beti 1
|
Nelly: če se otrdevanje umiri ob oziroma po počitku so to še vedno samo predpriprave, če pa bo vedno pogostejše in vsako posebej trajalo dalj časa, pa če bo zraven še kakšno pogostejše tiščanje na vodo,... bolečine v križu, slabost,.... potem gre pa počasi zares. Če si zelo neučakana včasih pomaga, da take priprave preidejo v resnejše popadke, če greš hodit po stopnicah, ali pa na en daljši sprehod, včasih je pa pač treba počakat. Glede očetovskega dopusta: če bo hotel bit tvoj doma od dneva, ko prideš iz porodnišnice naj nese papirje čimprej po tistem ko rodiš, tiste za otroški dodatek pa bo že naknadno odnesel. Je pa zelo odvisno od posameznega CSD ali želijo imet papirje za očetovski prej in samo datum koriščenja prvih 15 (11) dni po rojstvu, ali pa tako kot na mojem CSD ne želi imeti ničesar, dokler ne rodiš. Glede na to, da je danes sreda je verjetno najboljše, da jih pokličeš pa vprašaš. Za ostali očetovski dopust napišeš koriščenje po dnevih, potem mora pa mislim da samo delodajalcu sporočit, katere dneve bo to koristil in naprej urejata delodajalec in CSD (ne me prijet za besedo, moj do zdaj ni niti dneva tega koristil, čeprav bi obakrat lahko). Modrček: meni bolj odgovarjajo mehki, med dojenjem res ni fino, če te kjerkoli, karkoli tišči, ker so potem težave z mastitisi ipd. veliko pogostejše. AnaNunez: če se ti do zdaj prsi niso ne vem koliko povečale bi jaz na tvojem mestu počakala, ker bo lahko po porodu pravi "bum". Mogoče si kupiš enega, da nekaj imaš, pa potem pošlješ nekoga še po več, ko boš videla, kakšno številko rabiš. Ronja: tule ti pa tudi jaz ne znam kaj dosti svetovat, to še mene iztiri. Janchek: super!!! veliko uspeha pri nakupu želim
< Sporočilo je popravil beti 1 -- 28.12.2011 9:54:52 >
|