|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
17.12.2011 15:58:57   
Niri
evo...pijem krvomočnico in mislim na vas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 101
17.12.2011 16:02:08   
dspela
Na žalost se jaz tudi preselim sem. user posted image NE pričakujem je 21.1.2012

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 102
17.12.2011 17:00:02   
HeLenčica

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
                   šaci

4.1.
       dr. Knowitall(2.krog po SS)
             RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )

06.1.
              S*(4.krog)
            mmojka (3.krog)

07.1.
               Lunica85user posted image

08.1.
          HeLenčica(15.krog)

09.1.

Žabica86 (2.krog)

10.1.

srce77
               Mamabear

12.1.

Anonimnauser posted image
                   Katte
                  Zewa

13.1.
                marantz
                 mladika

15.1.
          Niri (1.krog po SS)

21.1.
                   dspela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image
                  Navijačice:
                 LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
         klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
          S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
             majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca, curly

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
17.12.2011 17:01:44   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A ste kere, ki imate že zdravljenje al pa kej jeste za večjo plodnost??

Midva imava čez en mesec prvi razgovor v ambulanti za neplodnost. Drugače pa pijem tudi krvomočnico in jem maco user posted image . Ampak zaenkrat še ni rezultata. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
17.12.2011 17:50:23   
Anonimen
prej sm se spet pozabla podpisat user posted image

Kaj je to maca?

Jst tok ne vrjamem v te čajčke pa to, tko da nič nimamo, pa nič ne vem kaj je kej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 105
17.12.2011 17:50:56   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
17.12.2011 18:21:11   
lunica 85
hELENČICA:HVALA ZA UREJANJE SEZNAMČKAuser posted image
Dobrodošle vse nove ,ki ste se nam pridružile in naj bo to mesec ki vam bo polepšal nadalnjih 9m pa še celo življenje.
anonimna;maca-več si lahko prebereš tukaj http://zlataleta.com/koren-maca-kaksne-ucinke-ima-na-nase-telo/ ali o krvomočnici ali rdeči smrdljički- Krvomočnica oz. rdeča smrdljička pomaga k odebelitvi sluznice v maternici, da se jajčece lažje vgnezdi. Iz nje si enkrat dnevno skuhaš čaj in ga spiješ, pije naj ga tudi mož. Med menstruacijo je ne piješ.   tukaj http://med.over.net/forum5/read.php?67,5039647

evo ,me pa bega to da jo punce res različno pijejo.Namreč ene jo pijejo od M do M ,ene od konca M do O,ene 3-4 tedne brez prekinitve,.....

A mi lahko ena pove sem že na dec. spraševala kateri je on čaj ki se ga kupi v Bosni.Neki je tudi na m

hvala se beremo

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
17.12.2011 18:24:38   
Anonimen
Pri meni se dogaja pa nekaj zares čudnega... Cikle imam malo zmešane..ok...to ni tak problem. Amapk v zadnjem času sem imela O ponavadi okoli 24. dneva v ciklusu (zadnjih nekaj cilkov) - tokrat pa se mi zdi, da sem jo imela že včeraj, torej že 10.danuser posted image user posted image user posted image A je to sploh možno??? Bolelo me je kot pri o, tudi nekaj sluzi je bilo prisotne... Res se mi zdi čudno, ker tako zgodaj je nisem imela pa še nikoli...po tej logiki bo cikel dolg samo okoli 24 dni user posted image

Sem prav jezna...pred KT sm imela čisto lepe redne cikle, sedaj je pa že eno leto, odkar jih ne jem več pa še vedno takšna zmeda. Mogli bi jih kr prepovedat! user posted image

Kakorkoli...jezna sem, da je vse tako zmešano. Je pa tudi dobra stran - smo bili pridni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
17.12.2011 18:39:51   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

