|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
30.11.2011 8:25:13   
onur
Popoldne smo šli še v LJ nabavit letvice za postelje, pa od moža brat je zrihtal služben kombi in smo jih pripeljali domov, poleg tega je možev brat še ex zakonsko posteljo odpeljal, tako da z možem začasno spiva na tleh na novih jogijih. Potem smo šli še v eno makedonsko restavracijo na večerjo, Dario je ful čevapčičev pojedel... Prejle je mož še lučke v najinem novem spalnem kotičku montiral, v četrtek pa pride mizar s prvo rundo pohištva... komaj čakam. Dario je pa tudi neučakan glede svoje sobice, on bi kar vse igrače že tam znosil

Andromeda, potlej pa slikice.

Petja je šla v vrtec, danes si je izbrala, da jo pelje nono. Videk je s tatkotom zgoraj pri tašči, jaz pa malo srfam. Spali smo bolj tako tako, ker je Videk ponoči kašljal. Upam, da bo šlo na boljše in se pozdravi, ker smo rekli, da gremo s tavečjo v soboto dopoldan malo do Ljubljane, Videka bo pa moja mami čuvala.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
30.11.2011 10:24:12   
zara13
Pa je to ok. Ker une vrečke iz lekarne so sterilne.

Jst mislim, da bo ok, kot je že Andromeda rekla, ne bodo iskali bakterij ampak druge stvari. Drugače žal ni šlo. Tiste sterilne vrečkice, ki sem pa imela, so pa tko švoh držale, da so v bistvu namenjene za takojšnji odvzem urina, da veš kdaj se bo otrok polulal in, da mu samo nastaviš na hitro, pri njemu pa nisem sploh vedela, že tako je bilo zgodaj zjutraj. Dr. na Norveškem je že včeraj prejel pošiljko tako, da zdej pa čičamo in čakamo, bo kar nekaj tednov trajalo, da dobimo izvide.

Včeraj sem bila pri pediatrinji, mi je dala napotnico za Ambulanto za avtizem v LJ tako, da še to danes pošljem pa počakamo na datum.

Andromeda - to ste eno večjo sobo pregradili? Je pa fino, da bo imel Dario čisto svojo sobico in bo jutri zelo navdušen, ko se bo sestavljala. Čez vikend sem tudi uredila Tianovo, nekako po zahtevah tistega programa, sem še morala v Ikeo po police pa ogledalo, moramo samo še odstraniti odvečne igrače.

onur - Vid naj se čim prej pozdravi, da mine kašelj. Je kar zoprno, ko pol ne spite pa revček njega to še najbolj matra. Pa uživajte v LJ. A lučke so že? Jaz imam tudi namen iti, samo bolj zvečer pa bo Tian tudi kar lepo pri tašči in tastu v varstvu. Zdaj mora bit vsaj zdrav, ko delamo vse te preiskave. Se pa v decembru odpravljam malo na božični sejem v Celovec, imava s kolegico to že tradicionalno, da greva nekam same pa na kuhančka, že tisto praznično vzdušje je fino. Bova šli kar z vlakom.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
30.11.2011 10:36:40   
onur
Pa uživajte v LJ. A lučke so že?

Nimam pojma, če so že lučke. Mi imamo namen it to gledat enkrat konec decembra.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.11.2011 10:51:31   
orka
lučke se prižigajo v soboto 3.12. ob 17-ih

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
30.11.2011 10:53:08   
orka
Punce helow
Berem in berem za pisat mi zmanjka časa....no ja tja do konca februarja, ko se končajo izpiti iz mature bom še odsotna potem pa se vam na polno javljam s komentarji in morda kakim nasvetom :-)))

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
30.11.2011 18:12:08   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Punce helow
Berem in berem za pisat mi zmanjka časa....no ja tja do konca februarja, ko se končajo izpiti iz mature bom še odsotna potem pa se vam na polno javljam s komentarji in morda kakim nasvetom :-)))

ti kar pohiti, pa se nato vpiši še naprej, ker baje vzg primanjkuje, pomočnic naj bi bilo kot listja in trave...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
30.11.2011 20:43:45   
_katja_
čer punce!

Nisem še nič brala za nazaj, ampak zdaj imam vsaj toliko energije da sem odprla RR. Kje naj začnem.... Moja familija vredu, fantje so pridni. Ampak na začetku septembra je šel moj ati na rutinsko operacijo, ki se je zakomplicirala. Sledilo je 10 tednov kome, in vmes novih šokov. Prejšnji teden pa je za vedno zaspal. Zdaj se počasi postavljam spet na noge. Dobro da imam dinamično službo in dva nabrita fanta, da pozabim na ostalo.

