|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
27.12.2011 15:42:50   
petrai
miami10, probaj s čajem iz suhih kopriv. Mene je prejšnji teden na pregledu ugotovila, da zatekam, in da imam preveč ketonov v urinu. pa me je dala na strogo dieto brez sladkorja in soli, pa verjemi, da se je nisem držala, ker so bli prazniki, sem pa včeraj popila skoraj liter tega čaja, pa še danes dopoldne pol litra, pa ni nobenih sledi o ketonih in zatečenih nogah, ker koprive baje čistijo ledvice, pa tudi za kri so dobre. Probat ni greh, mogoče bo tut tebi pomagalo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
27.12.2011 15:56:31   
mefisto
IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa

Trnuljčica isto G imamo me tri, ja. Ne vem kaj sploh komplicira toliko, ker je kao normalno, da otroček dobi nekje 200 g na teden, toliko pa so dobili naši user posted image , ne bi rekla, da bi kateri hiral. Me prav zanima kaj mi bo jutri rekla, mogoče me bo poslala kar direktno v P na sprožitev, če user posted image ni pridobila 200g.

Imamo isto ja. Sej ravno to mene najbolj moti. Da se vidi da dete raste in pridobiva na teži, pa kr govori nekaj o sprožitvi. Sem si prvič skusla kako je in bom naredila vse da sedajne bo prišlo do tega. Meni je na napotnico napisala, da prosi za UZ , drugo mnenje oz. sprožitev po njihovi presoji. Jaz pa sem v porodnišnico kr poklicala in rekla da se želim naročit na UZ zaradi kontrole rasti in so me zato naročli komaj 5.1. Če bi šla tja, vprašanje kaj bi bilo. Ne mislim pa niti pod razno sedaj med prazniki ležat v bolnici za brezveze. Enako je bilo prvič, zato zaupam svojim občutkom. Imam pa v četrtek pregled pa me prav zanima kaj bo rekla.

Janchek super za uspeli obrat.

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
27.12.2011 16:19:40   
ana.nunez25
tut men zatekajo noge..obcasno kr fajn...zjutri se zbudim in so se nekak v mejah normale, ceprou so ze zatecene..pol cez dan se pa pocas slabsa..odvisn ce prevec sedim..jih dam tut na stol, ampak ne vem kaj mi to ne pomaga.

sm se pa ene par dni nazaj zjutri zbudila za na wc in sm mela samo desno roko cist zateceno..nism mogla prstov niti premaknt al pa narest pesti..cist cudn mi je blo da je bla samo ena roka in ne obe..ampak sm se nazaj ulegla in ko sm se zbudla je bla ok.

dons po CTGju sm bla rekorden cas pri G notr..pomoje clo minuto pa pol(drugic bom stopala)user posted image user posted image user posted image ...samo upise use u materinsko in adijo..skor me niti pogleda ne u oci, kaj sele da bi kj druzga..zdj mi tut z metrom vec ne meri..rada bi vedla kolk je prblizn tezek, ampak bom mogla kr na porod pocakat zgleda

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
27.12.2011 16:33:53   
trnuljčica
Prav hecno, da imamo RR iz Mb isto g.

Janchek superuser posted image za uspeli obrat.user posted image

Jaz sem se odločila, da ustvarjanja zadnji teden še ni konec. Si bom izdelala torzo (prsi in buši) iz mavca. Sem prav vesela, da mi je danes uspelo dobiti materijal... Sedaj moramo samo imeti malo miru zvečer in seveda veliko packarije... Sodi zraven... Upam da uspe..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
27.12.2011 17:15:57   
Mistica
Hello!

Janchek - user posted image super, da je obrat uspel user posted image Naj tako tudi ostane še naslednje tedne do PDP-ja.

IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
sm se pa ene par dni nazaj zjutri zbudila za na wc in sm mela samo desno roko cist zateceno..nism mogla prstov niti premaknt al pa narest pesti..cist cudn mi je blo da je bla samo ena roka in ne obe..ampak sm se nazaj ulegla in ko sm se zbudla je bla ok.

ana.nunez - tudi meni se to dogaja že cca. 3-4 tedne, samo da večinokrat v obeh rakah. Ko se zbudim, s težavo stisnem pest, potem ko mi parkrat uspe, je hitro boljše. Sem si pa parkrat poskusila potem dat prstan gor in prsti niso preveč otekli (HB). Upam, da po porodu tole izgine.

