|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
26.12.2011 21:39:48   
trnuljčica
Mefisto sem sedaj videla, da imaš v bolnici šele 5.1- domnevam glede rasti. No, hb da ne prej, tako da ti ne morejo prožit še pred tem... user posted image
Ctg si se verjetno zmotila in je 29.12.

Prehladi/viroze... saj vse lepo in prav, samo predolgo pa ne vztrajati pri tem, da je le prehlad in ne že kakšna dodatna okužba z bakterijo... Saj se ve v kolikšnem času se prehlad  ponavadi pozdravi... Če ne, pa le na kontrolo k dr.  V primerih podaljšanega trajanja , prehlada, je boljše preveriti,  če je res samo to z lab, pregledom...  Dežurni resda niso najboljša izbira, razen če je res potrebno... No, saj jutri je normalen dan.
Držim pesti za vse, ki vas mučijo infekti... Da se kmalu pozdravijo... Sem imela znanko, ki je bila tako trmasta, da ne bo imela atb in da je le prehlad, da je boga rodila s konkretno angino... Je kasneje priznala, da ni bilo najpametnejša stvar, ki jo je naredila... Pa potem je vseeno morala na atb že v p... Mirno, če je potrebno so penicilinski atb ok  v user posted image ... Malo nauka za konecuser posted image ...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
26.12.2011 21:45:39   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Matkurja - tudi brez napotnice boš lahko rodila, ne skrbiuser posted image Sicer pa, glede na datum naslednejga pregleda- takrat boš mene poslušala- he heuser posted image user posted image user posted image Malce za šalo! Tudi jaz sem opazila, da se sliši ven iz tiste sobe, kjer je kad, če se ne motim, je CTG ravno zraven, a ne? Upam, da se takrat ne bomo sekirale ali nas kdo sliši/ vidi ali kaj podobnega... ali pa da bo šlo tako hitro kot pri Ronjiuser posted image

Ajejjj.. Jaz upam, da me ne bo noben poslušal tam zunaj.. hehehe user posted image user posted image Upam, da bo čim manj CTG- jev tisti dan, ko bom jaz dežurala v tisti sobi.. hahaha user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
26.12.2011 21:59:33   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

sicer pa uživamo v idili trojnega starševstva. z možem streževa, kuhava, pobirava igračke, izpolnjujeva zahteve in pričakovanja najinega potomstva user posted image . poleg tega je mož zbolel, pa stari starši so bili bolani na obisku (nahod, ampak vseeno halo user posted image ). zdaj vem, zakaj priporočajo brez obiskov za zimske otročke sploh. haja še ni bila zunaj, jaz sem šla na sprehod enkrat. za hajo čakam na sonce, ki noče sodelovat. si že zelo želim začeti aktivno življenje po eni strani, po drugi sem pa še kar utrujena. haja rada ponoči joka in ima svoj uro do tri dolg interval nespanja. podnevi pa spi ko polh, komaj jo zbudim. ampak saj bo. do januarja je še mož doma, potem pa če se ne javim, me je pogoltnilo družinsko življenje user posted image .

Hmmm.. Jaz na tvojem mestu sploh ne bi sprejela obiskov, če je kdo bolan.. Glede na to, da si pred kratkim rodila, bi bilo bolje, da bi obiski še malo počakali.. Jaz vem, da vsaj 2 tedna ne želim nikogar videt, da pridem k sebi in se navadim na to štručko user posted image
Upam, da ni tvoja Haja zamenjala dan za noč.. hehe user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
26.12.2011 22:09:15   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

sicer pa uživamo v idili trojnega starševstva. z možem streževa, kuhava, pobirava igračke, izpolnjujeva zahteve in pričakovanja najinega potomstva user posted image . poleg tega je mož zbolel, pa stari starši so bili bolani na obisku (nahod, ampak vseeno halo user posted image ). zdaj vem, zakaj priporočajo brez obiskov za zimske otročke sploh. haja še ni bila zunaj, jaz sem šla na sprehod enkrat. za hajo čakam na sonce, ki noče sodelovat. si že zelo želim začeti aktivno življenje po eni strani, po drugi sem pa še kar utrujena. haja rada ponoči joka in ima svoj uro do tri dolg interval nespanja. podnevi pa spi ko polh, komaj jo zbudim. ampak saj bo. do januarja je še mož doma, potem pa če se ne javim, me je pogoltnilo družinsko življenje user posted image .

