Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:39:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Matcar še zate. kaj si pa staknila spet? Bronhitis se je spet izcimo iz tega prehlada.pa brat enako,dobil danes ful zdravil. Hvala za ,upam,da bodo hitro pomagale.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:40:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen! Hja,če pa brez tega nea gre!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:41:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato. hvala za idejo Mi pa smo imeli kislo repo,krvavice/kašnate in pire!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:41:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zdaj sem pa pozitivno presenečena. Imajo od včeraj dalje v BC oz na njihovi spletni strani cenejši avtosedež in to ravno takšnega kot sem ga imela jaz nagledanega za L. Pa sem ga včeraj naročla in zdaj že čaka v avtu. Super!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:42:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Moj mulček je pa pri 7 m in 2 dnevih dobil prvi zobek Bravo,pa pozabla čestitat za 7 m. Mi pa še kuj nič.Niti ni videt,da bi blo kaj v kratkem.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:43:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ly...full je lepi sedež Pa romer je itak zakon..samo čudno da ima napisano britansko, če se v Sloveniji prodaja ker je to itak ena firma. IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Jaz pa sem prek babylanda naročla en dan ob dveh, pa je bilo takoj naslednje jutro pri meni, tud full ažurni..Sem pa preko ene angleške spletne stani hotela najprej naročit, imajo dost nižje cene, bi prišparala nekje okoli 50 eur...ampak je treba s kartico plačat Jaz sem tudi mislila, ampak so zdaj imeli tu akcijo mi je tako lažje. Bi pa mogoče še me prišlo kakih 20€ ceneje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:50:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato. hvala za idejo Mi pa smo imeli kislo repo,krvavice/kašnate in pire! Sem se potem odločla ko sem skočla po kruh da bojo kar kranjske klobase pa kruh. Aja zelnata solata še zraven.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:50:23
|
|
|
|
matcar
|
Za pusta se tudi jaz priporočam,lansko smo imeli izposojeno.No,vsaj za Tea in Saš-a,če ima katera kaj na zalogi.Za Maksa pa tak ne,ker rabi od 6-8 let,da mu je prav!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:50:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen! Hja,če pa brez tega nea gre! kak ne, seveda gre . zaj pa maš ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:51:08
|
|
|
|
matcar
|
Majakla-
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:51:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato. hvala za idejo Mi pa smo imeli kislo repo,krvavice/kašnate in pire! Sem se potem odločla ko sem skočla po kruh da bojo kar kranjske klobase pa kruh. Aja zelnata solata še zraven. dobro!Jesti mislim!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:51:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.? Jaz mam lanskega, sam mu bo še prevelik. no če bi katera drugo zanimalo. kolko je pa št.? kaj pa je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:52:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen! Hja,če pa brez tega nea gre! kak ne, seveda gre . zaj pa maš ... Ja,skok v NL je mogo bit ne,zaj pa imam hudiča,ja!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:54:14
|
|
|
|
matcar
|
So me ravno iz CSGM-ja klicali,imama s Saš-em že danes teden prvo obravnavo,pa do marca še 2,ker sma namreč včeraj 1.termin dobila 28.3.,pa so se neki termini sprostili in pridema že naslednji teden navrsto!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:58:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.? kolk šetvilko rabiš? Imam nekaj ja..
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:59:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ly...full je lepi sedež Pa romer je itak zakon..samo čudno da ima napisano britansko, če se v Sloveniji prodaja ker je to itak ena firma. to vem da je ena in ista firma...samo v Sloveniji je Romer..v Britaniji pa se prodaja pod Britax....zato mi je čudno
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:02:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato. hvala za idejo Mi pa smo imeli kislo repo,krvavice/kašnate in pire! Sem se potem odločla ko sem skočla po kruh da bojo kar kranjske klobase pa kruh. Aja zelnata solata še zraven. dobro!Jesti mislim! vse je danes njamsi midva pa bov aimela pomfri in mini pizze..no ja...ker se mi ni v štacuno dalo več it
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:03:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen! Hja,če pa brez tega nea gre! kak ne, seveda gre . zaj pa maš ... Ja,skok v NL je mogo bit ne,zaj pa imam hudiča,ja! pa saj se nebi lupčkat rabla... Upam, da moj mene tud ni okužil
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:04:44
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj mojega zbudit, pa jest...potem pa naprej po otroke..... čaw
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:07:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.? kolk šetvilko rabiš? Imam nekaj ja.. 86-92 oz. 2 leti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:08:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar So me ravno iz CSGM-ja klicali,imama s Saš-em že danes teden prvo obravnavo,pa do marca še 2,ker sma namreč včeraj 1.termin dobila 28.3.,pa so se neki termini sprostili in pridema že naslednji teden navrsto! super . vidiš, sem ti rekla, da se bojo zmigali zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:43:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobro!Jesti mislim!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:43:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.? Jaz mam lanskega, sam mu bo še prevelik. no če bi katera drugo zanimalo. kolko je pa št.? kaj pa je? Mislim da je do 2 leti. Je pa medo je še slika v mojem albumu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:47:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ly...full je lepi sedež Pa romer je itak zakon..samo čudno da ima napisano britansko, če se v Sloveniji prodaja ker je to itak ena firma. to vem da je ena in ista firma...samo v Sloveniji je Romer..v Britaniji pa se prodaja pod Britax....zato mi je čudno Mam njihov katalog in na prvi strani piše: Zakaj izbrati Britax Romer? Predvidevam da se v EU prodaja pod obema imena.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 13:47:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar So me ravno iz CSGM-ja klicali,imama s Saš-em že danes teden prvo obravnavo,pa do marca še 2,ker sma namreč včeraj 1.termin dobila 28.3.,pa so se neki termini sprostili in pridema že naslednji teden navrsto! super . vidiš, sem ti rekla, da se bojo zmigali zdaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?