Bom prebrala za nazaj in pokomentiram....

Lepo bodte!

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
30.11.2011 21:14:51   
poli*
user posted image Katja- iskreno sožalje za tvojega očeta. Je zelo težko razumeti, da se dogajajo takšne stvari in človek po rutinski op. umre. Žalostno.

Se spomnim, da se je ena moja soseda (45 let) komaj rešila po op. žolčnika. Taka okužba, da je bila 2 meseca na intenzivni.
Sta pa sedaj 2 soseda (iz vasi, kjer je moj oče doma) v Valdoltri... oba sta dobila eno od bolnišničnih okužb... eden je že 4 mesece dol, drugi pa dva meseca..... in samo čakamo, če se bosta zmazala.
Upam, da nisem komu zamorila, ampak sem se prav spomnila nanje...

< Sporočilo je popravil poli* -- 30.11.2011 21:15:27 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
30.11.2011 23:02:07   
onur
Nisem še nič brala za nazaj, ampak zdaj imam vsaj toliko energije da sem odprla RR. Kje naj začnem.... Moja familija vredu, fantje so pridni. Ampak na začetku septembra je šel moj ati na rutinsko operacijo, ki se je zakomplicirala. Sledilo je 10 tednov kome, in vmes novih šokov. Prejšnji teden pa je za vedno zaspal. Zdaj se počasi postavljam spet na noge. Dobro da imam dinamično službo in dva nabrita fanta, da pozabim na ostalo.

Moje sožalje in user posted image user posted image user posted image user posted image . Verjetno jih ni besed, ki bi te potolažile.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
1.12.2011 8:47:28   
Andromeda
_katja_ user posted image moje sožalje za očeta, saj nimam besed user posted image

Žal tudi sama poznam primer, ko je šel človek na rutinsko operacijo v bolnico Petra Držaja in dobil hude postoperativne zaplete (sepso in septični šok) ampak tam so prepozno ukrepali in ga šele na posredovanje znancev iz UKC-ja prepeljali v UKC, žal je bilo prepozno.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.12.2011 10:44:40   
onur
Včeraj bila z Vidom pri P. Ima začetek bronhiolitisa. Se mi je kar zdelo, da bo kaj, ker mu hrobe. Saturacija pa je bila ok. Delat inhalacije in to je to. Z obiskom Ljubljane ne bo nič, smo teli it za vikend s Petjo. Bo pa moja mami prišla dol, da Vida pomerka (možek dela), da bove šle midve s Petjo na miklavža v soboto (moram še ugotovit kam).

Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.12.2011 20:28:04   
zara13
katja - še moje sožalje za tvojega atija. Vedi, da te spremlja iz lepega kraja in čuva tebe in tvojo družinico. user posted image

orka - fino, da si se javila pa srečno pri maturi in kr oglasi se še kaj prej ;)

Mi smo ok, jst sem začela kašljati in grlo me boli, ne vem več s čim naj se še filam (čaj, med kr na žlico, strepsils, fluimukan, materina dušica, termoforček) upam, da mi bo bolje. Tian je kr v varstvu, sta ga vzela tašča in tast k sebi, da se še on ne naleze tko, da sem jima res hvaležna, da pomerkata.

Eno ?....kaj pomaga pri vaših otročkih, da lepo odvajajo? Nas čaka naslednji teden odvzem blata in to bo kar problem vzeti en dan zapored in še to, da bo vzeto v soboto in nedeljo, kar bo težko, saj ne odvaja vsak dan, ampak na 2-3 dni....kuham mu kompot (slive, jabolka, hruške), sama mu delam kašice, sicer poje nekaj žličk, noče kakšnih probiotičnih jogurtov, polnozrnat kruh sem mu še danes kupila. Ima katera še kakšen recept? Bi mu rada vsaj en teden prej nekako uredila, problem je, ker noče vsega pojesti. Že kašico, ki sem mu jo sama naredila sem dala v lonček od Frutka, da je mislil, da je čisto pravi iz trgovine.