mefisto - jaz sem danes v P prav namenoma zdravniku, ki pregleda izvide CTG-ja omenila, da hodim k njim zaradi možnega zastoja v rasti in je pogledal samo zadnje meritve (za primerjavo: od t. 35 do t. 38. t.j. v treh tednih je user posted image pridobil 400g, po mnenju vaše G bi moral 600g torej) in ni bilo govora o nobeni sprožitvi poroda (kar so mi omenjali v Lj), niti na CTG-je mi ni potrebno več hiditi do PDP-ja (čez 1 teden). Rekel je, da je ok, če je bilo na vseh pregledih ugotovljeno, da user posted image raste. Kar mi skozi poudarjajo pa je, da naj res štejem gibe, ki jih mora biti v 12-ih urah 10. Moram pa reč, da mi je blo fajn, ko si napisala, da boš zaupala sebi na podlagi prejšnje izkušnje. Je tudi mene pomirilo, tako da HVALA!

Upam, da se vse sicer dobro počutite!

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
27.12.2011 17:16:24   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Prav hecno, da imamo RR iz Mb isto g.

Janchek superuser posted image za uspeli obrat.user posted image

Jaz sem se odločila, da ustvarjanja zadnji teden še ni konec. Si bom izdelala torzo (prsi in buši) iz mavca. Sem prav vesela, da mi je danes uspelo dobiti materijal... Sedaj moramo samo imeti malo miru zvečer in seveda veliko packarije... Sodi zraven... Upam da uspe..

Ja jaz sem tudi rekla da si bi odlitek naredila. Iz česa si boš pa naredila? Iz mavčnih trakov? po trebuhu in prsih si boš dala živilsko folijo?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
27.12.2011 17:29:33   
trnuljčica
Violica- iz mavčnih trakov oz povoja+ hladna voda. Spodaj so strokovnjaki rekli, da se namažem s parafinom ali navadnim oljem. Nič folij...
Že vejo kaj govorijo... Če pa ne bo šlo dol pa moram iti na reševanjeuser posted image user posted image user posted image . To so rekli bolj za hec...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
27.12.2011 17:34:41   
vijolica2
A boš danes ustvarjala? Kje si pa kupila te trakove? Merkur in podobne trgovine imajo?

Neposredna povezava do sporočila: 4433
27.12.2011 18:15:03   
trnuljčica
Saj to je user posted image . Nikjer jih nisem našla. Ne v Obiju, Merkurju, Bauh..., ne v lekarni, ne v Sparu na oddelku za ustvarjanje (imajo tu pa maso  pa kupiš trakove- gaze navadne v lekarni in namočiš in tako narediš), ne v specializiranih zdravstvenih trgovinah (Nega...)...

Tako da sem jih dobila v psssttttt: mavčarniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4434
27.12.2011 18:23:02   
trnuljčica
A ja, v Baby centru  imajo en tak ustvarjalni set_- za delat bušija oz torzo. Samo ne vem iz česa. Tako kot lahko narediš tudi rokice ali nogice od user posted image za spomin ali darilo... Stane je  21 €, samo se mi je zdela bolj neobstojna zadeva. Saj mogoče ni in se motim....
Naredila bi kip samo trenutno ne hodim na tečaje in nimam dostopa do peči...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 27.12.2011 18:25:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 4435
27.12.2011 21:15:20   
n€na
Evo mene doma :)

Kot že veste sem 21.12. rodila mojega Gašperja, ki je bil velik 52cm in težek 2760 g. Je malo pohitel ampak nič zato, saj sva ravno tisti dan dopolnila 38 teden.

Zato tudi HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE

Ker ste bile tako pridne s pisanjem me čaka veliko veliko branja :)

Imejte se lepo in se kmalu tipkamo.

< Sporočilo je popravil n€na -- 27.12.2011 21:16:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4436
27.12.2011 21:39:06   
kimica86
Welcome back Nena user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.12.2011 22:16:23   
**Nelly**
Dober večer user posted image in seveda tudi tiste, ki ste že ponosne mamice user posted image

Kako ste kaj punce? kako je kaj počutje? vidim, da ste pridne in pridno klomfate strani - jaz pa bolj lena za pisanje, no vsaj prebiram vas rednouser posted image .

Danes sem imela pregled, če lahko temu rečem pregled... zadnje 3-4 tedne imam samo še ctg in nič drugega... G pogleda tist papir od ctg-ja, pove kaj vidi in je to to... ni kaj, imamo turbo hitre pregledeuser posted image ... no in danes je rekel, da se vidijo rahli popadki in en močnješi (tega sem tudi sama čutilauser posted image )... imamo pa le še 6 dni do pdp-ja in res upam, da bo naša jokica prijokala kak dan prejuser posted image ...