A mi lahko ena pove sem že na dec. spraševala kateri je on čaj ki se ga kupi v Bosni.Neki je tudi na m

hvala se beremo

Tisto je pa macina trava...mislim da srecki ve več o tem user posted image

Anonimna, torej imaš lutealno fazo 14 dni? Meni se ne zdi nemogoče, da bi bila O 10. dan, tudi sama jo imam večinoma na 11. dan....dokler je lutealna faza 14 dni ni nobenega razloga za skrb, ker oplojeno jajčece rabi 6-9 dni da se vgnezdi. Bodi vesela, bo več možnosti, če bojo krajši ciklusi user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 109
17.12.2011 18:40:33   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

hELENČICA:HVALA ZA UREJANJE SEZNAMČKAuser posted image

Malo sem te nadomeščala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
17.12.2011 19:29:40   
marantz
Ufff....kolk se nas je že nabralo. Na hitro sem preletela vaše objave, nimam ravno veliko časa, ker je v službi pestro za pop.....! Vidim da ste ene že celo večnost tu gor...za tiste še posebej stiskam pesti.
V četrtek sem dočakla menstruacijo...spet točna kot urca. Zdej pa začneva z redno telovadbo. To bo najin prvi krog, doma pa že imava enega cukrčka. Takrat nisva imela nobenih problemov, se je kar hitro prijelo.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 111
18.12.2011 9:50:34   
Anonimen
ok, zdej razmišlam, da bi probala te čajčke pa to, samo me zanima kok od vas to pije in kok dolg, pa če to dejansko pomaga

user posted image

ps.: tista anonimna par postov višje, k je user posted image nism jst user posted image

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
18.12.2011 9:54:06   
Anonimen
Aja, pa še to, KERE SANJE, sm sanjala da sm delala test, pa je blo pol familije okol, k sm s testom vn pršla in k sm 1. pogledala ni blo nič, ko sm pa drugič pa fuuul močne obe črte in pol smo se objemal, itd. Čist happy se zbudla in dobila novo upanje, da bomo pa mogoče res mel septembrčka12 user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
18.12.2011 10:40:39   
romare
jutro,da se še tukaj pofočkam-ne pričakujem je 7.1.
po parih dneh sreče se je moja pikica poslovila in evo spet jovo na novo v boj
po tolkih neuspehih sem bolj jezna kot žalostna ampak se še ne dam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
18.12.2011 13:33:58   
Anonimen
pa ne no romare...držim pesti, da boste dobili pa septemberčka12 - zate pa res...

mene pa prav zanima, če je bila tisto pred 2 dnemi res O...še vedno me vsake toliko nekaj špika po jajčnikih, tako da sedaj res ne vem več nič, kaj se dogaja..user posted image user posted image user posted image

že sanjam, kako čudovito bi bilo imet septemberčka...user posted image user posted image user posted image zakaj se ne da testa naredi že kr takoj prvi dan user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
19.12.2011 8:33:44   
srečki
Jutro pupike,

evo da se vam še jaz malo javim in ja prosim dajte me med navijačice. Se opravičujem, ker se tako dolgo nisem nič javila, vendar nimam energije in samo poležavam.

Lunica85 hm ne vem kako naj ti razložim kaj je to za en čaj....meni ga je moja mami priporočila, ga je pila tudi moja sestrca (ima 3 otroke) ta čaj se imenuje macina trava naj bi pa urejal ciklus in žensko dobro prečistil, da lažje zanosi. Meni ga je mami prinesla iz Bosne (Sarajeva). Kupila ga je pri nekem travarju :)

Romare pa še tukaj user posted image user posted image user posted image

Punce močno stiskam pestke za vse!

No jaz pa komaj čakam jutri na pregled...držite pesti, da bo vse Ok.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
19.12.2011 9:20:45   
mojamura
kot vedno navijam tudi januarja user posted image !! go go go roooooozaaaaaaaaa barva user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 117
19.12.2011 9:58:11   
anckica
Zdravo punce! Tudi mene lahko daste na seznam, ne pričakujem je 1.1. in to bo najin prvi krog.

Leto 2012 bo naše punce, boste vidle! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi se pa rada dodala tudi kot navijačica user posted image

Veliko, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 118
19.12.2011 10:10:56   
HeLenčica

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
                  šaci

1.1.

anckica (1. krog)

4.1.
      dr. Knowitall(2.krog po SS)
            RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )

06.1.
             S*(4.krog)
           mmojka (3.krog)

07.1.
              Lunica85user posted image
                  romare user posted image

08.1.
         HeLenčica(15.krog)

09.1.

