Tutan -> RE: kje kupiti ugoden voziček (5.1.2012 9:01:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Midva sva ga kupila v BC takrat ko so imeli akcijo 50:10 in sva dobila za 120€ bonov, ki sva jih itak potem zapravila pri njih za ostalo opremo. Ja tole se precej splača.... tudi pri avtosedežih, kjer so cene okoli 200€ se splača malo počakat na to akcijo (oziroma kupit ob akciji) ... drugače pa opažam, da kolikor je bil v časih, ko sem jaz kupovala voziček (vzeli smo Quinnya), BC strašansko drag proti drugim trgovinam, so se sedaj cene kar lepo unesle in dejansko se včasih celo zgodi, da dobiš v BC kaj precej ceneje, kot na spletu (sploh ob zgoraj omenjeni akciji, oziroma dnevnih akcijah BCja).... Drugače pa - meka za vozičke je kakšen malo večji Toys...imajo takšne od 100€ dalje... moje mnenje je še vedno - raje dam v štartu več denarja za voziček, kot pa da ga čez cca 3mesece menjam (in zato je na voljo polno skoraj nerabljenih vozičkov za 100€ manj, kot je cena v trgovini). Če je voziček OK in če dejansko služi svojemu namenu, potem je v redni uporabi vsaj 9mesecev. Pri iskanju rabljenih vozičkov pa seveda včasih naletiš na super ponudbo - recimo nekdo ki je v mestu, si je nabavil totalno športni voziček, velik, napihljiva kolesa itn, pa je ugotovil, da ta voziček v mestu povzročli več preglavic kot koristi in ga prodaja - ali obratno. Ko se bova z mojim odločila za novega otroka, bom verjetno tudi sama kupila rabljen voziček - stokke in bugabooji so po 2 letih redne uporabe videti še vedno v odličnem stanju, prodajajo se pa za solidno in primerno ceno. Tudi tukaj gor se najde kaj ugodnega http://www.babyonlineshop.de/kinderwagen/ oziroma cenejšega kot pri nas - dostava je pa cca 30€ v Slovenijo.
|
|
|
|