|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
19.12.2011 18:44:05   
Anonimen
to bom potem, ko se najdemo :)
Ker če naredim secret, je tut najdet ne more nobena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
19.12.2011 19:33:52   
lunica 85
OJLA Jaz sem se včlanila user posted image mateja Aleks Ž.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.12.2011 20:32:07   
haram
Pozdravljene!

Zaenkrat se vpisujem med navijačice. V januarju me najprej čaka hormonski test da vidmo če je vse
v redu potem pa počasi v akcijo.

lp

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 128
19.12.2011 20:55:11   
SILVA
Evo še mene, jaz res ne morem brez vasuser posted image in vam zvesto sledim.

Še zadnja prilika za naravno, user posted image pričakujem 13.1.12user posted image
Če pa pride pa začnemo drugi dan ciklusa s špikami, kar bom pa tudi zadovoljnauser posted image

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 129
19.12.2011 21:15:16   
lunica 85
haram-držim pesti da bo vse ok in da potem, zagledaš plusek.
silva:pa ne no ,držim presti za januar in user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 130
19.12.2011 23:01:22   
GregUr
fočkam se! user posted image

ne pričakujem je 5.1.2012 in takrat oblubm da je NE bo user posted image in to je najin 2. krog user posted image

držim pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pridno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
20.12.2011 7:28:31   
Katte
user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci

1.1.

anckica (1. krog)

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4.krog)
mmojka (3.krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image

08.1.
HeLenčica(15.krog)

09.1.

Žabica86 (2.krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

15.1.
Niri (1.krog po SS)

21.1.
dspela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image : 23

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
20.12.2011 7:30:54   
Katte
Preveč nas je tukaj spet. Upam, da se z januarjem preselimo na druge teme.

Mene pa ne spravite na FB. Ga niti nočem imeti user posted image . Glede anonimnosti pa kar bodite previdne.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 133
20.12.2011 7:51:29   
mmojka
Dobro jutro punce!

Vidim, da se počasi nabira tale januarska skupinica. Veliko user posted image  vsem, ki ste se preselile sem in vas je december razočaral.

Moram povedat, da sem se ta mesec odločila, da bi rada ugotovila, kdaj bom imela ovulacijo. Pa ne tolk zaradi tega, da bi prav takrat user posted image , ker se vseeno držim tega, da poskušava v plodnih dneh vsak dugi dan. Ampak bolj zaradi tega, da ne bi delala prekmalu testov in bila vsa na trnih z nekimi simptomi, ki jih v resnici ni user posted image . Pa sem začela s temi ovulacijskimi testi in sem čist zmedena. Kupila sem jih v mullerju, začela na 10. dan ciklusa (en ciklus sem imela kratek samo 24 dni) in je bila že druga črtica, ki pa je bila šibkejša od kontrolne. Sem rekla, nič... ok, to ni ovulacija. Pa naredim spet na 11. dan pa spet isto. Pa naredim včeraj na 12.dan pa spet druga črtica, samo da je bila pa zdaj res opazno šibkejša. Kaj zdaj to pomeni? Ker sem imela ciklus tudi že 30 dni, vem, da je možno, da sem še daleč od O. No pa sem bila pridna in gledala tudi sluz. No, tukaj bom pa verjetno doktorirala. Toliko sem že prebrala pa se mi zdi, da nič ne vem. Včeraj zvečer sem res opazila beljaku podobno gmoto (kot smrkelj se skupaj držalo), lepljivo. No zdaj pa ne vem a je možno, da je to to? Sva pa prejšnji dan user posted image in sem prebrala, da lahko zamešamo tudi s semensko tekočino.
Skratka, tiste z več izkušnjami, kaj menite user posted image  Aja, pa to... ali je lahko na O testih po več dni skupaj druga črtica. A to sploh kaj pomeni? Očitno sem utopično razmišljala, ko sem mislila, da bo belo potem pa en dan to to.
Špika me pa itak vsak dan pol pa ne vem, a je O ali imam prebavne motnje ali pa samo muskelfiber od aerobike user posted image

Evo, malo sem morala pojamrat, zdej bom pa bolje. user posted image

Veliko, veliko user posted image user posted image user posted image , da bomo potem januarja gledale veliko, veliko user posted image  user posted image  user posted image !