Sicer pa mi zadnje dni kar otrdeva trebuh... popadki? Nevemuser posted image ... sem prvorodka in nevem, če naj povezujem to otrdevanje z popadki ali ne? Mora otrdevanje boleti, da se šteje kot popadek?user posted image user posted image sem že vsa zmedena..

Punce bi vas prosila tiste, ki veste... kako se izpolni za očetovski dopust, tak ko se označi za 15 dni plačanega? to se vpise 15 datumov delovnih dni ali pa 15 zaporednih dni? -ker moj lubi bi to takoj po porodu koristil, vse naenkrat...
kaj pa je pol s tistimi 75 dnevi? mu tudi pripada? ceprav vzame tistih 15 tudi? kako se pa za teh 75 vpise? saj ne moremo vnaprej vedet kere datume bo tocno koristil? a ve katera kako se to vpisuje?? Iz srca bom hvaležna, če bi mi katera vedla pomagat...

Aja... Mistica za na seznamček... naslednji pregled 3.1. ( čeprav je to že 1 dan čez pdpuser posted image )

Vsem tistim, ki ste postale ponosne mamice ČESTITKE, želimo vam obilo cartanja in prespanih noci, seveda pa ogromno umazanih pleničkuser posted image user posted image user posted image .. malce za šalo pa malce zares... uživajte ob svojih štručkah!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 27.12.2011 22:21:07 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.12.2011 22:32:30   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Punce bi vas prosila tiste, ki veste... kako se izpolni za očetovski dopust, tak ko se označi za 15 dni plačanega? to se vpise 15 datumov delovnih dni ali pa 15 zaporednih dni? -ker moj lubi bi to takoj po porodu koristil, vse naenkrat...
kaj pa je pol s tistimi 75 dnevi? mu tudi pripada? ceprav vzame tistih 15 tudi? kako se pa za teh 75 vpise? saj ne moremo vnaprej vedet kere datume bo tocno koristil? a ve katera kako se to vpisuje?? Iz srca bom hvaležna, če bi mi katera vedla pomagat...

Obkrožiš oboje, nič ne pišeš dneve.. Ker, tisti dan, ko prideš iz P, gre tvoj dragi na CSD in sporoči od kdaj bo koristil 15 dni dopusta- je pa 15 zaporednih dni, torej 11 delovnih.. Papirje je pa treba prej oddat na CSD, zato pohitita, da ne bo mala štručka prej želela ven.. hehe user posted image
Obkrožiš tudi tistih 75 dni neplačanega dopusta, ki ga lahko koristi kadarkoli do otrokovega 3 leta starosti.. Če bo zaporedoma po tistih 15 dnevih koristil, to sporoči takoj tisti prvi dan.. Meni se sicer zdi brezveze, da koristi še celih tistih 75 dni, ker ne bo dobil nobene plače, razen plačanih prispevkov, na plačilni listi bo pisalo 0 eur.. Moj bo koristil 15 dni plačanega in 15-20 dni neplačanega, ker od nečese je pa treba živet, glede na to, da bo moja plača znašala 500 eur user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
27.12.2011 22:55:35   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Obkrožiš oboje, nič ne pišeš dneve.. Ker, tisti dan, ko prideš iz P, gre tvoj dragi na CSD in sporoči od kdaj bo koristil 15 dni dopusta- je pa 15 zaporednih dni, torej 11 delovnih.. Papirje je pa treba prej oddat na CSD, zato pohitita, da ne bo mala štručka prej želela ven.. hehe user posted image
Obkrožiš tudi tistih 75 dni neplačanega dopusta, ki ga lahko koristi kadarkoli do otrokovega 3 leta starosti.. Če bo zaporedoma po tistih 15 dnevih koristil, to sporoči takoj tisti prvi dan.. Meni se sicer zdi brezveze, da koristi še celih tistih 75 dni, ker ne bo dobil nobene plače, razen plačanih prispevkov, na plačilni listi bo pisalo 0 eur.. Moj bo koristil 15 dni plačanega in 15-20 dni neplačanega, ker od nečese je pa treba živet, glede na to, da bo moja plača znašala 500 eur user posted image

Hvala kimicauser posted image ... no sem se malo zatipkala... sem mislila rečt tistih 52 dni, ker jih nebo koristil strnjeno user posted image , saj bi bankrotirala midva user posted image ...  za tistih 15 dni... to mislis da naj sporoci, takoj ko se najina pupa rodi ali ko dobimo papirje za njo? ker je on mislil vse skupaj naenkrat nest... za dopust in za otroski... da bi vse naenkrat poslihtaluser posted image
ja, nikoli se ne ve... lahko da naju kje res presiba ta nasa nagajivka... mi zdaj zadnje 2-3 ure posteno otrdeva trebuhuser posted image pa nebi vedla kaj bi bilo to... lazno ali pravo?user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 27.12.2011 22:56:40 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
27.12.2011 23:51:29   
kimica86
Jaz sem papirje prej dostavla CSD- ju, ker morajo te informacije prej imet.. In ker z mojim nisva poročena pa še toliko bolj, ker sva prej morala na upravno enoto urediti papirje za očetovstvo..

