|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
2.1.2012 12:01:41   
petrai
Ronja, se strinjam s tabo glede jajc , pa tut če so domača. Je pa res, da se je lahko okužijo tudi drugje, Mia je bla stara dobre dve leti pa jo je fasala, istočasno pa tut moja nečakinja, ki je bla dve leti starejša. potem smo pa s sestro pogruntali, da sva obe kupili narezano salamo v isti trgovini in to povedali zdravnici, je poslala inšpekciji, i je ugotovila, da je prodajalka, ki dela na oddelku s salamami okužena, vendar ona ne zboli, le prenaša jo. Od takrat naprej kupujemo le še salamo, ki je ni narezana in jo doma narežemo.

Vijolica2, mene samega poroda ni strah, vendar pa se bojim, da bom spet rastrgana in šivana, ker to pa boli ko user posted image , pa še nobene stvari za namazat al pa pošpricat zdej ne dobiš več. Jaz sem govorila, da je Byvacin čudežni pripomoček, pa so ga umaknili iz prodaje, ker men je taprvič edino ta sprej pomagal in lajšal boleče šive. Mogoče se pa zdaj dobi kaj drugega, bo beti[/b mogoče kaj več vedela o tem.

Meni se je user posted image začel umirjati, pa imam občutek, da se mi je tut trbuh spustil dol. Je pa zadnjič ena pisala, da je dobila tak čuden izcedek, kot beli tok, le da je bil kot kepica, tudi jaz sem to opazila včeraj in danes, pa me zanima če je to luščenje čepa, ker prvič se mi zdi, da je bil rjavkast izcedek.

Lep pozdrav

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
2.1.2012 12:23:38   
kokosh
Jaz imam PDP že v petek in si zelim, da bi rodila v tem tednu! Otročkovo pretegovanje postaja boleče (no seveda, saj ima čedalje manj prostora) in vsake toliko me v dimljah spreleti zoprna ostra bolečina, pa ne vem, ali se mi mulček vrže na kak živec ali so to že kaki zametki popadkov ...

Bo že, da smo le dočakali novo letnico na koledarju ...

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
2.1.2012 12:54:57   
n€na
Ojla punce user posted image

Kako ste kaj?

Mi smo zaenkrat dobro...Se privajamo na nov ritem in upam, da nam kmalu uspe ustaliti tirnice. Mali večinoma spi, ko je pa buden bi pa samo pri meni pil.
Sestrica ga je tudi lepo sprejela in se zelo rada stiska k njemu. Je postala prava varuška in sploh ne rabim baby fona, saj moja pupca drži našpičena ušesa in ko mali samo malo zajoka me že kliče user posted image

Imam pa tudi nekaj težav z očmi, saj me za računalnikom začnejo hitro boleti, zato se tudi malo manj javljam. Ko bodo moje oči bolje se bom javila večkrat.

Bodite lepo in upam, da čimprej držite v rokah svoje zdrave štručke.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
2.1.2012 13:21:04   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kimica, baje je največ zastrupitev prav z domačimi izdelki - domača jajca, domače suhe salame,... Mam kolegico na inštitutu;). Tudi mi dobimo domača jajca, ampak vseeno, pri otrocih jaz nisem pogumna, ker so posledice lahko prehude zaradi ene moje blesave kaprice. Ene stvari pač meni niso vredne tveganja. To, da otrok pleza po igralih, je vredno tveganja, da dol pade, ker uživa, se uči, razvija, ker je to naravno,... To, da dajem v sladice surova jajca, je popolnoma nepotrebno in bi bila čista kaprica, tako da tu se mi pa računica ne izide. Smo pa različni, vsakemu druge stvari drugo pomeniijo. Jaz pri malih otrocih rajši kompliciram, ker vem, kako zoprno je že, če so "samo" prehlajeni, kaj šele, da mi eno salmonelo faše! Pa v bolnici sem bila recimo pri Lejli z eno, ki se je okužila prav z DOMAČIMI svežimi jajčki v eni sladici (ne vem, a je bil glih tiramisu), tako dauser posted image ... Fajn tolažba, samo znanstvenih temeljev pa glih nima. Je boljše, kot če ješ pri šipcu 14 dni stare kremšnite, ja, ampak ni pa vseeno to varno - kjerkoli je surov rumenjak. Možnosti niso velike, tudi pri kupljeniih ne, sploh ker kure tam veliko bolj preverjajo kot kmetje doma, so pa možnosti povsod.

