zara13
|
Ojla!!! Andromeda - zelo mi je všeč sobica, ker je svetla, jst ji rečem lime zelena in je prav lepa, skratka zgleda tudi kvalitetno narejena super je!!! Dario pa mora biti zelo navdušen nad vsem, a ne? katja - hvala za link, to je TO, tečemo v četrtek, 22.12. v Tacnu. šema - hvala za link. Tadejo že poznamo, z njo smo se spoznali kar hitro in tudi ona je delala pri svojem sinu s son-rise programom tako, da...ma super krasna ženska je, nam je še vedno v pomoč. Ima še vedno vizijo, da bi se navdušeni starši nad son-risom dobivali na delavnicah. Ona je te delavnice že organizirala, potem pa je žal prihajalo vedno manj staršev, niso zmogli se toliko ukvarjati po tem programu. Žal pa moraš biti 100%, če hočeš v to, nekaj na pol delat z otrokom pač ne gre. In skor ne morem verjeti, mi bomo šele tretja družina v Sloveniji, ki se bo šla ta program. Ko sem ravno pri spoznavanju, v soboto smo bili v Novem mestu pri družinici in je bilo res super. Tian ni želel nič doma spati (spanec po kosilu ;) in smo se odpeljali, zaspal je v LJ, v NM smo bili pa čez dobrih 20 min tako, da smo ga zbudili in je kar komot še malo zaspal pri njih. Tako, da smo se lahko odrasli pogovarjali o vsem, o programu, z mamico sva šli po njihovi kuhinji in mi je razlagala glede diete, kaj se lahko je, kaj ne. Naredila sta ogromno pri njunem sinu, a noben program ni bil tako dober kot son-rise, s tem da sta ona dva par let hodila od enega psihologa, dr., pedagoga do drugega, ker jim noben ni znal postaviti diagnoze, to je bilo še 7 let nazaj. Zdej je malo boljše kar se tega tiče, a smo še vedno dosti zadaj za razvitim svetom. Oni so v playroomu sedaj že leto in pol in bodo še nekaj časa. Fant hodi v 6. razred OŠ in imajo tudi veliko pomoči s strani osnovne šole, tudi sošolci ga lepo sprejemajo, a se še ne igra oz. druži z njimi prav dosti. Šele pol leta nazaj se je začel igrati z mlajšim bratom, prej se je bolj z odraslimi. Ma res so super in verjamem, da bo fant še veliko tega dosegel. Starši so zelo ljubeči in oba fanta sta lepo vzgojena. Dobili smo tudi datum pregleda pri dr. Macedonijevi v LJ - 20.3.2012 ob 14h taly82 - prav lepo, da si se oglasila pod dolgem času smrečica - naša je še vedno v kleti, ma morda jo privlečem gor še ta teden. V nedeljo se pa odpravljam s prijateljicama v Celovec na predbožični sejem in bomo šle kr z vlakom na izlet, brez otrok, brez možev, same na enga kuhančka ali dva
|