Hmmm.. Jaz na tvojem mestu sploh ne bi sprejela obiskov, če je kdo bolan.. Glede na to, da si pred kratkim rodila, bi bilo bolje, da bi obiski še malo počakali.. Jaz vem, da vsaj 2 tedna ne želim nikogar videt, da pridem k sebi in se navadim na to štručko user posted image
Upam, da ni tvoja Haja zamenjala dan za noč.. hehe user posted image

Se strinjam. Povsem. Ampak družinski odnosi znajo biti včasih user posted image  zakomplicirani. Pa jaz tudi upam, da Haja ve, kdaj je dan. Takrat, ko bratca kričita po hiši user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
26.12.2011 22:15:37   
trnuljčica
Kimica jaz sem pri prvem imela : vsi zdravi naj pridejo v p- če želijo. Po tem bodo obiski šele po 3 tednu. Torej šele 2 tedna po tem, ko bova z malim doma (imela sem cr). In vsi so se držali razen njegovih. So prišli vsak dan. In stavim roko v ogenj, da bi prišli, čeprav s prehladom.
Eno je reč in prepovedat drugo je kaj ljudje upoštevajo... Eni so pač trdovratni... user posted image user posted image
In ja Kasija, halooo tudi jaz tega nikoli ne bom razumela (k novorojenčku z nahodom). A bodo stari starši kaj izgubili, če bodo prišli čez 7 dni?
Da ne govorim o tekmovanju kdo je prvi videl otroka...user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
26.12.2011 22:37:31   
kimica86
Kasija, vem, da zna bit user posted image , ko te nihče noče poslušat, ma jaz bi se na glavo postavla in ne bi sprejela nobenega.. že na vratih, če bi videla, da smrkajo in prhajo, bi jih poslala nazaj.. Pa naj zamerijo kolikor hočejo!! Oni pridejo pogledat, odidejo, če pa otrok zboli, se pa ti potem ubadaš z njim in ga voziš od doktorja do doktorja user posted image
No, upam, da bo Haja kmalu začela spančkat kadar je bolj potrebno in se bosta mamica pa ati lahko naspala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kimica jaz sem pri prvem imela : vsi zdravi naj pridejo v p- če želijo. Po tem bodo obiski šele po 3 tednu. Torej šele 2 tedna po tem, ko bova z malim doma (imela sem cr). In vsi so se držali razen njegovih. So prišli vsak dan. In stavim roko v ogenj, da bi prišli, čeprav s prehladom.
Eno je reč in prepovedat drugo je kaj ljudje upoštevajo... Eni so pač trdovratni... user posted image user posted image
In ja Kasija, halooo tudi jaz tega nikoli ne bom razumela (k novorojenčku z nahodom). A bodo stari starši kaj izgubili, če bodo prišli čez 7 dni?
Da ne govorim o tekmovanju kdo je prvi videl otroka...user posted image

Mahh, jaz itak vem, da meni v P bo prišel samo user posted image in moji starši, kajti rodila bom v Postojni, doma sem pa z obale in vem, da ne bo imel nihče volje prit- hvala bogu user posted image user posted image Tako, da sem nekaterim že povedala glede obiskov, drugim pa še bom kdaj lahko pridejo na obisk.. Sem že razmišljala, da dam na vrata napis, npr.: Do 15.2. ne sprejemamo nobenih obiskov. Za razumevanje se lepo zahvaljujemo user posted image Pa naj si upa potem kdo pozvonit- razen patronažne sestre, seveda user posted image Nič ne bo nihče izgubil, če bo par dni počakal..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 26.12.2011 22:38:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 4406
26.12.2011 23:30:15   
Roberta69
Čestitke novim mamicam!