Opažamo en teden, da vedno bolj postavlja stvari v vrsto, v kolono, ni nujno kaj najde, glavno, da je v koloni in, da se stvari dotikajo in bog ne daj, da mu kaj dol pade ali pa da mu damo stran, to je jok, jeza...prej je kar tako kaj postavil, nikoli se ni dotikalo, niti ni zlagal stvari, zdej pa se to dogaja ;)
Ko kupiva kamero, ga bom posnela pa vam pošljem link do videa, da vidite kaj to dela, ko je čisto v svojem svetu user posted image

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.12.2011 11:40:14   
poli*
Zara- nam pomaga, če je vsak dan jabolka. Banan, čokolade in podobnega mu ne dajaj, pa bo mogoče šlo v 1 dnevu.
Res te občudujem, kako si vesela, optimistična in nasploh srečna user posted image
Jaz bi ga pustila (saj verjetno ga), da po svoje ustvarja in zlaga stvari v vrsto. To je super, da se tako izraža in s pohvalo bo postal še bolj samozavesten user posted image .

V torek sva imeli sistematski pri 3 letih (velika je 98 cm, težka pa 14,5 kg). Smo pa pri zdravnici ugotovili, da ima škrlatinko, zato je sedaj na atb. Če ne bi tisti dan imele sistematskega, bi sigurno morale naslednji dan k zdravnici, ker bi bila že vsa flekasta in slaba.
Pri psihologu je vse sestavila in povedala... edino na vprašanje kaj leti ni in ni hotela odgovoriti, ampak se je samo smejala (pa itak ve, kaj leti). Potem jo je vprašal "kdo strelja", tega pa seveda ni vedela in sem mu tudi rekla, da tega pa res ne ve, ker nimamo takih tem doma (ok, včeraj zvečer mi je rekla: mami pištola strelja user posted image ok, par dni si prepozna user posted image ).

Lepo se imejte

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
4.12.2011 13:40:23   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Eno ?....kaj pomaga pri vaših otročkih, da lepo odvajajo? Nas čaka naslednji teden odvzem blata in to bo kar problem vzeti en dan zapored in še to, da bo vzeto v soboto in nedeljo, kar bo težko, saj ne odvaja vsak dan, ampak na 2-3 dni....kuham mu kompot (slive, jabolka, hruške), sama mu delam kašice, sicer poje nekaj žličk, noče kakšnih probiotičnih jogurtov, polnozrnat kruh sem mu še danes kupila. Ima katera še kakšen recept? Bi mu rada vsaj en teden prej nekako uredila, problem je, ker noče vsega pojesti. Že kašico, ki sem mu jo sama naredila sem dala v lonček od Frutka, da je mislil, da je čisto pravi iz trgovine.

Pri našem je pomagalo, da sem mu v sadno kašico vmešala lanena semena. Količino sem odmerjala "na oko", če se mi je zdelo, da sem dala premalo, sem naslednji obrok "pojačala" dozo. Pa včasih sem jih namočila preko noči in jih vmešala bolj sluzaste.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
4.12.2011 15:06:00   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

"kdo strelja", tega pa seveda ni vedela in sem mu tudi rekla, da tega pa res ne ve, ker nimamo takih tem doma (ok, včeraj zvečer mi je rekla: mami pištola strelja user posted image ok, par dni si prepozna user posted image ).

Svašta, da triletnika psiholog kaj takega sploh vpraša user posted image Mi imamo pa 15. decembra pregled pri psihologu, se že "veselim", ker smo naročeni ob 11.40, Dario gre ponavadi v vrtcu spat ob tej uri in me prav zanima, koliko bo hotel sodelovati.

zara - tole zlaganje stvari me je pa spomnilo na mojega brata. Tudi on je nekje pri 3 letih imel obdobje, ko je takole zlagal različne predmete in je bla cela štala, če si mu hotel kaj vzeti ali prestaviti. Dario pa tudi rad zlaga avtomobilčke v kolone, zadnjič jih je postavil ravno pred balkonska vrata, jaz pa sem morala takrat ravno nekaj na balkon, pa je čisto ponorel, ker sem mu morala eno vrsto podreti.

Pri nas doma vse OK, zaenkrat imamo zmontirano predelno steno in spalni kotiček, pa nekaj dnevne sobe, v petek so montirali še kopalniške omarice in omaro za čevlje. Ostala je še otroška soba in smo prav neučakani, sploh pa Dario in zdej sploh noče tam spati, se zvečer kar sam preseli v najino posteljo. Upam, da nam bodo porihtali do četrtka, kot so obljubili, ker sedaj še nek materijal iz Nemčije čakajo.

