Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 21:49:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 nesla nazaj kartico na firmo pa rekla kako z sodelavkami. če te lahko vprašam..kaj sploh ne boš tam več delala zakaj pa Ja verjetno še bom. Zdaj pač ni dela. Jih je bilo danes samo 8, ponavadi jih je pa na smeno 14-15. In polovica strojev je bilo v mirovanju. Ko pa bo zalaufalo na polno pa me bojo poklicali. Kartico pa sem šla vrnit zato, ker jo zaračunajo in ko bom spet začela delat bi v vsakem primeru dobila novo. aha...hvala za razlago
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 21:50:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 nesla nazaj kartico na firmo pa rekla kako z sodelavkami. če te lahko vprašam..kaj sploh ne boš tam več delala zakaj pa Ja verjetno še bom. Zdaj pač ni dela. Jih je bilo danes samo 8, ponavadi jih je pa na smeno 14-15. In polovica strojev je bilo v mirovanju. Ko pa bo zalaufalo na polno pa me bojo poklicali. Kartico pa sem šla vrnit zato, ker jo zaračunajo in ko bom spet začela delat bi v vsakem primeru dobila novo. aha...hvala za razlago Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 21:54:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? sem že noter
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 22:19:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? sem že noter Sem te vidla ja, tam pri torbicah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 22:26:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahahahahaa... ne spomnim se imena, mater sem vsekana. Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? mene raje ne...sem že v ful nekih skupinah :P sem te jaz dodala, ker se dosti otroških stvari prodaja. če ti ne paše, se pač zbrišeš .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 22:26:58
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred TV pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 22:51:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? sem že noter Sem te vidla ja, tam pri torbicah. ja to sem pa jaz
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.1.2012 22:52:47
|
|
|
|
botrca
|
RR še vedno šteka ..vam tudi? Grem spat...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 8:08:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 8:30:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. RR ful šteka...meni vsaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 8:35:31
|
|
|
|
ly117
|
Meni sicer RR dela ok, me pa moti to da skoz meče za 2 strani nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 8:43:51
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Meni tudi dela, ampak me tudi tja meče - tečnooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 8:52:27
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mene tudi nazaj meče RR... danes klasika: kava, zajtrk, FT, spanje, popoldne pa še ne vem kaj bova.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:16:22
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Klasika tudi pri nas; jaz kava, moj kava, mali žlabudra, potem se pa oblečema pa grema malo na luft. Pol je baje nek dež napovedan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:17:30
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni sicer RR dela ok, me pa moti to da skoz meče za 2 strani nazaj. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:18:54
|
|
|
|
karmen7
|
Punce kdaj bo prva kava letos? Arwenko tebi bi morala pajaceka vrnit, Matcar tebi pa tudi nekaj vračam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:22:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce kdaj bo prva kava letos? Arwenko tebi bi morala pajaceka vrnit, Matcar tebi pa tudi nekaj vračam Jaz sem v službi, tako da bo malo težje, mogoče mi pa uspe kaj ven zgasnit, bi mi pa bilo ljubše če bi bilo kje bolj v bližini (Tabor) kot npr. na Pobrežju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:34:23
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Malo časa za net...kavica.... Otroci v vrtcu, šoli, midva po opravkih... Zdaj spijeva koffe, potem pa šibava v Mursko na sodišče še...popoldne pa morda drsanje spet, če ne bo dežja Toplo pa je spet full
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:36:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla ful lepa slika še en
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:36:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni sicer RR dela ok, me pa moti to da skoz meče za 2 strani nazaj. ja meče skozi..kaj te čemo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 9:37:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahahahahaa... ne spomnim se imena, mater sem vsekana. Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? ja itak...da lahko ampak menda me nimaš več med frendi
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 10:02:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahahahahaa... ne spomnim se imena, mater sem vsekana. Ej, babe, tiste, ki ste na FB, vas lahko dodam v eno skupino, kjer se prodaja, kupuje, menjava ... ? ja itak...da lahko ampak menda me nimaš več med frendi Jaz sem že!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 10:02:48
|
|
|
|
matcar
|
Kava-lahko,samo jaz bi naslednji teden.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 10:45:35
|
|
|
|
ly117
|
Kava - lahko. Nimam nobenih planov.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.1.2012 12:15:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kava-lahko,samo jaz bi naslednji teden. podpis za naslednji teden. pon. ,tor. ali čet.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?