Jaz pa nikoli nisem imela občutka, da je bil prvorojenec kaj bolj pričakovan kot drugorojenec ali da je bilo kaj manj čestitk, navdušenja in tudi sedaj se mi zdi enako, edino nekaterim se zdi ful vau, ker bova imela 3 otroke, mi2 sva pa načeloma že od nekdaj bolj ali manj tako mislila :)

Mi smo tudi pred parimi dnevi pokasirali malce smrkanja, drugače ni panike edino ta mlajši je bogi, ker je že čisto sit brisanja nosu, pa se umika in joka in ponoči se ful velikokrat zbudi, ker ima zabasan nos. Upam, da kmaly mine.

Te dni smo bili veliko vsi skupaj in se mi zdi, da je bil ta starejši prov srečen :) saj drugače se vidimo veliko (oba delava doma), ampak dragijev delavnik se ponavadi razvleče do večera, tako da smo zares skupaj bolj malo, če odštejemo vmesne inserte.

Dragi me zafrkava, da mi mekaj trebuh raste in da bom šla vsak čas rodit :) Meni se pa zdi, da je glede na pomikanje proti koncu nosečnosti trebuh relativno majhen, čeprav v nobeni nosečnosti nisem imela prov velikega trebuha (za moje pojme).

Glede obiskov mi ne kompliciramo preveč, so mi pa z vsakim otrokom bolj odveč, ker se mi ne da kar nekaj pogovarjat, ko imam pa toliko dela z otročki (pa še ta starejšega rado prime, da takrat išče pozornost in mi sploh ne pusti do besede :)). Je pa smešno, da babi in dedi po očijevi strani ponavadi vidita vnuka prvič šele po parih mesecih, ko gremo mi na obisk (sta taka, da nočeta že na splošno nikamor hodit, pa najbrž se bojita, da ne bi motila - čerav je meni zmeraj ful čudno, da ne prideta, ampak to ni moja stvar). Moji vedno komaj čakajo in me nič ne motijo, itak mi je vedno fora, da razveselijo ta velikega/a otročka.

Trnjulčica si enkrat pisala, kaj vse imaš oprano - blagor tebi! Jaz se moram en dan spravit in za čim dalj časa pripravit, ker je poyem tok mučno iskat, pa ben vlečt večje stvari, sploh prve mesece, k skoraj vsake dva tedna kavj prerastejo. Jaz sem imela vse lepo posortirano, potem sem pa posodila in. Dobila nazaj čisto zmešano, tako da še za ta mlajšega danes izvlečem kakšna oblačilca, ki so mu premajhna... Pa zdaj mi še nekaj sušilec nagaja in si sploh ne predstavljam, da bi mrala vse to obešat, že tko se mi zdi, da se skos sa mo s cunjami ukvarjam, pa ne likam, niti nobeden od naju nima neke dnevne potrebe po kakšnih srajicah itd. :)

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
27.12.2011 8:33:15   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Matkurja - tudi brez napotnice boš lahko rodila, ne skrbiuser posted image Sicer pa, glede na datum naslednejga pregleda- takrat boš mene poslušala- he heuser posted image user posted image user posted image Malce za šalo! Tudi jaz sem opazila, da se sliši ven iz tiste sobe, kjer je kad, če se ne motim, je CTG ravno zraven, a ne? Upam, da se takrat ne bomo sekirale ali nas kdo sliši/ vidi ali kaj podobnega... ali pa da bo šlo tako hitro kot pri Ronjiuser posted image

Ne bom te poslušala, ker imam pregled v ZD pri doktorju in ne CTGja.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
27.12.2011 8:44:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Trnjulčica si enkrat pisala, kaj vse imaš oprano - blagor tebi! Jaz se moram en dan spravit in za čim dalj časa pripravit, ker je poyem tok mučno iskat, pa ben vlečt večje stvari, sploh prve mesece, k skoraj vsake dva tedna kavj prerastejo.