Jutri ima pa Dario še sistematiko pri zobozdravniku, pa bo kar doma, da ga ne bom sredi spanja hodila v vrtec iskat, ob 17.-ih pa gremo še Miklavža pogledat.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.12.2011 21:59:29   
onur
Takole, pa je vikend na okoli. Videkov bornhiolitis je boljše. Za vikend je bila mama pri meni. Možek je delal. Jaz pa sem šla s Petjo v soboto na miklavža, potlej pa sva jo udarile še jest v gostilno (ona hrenovke in krompir, jaz pa pizzo), danes pa smo šli skupaj s tatkotom (Vid je ostal doma) pogledat lučke v Koper.
Konec tedna odrinemo v toplice, držite pesti, da bomo zdravi.

Zara13, tudi naša ima manijo s skladanjem in je cela štala, če ji kaj premaknem. Pri nas pa se mi zdi, da pri rednem odvajanju pomagajo biogaia, ko pa ni mogla it pa sem ji dala lactecon sirup.

Andromeda, super za prenovo. Pa kakšno slikico.

Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.12.2011 22:00:51   
_katja_
Punce hvala!
Zdej samo čakam, da mine čas in da bo bolečina manjša. Med tednom je kar ok, tempo naredi svoje. Zdaj čez vikend pa spet več časa za premišljevanje in obujanje spominov. Res je bil najboljši ati na svetu: vsestranski (skupaj sva se učila šivati krilo, pekla potico, športala vse mogoče, popravil je vse,....ni da ni). Mi pa dosti ljudi reče, da vejo po kom sem podedovala življensko energijo. Se mi pa dobro zdi user posted image . Čeprav trenutno je energija bolj nizka, ampak saj bo!

Mi smo Miklavža naročili malo prej, tako da smo imeli danes družinsko obdarovanje in kosilo pri mamic. Luštno je bilo. Gledat sem ga šla pa z otrokoma včeraj v cerkev.

zara: Pošiljam ti veliko optimizma in energije!!!! Kar tako naprej. Delam na šoli s prilagojenim in posebnim programom in poznam veliko otrok, ki so drugačni. Pri nas imamo hude oblike avtizma, ne blagih. Ampak to so najbolj iskrena in srčna bitja kar jih poznam. In s pozitivnim pristopom staršev se da tudi veliko narediti. Tako da kar pogumno v vse preiskave in kasneje probat čimveč stvari, da se ugotovi kakšen način dela Tianu najbolj ustreza, da bo osvojil čimveč znanj. Res držim pesti!!!! Če pa lahko kako pomagam, pa javi na ZS.

odvajanje: nimamo težav. Ampak pri nas veliko pijeta.

šema: Držim pesti, da se težave hčere uredijo!

Andromeda: ql za novost v stanovanju!

Zdej je pa pozna ura, jutri pa službica, tako da grem spat....

K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.12.2011 23:04:01   
zara13
Ojla bejbe!

Da se vam kr pohvalim, da smo kakali včeraj in danes in upam, da ostane tako še naprej. Očitno mu res pomaga polnozrnati kruh, hruške, jabolka, ne dajem mu preveč mleka, banane sem tudi skenslala vsaj za tele dni, pije pa ogromno. In danes je šlo vse čez pleničko, nisem mogla verjet, ker nikoli, res nikoli ni bilo tako, kot eni starši pravijo..skor do vratu user posted image

poli - zlaganje v vrsto mu kar pustimo. Vem, da tudi ostali otročki nekako ustvarijo ta vzorec igre, je pa pri njemu res zanimvo, kako potem te predmete gleda, hodi okoli, jih opazuje, kot da vidi 3D, čist tko zgleda user posted image če se kaj podre pa itak jok in stok, ne vedno, samo v večini primerov pa ja.

katja - hvala za optimizem in energijo user posted image bom kar potrebovala od vsega tega branja in iskanja pa niti nismo še začeli intenzivno izvajati programa. Sedaj še ta vikend zberemo vse potrebne vzorce za laboratorij, jih pošljemo in počakamo na izvide, čakamo še navodila iz Usa za program son-rise. Morda veš po katerem programu delajo vaši otroci v šoli oz. imajo terapijo? Je sploh kakšen poseben program, ki se izvaja..ala ABA, Pecs, floor time?

