sandra85
|
izcedek ga imam tudi js prozoren ali pa rahlo rahlo, komaj opazno roza in čudbega vonja očetje moj je prvič postal oče pri 25h in kakor pravi bobika, je tudi moj rad šel s prijatli ven brez mene, ker js ko sem dojila pač nisem šla nikamor, pol pa se je navadil hoditi tudi sam brez mene in to mi nikakor ni všeč, ker prej nisva šla nikamor en brez drugega, kar je obema zelo ugajalo...no čez par dni bo dopolnil 30 in upam, da bo čas da dozori moram pa reči, da je super oče, potrpežljiv, pozoren, ljubeč...in se tudi zelo veseli 2. in po tihem upa na punčko, ker je najin 4- letnik mamina maza, punčka bi pa bila tatijeva kg sem že na +3 bobika na seznamčku moraš popravit-imamo 1 nosečko z dvojčki in sicer 2bambinos Uta_ js imam tudi v ponedeljek nuhalno, a si naročena pri Strahovi??? js ja, in sicer ob 11h20 sem pa danes klicala mojega G, da mi pove izvide in kako je z tokso...pa je sestra rekla nej se ne sekiram, izvidi morajo priti iz LJ, če pa bo karkoli, mi bo sporočila...omenila sem, da imam slabo vest, ker sem jedla tatarca in se je nasmejala in rekla, da se res nimam kej za sekirat, ker ve, da bo vse ok in da nisem naredila nič narobe, če sem mal tatarca pojedla...tak da skrb je odveč odkar so minile slabosti sem začela spat kot polh in posledično imam tudi energije dovolj za čez dan tako sem vesela, danes sem izvedela, da tudi en prijateljski par pričakuje, in sicer JULIJA T.....če si ena od teh čvek tuki med nami, mi povej a ima katera podivjane hormone tudi kar se tiče? ko mi je bilo slabo, sem se s tako muko spravila...zaj pa bi ib bi in bi..
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|