Ja res je. Verjetno sem tukaj extrem, ko sem oprala vse do št 80. user posted image
Ampak, ti si aprilčica 2008 in verjetno se vsaj bežno spomniš kako je bilo pri nas...
Zadnje dneve samo razmišljam o tem, da bi bil ta otrok zdrav...

Me je  sestra od g navsezgodaj klicala. To je bila telepatija- ravno ko sem prijela slušalko, da jih pokličem... Je cele praznike razmišljala o meni, ker me je pozabila..user posted image Joj, saj jaz tudi...user posted image
No, nekam me bodo not stlačili po ctg...

Slikarije- sem zadnja dva dni še doslikala za vrati. Tako da dam gor čez kak dan... Obljubim.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
27.12.2011 9:20:41   
mamicaaa
Pozdravljene souser posted image !

Mi smo pa od Božička dobili še eno darilo, za katero mu sploh nismo pisali...tamala je fasala angino, smo bili včeraj pri dežurnem. Tako, da zdaj pa res še ne morem it rodit, se mora najprej moja pikica pozdravit.

Sem pa včeraj ponoči, ko sem šla na WC opazla na papirju en kupček neke belkasto rumenkaste sluzi. Je možno, da se mi je spodaj kaj odluščlo?user posted image Iz prve nosečnosti se tega namreč ne spomnim.

Drugače mam pa jutri prvič CTG, potem pa še pregled pri moji G, bomo videli kaj ona poreče, če se že kaj dogaja, ker imam že ene tri dni občasno občutek kot da bom vsak čas dobila user posted image .

Mefisto, tudi naš otroček je od 35. do 37. pridobil 400g in mi je tudi rekla, da če ta teden ne bo kaj boljše me bo poslala v bolnico pa naj se oni pol odločijo če bojo sprožli (upam, da ne). Aja, je pa mela mala prejšnji teden 3000g.
Poročam jutri, kakšno je stanje.

Lp

Sara 2010
Hana 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4410
27.12.2011 10:00:32   
Matkurja
Vam moram še to povedat. Včeraj zjutraj sem se pretegovala in me je prvič prijel krč v nogo in to tako hud, da sem skor kričala, ker ni ponehalo. In jaz govorim: auuu, krč, aaaaaaaaaa itd. Je moj skor s pojstle skoču, če so popadki in če je treba it rodit. je bil tko prisrčen user posted image Sam tole pa ful boli. Še danes me boli mišica.

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
27.12.2011 11:01:54   
ana.nunez25
pozdravljene user posted image

za nama je drugi CTG..za enkrat se ni zaznal nobenih popadkov..in more tko tut ostat vsaj do 1.1. hihi..po tem datumu pa loh kadarkol, pa vsaj do 14.1. enkrat da se nm prevec nacakala...dons je mami sanjala datum 12.1....se pustim presenettuser posted image

vreme je kr neki smotano in pocutje je temu podobno..ko bi blo vsaj mal soncka...no, ce ne zares, bo zame jutr zihr posijal soncek ko bom sla na brnik po dragega..zdj sm pa ze res neucakana

eno uprasanje...mogoce bolj primerno za tiste ki imate/imamo (kljub povecanju) manjsa prsa..a vse mislte uporabljat modrcek za dojenje al je katera razmislala o tem da bi nadaljevala z uporabo navadnega modrca(v mislih mam te k so trde oblikovane kosarce)..mogoce v primeru dojenja je res mal bl neudobno, ampak po moje, vsaj zgleda nekak drugac kot pa v unem mehkem modrcu...