Uživajte user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 134
20.12.2011 8:10:00   
HeLenčica
Mmojka, črtica je lahko tudi več dni, seveda. Ovulacijski test je pozitiven samo takrat, ko je druga črtica enako močna kot kontrolna (za razliko od N testov). Si delala vsak dan ob isti uri? To je namreč pomembno, ker se kaj hitro lahko zgodi, da "zamudimo" tisti LH vrh (to je takrat, ko je LH hormona največ. Na ta hormon so občutljivi O testi, največ pa ga je tik pred O, ko je O test pozitiven nastopi O v naslednjih 24 urah). No, ker je O samo 24 ur vsak mesec je čisto možno, da jo s testi zamudimo, bodisi ker ne delamo ob istih urah ali pač nastopi ravno takrat ko ga ne delamo.... Če si opazila sluz je najbrž to to, user posted image sta, tako da nimaš kaj skrbeti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.12.2011 8:26:03   
mmojka
Hvala HeLenčica. Teste sem delala približno ob istem času, zvečer. Se brala o tem, da lahko zgrešiš vrh in da mora biti črtica močnejša. Saj zato sem pa mislila, da O ni. Nisem pa vedela, ali te črtice, ki se kažejo pa so šibkejše so potem tudi znak, da O prihaja ali je pač vedno črtica.
Bomo videli januarja, kaj smo naredili, če sploh kaj. Midva bova slončkala še naprej do konca tedna, ko naj bi bilo konec plodnih dni, da bo za ziher user posted image

pozdrav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
20.12.2011 8:36:44   
Sa.je
Hei!
No pa sem še jaz tu user posted image
danes zjutraj sem naredila test, ki je bil - user posted image

Mi je pa čudno, ker imam M ponavadi točno na 28 dni, danes pa je že 29 dan pa nobene sledi o user posted image user posted image

U glavnem, gramo v nove boje, optimistično in z dvignjeno glavo, upam, da nam 2012 vsem prinese tisti čarobni user posted image
to bo moj 4. krog pa SS/ skupno pa 8. krog, bom pa ta mesec pričela s pitjem Mace in Krvomočnice oz. bova oba pila in upam, da nam kaj pripomoreta k user posted image

zdaj pa user posted image user posted image punce, da bo veliko user posted image v januraju!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
20.12.2011 8:45:24   
LittleSun
Dobro jutro

Pridem še sem posipat rozouser posted image user posted image user posted image

Najbrž bom tudi jaz pristala tukaj, saj imamo ta mesec smolo, tako da še 10 dni in bomo vedeli na čem smouser posted image user posted image ta mesec res ne bom žalostna, ko bo pritekla user posted image ker smo res malo user posted image zaradi zdravstvenih težav. Jutri upam, da se mi moje vnetje porihta, ko ima lubi rojstni dan, da se bova lahko cartala pozno v nočuser posted image

Pridno , da bo januar ROZA!!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 138
20.12.2011 8:55:49   
anckica
SILVA: Močno močno stiskam pesti zate, da ne boš rabila inekcij in vseh drugih kolobocij! Res upam da bo januar tvoj mesec, kar user posted image kolikor se da in ma da rata!!! Navijam ta mesec še posebej zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmojka: Zdej ko sem prebrala tvoj post sploh nisem več tako samozavestna da sem imela ovulacijo. Ker prvič delava na user posted image sem tudi prvič ta mesec zares pozorna na svoje telo in sem mislila, da ko me začnejo špikat jajčniki je to to in sem šla preverit sluz, ki je bila zelo vlečljiva pa še prsa sem imela rahlo napeta... pa sem rekla juhu to je to in sva še toliko več user posted image zdej pa ne vem več če je to bila ovulacija ker me skos neki špika tam doli user posted image Mah ni važno, user posted image vsak dan pa bo kar bo...ne razumem pa tega kar si napisala da vidva user posted image vsak drugi dan, saj semenčec je vsakič zelo zelo veliko...

