|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
22.12.2011 12:46:43   
šaci
HeLenčica

aha..ja malo je tut tezko pr men ze iz tega vidika napovedat neko O glede na to da nisem mela menstruacije dobre pol leta, zdaj pa je po tem dolgem casu se odlocla da bo novembra in decembra prisla... sem sicer si racunala O po teh nekih izracunih na internetu ampak nevem klko je to 100% verjet...

In kako ti napredujes z user posted image ?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.12.2011 12:52:40   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Potem bom pa še naprej kupovala v DM-u. Ali pa bom raje v januarju zagledala user posted image  user posted image .

kAtte jaz ti jih podarim, mislim da jih je še okrog 10 ostalo.. seveda če mi zaupaš naslov na ZS..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.12.2011 13:24:59   
HeLenčica
Šaci, bolj slabo mi gre user posted image . Zdaj smo v 15. krogu, ampak sem se po bobikinem nasvetu odločla da resetiram te kroge, tako da sem zdaj uradno v 1. krogu, tako da upam, da nam rata v prvo user posted image user posted image user posted image

Sem zasledila, da sta februarja naročena v amb. za neplodnost, midva pa januarja, tako da boš dobila sveže informacije user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.12.2011 13:32:04   
šaci
sej bo..sam obupat nesmes user posted image .... ves kaj meni moj vedno pravi, vse pride ob svojem času, pa ce si se tak hudo cesa zelis... Jaz verjamem v to da bo leto 2012 nase user posted image leto :)

ja letos boma mela valetinovo v ambulanti v mbju.. Ves da cakam te sveze januarske informacije. Kerega zdravnika pa mas ti tam?

Neposredna povezava do sporočila: 179
22.12.2011 13:41:24   
monsy
tudi mene na seznam prosim....
ne pričakujem 14.1. + navijačice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.12.2011 14:31:57   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: šaci

sej bo..sam obupat nesmes user posted image .... ves kaj meni moj vedno pravi, vse pride ob svojem času, pa ce si se tak hudo cesa zelis... Jaz verjamem v to da bo leto 2012 nase user posted image leto :)

ja letos boma mela valetinovo v ambulanti v mbju.. Ves da cakam te sveze januarske informacije. Kerega zdravnika pa mas ti tam?

Ne vem, eno žensko imam. Ta Vlaisavljević je pa eden največjih strokovnjakov za neplodnost, znan tudi v tujini, tako da boš v dobrih rokah user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 181
22.12.2011 14:41:07   
šaci

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: šaci

Ne vem, eno žensko imam. Ta Vlaisavljević je pa eden največjih strokovnjakov za neplodnost, znan tudi v tujini, tako da boš v dobrih rokah user posted image

ja upam da bo vredu user posted image ceprau se nekak vedno po tihem upam da nama rata pred februarjem in mama je ta pot prišparana.... ena moja prijateljica je sla po veliko neuspelih poizkusih v lj v mb , pa jima je v mb ratalo kr v prvo in zdaj ze zibata malo štrucko, tak da so verjetno res dobri v tem mbju za touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 182
22.12.2011 14:43:29   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Potem bom pa še naprej kupovala v DM-u. Ali pa bom raje v januarju zagledala user posted image  user posted image .

kAtte jaz ti jih podarim, mislim da jih je še okrog 10 ostalo.. seveda če mi zaupaš naslov na ZS..

Ful lepo od tebe. Ti napišem naslov na ZS user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.12.2011 16:26:44   
skrivnost
pa se mene med navijačice ;)

Kera bo prva??  djmo navijat!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.12.2011 18:02:08   
GregUr
tko, midva sva "opravla" za ta mesc z namenom da postanem user posted image user posted image user posted image user posted image hahahah
dons zjutri sem mela izcedek (čeprav brez špikanja po jajčnikih user posted image ) popoldne pa sva user posted image user posted image .

a ktera ve, kolko časa je po opaženi sluzi do konca ovulacije? kaj naprimer napoveduje tale sluz - bližino O, dejansko O ali konec O?

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.12.2011 18:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

tko, midva sva "opravla" za ta mesc z namenom da postanem user posted image user posted image user posted image user posted image hahahah
dons zjutri sem mela izcedek (čeprav brez špikanja po jajčnikih user posted image ) popoldne pa sva user posted image user posted image .

a ktera ve, kolko časa je po opaženi sluzi do konca ovulacije? kaj naprimer napoveduje tale sluz - bližino O, dejansko O ali konec O?

verjetno je pri vsaki drugače...meni se zdi, da se pri meni glede na bolečine izcedek pojavi bolj proti koncu o...
kakorkoli..držim pesti, da čez 14 dni zagledaš user posted image user posted image

Mene pa danes ne špika več toliko po jajčnikih...uuuh...še en teden!!
testek je pa že kupljen user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
22.12.2011 19:08:04   
GregUr
Anonimna upam da je pri meni ne pomeni izcedek konec O. namreč prejšnji mesec sva tudi par ur po izcedku imela SO, pa ni bilo nič od tega, lahko da res izcedek tudi meni napoveduje konec ovulacije. eh, upam da nismo "vrgli stran" še en mesec user posted image

Držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image čez en teden user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 22.12.2011 19:09:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.12.2011 19:19:00   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci

1.1.

anckica (1. krog)

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4.krog)
mmojka (3.krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image

08.1.
HeLenčica(15.krog)

09.1.