Neposredna povezava do sporočila: 4441
28.12.2011 5:50:55   
vijolica2
Joj kaka grozna nočuser posted image user posted image Sem že od 4h pokonc, pa že prej sem se zbujala, tako da sem čisto izmučena in to vse zaradi nadležnega kašljauser posted image . Danes grem k osebni zdravnici, ampak vem da mi bo rekla naj pijem čaj pri meni vedno traja kašen do 2 tedna.user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
28.12.2011 7:20:43   
Glamur 11

Dobro jutro pupe.

Nelly - tudi sama cutim nekoliko pogostejse otrdevanje trebuscka' vendar ni ravno bolece samo malo neprijetno. Zasledila sem (pri branju mislim da tudi na tem forumu ), da ko so pravi je zraven prisitna se mocna bolecina. Tako da kao ne bi mogu zgresit ko gre zares.

Janchek - cestitke za obrat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
28.12.2011 9:46:44   
Janchek81
Helow

joj kok ste pridne pri pisanju, jaz pa odkar sm doma sm tko nerada za racunalnikom user posted image  pol pa mal na hitr preberem in je to to user posted image
Drgac me pa dons mal boli v predelih kjer me je dr.Kavšek ful stisnu s prsti, samo OK, dokler sam mene boli se ne sekiram, sam da bo z otročkom vse ok user posted image  Včerej sem dala še mal roza cunc prat, da ne bo mela zdj samo bele in zelene in rmene in tko naprej, ker prej nism še 100% verjela, da je punčka user posted image  opazila pa sem, da nimam nobene kapce in bom šla enkrat v tem tednu v nabavo ... pomoje kksna Pikapolonica al pa Baby center ... drgac je pa res zanimivo to, da so zdej premiki user posted image  res drgačni ... prej sm ful čutila zgorej glavo in kako rine skor da ne ven čez trebuh, zdej pa sam še razbijanje - pomoje nogic user posted image  Tko, da zdej mam pa v petek pregled in upam, da bo še vedno tko obrnjena kakor mora biti in potem samo še čakamo na porod user posted image user posted image

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
28.12.2011 9:53:03   
beti 1
Nelly: če se otrdevanje umiri ob oziroma po počitku so to še vedno samo predpriprave, če pa bo vedno pogostejše in vsako posebej trajalo dalj časa, pa če bo zraven še kakšno pogostejše tiščanje na vodo,... bolečine v križu, slabost,.... potem gre pa počasi zares.
Če si zelo neučakana včasih pomaga, da take priprave preidejo v resnejše popadke, če greš hodit po stopnicah, ali pa na en daljši sprehod, včasih je pa pač treba počakat.
Glede očetovskega dopusta: če bo hotel bit tvoj doma od dneva, ko prideš iz porodnišnice naj nese papirje čimprej po tistem ko rodiš, tiste za otroški dodatek pa bo že naknadno odnesel. Je pa zelo odvisno od posameznega CSD ali želijo imet papirje za očetovski prej in samo datum koriščenja prvih 15 (11) dni po rojstvu, ali pa tako kot na mojem CSD ne želi imeti ničesar, dokler ne rodiš. Glede na to, da je danes sreda je verjetno najboljše, da jih pokličeš pa vprašaš. Za ostali očetovski dopust napišeš koriščenje po dnevih, potem mora pa mislim da samo delodajalcu sporočit, katere dneve bo to koristil in naprej urejata delodajalec in CSD (ne me prijet za besedo, moj do zdaj ni niti dneva tega koristil, čeprav bi obakrat lahko).

Modrček: meni bolj odgovarjajo mehki, med dojenjem res ni fino, če te kjerkoli, karkoli tišči, ker so potem težave z mastitisi ipd. veliko pogostejše. AnaNunez: če se ti do zdaj prsi niso ne vem koliko povečale bi jaz na tvojem mestu počakala, ker bo lahko po porodu pravi "bum". Mogoče si kupiš enega, da nekaj imaš, pa potem pošlješ nekoga še po več, ko boš videla, kakšno številko rabiš.