Sej, ko bo moj otroček na svetu, bom pri njej pazila kar se jajc tiče toliko bolj.. Jaz se sladkemu pač ne morem upret in 1x na mesec ali dva kaj sladkega naredim pa upam, da bo vse ok, ker se trudim res fulll pazit.. Pri šipcih pa ne jem ničesar.. hehe user posted image Sem slišala že par zgodbic in raje ne, hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Jaz imam 13.1. rok, se pravi drugi petek in me je že sedaj strah kdaj me bo presentilo to vse skupaj. Moja mami mi vsako jutro pošlje sms če sem še doma, če se ji pa še takoj ne javim je vsa živčnauser posted image prvič bo babicauser posted image

Jaz ravno vidim da v NM imajo samo dve možnosti poroda leže in sede. Se mi zdi da sem nekje brala da je bolje sede kot leže, moram si pa še prebrati. Ker mene tudi ni tako strah bolečin ob popadkih, ampak da me bo spodaj raztrgalo in potem šivanje-kot tebe.

Oooo, ti imaš rok 1 teden pred mano user posted image Jaz imam mojo mami kar blizu- dva bloka stran, tako, da se vsak dan vidimo in slišimo- hvala bogu user posted image Še, ker je med. sestra, oz. prav babica po poklicu in potem, če kaj zasledim kar mi ni jasno, jo takoj kličem in sprašujem.. hahaha user posted image Je pa tudi ona sedaj skozi v skrbeh in sprašuje, če me kaj boli in če se ok user posted image
Ja, bolje je sede, ker user posted image ob porodu ne pritiska toliko na presredek, ni pa izključeno, da se ne boš pretrgala kljub temu, ampak je pa manj možnosti, to ja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrai

Vijolica2, mene samega poroda ni strah, vendar pa se bojim, da bom spet rastrgana in šivana, ker to pa boli ko user posted image , pa še nobene stvari za namazat al pa pošpricat zdej ne dobiš več. Jaz sem govorila, da je Byvacin čudežni pripomoček, pa so ga umaknili iz prodaje, ker men je taprvič edino ta sprej pomagal in lajšal boleče šive. Mogoče se pa zdaj dobi kaj drugega

Lep pozdrav

No, smo že 3, ki se tega bojimo user posted image Sej, Byvacin se baje še dobi, ampak zelooo težko.. Imajo ga kje v ambulantah, ampak za prodajo ne.. Jaz mogoče uspem kašnega dobit- bomo videli, za vsak slučaj, ne?? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.1.2012 13:38:11   
mamicaaa
IZVIRNO SPOROČILO: petrai

Meni se je user posted image začel umirjati, pa imam občutek, da se mi je tut trbuh spustil dol. Je pa zadnjič ena pisala, da je dobila tak čuden izcedek, kot beli tok, le da je bil kot kepica, tudi jaz sem to opazila včeraj in danes, pa me zanima če je to luščenje čepa, ker prvič se mi zdi, da je bil rjavkast izcedek.

