|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
4.1.2012 12:26:56   
amyZ
me ni - dobrodošla in držimo pesti za dobre novičke na NS!

Jaz sem se odločila, da ko bom imela NS, da bom povprašala, če se splača še 3D/4D narest (glede na položaj in to). Ker je doplačilo le 20€. Za kasneje bom pa še videla kako se bom odločila, če me bo preveč matralo kako izgleda ko bo bolj razvit bom že šla, če ne pa ne.

Uf, jaz sem prejle izvedela, da danes pa le ni četrtek, kot sem imela skoz v glavi. user posted image  Tako da je do pregleda en dan več kot sem pričakovala...hehe...

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.1.2012 13:08:25   
me ni
user posted image  sm že na seznamu user posted image  Se bom sproti odločala na kakšne preiskave bom šla, itak se pa za vse že predhodno pozanimam na spletu. Še dobr da obstaja, pa razni forumi, ker bi sicer že parkrat "paničarla"user posted image  . V 6.tednu sm mal zakrvavela, ampak res čist mal, pa sm prebrala, da ni nč nevarno, dokler ni močne krvavitve ali pa močne bolečine. Pa sm se pomirila. Pa o tabletih, pa o hipertenziji nosečk, pa o sladkorni ... skratka vse informacije so na dosegu roke. Ko sem bila že prepričana, da zaradi pomanjkanja nosečniških znakov mogoče sploh nisem noseča ali pa da je prazna postlica, sem na prvem UZ pregledu videla črn madež, ki je utripal in mi je zdravnik rekel, da je lepo ugnezden zarodek in da user posted image  veselo bije user posted image . Sm vesela, da sm najdla tale forum user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.1.2012 13:47:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

me ni - dobrodošla in držimo pesti za dobre novičke na NS!

Jaz sem se odločila, da ko bom imela NS, da bom povprašala, če se splača še 3D/4D narest (glede na položaj in to). Ker je doplačilo le 20€. Za kasneje bom pa še videla kako se bom odločila, če me bo preveč matralo kako izgleda ko bo bolj razvit bom že šla, če ne pa ne.

kdaj vam delajo 3D/4D ?
Jst sem šla v 27.tednu na tole...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.1.2012 13:57:52   
amyZ
bobika - Strahova ima napisano, da v prvem trimesečju ni vedno možna, jo pa drugače izvedejo po meritvi NS ali pa samostojno. Sicer pa piše da v drugem trimesečju je priporočen čas od 18. do 28. tedna, kot je že bilo omenjeno, je pa možno tudi v tretjem trimesečju, kjer lahko že opazujemo vedenjske vzorce (od 30. tedna dalje). Sicer pa piše da se že od 24. večina stvari lepo vidi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.1.2012 14:48:53   
alysa

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Pa še moji manjkajoči podatki za seznam: kraj: Slovenj Gradec, naslednji pregled: 18. 1.
lepo bodite

Da bo seznamček popoln, javi še starost....

Uf, že 34

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.1.2012 16:09:29   
2bambinos
Živijo punce :)

Danes bila pri G na UZ - smo veliki 5.2 oziroma 4.9 cm! Sta pa tako nagajala - se nista in nista hotela izmeriti - kaj šele bo user posted image

Po pregledu mi je zaradi groznega vonja v čakalnici obrnilo želodec in sem pobruhala malo v školjko, malo po njej in nekaj celo v umivalnik... Nato je pa moj junak to lastnoročno sam počistil, jaz sem pa lahko zunaj lovila svež zrak... user posted image

Drug teden pa nuhalna. Me bodo živčki čisto izdali, tako jo pričakujem...
Vprašanje: koliko časa traja postopek nuhalne (tiste, ki ste jo že imele)? Ena znanka je rekla, da se njen user posted image ni in ni hotel prav postaviti, da je morala skakati in se pol ure gibati in še zmeraj ni bilo glih ok...

LP

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.1.2012 17:01:49   
mala06
2bambinos najprej čestitke za dvojno srečo! Jaz oz naš škrat je eden tistih, ki se ni pustil zmerit nuhalne svetline. Najprej je pol ure delal UZ, a se ni dal motit. Nato sem morala it za pol ure na sprehod, a ni bilo nič drugače. Naredil mi je vaginalni UZ in nato še skozi trebuh, da je lahko izmeril svetlino. Nas je kar šolal. Če ne bi mogel izmerit, bi morala priti kak drug dan. Pri meni je vse skupaj trajalo uro in pol, da je g. naredil pregled.