sm jih gledala u mulerju...najmanjsa cifra k sm jo vidla se mi zdi je bla 75B ampak je kljub temu kosarca, vsaj men se dost prevelika, te s trdo kosarco mam pa trenutno 80A...mnenja in komentarji  zazeljeni

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
27.12.2011 11:16:30   
vijolica2
Jaz bi tud mela CTG :( joj kak je smotan ta moj G. Jaz sem tudi rekla da po novem letu lahko kdajkoli pride na svet, prej pa ne smeuser posted image Jaz sem samo enkrat zvedela koliko je moj pikec težak pa še to, ko sm ga jaz vprašalauser posted image

Glede modrcev, jaz sem tudi z manjšimi prsmi, ampak sem dobila dva modrcda za dojenje in jih bom uporabljala. Ko bom pa domov prišla pa mislim da bom začela še svoje navadne uporabljati. Odvisno kako se bo odneslo.

Ana.nunez veliko sladkih trenutkov jutri user posted image

Tudi jaz imam na vsake tolko tak krč da se skor zjokam zraven.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 27.12.2011 11:23:31 >

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
27.12.2011 11:16:51   
kokosh
Tik pred prazniki sem tudi sama imela prvi CTG. Mali je spal in se sploh ni pustil motiti :) Sicer pa je do PDP (samo!) še (!) 10 dni. Nosečniške hlače mi počasi začenjajo iti že prav na živce, za trebuh sploh nimam občutka, kako ogromen je, dokler se ne pogledam od strani, malček je pa pravi zabavljač, ko me začne na 4 koncih hkrati žgečkat :D

Naj počaka še en teden v zavetju, potem pa čimprej pride, saj se mi ne da ubadati z bolj pogostimi pregledi, amnioskopijami in CTGji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
27.12.2011 11:43:37   
beti 1
Evo mene, po malo daljšem času.

N€na: Čestitke!!! lepo se crkljajte! user posted image user posted image user posted image

mefisto: držim pesti, da se vse izteče kar najbolj po tvojih željah in v dobro vseh vas. user posted image user posted image user posted image

Janchek: držim pesti, da se danes vse dobro izteče, če se ni celo že.

Vsem bolančkom: tako user posted image  kot malčkom želim hitro, hitro okrevanje.
Se pa pridružujem Trnuljčici in Ronji, če se prehlad vleče in ne gre niti malo na bolje je čas, da se gremo pokazat zdravniku, v nosečnosti celo bolje prej kot kasneje, sploh zdaj, ko smo proti koncu in nam bo vsak atom moči prišel prav za porod in obdobje po tem. Moja znanka je rodila z > 38° vročine in je potem še tri mesece rabila, da je k sebi prišla. Saj če je res samo viroza tak obisk nič ne spremeni, ampak v primeru, da gre za bakterije pa lahko antibiotik zelo pomaga.

Mi smo bli polno zaposleni z Božičem, sama sem bila v petek še slaba, sedaj sem pa že kar OK. Sem z malima dvema pri mojih starših, pa malo gremo še k tastu in tašči na obisk, ker živita blizu, MM je pa v Ljubljani, ma službo, kot skoraj vse božično-novoletne praznike do sedaj. Me je kar malo stiskalo včeraj, ko je odhajal, ker ga ne bo do petka, pa če bi me slučajno začelo kaj zvijati bi me moral oče, ali pa brat peljat do porodnišnice, ki je v vsakem primeru vsaj 1 uro daleč. Pa se tolažim s tem, da mesec pred rokom pa res še ne bom šla rodit.

Se pridružujem vsem, ki si želimo, da bi naše januarčke res dočakale januarja.