Jaz sem pisala o tem izcedku. Mi je G rekla, da to še ni bil čep, ampak pač neke sluzi, ki se že luščijo. Predpriprave.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.1.2012 14:08:02   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Oooo, ti imaš rok 1 teden pred mano user posted image Jaz imam mojo mami kar blizu- dva bloka stran, tako, da se vsak dan vidimo in slišimo- hvala bogu user posted image Še, ker je med. sestra, oz. prav babica po poklicu in potem, če kaj zasledim kar mi ni jasno, jo takoj kličem in sprašujem.. hahaha user posted image Je pa tudi ona sedaj skozi v skrbeh in sprašuje, če me kaj boli in če se ok user posted image
Ja, bolje je sede, ker user posted image ob porodu ne pritiska toliko na presredek, ni pa izključeno, da se ne boš pretrgala kljub temu, ampak je pa manj možnosti, to ja user posted image

No, smo že 3, ki se tega bojimo user posted image Sej, Byvacin se baje še dobi, ampak zelooo težko.. Imajo ga kje v ambulantah, ampak za prodajo ne.. Jaz mogoče uspem kašnega dobit- bomo videli, za vsak slučaj, ne?? user posted image

Ja sej zaradi tega bi sede ker sem brala da naj bi bilo lažje. A to lahko samo povem ko pridem tam ali moram narediti prav porodni načrt.
Kimica a ti imaš še kakšne druge zahteve glede poroda?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.1.2012 14:13:25   
kimica86
Ma mislim, da lahko samo poveš, ko prideš, da bi rada rodila sede.. Sej to ni nič tazga user posted image
Jaz sem si sicer še par stvari zapisala pa upam, da bo ok.. Ker, če pridem na pdp v P in da se še nič ne dogaja, bom raje šla nazaj domov.. Ker nočem, da me nafilajo z umetnimi- ko bo čas za to, bo že samo šlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.1.2012 14:15:39   
vijolica2
Ja jaz tudi hoečm roditi s svojimi in nočem, da me s čim filajo. Sicer pa mislim da lahko to tudi tam izrazim, ko pridem. Predvidevam.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.1.2012 14:19:14   
kimica86
Ja, to itak.. Samo. če prideš s svojimi popadki v P in bojo prešvoh in se ne boš odpirala kot se boš morala, ti bojo morali dat umetne popadke.. Jaz upam, da ne pride do tega, ker potem ne bom smela rodit v vodi- moraš imet svoje popadke (normalne)..
Ma, jaz se ne bom šla mantrat rojevat, dokler ne dobim svojih popadkov pa četudi bom šla en teden čez rok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.1.2012 14:20:10   
**Nelly**
Pozdravljene user posted image

Danes je pa moj pdp in še zmeraj doma in nič kaj preveč ne kaže, da bi danes odrinili v porodnišnico, češrav bi jaz z veseljem šlauser posted image user posted image user posted image . Mi trebušček že malce nagaja, kar se tiče velikosti in moje okretnosti še posebej zvečer v posteljiuser posted image

Občasno mi trebuh otrdi, včasih z kakšno blago bolečino, večinoma pa je samo neprijeten občutek... sicer pa se meni še čep ni odluščil ali pa mogoče jaz nisem opazilauser posted image user posted image no ja, tudi to je možno... drugače je pa moj buši že spuščen, mala pa niti ne brca več kot je prej, izgleda da ji res primanjkuje prostora, ker se samo še obrača... če se nebi obračala, bi me itak že panika imela, da je kaj narobe...

Jutri imamo napovedan CTG, sicer pa upam, da ga nebom potrebovala in bom prej šla v porodnišnico user posted image ...

No in smo že 4, katere se bolj bojijo raztrganin, kot samih bolečin ob porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.1.2012 14:25:21   
kimica86
Nelly, sej bo počasi.. Boš vidla user posted image Jaz bi tudi najraje šla 1 ali max. 2 dni čez rok.. hehe user posted image Kaj več pa ni potrebno..
No, vedno več nas je takih, ki se tega bojimo- najbolje, da odpremo novo temo.. hahahaha user posted image user posted image
Sej se hecam user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.1.2012 14:29:59   
vijolica2

Ja, to itak.. Samo. če prideš s svojimi popadki v P in bojo prešvoh in se ne boš odpirala kot se boš morala, ti bojo morali dat umetne popadke.. Jaz upam, da ne pride do tega, ker potem ne bom smela rodit v vodi- moraš imet svoje popadke (normalne)..
Ma, jaz se ne bom šla mantrat rojevat, dokler ne dobim svojih popadkov pa četudi bom šla en teden čez rok user posted image

