jo ravno srečam prejšni dan, ima že tak lep okrogel trebušček. Ufff kako bedno sem se počutila.
Midva pa še nimava otročkov in potem se mi je še prva nosečnost tako nesrečno končala, zdaj pa spet to čakanje na user posted image

Ah ja....

Princess - tebi pa čestitke, upam, da CB jutri še potrdi tvoje sume!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.1.2012 13:07:11   
oreh
dr. K. in sa.je. vem kako se počutita, tudi moja kolegica je imela isti dan PDP, no pa je hvalabogu vsaj ona donosila.
mislim pa, da ženski, ki je splavila veliko pomeni  PDP, da ima eno "obletnico". jaz sem na  datum splava naredila tako neki pomembnega zase in za spomin na pikico (prekolesarila sem 135 km v 6 urah, pa kar neki hribov je bilo) za PDP pa kar svečko prižgem v spomin. pa mislim, da bom vedno ovekovečila ta dva datuma.
Ko pa vidim datum recimo na embalaži al papirjih 11.1. (PDP) pa hitro v jok.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.1.2012 13:07:57   
oreh
aja, princess držim pesti!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.1.2012 13:14:03   
Žabica86
Hej punce !

jaz se poslavljam iz januarja in se selim v februar ! Danes je prišla user posted image in to zelo boleča ! user posted image

Vsem ki ste ugledale plusek želim veliko cartanja - ostalim pa user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image za naprej, ter upam, da vas februarja ne vidim na tem forumu, ter se srečamo spet marca kot vesele mamice oz nosečke !!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.1.2012 13:32:31   
oreh
žabica, žal mi je, bo pa user posted image primerno darilo za valentinovo. pa kljub temu, preživita lepo obletnico!

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.1.2012 13:40:46   
curly
Žabica86 pošiljam user posted image , le pogumno naprej!

P.S. Ko sem prišla na kliniko v MB me je zdravnica spraševala po M in kako poteka, če je boleča ipd. Ko sem ji povedala, da je zelo boleča je rekla, da je to zelo dobra novica, ker to pomeni, da O je. ;) Tega jaz prej nisem vedela.
Držim pesti, da februarja uspe. Naj ti M in bolečina hitro mineta!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.1.2012 13:49:01   
Katte
Žabica86 - user posted image user posted image user posted image .
Spet modra vodi user posted image . Dajmo, rozike. Imamo že eno 99% nosečko (user posted image  user posted image  user posted image ), hočemo še!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.1.2012 14:09:00   
Žabica86
Oreh, Curly in Katte - HVALA VAM !!!

Če drži to, da pri boleči user posted image O je ------ potem bom jaz imela najmanj dvojčke !!! Ufffff kako me zvija !!!
Včasih ni tablete ki bi pomagala, termofor, čaji, masaže, položaji, bruham od bolečin in vročino dobim !!!
Danes je še kar zmerna, čeprav že zelo boleča!!!

Komaj čakam da pridem domov in me moj malo pocarta!!! Je pa fajn ko me takrat carta!!! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.1.2012 15:35:38   
epica
Meni so pri bolečinah pri M pomagali zgolj Naklofeni - mi jih je zdravnica pisala na recept (brez se jih ne dobi), ker je rekla da je tudi ona imela grozne bolečine, bruhala je ipd. Probala sem lekadol, nalgesin, in še nekaj zadev brez recepta - nič...

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.1.2012 16:07:20   
mladika
Oh ja punce kak vas jst tut razumem kaj prestajate...Midva se trudiva že 2 leti in počasi izgubljam upanje,da bo šlo brez pomočiuser posted image Včasih mam občutek,da sem odpovedala na celi črti kot ženska in kot žena,pa me moj tolaži,da bo tut nama enkrat uspelo in bova mela najlepšega user posted image Je pa tak kot je Helenčica rekla s časoma dobiš debalejšo kožo,postaneš odporen,čeprav jst še zmeram ne morem hodit k raznim znankam pa sorodnicam na obisk k so dobile user posted image ,ne morem si pomagat,pomojm sem trčena,ampak tak je,žal.
Hvala punce,da ste tu,da si človek lahko olajša dušo!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.1.2012 16:23:25   
HeLenčica

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

27.1.

Klopek

28.1.
skrivnost

29.1.
oreh

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 40
NOSEČK user posted image :4

PROCENTNO : 10 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.1.2012 16:25:30   
HeLenčica
Žabica user posted image user posted image user posted image . Bo pa februarja!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.1.2012 16:45:44   
Zewa
No, punce, kako?

Kaj je zdaj s temi user posted image ? Smo se tako zmenile?! Brez heca - vsem pošiljam user posted image user posted image in držim pesti da uspe naslednjič..

Sicer se midva ne trudiva še tako dolgo, pa me vendar presenetijo in malo užalostijo novice, ko izvem da je katera zanosila v prvo in to taka, ki vem da je s fantom 2 mesecauser posted image No, je*i ga, tud me bomo pršle na svoj račun..user posted image

Vsem, ki se pa že dalj časa trudite- približno vem kako vam je, ker imam kolegico, ki se je kar dolgo trudila. Večkrat mi je potožila o tej težavi in potem sva šimfale poznane nosečkeuser posted image Saj ne da jim ne bi prvoščle, samo potem ji je bilo ponavadi lažjeuser posted image No, še to - sedaj je nosečauser posted image V drugouser posted image

No, mojega dopusta je z današnjim dnevom konec - v ponedeljek se gremo bojevat nazaj v službo.. Kako ste ve? Ste zadovoljne s svojimi službami? Mene tolaži to, da grem na porodniško čimprejuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.1.2012 17:06:13   
Zewa
Aja, še to.. Verjetno sem se zmotila pri podatkih: ne pričakujem je 13.01.2012 user posted image Se opravičujem za napako.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.1.2012 17:44:03   
monsy
Tudi jaz sem se zmotila pri podatkih!! Ne pričakujem je 8.1. user posted image Živci delajo svoje, da niti računat več ne znam!! user posted image

No danes zjutraj me je špikalo u jajčnikih spet, upam da ne zaradi user posted image !! Vedno sem puhna mozoljčkou ko jo imam za dobit, tako da iskreno upam da je to špikanje znak user posted image !!!

Princess13 čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.1.2012 18:30:21   
Anonimen
no jaz se selim v februar, ker je testek -
bo pa to že 17. krog

user posted image

user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?