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.1.2012 20:28:34   
Soncek17
Pri nuhalni sem imela tudi jaz kar dolg pregled ker se malček nikakor ni hotel pravilno namestit.........smo ga hecali in hecali, na koncu pa ni bilo druge kot da naredimo vaginalni uz, kjer se je pa potem vse super videlo........tako da sem bila notri kar cca 1 urco.......je pa čas zelo hitro minil.....ni lepšega, kot gledat svojega pikca, kako maha in brca :) ti želim da bo vse super na nuhalni....

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.1.2012 20:47:51   
buškolinka
oooo, kakšne čveke ste, vas ne dohitevam...tolk enih odgovorov sem želela napisat, ampak preden sem se pregnetla čez vse objave, sem verjetno tud kakega pozabila, tko da bo tole verjetno ena "short version"

najprej: SREČNO in ZDRAVO 2012 vsem julijkam 2012! mi smo ga preživeli v Ankaranu na prekrasnem vremenu, žal pa je tamalčika malo kuhala (do 38,3) in smo jo "morali" mal preveč cartat user posted image Z možekom sva imela filmski maraton ob penini - zame samo kozarček, on pa preostanek user posted image

včeraj smo imeli nuhalno v Dravljah in rezultati niso najboljši - ni se videla nosna kost oz. je hipoplastična (karkoli že to pomeni), zato je tveganje povečano (1:146) in mi pripada napotnica za AC, ki jo bom imela 31.1. Vse ostale meritve so pa BP, nuhalna meri 1,6 mm, pri prvi user posted image pa je bila izmerjena 1,7 mm. Dobila sem par slikic na CDju in tudi 3D/4D filmske posnetke. Ostajam optimist in verjamem, da bodo izvidi AC ovrgli sum na kromosomske napake. Aja, pa vse kaže, da bomo imeli še eno punčko, čeprav seveda zdaj še ni 100%, bo pa po opravljeni AC user posted image ... no, včeraj sem imela potem cel večer opravka z izbiranjem imena user posted image

Dobrodošle tudi vse nove user posted image , kako fajn, da se nas bo tako veliko nabralo user posted image

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.1.2012 21:52:22   
Vegi
Evo mene iz pregleda/NS. G pravi, da je dete zdravo, veliki pa smo 5,2cm. Ni se hotel prav obrnit za svetlino izmerit, ampak je potem uspelo (ga je na vaginalnem malo poštokala pa se je hudo razburil user posted image ) Sicer pa je neprestano mahal z rokicami in brcal, skratka je zelo živahen. user posted image Smo dobili tudi slikico, ampak je G rekla, da je nefotogeničen in res ni bogvekaj slikca, je bila prejšnja boljša. Naslednji pregled imam pa 1.2.2012.

Moj se je pa nagledal, je zijal v monitor kot tele v nova vrata user posted image Pa še potem ko sva se domov vozila je zelo malokrat pomežiknil in sploh izgledal, kot da je pač nekje drugje...ga moram malo zaslišat user posted image

No, lahko noč. Grem kar v vodoravno, sem že čist fertik.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.1.2012 21:55:30   
marettimara
mene pa zanima, če še vedno pridno jemljete Elevit oz. Tifol???? jaz še vedno, ampak razmišljam počasi odnehat....ali pa vsaketoliko vzet eno tabletko.....

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.1.2012 6:38:07   
Vegi
Jutro! user posted image

marettimara - jaz ponucam do konca, kar imam, potem je pa to to user posted image Za naprej itak pravijo, da ni treba, če pa že pa le vsake toliko...

(odgovor članu marettimara)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.1.2012 7:35:10   
suzy29
Dobro jutro

user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.1.2012 7:35:48   
suzy29

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
  bankc /  28let / Primorska/ 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

3.7.
user posted image  mala06 / 33 let / Šentjur/ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.7.
user posted image  polho3006 / 36 let /?/  2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

6.7.
user posted image  beti82 / ? let /? / 2user posted image / ?user posted image  / user posted image
user posted image  mala_roo / 25 let / Celje/ 4user posted image / 0user posted image  /user posted image

7.7.
user posted image  tamy82 / 25 let / Ajdovščina/ 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  Ajsika / 28 let / Lj/  1user posted image  / 0user posted image / user posted image  

8.7.
user posted image   Soncek17 / 27 let / Lj / 3user posted image  /0user posted image  / user posted image

10.7.
user posted image  nina166 / 29 let / Savinjska dol./ 3user posted image / 2user posted imageuser posted image  
user posted image  miska6 / ? let / ? / ?user posted image  /?user posted image  / user posted image  

11.7.
user posted image  fabula / ? let / ?/ 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image  TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image  P1ka23 / ? let/ Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

14.7.
user posted image  kajčy / 26 let/ NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image  rola / 25 let /KR / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image
user posted image Suzy29 /30 let/ Laško/ 5.user posted image /1 user posted image  / user posted image  / P:5.1.; NS:6.1

