Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:20:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala vam Me je prav strah nič straha, itak da boš super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:21:49
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:23:00
|
|
|
|
bambixxx
|
Matcar še zate. kaj si pa staknila spet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:24:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:26:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:32:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa ful bolana spet,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala. kaj pa se lubčkata, če je en bolan in kužen!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 9:32:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. jaz bom danes govejo juho z rezanci, pečena piščančja stegna in krače, zelenjavni riž in zeleno solato. hvala za idejo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 10:03:43
|
|
|
|
ly117
|
zdaj sem pa pozitivno presenečena. Imajo od včeraj dalje v BC oz na njihovi spletni strani cenejši avtosedež in to ravno takšnega kot sem ga imela jaz nagledanega za L. Pa sem ga včeraj naročla in zdaj že čaka v avtu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 10:04:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zdaj sem pa pozitivno presenečena. Imajo od včeraj dalje v BC oz na njihovi spletni strani cenejši avtosedež in to ravno takšnega kot sem ga imela jaz nagledanega za L. Pa sem ga včeraj naročla in zdaj že čaka v avtu. Super!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 10:05:27
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Moj mulček je pa pri 7 m in 2 dnevih dobil prvi zobek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 10:22:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Moj mulček je pa pri 7 m in 2 dnevih dobil prvi zobek
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:46:40
|
|
|
|
arabela*
|
dan Bila po opravkih, štacuna, banka, sodišče....še faj, da imam vse pred nosom Aja pa kostume sva kupovala za A in M...M bo kao neke vrste čarovnica, A pa princeza, sem dala kosim v H&M na stran, greva potem še iskat, pa krono zraven Ma te maškare, pa cel kup še imata doma od lani..pa predlani...ja kaj čemo, otroci pač Včeraj smo zabluzli malo v Bumbar parku, ko smo po A šli, pa še pijačka, potem še po M in je bila ura devet Zdaj pa grem v bano, pa pospravit, moj malo počiva, potem pa tak po otroke, pa še v knjižnico, skratka ni nam dolgčas
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:47:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saš za kahlico in super, da ste končno prišli dalje od logopeda. saj zdaj se bojo pa zmigali, samo potisnit jih je treba malo podpis še en
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:48:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ,me je zahaklalo oz. sem od mojega pobrala moj je tud bolen že cel teden nekaj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:49:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa nimam pojma kaj bi kuhala. zamrzjena pizza...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:50:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zdaj sem pa pozitivno presenečena. Imajo od včeraj dalje v BC oz na njihovi spletni strani cenejši avtosedež in to ravno takšnega kot sem ga imela jaz nagledanega za L. Pa sem ga včeraj naročla in zdaj že čaka v avtu. kaj sta vzela?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:51:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Moj mulček je pa pri 7 m in 2 dnevih dobil prvi zobek
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:53:46
|
|
|
|
ly117
|
Pride moški v bolnico po izvide svoje žene: - Izvolite, mu reče sestra. - Rabim izvide od Marije Novak. - Joj, gospod, tu so pa problemi. Bile sta dve z enakim imenom in izvidi so se zamešali, zdaj pa ne vemo kam kaj spada. - Kakšni so rezultati? - Ena ima AIDS, druga Alzheimera. - In kaj naj zdaj jaz naredim? - Peljite ženo v mesto in jo tam pustite, če se sama vrne domov, ne seksajte več z njo! Jednog dana na puničina vrata pokuca zet s kovčegom u ruci. Punica ga upita: - Što ti tu radiš? - Posvađao sam se s vašom kćerkom! - I ... ??? - Pa poslala me k vragu!!! Pao Haso s 11. kata i naravno, okupilo se mnoštvo ljudi da vidi što je s njim. Prilazi i Huso. U tom trenutku Haso ustaje i briše sa sebe prašinu. Huso ga pita: - Bolan Haso, što je to bilo, zbog ćega se skupio ovoliki svijet? - Jebeš mi mater, ne znam, i ja sam sad došo! Došao Bračanin u konobu i pita čovjeka za stolom: - Jes' ti spasija mog malog jučer iz mora? - ... jesan... - A di mu je kapa?! Slučajno se zatekli šef i radnik u isto vrijeme kod brice. Nakon što ih je obrijao brico pita: - Želite li da vam namažem lice after shaveom? Šef kaže: - Nemoj, ako budem mirisao na aftershave, žena će pomisliti da sam bio u kupleraju. Kaže radnik: - Mene možeš, moja žena ne zna kako tamo miriše.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 11:58:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zdaj sem pa pozitivno presenečena. Imajo od včeraj dalje v BC oz na njihovi spletni strani cenejši avtosedež in to ravno takšnega kot sem ga imela jaz nagledanega za L. Pa sem ga včeraj naročla in zdaj že čaka v avtu. kaj sta vzela? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221722
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:11:44
|
|
|
|
arabela*
|
ly...full je lepi sedež Pa romer je itak zakon..samo čudno da ima napisano britansko, če se v Sloveniji prodaja Jaz pa sem prek babylanda naročla en dan ob dveh, pa je bilo takoj naslednje jutro pri meni, tud full ažurni..Sem pa preko ene angleške spletne stani hotela najprej naročit, imajo dost nižje cene, bi prišparala nekje okoli 50 eur...ampak je treba s kartico plačat Sem pa tega vzela in sem full zadovoljna
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:13:41
|
|
|
|
arabela*
|
Aja v kratkem bomo prodali en avtosedež maxi cosi..temno rdeče barve, od 9-18 kg Bi je v nadomestnem avtu Predem dam na Bolho...še tu javim, če bi katero zanimalo, na zs
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:26:35
|
|
|
|
majakla
|
Hvala vam, zdaj pa le spustite pesti. Na kratko: še vedno brezposelna. V bistvu mi je kar hitro povedala, da to ni delo za ženske. Saj jo oz. jih razumem, verjetno niti ne smejo samo za moške objavit ... no, pa saj vseeno. ... bi me pa imeli za blagajničarko. Ampak to se dela vsak dan in potem z mojim oz. njegovo služb skup ne prideva, saj se dela vsak dan, al od 8. do 14., al od 14. do 20., tudi sob. in ned. od 8. do 14., moj pa skoraj vse nedelje dela od 9. ali 10. do cca. 17., ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:32:20
|
|
|
|
bambixxx
|
Ly za avtosedež. Karmen za prvi zobek. majakla , škoda da se ni izšlo. Saj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:33:45
|
|
|
|
bambixxx
|
Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.1.2012 12:38:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya in vse, ki že imate večje otročke: imate kak pustni kostum za posodit za našega T.? Jaz mam lanskega, sam mu bo še prevelik. no če bi katera drugo zanimalo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?