Žabica86 (2.krog)

10.1.

srce77
               Mamabear

12.1.

Anonimnauser posted image
                   Katte
                 Zewa

13.1.
               marantz
                mladika

15.1.
         Niri (1.krog po SS)

21.1.
                  dspela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image
                 Navijačice:
                 LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
        klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
         S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
            majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca, curly

Neposredna povezava do sporočila: 119
19.12.2011 14:59:50   
lunica 85
oj babike evo mene ,sem komaj do compa prišla.sm vas morala včeraj malo kr preko telefona spremljat ,sam pisala nisem.
Včeraj smo bili na zaključku za otroke v MB gledališču in morem povedat je bilo super ,naš je ves noter padu.Gledali pa mso žabo Greto;)

Na poti smo naleteli na grozno gužvo ,ker se je eni gospe na avtocesti vžgal avto tik pred predorom.hmmmm grozno kakšen je bil avto.

No mi smo ok ,čakamo kaj bo ,veselo slončkamo in se veselimo dopusta,danes pa nas je tudi zelo razveselil ta sneg ,naš je kar ponorel-taveliki -ati in tamali -sineuser posted image user posted image user posted image user posted image

helenčica:hvala za seznamčekuser posted image in odgovor o macini travi;)
sontchika:tudi meni je bil ta tvoj post mal user posted image sam vem da nisi hotela nič slabega.želim vama da drugo leto zagledata že v prvo plusek ,če vaju že prej kaj ne presenetiuser posted image user posted image
zewa:škoda ,bomo pa skupaj čakale in trepetale na plusek
mladika,anckica,romare,dspela,šaci: objemčke in welcome
srečki>:jaz vem kaj je ta čaj sam spomnat se nisem mogla kako se mu reče.user posted image hvala

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 120
19.12.2011 18:21:33   
HeLenčica
O, Lunica, žaba Greta, to je pa Bilbi poleg user posted image Je blo otrokom všeč?

Neposredna povezava do sporočila: 121
19.12.2011 18:24:44   
Anonimen
joj punce, vas mi je tako fajn brat, ker preživljate vsak mesec isto k jst, kolegice pač ne razumejo, ker se nobena ni tok matrala.
Me pa zanima če mate fb, pa če ste za, da nardimo zaprto in skrito skupino na fb?
Nč, tko bom rekla, jst bom nardila skupino, zaenkrat bo zaprta, skrile jo bomo pa pol, k se vse najdemo!
Uglavnem, za vse k ste za, skupino bom poimenovala v pričakovanju II tuki pa še LINK
Pa še to, ko boste dale prošnjo, prosim če napišete nick od rr, da ne bo kera druga se hotla prjavit.
Pa navijačice tut lahko pridete user posted image
Pa pa
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
19.12.2011 18:35:11   
SILVA
Super ideja, sem takoj zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
19.12.2011 18:36:16   
SILVA
Jaz sem poslala, pa nisem napisala nicka...no saj je enak, kot moje ime.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 124
19.12.2011 18:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

joj punce, vas mi je tako fajn brat, ker preživljate vsak mesec isto k jst, kolegice pač ne razumejo, ker se nobena ni tok matrala.
Me pa zanima če mate fb, pa če ste za, da nardimo zaprto in skrito skupino na fb?
Nč, tko bom rekla, jst bom nardila skupino, zaenkrat bo zaprta, skrile jo bomo pa pol, k se vse najdemo!
Uglavnem, za vse k ste za, skupino bom poimenovala v pričakovanju II tuki pa še LINK
Pa še to, ko boste dale prošnjo, prosim če napišete nick od rr, da ne bo kera druga se hotla prjavit.
Pa navijačice tut lahko pridete user posted image
Pa pa
user posted image

pomoje morš nrdit "secret" skupino (ne samo zaprto), ker drugače tudi drugi prijatelji vidijo, da si se včlanil...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?