Ronja: tule ti pa tudi jaz ne znam kaj dosti svetovat, to še mene iztiri.

Janchek: super!!!  veliko uspeha pri nakupu želim

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 28.12.2011 9:54:52 >

(odgovor članu Glamur 11)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
28.12.2011 10:35:50   
tix
me nekaj rač. zaj***

Živjo punce!

modrci - sem imela v uporabi ene 4, sploh od začetka, ko so blazinice velikokrat premočile da ni bilo treba skoz prat. Kasneje sem uporabljala navadnega s trdo košarico. Si pa želim da bi trokrat imela enega prav za dojenje s trdimi košaricamiuser posted image

Meni se je otrdevanje malce zmanjšalo. Imam pa občutek, da se mi je čez noč ful trebuh spustil. a to že kaj pomeni? v prvo nisem imela takega občutka. Ne bi pa rada šla zdej rodit, ko vsi nekaj smrkamo v hiši user posted image

Ko že mislim, da imam vse pripravljeno, najdem še kaj kar ni :) jogi nam manjka, smo si izposodili posteljico pa je jogi že veliko preživel

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
28.12.2011 12:11:18   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: tix

me nekaj rač. zaj***

Živjo punce!

modrci - sem imela v uporabi ene 4, sploh od začetka, ko so blazinice velikokrat premočile da ni bilo treba skoz prat. Kasneje sem uporabljala navadnega s trdo košarico. Si pa želim da bi trokrat imela enega prav za dojenje s trdimi košaricamiuser posted image

Meni se je otrdevanje malce zmanjšalo. Imam pa občutek, da se mi je čez noč ful trebuh spustil. a to že kaj pomeni? v prvo nisem imela takega občutka. Ne bi pa rada šla zdej rodit, ko vsi nekaj smrkamo v hiši user posted image

Ko že mislim, da imam vse pripravljeno, najdem še kaj kar ni :) jogi nam manjka, smo si izposodili posteljico pa je jogi že veliko preživel

Jaz bi tudi imela takega s trdimi košaricami. Če se ne motim je ena napisala da jih imajo v HM.

Jaz tudi ne smem iti sedaj roditi, moram se najprej pozdraviti :).

Mi pa imamo končno pripravljeno sobicouser posted image Včeraj je dragi še zadnje stvari dokončal in namontiral lučko. Tako da sem veselauser posted image Danes bom oprala banco in jo dala kar v sobo.

Jogi sva pa midva kupila kar v BC za 20 eur in se mi zdi dober. trdi je in ima prevleko spodaj če se mali polula. Tako poceni ga ni bilo nikjer. Je pa res da je malo tanjši, mislim da okoli 8cm. ampak čisto dovolj za to kepico.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
28.12.2011 13:00:03   
pathra
No evo mene.. danes sem imela prvi CTG.. nič posebnosti, tako da naslednji teden grem zopet... to je to...

Neposredna povezava do sporočila: 4448
28.12.2011 13:51:48   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Glede očetovskega dopusta: če bo hotel bit tvoj doma od dneva, ko prideš iz porodnišnice naj nese papirje čimprej po tistem ko rodiš, tiste za otroški dodatek pa bo že naknadno odnesel. Je pa zelo odvisno od posameznega CSD ali želijo imet papirje za očetovski prej in samo datum koriščenja prvih 15 (11) dni po rojstvu, ali pa tako kot na mojem CSD ne želi imeti ničesar, dokler ne rodiš. Glede na to, da je danes sreda je verjetno najboljše, da jih pokličeš pa vprašaš. Za ostali očetovski dopust napišeš koriščenje po dnevih, potem mora pa mislim da samo delodajalcu sporočit, katere dneve bo to koristil in naprej urejata delodajalec in CSD (ne me prijet za besedo, moj do zdaj ni niti dneva tega koristil, čeprav bi obakrat lahko).

Na CSD- ju v Kopru je potrebno papirje za očetovski dopust prinesti pred rojstvom otroka.. Po mojem je bolje, da tako tudi naredi, da ne bo potem slučajno imel kašnih problemov.. To ne ureja CSD in delodajalec, ampak samo CSD in možek!! Delodajalcu se samo sporoči, da bo koristil dopust.. Ne vem pa, če je potrebno kašne papirje odnest na podjetje, to sem pozabila vprašat..

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
28.12.2011 13:54:04   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Pomeni, pomeni user posted image 10-14 dni pred porodom se trebuh spusti, ker se tamali/a pripravlja za it ven user posted image Tako, da don't worry user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?