Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 14:09:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Evo, 4 ure pa pol sestanka, zmozgana...do fundamenta. Ampak še malo pa domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 16:33:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni ga lahko šparaš, ker očitno mi ne bojo poslali. v petek imam razgovor za službo. Ok...ti šparam in kako je bilo na razgovoru?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 16:34:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Lidl je itak zakon... ja mi je bolj všeč od hoferja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 16:50:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mislim da je do 2 leti. Je pa medo je še slika v mojem albumu. to bi mu moglo bit prav. mi ga lahko prosim prineseš na naslednjo kavo, da mu probam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:01:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saš za kahlico in super, da ste končno prišli dalje od logopeda. saj zdaj se bojo pa zmigali, samo potisnit jih je treba malo podpis pa še en
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:03:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Moj mulček je pa pri 7 m in 2 dnevih dobil prvi zobek
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:04:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko za A. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:08:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala vam, zdaj pa le spustite pesti. Na kratko: še vedno brezposelna. V bistvu mi je kar hitro povedala, da to ni delo za ženske. Saj jo oz. jih razumem, verjetno niti ne smejo samo za moške objavit ... no, pa saj vseeno. ... bi me pa imeli za blagajničarko. Ampak to se dela vsak dan in potem z mojim oz. njegovo služb skup ne prideva, saj se dela vsak dan, al od 8. do 14., al od 14. do 20., tudi sob. in ned. od 8. do 14., moj pa skoraj vse nedelje dela od 9. ali 10. do cca. 17., ne gre. škoda ..kaj čmo tak je to pri nas...ki si pa bila...?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:11:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar So me ravno iz CSGM-ja klicali,imama s Saš-em že danes teden prvo obravnavo,pa do marca še 2,ker sma namreč včeraj 1.termin dobila 28.3.,pa so se neki termini sprostili in pridema že naslednji teden navrsto! super
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:13:53
|
|
|
|
botrca
|
Za mojega ima katera kak kostum? Rabim pa za 4-5 let, bilo kaj...njemu primerno ne kaka princeska...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 17:15:58
|
|
|
|
botrca
|
Dan minil...dop. v mestu, na kavi...pop. pa kosilo kuhala za Jana..jaz sem jedla bograč od včeraj, Jan pa cvetačno juho z mesom in krompirjem...pa kruh. Perilo imam za obesit, posoda se pere...zdaj pa grem k sosedi na kavo in otroci naval na norenje .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 19:39:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saš za kahlico in super, da ste končno prišli dalje od logopeda. saj zdaj se bojo pa zmigali, samo potisnit jih je treba malo podpis pa še en pa še eden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 19:40:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko za A. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 19:41:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar So me ravno iz CSGM-ja klicali,imama s Saš-em že danes teden prvo obravnavo,pa do marca še 2,ker sma namreč včeraj 1.termin dobila 28.3.,pa so se neki termini sprostili in pridema že naslednji teden navrsto! super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 19:42:26
|
|
|
|
karmen7
|
Popoldan me je skoraj odpihnilo tak je pihalo Drugače pa mali spi, je bil cel popoldan v akciji in je bil zdaj čisto adijo. Jaz pa grem pod tuš pa na relax. Malo sem vtrujena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:07:47
|
|
|
|
arabela*
|
dober večer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:08:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx 86-92 oz. 2 leti bom poiskala in preverila cifre...imam pa leva in pikapolonico
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:10:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, a ti pa me od "mrtvih" zbujaš?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:11:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Lidl je itak zakon... ja mi je bolj všeč od hoferja eh Hofer je tak ponterosa
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:12:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan minil...dop. v mestu, na kavi...pop. pa kosilo kuhala za Jana..jaz sem jedla bograč od včeraj, Jan pa cvetačno juho z mesom in krompirjem...pa kruh. Perilo imam za obesit, posoda se pere...zdaj pa grem k sosedi na kavo in otroci naval na norenje . pridna gospodinja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:13:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sosedi na kavo a to tud obstaja.....da sosedi kofetkajo?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
grem počasi...imamo večerni ritual....vsak eno skopa, pa zrihta..potem branje, je M dobila ta vikend iz vrtca knjižno torbo( ribica in knjige, pa dnevnik v katerega pišejo kaj počnejo)....potem tak spanje....počasi Danes začnem z KT....upam samo da se mi ne zmeša...ko jih itak ne prenesem..ampak kar se mora, se pač mora..na žalost
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:50:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 20:54:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* potem branje, je M dobila ta vikend iz vrtca knjižno torbo( ribica in knjige, pa dnevnik v katerega pišejo kaj počnejo). Vi imate tudi to.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 21:08:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, a ti pa me od "mrtvih" zbujaš? joj, ne morem se navadit na nov nick, sori
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?