Ma ja, js se bom bolj kot  ne prepustila in bomo videli kako bo potekalo. Saj mi bodo povedali kaj je najbolje zame in za otroka in se bom odločila.
Ja potem pa upam da boš dobila svoje popadke in da boš lahko rodila tako kot si si splanirala. A greš v Postojno roditi?
Midva imava malo več kot pol ure do NM, odvisno kako bo dragi hitro voziluser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.1.2012 14:32:06   
vijolica2

Nelly, sej bo počasi.. Boš vidla user posted image Jaz bi tudi najraje šla 1 ali max. 2 dni čez rok.. hehe user posted image Kaj več pa ni potrebno..
No, vedno več nas je takih, ki se tega bojimo- najbolje, da odpremo novo temo.. hahahaha user posted image user posted image
Sej se hecam user posted image

<Ja jaz bi tudi najraje šla kak dan čez rok in potem s svojimi popadki rodilauser posted image

O čem drugem bomo debatiraleuser posted image ?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.1.2012 14:36:35   
kimica86
Ja, ja v Postojno greva, ker samo tam imajo banjico.. Pri nas v Izoli je ni user posted image
Mi do Postojne imamo dobre pol urce, tako, da po mojem ne bo nobenega straha- valda ne bo šlo tako hitro, da bom v avtu rodila.. hahaha user posted image

Sej ne vem o čem bi lahko tam še debatirale.. Hahaha user posted image Itak se bo še kašna oglasila, da se boji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.1.2012 14:44:48   
vijolica2
Sigurno nas je več k nas je strah user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri na faks, oddat svojo diplomo in srčno upam da ne bodo kaj našli in komplicirali. Se pa moram se dogovoriti da bom imela zagovor v februarju, saj v januarju nebo izvedlivo user posted image nebi bilo dobro da imam zagovor in dobim popadkeuser posted image

V četrtek mi pride starejša sestra domov za en mesec (živi v tujini) in me bo prvič v živo videla nosečouser posted image user posted image to bo verjetno smehauser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.1.2012 14:45:15   
Mistica
Pozdravljene

Danes ko sva šla z dragim na sprehod me je na trenutke spodaj kar špikalo-popadkiuser posted image ??Ne vem

Moram pa reči, da me mali stalno na eno in isto mesto brca in me tisto mesto potem boliuser posted image Ne vem kako naj opišem, ampak kot da me od udarca boli. Ima še katera takšen občutek?

vijolica2 - tudi meni se to dogaja - tako "ščipanje" po hoji, kot tudi boleče mesto, kamor user posted image vztrajno brca.

IZVIRNO SPOROČILO: pathra
Aja.. glede seznamčka.. kaj če bi sproti brisale iz seznama tiste ki so rodile... da se malo un seznamček zmanjšuje..???

pathra, beti - bom uredila tako, ni problema. Bom vrgla ven tudi koristne povezave in podobno ter zmanjšala seznam na minimum, če katera rabi te info, naj si pa poišče katerega starejšegauser posted image Sicer pa lahko tudi katera druga prevzame sezname, ker moj dan D se približuje in potem najbrž ne bo časa za urejanjeuser posted image

Pozdravček

< Sporočilo je popravil Mistica -- 2.1.2012 14:50:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.1.2012 14:48:29   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 3.1., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 30.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 3.1., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 12.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 5.1., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 20.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , 4.1., NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 29.12./ 5.1., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 30.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
kimica86, 25, 1, 0, 9.12., Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 4.1., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 21.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 6.1., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 12.1., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , 3.1., LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 28.12./4.1., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

2.2.
bugimajstr, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina, user posted image , NM

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 83user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.1.2012 14:48:46   
Mistica

JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.1.2012 14:56:24   
kimica86

Sigurno nas je več k nas je strah user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri na faks, oddat svojo diplomo in srčno upam da ne bodo kaj našli in komplicirali. Se pa moram se dogovoriti da bom imela zagovor v februarju, saj v januarju nebo izvedlivo user posted image nebi bilo dobro da imam zagovor in dobim popadkeuser posted image