Žabica86 (2.krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

21.1.
dspela
28.1.
skrivnost

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.12.2011 19:19:03   
lunica 85
helenčica:Aha potem pa bo tko ja .Super je bilo res .Vredno ogleda.
vse ki ste prišle na Temo januark doborodošle in naj bo to vaš -naš mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
22.12.2011 21:29:53   
anckica
Anonimna user posted image držim pesti močno močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pri meni se pa mogoče nekaj kuha, ampak probam nič kej dosti o teh znakih razmišljat, ker možno da je samo v glavi, sem opazila da če razmišljam o temu so znakci še toliko bolj intezivni, tako da sem si zadala nalogo da dam to razmišljanje na stranski tir, čeprov je težko in glih ko malo pozabiš me spet kaj špikne user posted image user posted image user posted image
Ampak vidim da je tole zelo psihično izčrpljujoče in si ne znam predstavljat kako je šele nekaterim ki že dlje časa poskušate zato za vas en velik user posted image in veliko veliko user posted image !!!
Dejmo, dejmo katera bo odprla čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.12.2011 8:39:06   
HeLenčica
Ja Anckica, močno navijamo! Še en teden pa boš lahko poročala o user posted image user posted image

Moj O test je včeraj pokazal komaj vidno črtico, tako da pričakujem O šele v naslednjem tednu. Itak pa smo se ta mesec zmenili da user posted image vsaki drugi dan, tako da nimamo kaj zamuditi user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.12.2011 10:24:50   
Žabica86
Hej punce !

Po dolgem času se spet malo javim ! Vidim da ste tačas pridno klepetale ! user posted image

No jaz vam kar morem povedat, da se verjetno selim v februar ! user posted image

Namreč: najprej sem zbolela, delala večino dni cel dan, moj vedno službeno odsoten, ter predvsem oba utrujena ! Na začetku sma user posted image zeeeeeeeeeeloooooo, zeeeeeloooo pridno, pred, med in po ovulaciji pa user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmm - nič ! Zbolela sem - vse zamašeno, nos, ušesa, vse me je bolelo, nisem mogla dihat, kaj šele da bi se spravla k čemu ! user posted image user posted image

Sicer me vse tam doli kar boli ( maternični vrat in tudi prsi ), ampak se mi zdi da sma ta mesec kar zamudila ! user posted image Malo služi je še prisotne, a več ni čisto prozorna - taka mlečna postaja - lahko da se je zdaj vse komaj začelo, pa še danes poskusima in mogoče uspe, lahko pa da je vsega konec in me znotraj boli, ker se maternični vrat spet "zapira"! user posted image

Ta mesec uživam, se ga nasekam, ker potem doooolgo , doooolgo ne bom smela !!!! user posted image Nič se ne bom jezla ! Februarja pa bomo trgali !!!!

In ve?

Neposredna povezava do sporočila: 192
23.12.2011 10:54:53   
HeLenčica
Žabica...kaj pa veš! Vidva kar pridno "nastrelajta" danes, mogoče pa se najde kak hiter plavalec ki bo ulovil vrata tik preden se zaprejo user posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.12.2011 10:59:00   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86
Ta mesec uživam, se ga nasekam, ker potem doooolgo , doooolgo ne bom smela !!!! user posted image Nič se ne bom jezla ! Februarja pa bomo trgali !!!!

That's the spirit user posted image

Vendar dokler ne priteče, ni še nič jasnouser posted image

No, midva sva včerej odprla sezono user posted image user posted image in ma, da ta mesec rata, O imam ravno za novo leto, tako da ma da se primeuser posted image

Jutri se lotim peke piškotkov in potice, danes še v službo, potem pa par dni frej.. Joooj, kako komaj čakamuser posted image user posted image

Ve ste vse proste drugi teden? Tu pri nas imajo vsi neke kolektivne dopuste, samo jaz delam izgleda...

