Roberta69
|
Čestitke novim mamicam! Jaz pa nikoli nisem imela občutka, da je bil prvorojenec kaj bolj pričakovan kot drugorojenec ali da je bilo kaj manj čestitk, navdušenja in tudi sedaj se mi zdi enako, edino nekaterim se zdi ful vau, ker bova imela 3 otroke, mi2 sva pa načeloma že od nekdaj bolj ali manj tako mislila :) Mi smo tudi pred parimi dnevi pokasirali malce smrkanja, drugače ni panike edino ta mlajši je bogi, ker je že čisto sit brisanja nosu, pa se umika in joka in ponoči se ful velikokrat zbudi, ker ima zabasan nos. Upam, da kmaly mine. Te dni smo bili veliko vsi skupaj in se mi zdi, da je bil ta starejši prov srečen :) saj drugače se vidimo veliko (oba delava doma), ampak dragijev delavnik se ponavadi razvleče do večera, tako da smo zares skupaj bolj malo, če odštejemo vmesne inserte. Dragi me zafrkava, da mi mekaj trebuh raste in da bom šla vsak čas rodit :) Meni se pa zdi, da je glede na pomikanje proti koncu nosečnosti trebuh relativno majhen, čeprav v nobeni nosečnosti nisem imela prov velikega trebuha (za moje pojme). Glede obiskov mi ne kompliciramo preveč, so mi pa z vsakim otrokom bolj odveč, ker se mi ne da kar nekaj pogovarjat, ko imam pa toliko dela z otročki (pa še ta starejšega rado prime, da takrat išče pozornost in mi sploh ne pusti do besede :)). Je pa smešno, da babi in dedi po očijevi strani ponavadi vidita vnuka prvič šele po parih mesecih, ko gremo mi na obisk (sta taka, da nočeta že na splošno nikamor hodit, pa najbrž se bojita, da ne bi motila - čerav je meni zmeraj ful čudno, da ne prideta, ampak to ni moja stvar). Moji vedno komaj čakajo in me nič ne motijo, itak mi je vedno fora, da razveselijo ta velikega/a otročka. Trnjulčica si enkrat pisala, kaj vse imaš oprano - blagor tebi! Jaz se moram en dan spravit in za čim dalj časa pripravit, ker je poyem tok mučno iskat, pa ben vlečt večje stvari, sploh prve mesece, k skoraj vsake dva tedna kavj prerastejo. Jaz sem imela vse lepo posortirano, potem sem pa posodila in. Dobila nazaj čisto zmešano, tako da še za ta mlajšega danes izvlečem kakšna oblačilca, ki so mu premajhna... Pa zdaj mi še nekaj sušilec nagaja in si sploh ne predstavljam, da bi mrala vse to obešat, že tko se mi zdi, da se skos sa mo s cunjami ukvarjam, pa ne likam, niti nobeden od naju nima neke dnevne potrebe po kakšnih srajicah itd. :)