mmojka
|
Dobro jutro punce! Vidim, da se počasi nabira tale januarska skupinica. Veliko vsem, ki ste se preselile sem in vas je december razočaral. Moram povedat, da sem se ta mesec odločila, da bi rada ugotovila, kdaj bom imela ovulacijo. Pa ne tolk zaradi tega, da bi prav takrat , ker se vseeno držim tega, da poskušava v plodnih dneh vsak dugi dan. Ampak bolj zaradi tega, da ne bi delala prekmalu testov in bila vsa na trnih z nekimi simptomi, ki jih v resnici ni . Pa sem začela s temi ovulacijskimi testi in sem čist zmedena. Kupila sem jih v mullerju, začela na 10. dan ciklusa (en ciklus sem imela kratek samo 24 dni) in je bila že druga črtica, ki pa je bila šibkejša od kontrolne. Sem rekla, nič... ok, to ni ovulacija. Pa naredim spet na 11. dan pa spet isto. Pa naredim včeraj na 12.dan pa spet druga črtica, samo da je bila pa zdaj res opazno šibkejša. Kaj zdaj to pomeni? Ker sem imela ciklus tudi že 30 dni, vem, da je možno, da sem še daleč od O. No pa sem bila pridna in gledala tudi sluz. No, tukaj bom pa verjetno doktorirala. Toliko sem že prebrala pa se mi zdi, da nič ne vem. Včeraj zvečer sem res opazila beljaku podobno gmoto (kot smrkelj se skupaj držalo), lepljivo. No zdaj pa ne vem a je možno, da je to to? Sva pa prejšnji dan in sem prebrala, da lahko zamešamo tudi s semensko tekočino. Skratka, tiste z več izkušnjami, kaj menite Aja, pa to... ali je lahko na O testih po več dni skupaj druga črtica. A to sploh kaj pomeni? Očitno sem utopično razmišljala, ko sem mislila, da bo belo potem pa en dan to to. Špika me pa itak vsak dan pol pa ne vem, a je O ali imam prebavne motnje ali pa samo muskelfiber od aerobike Evo, malo sem morala pojamrat, zdej bom pa bolje. Veliko, veliko , da bomo potem januarja gledale veliko, veliko ! Uživajte
|