Neposredna povezava do sporočila: 4415
27.12.2011 12:38:05   
Trobentica_
Evo mene po dolgem času spet mal user posted image .
ČESTITKE in veliko crkljanja vsem, ki že imate svoje sončke doma user posted image user posted image user posted image !!!
Malo sem pozna za dodat na seznamček, naslednji pregled imam jutri in ga že komaj čakam, no bom pa jutri napisala kdaj je naslednji datum user posted image . Drugače pa počutje super, edino danes zjutraj sem opazila, da mi noge malo zatekajo. Sem si šla takoj obut kompresijske nogavice. Jih nisem imela obute zdaj par dni, pa je očitno takoj štala...
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
vreme je kr neki smotano in pocutje je temu podobno..ko bi blo vsaj mal soncka...no, ce ne zares, bo zame jutr zihr posijal soncek ko bom sla na brnik po dragega..
eno uprasanje...mogoce bolj primerno za tiste ki imate/imamo (kljub povecanju) manjsa prsa..a vse mislte uporabljat modrcek za dojenje al je katera razmislala o tem da bi nadaljevala z uporabo navadnega modrca(v mislih mam te k so trde oblikovane kosarce)..mogoce v primeru dojenja je res mal bl neudobno, ampak po moje, vsaj zgleda nekak drugac kot pa v unem mehkem modrcu...
sm jih gledala u mulerju...najmanjsa cifra k sm jo vidla se mi zdi je bla 75B ampak je kljub temu kosarca, vsaj men se dost prevelika, te s trdo kosarco mam pa trenutno 80A...mnenja in komentarji  zazeljeni

Vreme-pri nas pa sonček brez oblačka user posted image . Pošiljam tople sončne žarke vsem tistim, ki ga nimate.
Modrček za dojenje-jaz sem takega s "trdimi oblikovanimi košaricami" našla v H&M (Supernova Rudnik), je gladek brez kakršnihkoli čipk, ker tega res ne maram (razen na spodnjem robu ima nekaj malega vzorčka našitega), spodaj nima kosti, je pa malo bolj močno podprt...sem kar dva kupila, dve različni barvi, ker sta mi bila res fuuuul všeč. Upam da mi bosta potem prav no, sem vzela malenkost večje user posted image . Edino ven moram vzet tisto kost ob strani (če je tisto kost no, moram preverit...), ker mene je nenormalno žulila, ko sem ga imela en dan gor....ne spomnim se pa kakšne številke vse imajo. Meni se do sedaj niso ne vem koliko povečale prsi, bomo vidli kako bo potem, ko bodo polne user posted image . Običajno nosim 75B,C, tega sem kupila 80D.
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Jaz sem samo enkrat zvedela koliko je moj pikec težak pa še to, ko sm ga jaz vprašala

Hvala enako, tudi pri meni je bilo tako user posted image in to že kar nekaj časa nazaj. Zdaj pa mi je rekel, da itak ni nobenega UZ več, razen po potrebi, tako da ničesar ne vem o teži in velikosti..... user posted image .
Lepo bodite še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4416
27.12.2011 12:48:01   
petrai
Evo tut mi smo iz CTG-ja, zaenkrat še ni panike, zaznava sicer popadke ampak tako blage da še niso resni. Naslednji pregled 4.1. , če bomo seveda še vedno 2v1.

Modrčke za dojenje bom uporabljala, saj so praktični. za številko pa poglej še v DM-ju, mogoče boš imela več sreče, sicer ti bodo pa prsi med dojenjem zrastle in ti bo prav tut ena košarica večji, če seveda bo mleko, za kar pa nismo me krive če ga ni.

Matkurja , za krče pomaga magnezij, ena šumeča tabletka pred spanjem, pa jih ni, pa tut donat ni slaba varjanta.

Za user posted image imam že vse oprano in zloženo v omare, nakupili smo pa tut že vse, kar naj bi rabili na začetku. Samo še novo leto počakamo potem pa lahko pride.

