Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 26.12.2011 19:31:00
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica To pa je en larifari in ne poslušaj tega, naj gre pri drugem ušesu ven! NI RES da tako hitro zanosijo, verjemi! Pa tako kot si rekla, enkrat BO, vse bomo mame, vprašanje je samo KDAJ! In samo na nas je, da si ta čas čimbolj olajšamo in se ne živciramo (kar je najtežja stvar na svetu, vem) jah k si tkole sam na tem, ti grejo taki res na jetra... verjeti ali ne verjeti, u prvi vrsti prvoščm vsem k si goreče želijo bebico. lunica 85 upam da se prijemlje in da res ni kakšno vnetje. pri meni pa tko obliva - kot krči pred . pa recimo lahko po par ur ni nič, pa se bom nerodno prestavla na kavču in me bo zaštihalo ko hudič. in zdej sem se še nekako "prepričala" da mam že 2 dni kovinski okus po ustih. Ne vem sicer če je to možno tko hitro, ampak res mam tak občutek. sej jst nobenga ne krivim, sam jezna sem, ker traaaja dejansko bi bla lahko zdej že v 5. mescu, ampak niti še nisem noseča. pa še par ovulacij in bom rodila šele 2013!! čas tko hitro teče ko čakaš na tist usoden trenutek v mescu in pol sam računaš aha, še 7 dni dokler je ne pričakujem, aha, pršla je, 4 dni OFF, pol že računam aha, še 13 do O, pol pa spet od začetka vem pa da bova najsrečnejša
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 26.12.2011 21:33:28
|
|
|
|
Sa.je
|
Hei! Kako ste kaj punce? prvi del praznikov je mimo, jutri grem v službo, potem sem pa spet na dopustu do naslednjega torka danes sem napekla 5 vrst piškotkov za vse najavljene obiske, ki jih bo ta teden kar veliko. Sem prov utrujena od peke, ne moreš vrjet, da te lahko tako zmatra. Pri nas se je M poslovila, no vsaj približno, ker sem imela tako čudno...prišla je v čet. z 4 dnevno zamudo, boleča je bila ko hudič, ampak šele 3. in 4. dan 3. dan me je zjutraj tako zvijalo, da sem se komaj pobrala iz postelje. Moj me je samo gledal kaj mi je. Še nikoli nisem imela tako močnih krčev. Včeraj je je bilo samo še pikico, danes pa sva že pridno in spet sem imela nekaj rjavega izcedka, pa tudi še nekaj krvi tudi jajčniki me še vedno rahlo bolijo. Res ne vem kaj bi bilo to. Ali je možno, da zato ker sem 1. dan M pričela s pitjem mace? Danes sem pričela piti krvomočnico, pa mož tudi. Zdaj pa v akcijo, da bo januarja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 26.12.2011 22:07:20
|
|
|
|
Pajama
|
Spoštovane, po dolgem času sem spet na Ringaraji (poleti sem imela izvenmaternično in nekako nisem imela poguma) in prvič tudi prebiram to temo. Upam, da prav razumem, saj nisem uspela še vsega prebrati. Če dovolite, bi se dodala na seznam 2. 1. in 30. 1. (saj gre za datume, ko naj nas ne bi presenetila...?). Glede kroga pa mi ni najbolj jasno :) Če zadeva aktivnost, bo to najverjetneje 4. po posegu, če pa sodelovanje na podobni temi pa 1. Vse lepo pozdravljam in upam, da čim prej zagledamo pluske ali črtice!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 9:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pajama ... welcome Kroge šteje vsaka po svoje, načeloma je krog vsak mesec ko je bila namesto . Ene štejejo kroge od kar delajo na , druge od ss ali podobnih zadev naprej. Datumi so pa za takrat ko naj nebi bilo. GregUr ... ja, je veliko punc, ki hitro zanosijo, poznam ene 2, pa jst sm bla 2x med njimi, pa nisem nikol nobeni razlagala kok hitr je šlo pa take, ti jih samo presliši! Take uživajo v trplenju drugih. No mi smo praznike preživeli družinsko, bilo je lepo, samo UPAM da bo naslednje leto še lepše (sej veste na kaj ciljam) [img]smileys/smiley1.gif[/img] Še 8-9 dni, pa bomo vidl kje smo. Jst tut, se mi občasno zdi da mam kakšne znake, samo kaj, ko pol vem da to ni to. Aja, še to A JE MOŽNO, DA JE OVULACIJA SAMO 10-12 DNI PRED PRIČAKOVANO ? in ne 14-15, tko k je normalno??? No sej po izračunih programa ki ga mam in po bolečinah v trebuhu smo bli pridni, tako da upamo da rata
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 10:14:07
|
|
|
|
Niri
|
Mi pa zdej skoz pa ni časa za forum (pa da vidmo januarja!)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 10:31:43
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Aja, še to A JE MOŽNO, DA JE OVULACIJA SAMO 10-12 DNI PRED PRIČAKOVANO ? in ne 14-15, tko k je normalno??? Ja, je možno! Normalna LF je sicer med 12 in 16 dni, ampak dr. Pušenjak pravi, da je za vgnezditev dovolj tudi 10 dni LF. Manj pa bi lahko bila že ovira (ker oplojeno jajčece rabi 7-9 dni da se vgnezdi).
