LittleSun
|
Čer pupe. ninej hitro se pozdravi, za boleče bradavičke je pa pomoje še prehitro, da bi bile znak, čeprav nikoli ne veš, nekatere pravijo, da imajo takoj po O znake nosečnosti. marantz ne obupaj prehitro, ker ravno ko ne pričakuješ pride presenečenje. Če se meni jutri narišejo bo to res veliko presenečenje, saj ta mesec res nismo veliko slončkali, sploh ne med O, ker sem imela zdravstvene težave in vse kaže na to, da sem glede PDP je tako kot je že ena napisala ja, da ga G določi glede na velikost plodeka. Pri meni je bilo tudi za par dni drugače kot po izračunu. epica držim pesti, da je ne bo, januar se je res krasno zaćel, tako da kar nadaljujte meni je pa prav hecno se tukaj pri vas štulim, ampak sem še decemberka anonimna metuljček jaz v prvi nosečnosti sploh nisem imela nobega znaka, razen, da mi je rastel trebuh, niti prsi, niti krči, niti slabosti, nič, bila sem polna energije in vse kontra kot so kao znaki za nosečnosti Sa.je hvala za lepe želje, enako tudi tebi Takle imamo pri nas....prsi me bolijo iz minute v minuto bolj, čeprav se spomnim, ko mi je na začetku M zamujala, so me en dan preden je pritekla tut bolele za znoret. Rahlo mi je slabo, tako v grlu, ne znam razložit, cel čas me zvija kot da bo ravnokar pritekla, a je ni in ni. No upam, da je do jutri ne bo in da bo črtica na testu vidna se spomnite, da je naša crtek tudi videla takšne mikroskopske črtice, pa je bila potem čez par dni taprava močna črtica
|