Andromeda
|
Hello! Kako smo kej čvekice? Pri nas po skoraj 1 tednu končno ni več megle, ampak je pa nizka oblačnost, tako da je filing isti Smo bili včeraj na Dolenjskem, pa se mi zdi, da je bilo tam še bolj megleno kot na Gorenjskem in Ljubljani skupaj No, sej bo kmalu veseli december tu, ko bodo lučke in okraski bolj pestro vzdušje pričarali. Pri nas nič posebnega, razen Dario je spet začel kašljat...pač 4 dni vrtca in eto ti prehlad. Danes je šel vseeno v vrtec, ponoči sicer ne kašlja, ampak se mora zato zjutraj malo odkašljati in potem čez dan skoraj nič, pa tudi iz nosu mu skoraj nič ne teče. Tistega prospana sem že sita, čeprav je dokaj naraven, se mi tudi ne zdi, da ga dlje časa jemlje, bom danes naredila sirup iz medu in čebule, menda smrdi kot kuga, ampak važno, da pomaga. Sem pa vesela, ker bomo končno uredili stanovanje tako kot se šika, smo kar pri mizarju naročili po meri pohištvo, sicer pride malenkost dražje kot v trgovinah, ampak je pa zato material bolj kvaliteten in še človek ti lepo pride na dom, premeri, izriše... In Dario bo končno svojo sobico dobil, je tako vesel. Bomo pa sedaj imeli veliko dela, ker moram vse stare stvari pospravit ven iz omar, pa pohištvo zmetat... Eno ? - kako se vaši malčki obnašajo do mlajših otrok? Pri našemu sem opazila, da jih včasih kar odrine ali pa komandira, sicer mu razlagam, da tega ne sme delat, ampak kaj, ko me ne upošteva. V vrtcu nas glede tega niso nič opozorili, tako, da sklepam, da se tako obnaša samo pred nami, ali pa tudi ne.. Smo bili zadnjič na obisku pri prijateljih, ki imajo 10-mesečnega dojenčka, ki se že postavlja na noge, pa ga je dario odrinil, malček pa se je seveda ustrašil in zajokal. Pa da ne ečem, kako je cca 2 meseca nazaj sosedovega 2-letnika pred blokom na igrišču tudi malo odrinil, potem pa je istega fantka nalašč še s poganjalcem (kolesom) rahlo zadel -v bistvu se ga je samo dotaknil, pa je od tega fantka foter čisto popenil, kot da mu je najmanj roko zlomil, pa fantek niti padel ni, da sem mu kar nazaj povedala, da svojega otroka bom pa že sama kregala (in sem tudi ga), pa se je pol ta fotr še kar neki usajal kakšen je naš otrok. Mislim, mi je čisto varovalke vrglo, sem kretenu razložila, da se naj otroci zmenijo med sabo, če pa mu kaj ni všeč, pa naj otroka ne vodi na igrišče in naj si ga doma postavi in zaklene v vitrino, da se mu ja ne bo nič zgodilo. In potem je ta fantek porinil enega drugega fantka, ki je padel po tleh In - a mislite, da mu je kaj rekel?Pa prejšno nedeljo je na enem igrišču Dario na toboganu odrinil eno punčko, ki je sedela na dnu tobogana, on pa ji je prej vpil s stopnic, naj se umakne in se je potem vseeno spustil in pač potem sam "umaknil "to punčko, njena mamica pa je stala zraven in je potem Daria nazaj odrinila Namesto, da bi prej svoji punčki rekla, da naj se umakne s tobogana, ne pa da sedi tam Eni otroci imajo pa res nevzgojene starše.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 21.11.2011 10:18:04 >
|