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 10:52:12
|
|
|
|
štručka2503
|
Živjo, tudi jaz selim k vam. Ne pričakujem je 22.1. Sem že malo obupala in mislim, da bo potrebna pomoč strokovnjakov. Upam, da nam v letu, ki prihaja uspe ugledati tako željeni Bodite lepo, najina edina želja v letu 2012 je, da postanem in končno k sebi stisneva tako željenega
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 10:59:38
|
|
|
|
Žabica86
|
Joj mi tudi nismo bli pridni Tako da januarja ne bo nič in se kar verjetno v februar selim !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 11:05:19
|
|
|
|
Žabica86
|
Tako sem bila vesela in pripravljena da se je končno nov krog začel !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... Zdaj se mi je pa res zavleklo !!! Januarja ne pričakujem, tako da bom januarja pridna in na plusek čakama februarja !!!!!!!! Ojej kje je še to !!!!!! V glavnem da bo februarja ! Ker zdaj pa nas ta pikica že jezi, pa še spočeta ni !!! Za vse bolj pridne
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 11:15:03
|
|
|
|
HeLenčica
|
Štručka in Žabica saj bo!!!! V 2012 bomo vse nosečke! :D
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 11:24:54
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pričakujemo + = x.1. *viva* (1.krog po SS) šaci 1.1. anckica (1. krog) 2.1. Pajama (4. krog po IMN) 4.1. dr. Knowitall(2.krog po SS) RoseBay 05.1. Anonimna (testek 12.1 ) GregUr (2. krog) 06.1. S*(4.krog) mmojka (3.krog) 07.1. Lunica85 romare HeLenčica 09.1. Žabica86 (2.krog) 10.1. srce77 Mamabear 12.1. Anonimna Katte (20. krog) Zewa 13.1. marantz mladika SILVA 14.1. Monsy 15.1. Niri (1.krog po SS) 17.1. Tarinca 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) 21.1. LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77, klopek,Katte,Srečki ,Lunica85 ,iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m , crtek ,coco22,Kratka , tarinca, curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožica
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 14:07:01
|
|
|
|
šaci
|
punce moje malo da vas pozdravim ko se nisem zaj par dni oglasla, samo nekak ni časa ko mama z mojim dragim kr maratonsko ......v upanju na trebušček čim vec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 14:31:29
|
|
|
|
Sa.je
|
Dan punce! Kakšen lep sonček imamo pri nas me kar napolni z pozitivno energijo. Škoda samo, da ga bom videla le skozi okno pisarne, ker sem dežurna in delam do 17h. Je pa danes moj zadnji delovni dan letos Midva že pridno pijeva maco in krvomočnico (slednja gre veliko lažje dol) in že pridno upam in stiskam pesti in fige za čimveč v januarju!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 14:57:55
|
|
|
|
princess13
|
Tudi jaz se pridružujem skupini tistih, ki bomo doživele čudež v JANUARJU! December ni bil moj mesec, saj me je razočarala menstruacija, ampak upanje ostaja...čutim, da bo to januarja! Predvidena menstruacija 6.1.2012...držite pesti, da je NE BO! :)
< Sporočilo je popravil princess13 -- 27.12.2011 15:02:28 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 15:57:18
|
|
|
|
LittleSun
|
Pajama in princess13 dobrodošli med nas Upam, da hitro pobegneta na nosečniški forum Zadnje čase novinke kar hitro grejo, ostajamo stare sablje Jaz sem pa kar vam pridružujem, sem zjutraj delala testek in je bil velik -. Delala sem ga zato, ker sem imela hitro O, M pričakujem jutri ali v četrtek. Imam vse znake, da bo prišla Vsak mesec se mi par dni pred M naredi na trebušču mozoljček in sem si prejšnji mesec rekla, da ko nebo mozoljčka takrat bom noseča malo za šalo, ampak nekaj moraš imeti. Moja dva lumpa spita, jaz pa se grem malo počit na kavč...se mi nič ne ljubi danes. No popoldan greva z lubijem v Graz lučke gledat in na en punč, tamamli gre k babici, si ga je zaželela. Lep dan pupe
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 16:33:53
|
|
|
|
Izabelina
|
no, da se pofočkam... nimam pojma kdaj naj ne bi prišlja naslednjič tm enkrat po 20.1 verjetno...