Sa.je: nič obupat mogoče je pa uspelo, samo da ni še veliko nosečniškega hormona da bi testek zaznal, upanje je vedno dokler ne priteče, sploh ker ti komaj en dan zamuja... Držim pesti za en lep debel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa slučajno ne bo, pa pogumno naprej, slej ko prej se bo prikazal user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 139
20.12.2011 9:21:50   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Hvala HeLenčica. Teste sem delala približno ob istem času, zvečer. Se brala o tem, da lahko zgrešiš vrh in da mora biti črtica močnejša. Saj zato sem pa mislila, da O ni. Nisem pa vedela, ali te črtice, ki se kažejo pa so šibkejše so potem tudi znak, da O prihaja ali je pač vedno črtica.
Bomo videli januarja, kaj smo naredili, če sploh kaj. Midva bova slončkala še naprej do konca tedna, ko naj bi bilo konec plodnih dni, da bo za ziher user posted image

pozdrav user posted image

Ja pri meni je vedno tak, da je nekaj dni pred O črtica potem pa je vedno bolj šibka in izgine. Nisem pa še delala O testa kr tak, na začetku al pa na koncu, da bi vedla če je črtica. Mislim, da naj ne bi bila...Ah, cela znanost user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 140
20.12.2011 12:22:56   
GregUr
sicer je že dolg od tega kar sem imela navodila za ovulacijske teste v rokah, pa vseeno - a ne piše da če ni črtica močna tako kot kontrolna oziroma še bolj potem ni ovulacije in je tudi ne more test napovedati. Tako da so vse tiste šibke črtice na nek način "zavajanje", saj ne napovedujejo ničesar. user posted image

No upam da se motim, pa da je res kaj na tem in da ulovite O user posted image . Men osebno se zdi to drag šport in se rajši poslužujem opazovanju sluzi, vendar je pri meni lažje, ker imam redne cikluse na minuto, tako kot tudi O. ampak to sem šele ta mesec dognala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
20.12.2011 13:02:57   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

sicer je že dolg od tega kar sem imela navodila za ovulacijske teste v rokah, pa vseeno - a ne piše da če ni črtica močna tako kot kontrolna oziroma še bolj potem ni ovulacije in je tudi ne more test napovedati. Tako da so vse tiste šibke črtice na nek način "zavajanje", saj ne napovedujejo ničesar. user posted image

No upam da se motim, pa da je res kaj na tem in da ulovite O user posted image . Men osebno se zdi to drag šport in se rajši poslužujem opazovanju sluzi, vendar je pri meni lažje, ker imam redne cikluse na minuto, tako kot tudi O. ampak to sem šele ta mesec dognala user posted image

Da, tako je! Zato pa sem vsa zmedena, sluz pa prvič tako zavestno opazujem. Pa saj je vseeno... Jezna sem samo zato, ker spet nič več ne vem kot sem prejšnji ciklus. Bom pač trepetala tudi, če mi bo zamujala glede na najdaljši ciklus.

Anckica - nama ne znese, da bi slončkala vsak dan, tudi v tistih dneh ne. Pa tudi prebrala sem, da naj ne bi imel nič več možnosti za zanositev, če imaš SO vsak dan kot če jih imaš vsak drugi dan. Tako, da zaenkrat se drživa tega. Je pa problem, če si plodnih dni ne izračunaš pravilno. Bolj, ko so ciklusi neredni, večji interval znotraj ciklusa moraš vzeti za obdobje, ko si najbolj plodna.
Jaz se še učim in trenutno je moj cilj čim bolj spoznati svoj ciklus, da če bo predolgo trajalo, ne bom potem na začetku ampak bom že nekaj vedela.

Upam, da nam uspe čimprej. Vsem želim čim več pozitivne energije za čim več user posted image  in čimbolj sproščeno čakanje na januar, ko bodo sami user posted image , a ne!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 142
20.12.2011 13:07:22   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

Men osebno se zdi to drag šport in se rajši poslužujem opazovanju sluzi, vendar je pri meni lažje, ker imam redne cikluse na minuto, tako kot tudi O. ampak to sem šele ta mesec dognala user posted image

Jaz dobim 40 ovulacijskih plus 10 nosečnostnih testov za 7€ s poštnino vred. Do zdaj sem porabila zgolj en tak paket, pa spremljam ovulacije skoraj 8 mesecev user posted image Pa saj ne zato, da bi ravno takrat slončkali (smo že točno na uro, ko je bila O, pa se vseeno ni prijelouser posted image ), ampak bolj zato, da točno vem kdaj mora priti user posted image in nisem cel teden na trnih, saj imam cikluse dolge od 26 do 32 dni.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 143
20.12.2011 13:18:36   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Jaz dobim 40 ovulacijskih plus 10 nosečnostnih testov za 7€ s poštnino vred.