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 194
23.12.2011 12:14:13   
GregUr
joj žabica86 te popolnoma razumem, ampak tko kot so rekle moje predhodnice - dokler ne priteče user posted image ni še nič zgubljenga, mogoče pa vama vseeno rata. Drugače pa ja - nastrelat se ga do amena user posted image ker pol veš kok cajta bo abstinenca user posted image
jst sm ful v dilemi zdej kaj naj user posted image - O je bla včeri, ČE se je SLUČAJNO mogoče kteri od plavalcev "zmotu" in se zaletu v moj jajčk user posted image bo kej narobe če zdele tko zmerno pijem alko user posted image pač za nazdravje user posted image (mislim za te dni ko še nimam nobenga znaka nosečnosti in ne vem al se je prijel al ne)

omojbog ko tak AA se počutm po tem zastavljenem vprašanju user posted image dejte me razumet user posted image

aja drugač pa od zdejšnje O naprej ne ČUTIM NIČ VEČ NIČ! nobena bolečina NI znak. tok da veste - prejšnje mesce me je to špikalo, tisto bolelo, tam skelelo, gor peklo, dol ščemelo, na koncu pa NIČ! tko da zdej če bo kaka bolečina, se bom prepričala da je NI user posted image

punce, pridno user posted image user posted image , držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.12.2011 12:41:04   
HeLenčica

jst sm ful v dilemi zdej kaj naj user posted image - O je bla včeri, ČE se je SLUČAJNO mogoče kteri od plavalcev "zmotu" in se zaletu v moj jajčk user posted image bo kej narobe če zdele tko zmerno pijem alko user posted image pač za nazdravje user posted image (mislim za te dni ko še nimam nobenga znaka nosečnosti in ne vem al se je prijel al ne)

omojbog ko tak AA se počutm po tem zastavljenem vprašanju user posted image dejte me razumet user posted image

Veš kaj, GregUr, ti kar spij kak kozarček ali dva, ker tudi če se je zdaj prijelo bo rablo kak teden da pride sploh do vgnezdenja, tako da pravzaprav nosečnosti še ni user posted image Sicer pa si predstavljaj, da bi jaz tako vsak mesec pazila na alkohol - pa saj bi se mi zmešalo, ko je že 15. krogov naokoli. Zato kar na izi user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.12.2011 12:46:06   
*bobika*

NO  v moji prvi user posted image  ..sem ene 15-20 dni po O. (nisem vedla kdaj jo sploh mam), v glavnem pač ko bi nej prišla M., dva dni zapioredoma pila ..en dan RD, drug dan zaključek poletja.. pa to ne male količine... pa je blo vse ok..tud letos si bom privošča kak deci al pa dva za božič in za nov let.. sej to ne škodi..

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.12.2011 13:13:43   
GregUr
user posted image helenčica in bobika to sm hotla slišat user posted image
sm jst istega mnenja. tko da NA ZDRAVJE, in na čimhitrejši ugled user posted image ! user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.12.2011 15:27:25   
lunica 85
kozarček dva ne bosta škodila.Tudi sama sem ko sem bila 1. noseča bila en dan user posted image user posted image pa je bilo vse ok ,pa še tudi nisem vedela da sem nosečka a sem že bila .Samo pozitivno in s polno paro naprej pa bo januar naš -vas.Ker za naju ne vem ,razen če  se bo od danes naprej kaj  prijelo,saj prej 1 teden vmers nisva ,kontra izmene. sem pozitivna.  

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.12.2011 17:04:34   
skrivnost
user posted image
Čer, kako ste kj? se kj crkljate?eto jaz čakam mojega, potem se lotiva pa smrekice... komaj čakam!!! pol pa cartat jupi jupi!

GregUr-upam, da se najde vsaj en plavauček, ki vama bo polepšal življenje ;) sicer pa na zdravje obvezno, to more bit, pa kak kozarček itak ne škodi nobenmu ;) držim pestke!

Anonimnauser posted image  - držim pestke tudi za tebe, da bo plusek čez en teden!

lunica85-hvala, ker tako pridno urejaš seznamček ;)

anckica - ja tut jest sm ugotovila, da je velik v glavi in kr vsaka stvar pomeni nekaj ;) joj se strinjam s tabo kako je šele nekaterim, ki že dlje poskušajo.. za tiste pa sploh user posted image user posted image user posted image

Helenčiča-tudi pri nas bomo ta mesec bolj pridni, obljubim user posted image
pri nas bo pa O verjetno sele sredi januarja tako da bo novo leto kak kozarček več lahko user posted image user posted image  

zabica68 - ne ni še vse izgubljeno, tudi jaz upem, da se je nasel vsaj en plavalček ki je uspel priplavati na pravo mesto ;)

Zewa -ja jaz se povabim na piskotke, ker vem da so slastni ;) sicer pa vidva kr pridno slončkajta.

ah tudi pri nas vsi na dopustih, samo jaz bom tam. no bo vsaj mir in čas pa urejanje mize in brisanje starih mailov, pa za čvekanje z vami januarčice user posted image  se že veselim. sicer pa pridno user posted image user posted image da bo čimveč rozik v januarju!!
dejmo dejmo dejmo dejmo!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.