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 16:59:53
|
|
|
|
GregUr
|
pozdravljene novinke, želim vam da čimprej zagledate ! no za začetek: sem 5 dni po ovulaciji. eno vprašanje: kako bi ve definirale mozolje? nenormalno veliko jih imam, pa nikoli nisem imela s tem problemov, niti v puberteti! cela groza, mam jih po dekolteju, hrbtu, na obrazu, po vratu... ampak ne pikice, prav mozolje - mozolje. ate vseh mozoljev. in pa če je to kar definiram kovinski okus v ustih, potem ga imam že tretji dan. lahko pa da me je moja glava prepričala spet pa bradavice me tkooo bolijo, da doma strašim brez modrca, ker me moti. drugače vidno niso nč spremenjene, samo pekoče so v jajčnikih pa me še vedno špikne tam pa tam, kakšnih drugih znakov pa ni. nič mi ne smrdi, ne vrti se mi,... upam da se tole moje telo ne heca z mano tokrat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 17:12:38
|
|
|
|
Pajama
|
Hvala za dobrodošlico! Jah, res upam, da ta pot ne bo predolga, glede na to, da mi je ostal samo en jajcevod... Moram priznati, da me zadnje čase daje velika jeza na sam sistem (mimogrede - rapidno hitro drvim proti 30). Najprej pritisk s strani staršev in šole, nato pri ginekologih delijo KT kot nekakšne vitaminčke, potem študij, nato iskanje službe..., ki mimogrede dvomim, da bo kdaj za nedoločen čas ... In šele nato se zavem, da nisem več rosno mlada in partner misli, da bo kot da po netu naročiš z 9 mesečno dostavo... Pa sem tam, kjer si nikoli ne bi predstavljala (ob zgoraj našteti reklami). Povem vam, da bi zdaj raje imela otroke že kot najstnica (vse ostalo se uredi, če je volja), kot pa možnost, da ne bom mogla imeti otrok. Joj upam, da nisem preveč zamorila - a enostavno moram nekomu povedati, ker me moj vedno ustavi, ko začnem to temo... Kdo ve, mogoče bo pa januar res nekaj posebnega in bomo vse tukaj postale septemberke.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 17:29:25
|
|
|
|
GregUr
|
Pajama tudi vama bo uspelo, ni hudič da ne! zavedat se morata da takoj pa uspe samo 25% parov. in tvoja "proti trideseta" niso še nič zastrašujoča. se ti pa moram po eni strani zahvalit, ker točno to kar si napisala, je "mučilo" mene preden sva se odločila za to, namreč sem brez zaposlitve, se pravi tudi brez rednega prihodka, rada bi to in ono, v prvi vrsti službo za nedoločen čas, kar pa za sabo povleče mesece in leta. in lahko še enkrat povem, da mi ni žal da sem se za otročka odločila pred vsem tem kar naštevaš ti. kot si rekla, vse ostalo se uredi, če je volja vidva pa kar v miru, partnerju pa le razloži, da na mimovrste se dobi samo kakšen babyborn z vso mogočo opremo, pa še to prej kot v enem tednu mogoče bi se rad malo privadil malo heca mislm da so vsi predstavniki močnejšega spola, pa tut katera izmed nas na začetku nevedni in mislimo da je mati narava tko ustrežljiva predstavlite si kolk bi nas blo, če bi vsem v prvo uspelo držim pesti da čimprej ugledata plusek!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 17:58:05
|
|
|
|
aksi
|
Zdravo! No pa sva se midva tudi odločila, da narediva štručko . ne pričakujem 9.1.2012 in močno upam in navijam, da je januar naš mesec! aja, bo pa to 1.krog..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 18:07:31
|
|
|
|
princess13
|