16.7.
user posted image  ancy7 / 24 let /Ajdovščina/ 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  sandra85 / 26 let/ Portorož/ 2user posted image  / 1user posted imageuser posted image
user posted image  iwa / 29 let / Radovljica/ 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image  tallla / 33 let / Domžale/ 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  P1ka23 /? let/ ? / ?user posted image / ?user posted image /  user posted image

18.7.
user posted image  šalčkaa / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  miska32 / 32 let / NM / 2user posted image  /  1user posted image  / user posted image

19.7.
user posted image  Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  tigica / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image

20.7.
user posted image  xdmx / ? let / 1user posted image  / 0user posted image  / ? / user posted image
user posted image  alysa /34 let/ Sloven Gradec/ 2user posted image  / 1user posted image  /  user posted image
user posted image  lidy31 / 31let / Črna na Kor./ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

21.7.
user posted image  sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image  buškolinka / 31 let / Lj/ 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image  spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image
user posted image  ThinkPink /29 let / MB / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

22.7.
user posted image  valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image  / 1user posted image / user posted image
user posted image  Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image  katerina / 37 let / Lj / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image  
user posted image  Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image user posted image
user posted image   me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

23.7.
user posted image   uta_ / 33 let / Lj / 1user posted image  / 0user posted image   / user posted image

24.7.
user posted image  Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image   

25.7.
user posted image  Tečnobica / ? let /? /  ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image   / user posted image
user posted image  Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image   / user posted image

28.7. 
user posted image  Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image
user posted image  julij82 / 29 let / LJ / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

30.7.
user posted image  amyZ / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image  / 1user posted image  / user posted image

1.8.
user posted image  am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image

2.8.
user posted image  ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.8.
user posted image   junior08 /  let /  / 2user posted image  / 0user posted image  / user posted image

x.7.

user posted image  asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image  mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  zvezdica** / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  srečki / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  Caarmen / ? let /? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Tanza / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image   
user posted image  julji / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  marettimara / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image   borovnicka / 30 let /Mb / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
4.1. Vegi
5.1. Suzy29
5.1. borovnicka
9.1. mala06
9.1. ananaska78
9.1. julieb
9.1. lidy31
10.1. Sandra85
10.1. amyZ
10.1. buškolinka
11.1. beti82
16.1. polho3006
16.1. nina166
18.1. spelap1
18.1. alysa
18.1. *bobika*
23.1. SamoTi
24.1. julij82
25.1. mala_roo
31.1 TinKkara
2.2. xdmx
3.2. Soncek17
2.3. Soncek17

Nuhalna svetlina:
5.1. Caarmen
5.1. *bobika*
5.1. rola
6.1. nina166 
6.1. tallla
6.1. iwa,
6.1. Suzy29
6.1. *bobika*
7.1. alysa
9.1. xdmx
9.1. sandra85
10.1. Natty77
11.1. afnica mala
11.1. 2bambinos
16.1. amyZ
16.1. ananaska78
16.1. arya
17.1. julija82
23.1. SamoTi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 62
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.1.2012 7:35:57   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Pa še moji manjkajoči podatki za seznam: kraj: Slovenj Gradec, naslednji pregled: 18. 1.
lepo bodite

Da bo seznamček popoln, javi še starost....

Uf, že 34

Si mislila, da se boš izognla? Ne, ne...ne bo ti ratal user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.1.2012 7:45:40   
Soncek17
jaz še tudi kar pridno jemljem Elevit........ga nameravam vsaj še čez zimo........G pa pravi, naj ga kar do konca, ker je dober, saj ima tudi druge vitamine in minerale, ne samo folne.........drugače pa kakšen dan vmes tudi spustim, pozabim :) 

Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.1.2012 8:21:26   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: marettimara

mene pa zanima, če še vedno pridno jemljete Elevit oz. Tifol???? jaz še vedno, ampak razmišljam počasi odnehat....ali pa vsaketoliko vzet eno tabletko.....

Meni je pa g rekla, da naj bi se po novem folna jedla do konca nosečnosti. Prej je veljalo, da se je jemala do konca 3. meseca, zdaj pa so baje ginekologi spremenili mnenje in naj bi se do konca nosečnosti. Bom pa jutri vprašala še Strahovo, če ne bom pozabla.

Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.1.2012 8:24:10   
nina166
Vegi user posted image user posted image user posted image za pregled

buškolinka držim pesti, da bo na AC vse vredu...sicer pa sem prepričana da bo...pa čestitke za punčko

Jaz mam pa jutri NS in me je že pošteno strah user posted image ...pa ne vem zakaj

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.1.2012 8:33:27   
afnica mala
Jutro,

1 dan me ni, pa naklofate 4 strani, pridneuser posted image

jaz pa imam težave s spanjem. 2 noči nisem mogla po 3 ure spat- to je še ok, danes pa sem pred 1h se zbudila z groznim glavobolom, ki je trajal do 5h, ob 6:30 se je že mala zbudila, zdaj pa je še vedno prisoten...vprašanje: ali lahko vzamem kakšen lekadol?
tudi, ko sem imela virozo z vročino, si ga nisem upala, pa so me ful kosti bolele....odkar sem noseča sem skoz bolanauser posted image , najprej vneto grlo, kašljanje, potem 1 dnevna trebušna viroza z bruhanjem, nadaljevanje kašlja, viroza z vročino, kašelj pa še vedno prisoten oz. se spet jača, prav tako količina sluzi...ne vem, sploh se ne sestavim, 3 leta sem bila popolnoma zdrava...zdaj pa....
.pa tudi mala je spet čedalje bolj prehlajena, zdaj greva lahko že malo ven....pa ko sva šli k pediatrinji v torek, sem zvedela, da je 6 dni jedla fuuuulll preveliko dozo antibiotika za škrlatinko...pismo...namesto 3x 2,5ml je jemala 3x 4ml...pri bogih 13 kg...ni čudno, d ami je še shujšala, pa komaj 13 kg smo ujeli.....

ali sploh delajo HB ali AC če močno kašljaš? je večja nevarnost splava?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.1.2012 8:44:18   
amyZ
buškolinka - upam, da se na NS samo videlo ni dobro, pa da bo AC pokazal, da je vse ok, tako kot mora biti! Bi pa rekla, da je kar dolgo čakanje takole na AC, sploh ko ne veš ali je kaj ali ni.

vegi - tebi čestitke za dobre rezultate!

Sicer pa, jaz sem si kupila še eno škatlico Elevita, una stalno teži, da jih imajo po sto in da pride ceneje. Jaz pa mislim to škatlo pojest do konca, torej do cca. februarja oz. malo čez. Tudi G mi je rekel, da naj jemljem 3 mesece potem pa je pa to čist dost za cel let naprej, da ne rabim nič. Sicer je res fajn, če doziraš še vitamine, ki jih drugače ne bi, ampak bo treba pa več zdravega pojesti pa bo.

Ali katera od vas redno je ribe? Redno mislim s tem enkrat do dvakrat na teden, kot je predpisano. Meni se zdi fajn, da se zaužije omega 3, samo ne jem toliko rib, ker bi jih mogla v stanovanju pečt. Jutri pa greva z dragim na postrv, ne vem če ima ravno velik omega, ima pa verjetno veliko manj svinca.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.1.2012 8:57:08   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: marettimara

Meni je pa g rekla, da naj bi se po novem folna jedla do konca nosečnosti. Prej je veljalo, da se je jemala do konca 3. meseca, zdaj pa so baje ginekologi spremenili mnenje in naj bi se do konca nosečnosti. Bom pa jutri vprašala še Strahovo, če ne bom pozabla.

JAZ BOM tudi do konca jedla Fembion , ampak zdej jem 1 , potem bom pa 2.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.1.2012 8:59:39   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
..vprašanje: ali lahko vzamem kakšen lekadol?
ali sploh delajo HB ali AC če močno kašljaš? je večja nevarnost splava?

Lekadol lahko jemlješ.. tudi jaz sem ga , ker so me mučili glavoboli ..

amyZ jaz obožujem tuno .. in jo jem sigurno 4x na teden, poleg ribjega namaza in kakšne pečene ribe.. jutri bodo spet na sporedu vitki somi..

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.1.2012 9:09:42   
rola
Zdravo punce,

kako ste?

Jaz tudi staknila virozo :((
danes pa tudi mene v Dravljah čaka nuhalna user posted image
komaj čakam da vidim svojega user posted image , upam da bo vse ok.
Se je pri vas spol na nuhalni že videl? Ste oz. boste vprašale za spol na nuhalni?

Lep dan vam želim :))

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.1.2012 9:11:49   
nina166
rola pri meni se v prvi nosečnosti še ni videl spol na NS, v drugi nosečnosti mi je rekla, da bo punčka in je imela prav. Zdaj pa bom seveda spet vprašala, če se bo kaj videlo....sicer pa jaz mislim, da bo fant user posted image

Lekadol se v nosečnosti lahko je, prepovedan pa je aspirin.

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.1.2012 9:13:07   
Vegi
Afnica mala - lahko vse te blažje tablete ješ, za grlo oz. kašelj ti pa predlagam isla mint pastile, sigurno pomagajo.

Suzy29 - Had some user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......