Če ti ni odveč in če ni skrivnost, kje jih naročiš?
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 144
20.12.2011 13:24:40   
Zewa
Punce, se morm malo javit, da me ne pozabiteuser posted image

Kako ste? No, moja user posted image je v zadnjih "izdihljajih" tako, da če bo prav začnemo jutri user posted image .Moj je bil prav razočaran, ko se je user posted image prikazala.. Je res mislil, da bo šlo v prvouser posted image No, saj jaz se ne bi branila ničuser posted image

romare user posted image user posted image user posted image pa tako sem bila vesela zate.. No, zdaj držim pesti naprej..

dspela midve sva imela prav iste znake ane? Pa obema ni uspelo.. Ja klinc tudi.. Greva v nove boje a?

Glede FBja pa tako.. Jaz sicer sem gor, vendar mi je tu ful bolj simpatično..user posted image
Sem pa kliknila na skupino, pa mi je ne najde...

Danes je dan prav kičast, in ravn danes ko me cel dan ne bo doma.. Upam, da vreme zdrži ta teden tako, da vsaj kakšen dan izkoristim sonce...
Punce, lepo se imejte..user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
20.12.2011 13:45:02   
HeLenčica

Hvala.

Seveda mi ni odveč user posted image . Evo, vidiš jih lahko TUKAJ:. Jaz vse to naročam preko ebaya.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.12.2011 20:43:27   
Anonimen
kako ste punce...a ste kej pridne? :) da bo božiček prinesel darilo... jaz nisem zahtevna, bi rada imela samo 2 črtice user posted image

drugače me še vedno vsak dan nekaj boli/špika po jajčnikih, enako kot pri o, tako da sedaj res ne vem, kateri dan naj bi bila... če bi bila grozn optimist, bi lahko upala, da je to od user posted image user posted image pa vem, da je za to še prezgodaj... pa ponavadi me začnejo bradavičke po o bolet, sedaj pa nič... ah..ko bi se le dalo bit jasnoviden in vedet kaj se dogaja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
21.12.2011 8:27:39   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako ste punce...a ste kej pridne? :) da bo božiček prinesel darilo... jaz nisem zahtevna, bi rada imela samo 2 črtice user posted image

drugače me še vedno vsak dan nekaj boli/špika po jajčnikih, enako kot pri o, tako da sedaj res ne vem, kateri dan naj bi bila... če bi bila grozn optimist, bi lahko upala, da je to od user posted image user posted image pa vem, da je za to še prezgodaj... pa ponavadi me začnejo bradavičke po o bolet, sedaj pa nič... ah..ko bi se le dalo bit jasnoviden in vedet kaj se dogaja...

Veliko punc, ki so zanosile pravi, da jih špika že od O naprej...tako da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.12.2011 9:06:19   
Katte

Hvala.

Seveda mi ni odveč user posted image . Evo, vidiš jih lahko TUKAJ:. Jaz vse to naročam preko ebaya.

HeLenčica, to je super poceni. Bi jaz kar naročila. Ampak vidim, da se plačuje s PayPal-om. Sem se že zanimala, pa naše banke ne podpirajo PayPal-a. Kreditno kartico bi si pa lahko izposodila.
Kako je res s plačilom?

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 149
21.12.2011 9:35:39   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Hvala.

HeLenčica, to je super poceni. Bi jaz kar naročila. Ampak vidim, da se plačuje s PayPal-om. Sem se že zanimala, pa naše banke ne podpirajo PayPal-a. Kreditno kartico bi si pa lahko izposodila.
Kako je res s plačilom?

kako ne podpira..mislim tvoja banka ali na splošno ?
Jaz imam Abanko in tudi paypal račun.. pa vse deluje

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?