Lep sončen pozdravček

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
27.12.2011 13:24:29   
trnuljčica
Mefisto in mamicaaa, a nimamo me iste g? No, jaz sem imela danes ctg, potem pa še g... Sedaj kontrol nimam več, le še porod. user posted image se v 1 tednu zredila le za 90 g, ampak se ni odločila kakorkoli ukrepat, saj je mnenja da jeuser posted image večji kljub meritvam. Če povzamem njo- če bi ocenjevala po mojem trebuhu ima user posted image 3800 in ne 2800g...
Skratka za razliko od vaju meni ne grozi glede teže user posted image . Očitno jo bolj skrbi moje otekanje. Me je vprašala, če zdržim še 1 tedenuser posted image ... No, bom že ne... Še dobro, da moja koža ni nagnjena k strijam... Vseeno upam, da ne bo ta teden spet 3+... No, vsaj pritisk se mi je koliko toliko uredil na dieti...

Bomo že, a ne?user posted image

Matkurja, ja to boliiiii kot vrag. V prvi user posted image , sem imela tega še pa še. V tej user posted image do sedaj le 2x. Očitno se pozna, da sem na Mg  zaradi krčev od 8 tedna...

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
27.12.2011 13:34:57   
kimica86
Lep pozdravček iz sončnega Ankarana user posted image

Mamicaa.. Ne verjamem, da se ti je spodaj kaj odluščilo.. Po mojem je to kašen beli tok ali kaj podobnega.. Jaz imam to že ves čas pa večino časa nekaj pušča tam spodaj- že od samega začetka!! Jaz sem tega precej imela že pred nosečnostjo, tako, da po mojem se nimaš kaj dosti za sekirat.. Lahko pa ob naslednjem pregledu vprašaš svojega G pa boš videla kaj ti bo rekel..

Matkurja.. Mene tako ziher vsaj 1x tedensko prime krč v nogi in moj se je 1x tudi zelooo ustrašil, ker je mislil, da bo ta žaba hotela predčasno ven.. Hahaha user posted image user posted image Da bi samo videla njegov izraz na obrazu in izbuljene oči ob 7h zjutraj user posted image user posted image Jaz sem se na te krče že navadila in sprijaznila, tako kot na mravljinčenje prstov- sej, še malo in ne bo več tega user posted image

Kar se tiče modrčka za dojenje.. Jaz bom šla enega kupit 10 dni pred PDP- jem, lih za silo, da ga imam.. Ko pa rodim, bom videla koliko so zrasle in bom mami poslala po še enega, ker, če pošljem user posted image ne vem kaj bom dobila.. Hahaha user posted image user posted image

Za našo žabico imam tudi jaz že vse oprano, zlikano in pospravljeno v omari, nisem pa še utegnila pripraviti ne torbe zame za v P, ne torbe za user posted image Bom do petka user posted image
Naslednji pregled imam zdaj v petek in upam, da mi po dolgem času naredi ta UZ, ker hočem videt koliko je težka ta razbojnica user posted image

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
27.12.2011 13:56:21   
mamicaaa
Kimica, ne vem če je bil ravno beli tok, ker tega imam tudi v nenosečem stanju za izvozuser posted image , tole je pa zgledalo čisto drugače- kot neka kepa... No, saj mam jutri pregled, pa bom G vprašala kaj bi to bilo. Če ne bom šla prej že rodit.user posted image

Trnuljčica isto G imamo me tri, ja. Ne vem kaj sploh komplicira toliko, ker je kao normalno, da otroček dobi nekje 200 g na teden, toliko pa so dobili naši user posted image , ne bi rekla, da bi kateri hiral. Me prav zanima kaj mi bo jutri rekla, mogoče me bo poslala kar direktno v P na sprožitev, če user posted image ni pridobila 200g.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
27.12.2011 13:58:00   
Janchek81
Evo souser posted image  da se javim...
sem nazaj iz obrata ... sam pobrat ni nič posebnega, mene ni bolel, je pa to odvisn od praga bolečine, je pa valda mal neprijeten občutek, sploh ko čutiš da glavca pade dol ... nardil so mi prej en CTG in se po 'posegu' en CTG, pa naj bi blo vse ok ... če ne bom čutila user posted image  morm pridt nazaj ... zaenkrat JO čutim ... ja, potrdil so mi da mamo res bejbiko user posted image   Zdej pa počivat, u petk pa pregled in upam, da se ne obrne nazaj user posted image  in da bo vse tko kot treba user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
27.12.2011 14:08:57   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa

Kimica, ne vem če je bil ravno beli tok, ker tega imam tudi v nenosečem stanju za izvozuser posted image , tole je pa zgledalo čisto drugače- kot neka kepa... No, saj mam jutri pregled, pa bom G vprašala kaj bi to bilo. Če ne bom šla prej že rodit.user posted image

Hmmm.. Ja no, potem pa je res najbolje, da vprašaš jutri svojega G user posted image No, no zdrži vsaj še teh 5 dni, da bo januarček.. hehehe user posted image user posted image Stisni noge user posted image

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
27.12.2011 14:26:58   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Evo souser posted image  da se javim...
sem nazaj iz obrata ... sam pobrat ni nič posebnega, mene ni bolel, je pa to odvisn od praga bolečine, je pa valda mal neprijeten občutek, sploh ko čutiš da glavca pade dol ... nardil so mi prej en CTG in se po 'posegu' en CTG, pa naj bi blo vse ok ... če ne bom čutila user posted image  morm pridt nazaj ... zaenkrat JO čutim ... ja, potrdil so mi da mamo res bejbiko user posted image   Zdej pa počivat, u petk pa pregled in upam, da se ne obrne nazaj user posted image  in da bo vse tko kot treba user posted image

Super da je uspelo in upam da tako ostane. da se nebo obračala nazaj.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
27.12.2011 15:19:19   
miami10
Janchek- user posted image odlično da je šlo vse kot je treba

CUKER- od kar so mi dala v porodnišnice za jest vse kar ne paše k diabetikom, tudi sama jem vse...tudi iz bele moke...in glej glej...niti 1x (razen na predbožičnem kosilu-ker sem pretiraval) se sladkor ni dvignil čez mejo...tako urejen sladkor k ma zdej ga nisem mela nikoli...en user posted image zame...

Ronja-ne vem kaj naj ti svetujem...ker sem tudi jst tip ki ne zna odmislit problemov in se sekiram na kubik za vsako stvar...

Ana.nunez-jst sem modrcek kupila v DM in se mi zdi super, kar sem ga probala...sem pa kupila za 1x enega če bom dojila bo šla pa mami še po enega...z nobeno stvarjo ne želim pretiravat...ne vem a bo na dojenju ali na flaši...

Sicer pa sem ustvarjalno razpoležena in sobica je v nastajanu...bom jo poslikala in objavla, ko končam user posted image

Imam pa eno vprašanje...res je da zdej ene 2 dni malo več stojim in so mi noge tok zatekle, da mi niti čez noč niso oplaknile...kakšen nasvet? Knaipam jih...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
27.12.2011 15:35:05   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

CUKER- od kar so mi dala v porodnišnice za jest vse kar ne paše k diabetikom, tudi sama jem vse...tudi iz bele moke...in glej glej...niti 1x (razen na predbožičnem kosilu-ker sem pretiraval) se sladkor ni dvignil čez mejo...tako urejen sladkor k ma zdej ga nisem mela nikoli...en user posted image zame...

No, zdaj vidiš, da doktorji nimajo vedno prav user posted image Po mojem je odvisno od vsega, ne samo od prehrane!! Poznam punco, ki je v času nosečnosti bila brez enega samega problema, jedla je vse kar ji je prišlo pod roke, potem se ji je pa nekje v 8 mesecu zgodila neka družinska tragedija in od vsega stresa, se ji je sladkor neverjetno povišal.. Tako, da na to po mojem vpliva tudi stres ipd..

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?