Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 16:58:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kava-lahko,samo jaz bi naslednji teden. podpis za naslednji teden. pon. ,tor. ali čet. Enaki dnevi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 19:49:18
|
|
|
|
botrca
|
Čer, dan minil zelo hitro...bila v mestu najprej na eni preiskavi za križ...pol se dobila z eno znanko na kavi...in je že bila ura 15h ko sem šla po Jana. Spotoma šla v lidla...kupla par stvari...imajo ful akcij...novo torbo sem si kupla ...črno moderno...prejšnjo pa dobi moja mami. Jan zdaj gleda Frančeka...jaz na netu...malo še pa večerna rutina.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 19:50:21
|
|
|
|
botrca
|
Punce rabi katera linov koledar imam viška enega?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 22:15:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce rabi katera linov koledar imam viška enega? Važi se ja. Jaz pa 8 poslala, pa še noben ni dobil. Meni ga lahko šparaš, ker očitno mi ne bojo poslali. ~~~ Pa DOBER VEČER, v petek imam razgovor za službo.
< Sporočilo je popravil majakla -- 4.1.2012 22:16:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 22:18:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahahahahaa... ne spomnim se imena, mater sem vsekana. Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? ja itak...da lahko ampak menda me nimaš več med frendi Pa saj sploh nikoli nisva bile, ali? Evo, te že hitim kliknit ... .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 22:43:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla v petek imam razgovor za službo. uuu držim pesti . kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 22:45:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla v petek imam razgovor za službo. uuu držim pesti . kaj pametnega? hvala, možno ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 23:36:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spotoma šla v lidla...kupla par stvari...imajo ful akcij... Lidl je itak zakon...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 23:37:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca bila v mestu najprej na eni preiskavi za križ... in kaj so rekli?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 23:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahahahahaa... ne spomnim se imena, mater sem vsekana. Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? ja itak...da lahko ampak menda me nimaš več med frendi Pa saj sploh nikoli nisva bile, ali? Evo, te že hitim kliknit ... . ...ne vem...te pa sem te zamenjala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 23:39:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla v petek imam razgovor za službo. držim pesti
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 6:27:21
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 6:31:07
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 s Saš-em pa šibama danes k logopedu.Držite pesti,da se bo dobro izteklo.Pa dobila sem včeraj iz Zavoda za šolstvo vabilo na razgovor za njega,za strokovno pomoč. Drugače pri nas nič novega,moj je spet terenski,tak da sem sama z vsemi popoldan,dopoldan pa malo relaxa,ko so v vrtcu in šoli.Pa z mamo lečema okoli in je dan mimo ko šus. Meni za kafe najbolj četrtek diši,v ponedeljek ne morem,imam laufarijo,popoldan pa 2 sestanka,v vrtcu in šoli.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 8:37:02
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 8:38:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce rabi katera linov koledar imam viška enega? lahko ga tudi za mene prišparaš, seveda če majakla dobi svojega.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 8:38:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla v petek imam razgovor za službo. uuu držim pesti . Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 8:57:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, jaz še vedno jutranje zaspano. Moj leta naokoli, ker so neki problemi na banki z računom od tamale, na katerega sicer babica in dedek nakazujeta neke dinarčke. Zdaj pa gremo delat s polno paro naprej, pridem kaj pogledat naokoli vmes. Tako da rečite kakšno, se mi zdi, da je tak prazno zadnje dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:04:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko se mi zdi, da je tak prazno zadnje dni. Ne zdi se ti. Je prazno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:08:06
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, težko je kaj napisat, če ni nič novega . Kava, zajtrk, delovna terapija, malica, spanje, kosilo, igranje in telovadba, večerja, spanje. Pa mine dan v šusu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:21:56
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Očitno nimamo nič kaj za napisat. No, vsaj jaz ne oz. nič pametnega. Ta teden pa res leti, bi morali imet vse ponedeljke nedelovne, kar del vikenda bi lahko bli. No, evo, kot sem rekla, nič pametnega od mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:22:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, težko je kaj napisat, če ni nič novega To je tudi res. Jaz morem rečt da zelo pogrešam večerni čvek, tisti tapravi, ko si komaj sledil. Je pa res da, bi to bilo zdaj to težko izvedljivo ko ima RR težavo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:24:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Mah, jaz sem danes še vedno slabe volje, ker so one 3 nemške kanale odklopili. Pri meni je pro7 laufal prejšnje leto praktično od 8h zjutraj do 23h zvečer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:29:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mah, jaz sem danes še vedno slabe volje, ker so one 3 nemške kanale odklopili. Pri meni je pro7 laufal prejšnje leto praktično od 8h zjutraj do 23h zvečer. ijeee pa res glej, zdaj sem komaj opazila. zakaj pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:30:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla v petek imam razgovor za službo. uuu držim pesti . Podpis. pa še eden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 5.1.2012 9:34:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mah, jaz sem danes še vedno slabe volje, ker so one 3 nemške kanale odklopili. Pri meni je pro7 laufal prejšnje leto praktično od 8h zjutraj do 23h zvečer. ijeee pa res glej, zdaj sem komaj opazila. zakaj pa to Mah, naši kabelski operaterji jim že 1 leto ne plačujejo pristojbine, ker se niso mogli spogajat za pogoje in zdaj so jih enostavno odklopili, češ da kao ni interesa za njih. Pri meni je pa pro7 skoraj edino kar gledam no.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?