Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 1.1.2012 15:09:05
|
|
|
|
cilla
|
"Ugodno" je zelo relativen pojem. Sej tudi pri nas ne obstajata samo Pikapolonica in Baby Center (spletnih trgovin in trgovin, kjer prodajajo vse sorte robe, je malo morje). Pa odvisno je od tega, kaj bi ti pravzaprav rada - al čisto konkretno znamko in iščeš le ugodnejšo ceno, al ti je pomembna res zgolj cena vozička, pa kakšen tip vozička gledaš - samo voziček, trio komplet,... -, ti je za znamko vseeno. Npr. poljska znamka Adbor je pri nas kar ene 30 al 40% cenejša kot v Italiji, Peg Perego al pa Chicco dobiš v Italiji ceneje, za Hartan se ti gotovo splača pogledat v Avstriji... glede na to, da smo ravno zamenjali letnico, prihajajo tudi nove kolekcije in se da marsikje za lanski model (barvo) dobit popust, če še imajo zalogo...
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 1.1.2012 15:33:14
|
|
|
|
Barik@
|
Jaz ugodno prodajam quinny freestyle 3xl v rdeči barvi Drugače, pa če bi jaz še 1x rabila voziček, bi verejtno kupila rabljenega (quinny, mutsy, bebe comfort, PP...)
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 1.1.2012 16:41:16
|
|
|
|
zvoncki
|
Rabljeni so nekateri lahko zelo lepo ohranjeni in seveda cenovno ugodni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2012 19:14:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 1.1.2012 19:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej ali na nemških internet straneh ali pa na bolhi.
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 1.1.2012 20:31:59
|
|
|
|
mayci
|
Jaz pa prodam Quinny Buzz 3, v turkizni barvi. Sicer pa se splača, tako kot je že ena pred mano napisala, pobrskat po spletnih straneh, je malo morje različnih ponudnikov (od poceni vozičkov, do amlo dražjih), Baby Center in Pikapolonica še zdaleč nista edina.
< Sporočilo je popravil mayci -- 1.1.2012 20:33:19 >
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 2.1.2012 9:42:52
|
|
|
|
gagaga
|
Rada bi en enostaven, funkcionalen, lahek voziček z napihljivimi kolesi. Sam ljudje hočejo za rabljen voziček cca. 100 € manj kot za novega. Tko, da se ti že ne splača kupit rabljenega. Novi so predragi in niso vredni tega denarja. Imam še 1 mesec časa, bom že kej našla
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 2.1.2012 14:04:46
|
|
|
|
november2010
|
v baby centru so imel zdj v akciji tiste moon-ove vozičke. Meni se za ta denar zdijo zelo solidni.
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 2.1.2012 14:41:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
baby boom vozički tud niso tako dragi, pa so kar ok, vsaj meni se zdijo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2012 15:15:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 3.1.2012 9:13:58
|
|
|
|
t5t6
|
Jaz prodajam mutcija, dobro ohranjenega v sinje modri barvi, športni del, zimska vreča, nakupovalna košara, torba. Ima pa penasta kolesa.
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 3.1.2012 12:15:41
|
|
|
|
Brbs
|
Mi smo ga kupili na ebayu, točno polovico cene pri nas. Ampak to je bilo pred 5imi leti, mislim da so se cene zdaj že bolj približale našim...
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 3.1.2012 15:15:11
|
|
|
|
gagaga
|
Včasih so bili vozički v tujini res cenejši. Sedej je pa nekako isto. Najhuje mi je, ker vem po kakšnih cenah jih delajo na kitajskem. Zato ti noben voziček ni vreden tega denarja. Samo neki bom mogla kupit Ker imam pa še 2 zmrznjenčka pa upam, da bosta naslednjo rundo dvojčka tudi nočem kupit nov voziček. t5t6 za koliko pa prodajaš voziček? A imaš kakšne slike?
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 3.1.2012 15:21:00
|
|
|
|
Matkurja
|
Midva sva ga kupila v BC takrat ko so imeli akcijo 50:10 in sva dobila za 120€ bonov, ki sva jih itak potem zapravila pri njih za ostalo opremo.
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 5.1.2012 9:01:18
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Midva sva ga kupila v BC takrat ko so imeli akcijo 50:10 in sva dobila za 120€ bonov, ki sva jih itak potem zapravila pri njih za ostalo opremo. Ja tole se precej splača.... tudi pri avtosedežih, kjer so cene okoli 200€ se splača malo počakat na to akcijo (oziroma kupit ob akciji) ... drugače pa opažam, da kolikor je bil v časih, ko sem jaz kupovala voziček (vzeli smo Quinnya), BC strašansko drag proti drugim trgovinam, so se sedaj cene kar lepo unesle in dejansko se včasih celo zgodi, da dobiš v BC kaj precej ceneje, kot na spletu (sploh ob zgoraj omenjeni akciji, oziroma dnevnih akcijah BCja).... Drugače pa - meka za vozičke je kakšen malo večji Toys...imajo takšne od 100€ dalje... moje mnenje je še vedno - raje dam v štartu več denarja za voziček, kot pa da ga čez cca 3mesece menjam (in zato je na voljo polno skoraj nerabljenih vozičkov za 100€ manj, kot je cena v trgovini). Če je voziček OK in če dejansko služi svojemu namenu, potem je v redni uporabi vsaj 9mesecev. Pri iskanju rabljenih vozičkov pa seveda včasih naletiš na super ponudbo - recimo nekdo ki je v mestu, si je nabavil totalno športni voziček, velik, napihljiva kolesa itn, pa je ugotovil, da ta voziček v mestu povzročli več preglavic kot koristi in ga prodaja - ali obratno. Ko se bova z mojim odločila za novega otroka, bom verjetno tudi sama kupila rabljen voziček - stokke in bugabooji so po 2 letih redne uporabe videti še vedno v odličnem stanju, prodajajo se pa za solidno in primerno ceno. Tudi tukaj gor se najde kaj ugodnega http://www.babyonlineshop.de/kinderwagen/ oziroma cenejšega kot pri nas - dostava je pa cca 30€ v Slovenijo.
< Sporočilo je popravil Tutan -- 5.1.2012 9:04:43 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 5.1.2012 10:06:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
Soseda ima zastopstvo za Chipolino, mogoče lahko pogledaš tudi tam. Sicer pa kot so ostale rekle - surfaj po netu in najdeš vse živo.
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 6.1.2012 8:07:25
|
|
|
|
phelps
|
Mi smo zelo zadovoljni s Colettom, uporabljamo ga že 14 mesecev, vsak dan naredimo cca 3 km po makedamu in je vozek še vedno tipi topi. Cel komplet je bil 400 eur.
|
|
RE: kje kupiti ugoden voziček 6.1.2012 12:22:57
|
|
|
|
roladica
|
Jaz sem recimo kupila rabljen voziček za 400 evrov, nov bi bil pa vsaj 700. Pa je bil malo rabljen in ohranjen kot nov. Jaz sem prepričana, da se mi je splačalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.