Hvala za dobrodošlico! Tudi jaz lezem proti 30-im, natančneje manjka mi še 1 leto :) In moja velika želja je vedno bila, da bi do 30. leta povila pvo štručko. Ne vem, če sem si že kdaj v življenju želela kaj bolj, kot otročička. Res je, da se še ne smem nič pritoževati, glede na to, da nama zaenkrat samo v prvo ni uspelo. Mogoče nama bo v drugo (upam, da tukaj ne velja rek: v tretje gre rado) Moj partner tudi misli, da je vse to zelo enostavno in me ne razume najbolj, ko ves čas nekaj računam (dneve ovulacije) in mu skoraj, da že ''ukažem'' kdaj je čas za sex Mene matra psiha...bolj, ko berem forume o znakih nosečnosti, bolj si mislim, da imam vse te znake tudi jaz. Boleče prsi, pogosto uriniranje...itd. Ampak prejšnji mesec se je vse to izkazalo za laž Obkroža me ogromno kolegic, ki so noseče ali pa so pred kratkim rodile. Jaz pa sem žalostna, ker še nisem doživela tega čudeža. Ko se sprehajam po nakupovalnih centrih, videvam same nosečke ali mlade mamice...in si predstavljam oz. želim biti na njihovem mestu. Moram se spraviti k sebi, ker ta obsedenost nikamor več ne pelje... Sem vesela, da vas imam...sotrpinke In res upam, da nas vse januarja osreči čudež!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 18:08:11
|
|
|
|
anckica
|
Zdravo punce, upam da ste lepo praznovale božič in da ste dobile sama lepa darilca Jst imam še vedno občutek da bo vsak hip prišla ampak je še kar ni...me je par dni nazaj že zvijalo pa potem ni prišla. Čutim pa da prihaja, ker imam take znake kot vedno, tako da nama najverjetneje ni uspelo v prvem krogu Ampak se ne obremenjujem preveč, ker sploh ne vem če sva res na ovulacijo Je pa za pop ker imam tako dolge cikle, in še tako dolgo in zelo bolečo ...mi lahko katera tukaj pove če ima tudi 8 dni in bolečine so prvi, tretji in četrti dan lahko pa tudi peti No lep večer še naprej, pa vam javim ko priteče
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 18:12:29
|
|
|
|
HeLenčica
|
Aksi, dobrodošla! Navijam, da nas boš kmalu zapustila in se preselila med nosečke. GregUr, ti si pa res sumljiva! Kovinski okus v ustih pa RES ni znak PMSja! Pa tudi vse ostalo...te moti modrc, mozolji...hm....zanimivo! Upam, da je TO TO! Na žalost bo treba vsaj še 5 dni počakat s testekom, ker tudi če JE, se še ni vgnezdilo in je nemogoče vedeti. Seveda, če odmislimo znakce Uf, naredila si me nervozno, upam da vama je uspelo! LittleSun, nisi povedala, a maš mozoljček ali ne? Pajama...vse kar si napisala, drži. Jaz sem si že nekaj časa želela otrok, ampak nikoli ni bil TISTI pravi čas. Lansko leto sva planirala daljše potovanje, zato sva pol leta "pazila", da se jaz na potovanju ne bi počutila slabo. No, zdaj je od tega že 14 mesecev in jaz še vedno nisem noseča. Aja, da še to povem - želela sem zanositi pred 30....prišel vmes RD, zdaj pa se počasi približuje 31....ampak...verjemi, ko sem sama s seboj razčistila, da po 30 ni konec sveta, mi je lažje. Mogoče bom pa mama pri 35, kdo ve?! Važno je, da bom MAMA in vse bomo, tudi ti! Pa še to - za to smo tukaj, vedno se lahko potožiš. Se bo vedno našla katera ki te razume Držim pesti!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 18:25:06
|
|
|
|
GregUr
|
HeLenčica a veš tist filing k nimaš pojma če je to kovinski okus, al je proizvod mojih možganov? tut jst upam da JE to TO! ampak tut pms še nebi smel bit tko kmalu, glede na to da je NE pričakujem 5.1. tko da men je že to sumljivo. Ne, testka letos NE delam, razno če se v naslednjih dneh pojavi še kakšn drug konkretn znakc. pol pa ja. pustimo se presenetiti...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 27.12.2011 18:38:28
|
|
|
|
dspela
|
Ojla! Zdaj imam več časa, ker imam počitnice in sem se malo javila! Dobrodošle nove.. želim vam, da čimprej zagledate LittleSun, držim pesti, da je bil test prehito narejen in da bo +. GregUr, meni si tudi sumljiva!! Držim pesti za ! Mojemu telesu je pa očitno . sem dobila 17.12, pa še vedno imam boleče, srbeče, pekoče prsi, bradavičke me bolijo na dotik, špikanje v maternici,.... Ne vem kaj se dogaja.
< Sporočilo je popravil dspela -- 27.12.2011 18:46:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.