V četrtek mi pride starejša sestra domov za en mesec (živi v tujini) in me bo prvič v živo videla nosečouser posted image user posted image to bo verjetno smehauser posted image

Ooo, srečno z diplomo in držim pesti, da bo vse ok user posted image Hahaha.. Se strinjam, ti kar poskrbi, da bo zagovor februarja user posted image
No, super, da pride sestra- ti bo morda v pomoč user posted image Pa naj bo smeha kaj.. Meni se tudi vsi smejejo, ker sem drugače kot drobižek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.1.2012 15:13:25   
vijolica2
Ja bo malo v pomoč malo v napoto (zezam se)user posted image

Sedaj pa greva z mojim na daljši sprehod, upam da me nebo kaj zvijalo. Sem pa opazila da me teniske tiščijo, očitno mi prsti natekajouser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.1.2012 16:15:00   
tix
Da ne boste mislile, da ste samo prvorodke zaskrbljene user posted image tudi mene skrbi kako bo na dan D.

Bom pa jutri (končnouser posted image ) 37t tednov, še 4 dni pa bi bil tako rojen kot 1user posted image - tako da zaradi mene se lahko počasi začne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.1.2012 16:34:50   
Matkurja
Ojla!
Ja, mene je tudi najbolj strah raztrganin ali rezanja. Za bolečino mi ni tolk mar.

Kar se tiče surovega mesa in jajc... jaz sem celo nosečnost jedla pršut, pa tudi tatarca sem si ene parkrat privoščila. Jedla sem pa tudi pašto, uno k surov jajc gor zliješ, pa pol zakrkne na pašti.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.1.2012 16:42:01   
kimica86
Hehehe.. Sem rekla, da se bo še katera pojavila, ki se boji raztrganin in šivanja user posted image

Kar se tiče hrane.. Pršut sem tudi jaz jedla, tatarca ne, ker mi ni všeč, pašto z zakrknjenim jajcem sem tudi jedla pa še s pršutkom v koščkih zraven, mmm.. božansko user posted image Pa še francosko solato tudi, ker jo moja tašča naredi tako megasuperfantastično, da se ji ne morem upret user posted image
Sicer, se trudim, da ne jem toliko jedi, ki vsebujejo surova jajca, vendar kašenkrat si privoščim..

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.1.2012 17:17:44   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa

Meni se je user posted image začel umirjati, pa imam občutek, da se mi je tut trbuh spustil dol. Je pa zadnjič ena pisala, da je dobila tak čuden izcedek, kot

Ja naša se je zadnja dva dni res umirila. Zlasti glede na hiperaktivnosti zvečer v prejšnjih 2 tednih... Trebuh se mi je spustil ca 10 dni nazaj.
Pripravlja se. user posted image
Sem čudno mirna. Še torbe nimam... Očitno upam, da bo na dan, ko se določili, da greva not...

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.1.2012 17:32:04   
Kasija
vijolica2 zagovor boš imela v prvem mesecu po porodu? a se ne moreš dogovorit, da bi nekako tebi prilagodili datum - bodisi da še ne rodiš, bodisi da sporočiš, ko boš že mobilna. sicer pa čestitam.

ronja najprej vse najboljše lejli. pa vprašanje: kako organiziraš rojstne dneve za zimskega otroka? moja starejša imata maja in oktobra, tako da smo do sedaj vedno bili zunaj. notri so bili prigrizki in večinoma odrasli. sicer pripravim aktivnosti, ampak vedno sta na voljo tekanje, skakanje in vse, kar paše ven. pa pozimi?

ena je spraševala za sprej "za raztrganine" (pozabila ime zdravila). jaz ga imam iz srbije, tam je vse v prosti prodaji user posted image . me pa zanima, zakaj ga pri nas ne dajejo več? a ni v redu, da ga uporabljaš?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

zanositev
Lelly28 RR

Ali ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?

da (43%)

ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!