Andromeda - to ste pol vso pohištvo razen kuhinje naročili pri mizarju? Pride kaj ceneje kot pa v trgovini? Je pa pol vsaj po merah, ne rabiš še na to študirat a bo pasalo v prostor ali ne ;) pa fino za Daria, da je tako navdušen, danes bo težko zaspal.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.12.2011 6:38:01   
_katja_

IZVIRNO SPOROČILO: zara13
katja - hvala za optimizem in energijo user posted image bom kar potrebovala od vsega tega branja in iskanja pa niti nismo še začeli intenzivno izvajati programa. Sedaj še ta vikend zberemo vse potrebne vzorce za laboratorij, jih pošljemo in počakamo na izvide, čakamo še navodila iz Usa za program son-rise. Morda veš po katerem programu delajo vaši otroci v šoli oz. imajo terapijo? Je sploh kakšen poseben program, ki se izvaja..ala ABA, Pecs, floor time?

V šoli mislim, da se ne izvaja nič posebnega. Vem pa, da z enim fantkom doma ful delajo. Se bom pozanimala kako in kaj. Ostali otroci z motnjami AS pa so iz socialno tako šibkih družin, da se nič ne ukvarjajo posebej z otroci. Žalostno. ZAto res super za energijo, optimizem, znanje, voljo, pripravljeno, finančno sposobnost, izobraženost,...da bosta pomagala Tianu.

Lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.12.2011 10:02:10   
zara13
katja - prav hudo mi je, ko tole berem, se zavedam, da smo lahko srečni, da bomo probali Tianu uresničiti eno lepo življenje predvsem pa, da bo on srečen. Rekla sva tudi, da v primeru, če on našega sveta ne bo sprejemal in bo rajši v svojem srečen, ga ne bova forsirala, ampak mu pustila, da ostane srečen tam kjer je. Bomo pa seveda probali s terapijami in s prehrano, da vidimo kako se bo na to odzival. Veliko je otrok, ki so nadpovprečno inteligentni pa ravno zaradi tega, ker izhajajo iz socialno šibkih družin nikoli ne razvijejo te svoje inteligentnosti do konca, ostanejo takšni kot so, ker jim žal starši tako ali drugače ne morejo in ne znajo pomagati.

Zato pa upam, da bo dovolj energije, znanja, financ in vsega, da bomo našemu sončku pomagali in, da bova midva z možekom to znanje lahko delila tudi drugim staršem, vsaj svetovala, karkoli, naredila bova spletno stran, da si lahko starši preberejo več o vsem, ker so zapisi večinoma v angleškem jeziku. Skratka, se bomo borili in na koncu zmagali. Če bo pa najino delo nagrajeno še z napredovanjem pri kakšni družini, bova pa še toliko bolj srečna.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.12.2011 20:28:39   
onur
Zato pa upam, da bo dovolj energije, znanja, financ in vsega, da bomo našemu sončku pomagali in, da bova midva z možekom to znanje lahko delila tudi drugim staršem, vsaj svetovala, karkoli, naredila bova spletno stran, da si lahko starši preberejo več o vsem, ker so zapisi večinoma v angleškem jeziku. Skratka, se bomo borili in na koncu zmagali. Če bo pa najino delo nagrajeno še z napredovanjem pri kakšni družini, bova pa še toliko bolj srečna.

Tian je lahko srečen, da ima taka starša in upam, da bo vajin trud tako ali drugače poplačan.

Mi konec tedna odjadramo proti toplicam. Upam, da ne zbolimo. Drugače smo ok, nagajivi, ... A ja, pa še nekaj. Mi je dragi kupil prenosnika in smo ga zdaj poštimali (največ svak, ki je naložil programe).
Jutri moram vložit vlogo za znižano plačilo vrtca. Sem rekla, da bom šla kar do CSD, ker je vloga tako ubitačna in nič ne zastopim.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.12.2011 12:21:41   
Andromeda
Hello!

Pri nas je tako pestro, da imam bolj malo časa, ampak sedaj mam "kofi brejk", pa sem prišla malo poročat. V glavnem, v ponedeljek so nam prišli do konca zmontirat vso pohištvo, sedaj pa vsak dan po malem čistim in počasi zlagam. Dario je lepo sprejel svojo sobico in mu ni panike tam spati.
Je pa včeraj popoldne dobil vročino, pa še neki sumljiv izpuščaj po levem ličku, ker v vrtcu razsaja škrlatinka, sem ga danes zjutraj peljalak zdravniku, mi je takoj rekla, da najbrž ni škrlatinka, je pa vzela bris grla za vsak slučaj - negativno, tako, da ima neko virozo in bo do konca tedna doma. Sedaj spi, jst pa pospravljam stvari iz škatel. Glede na to, da smo zamenjali vso pohiptvo, razen kuhinje, je to kar velik projekt, skoraj tako, kot bi se selili user posted image

zara -mislim, da si ti spraševala glede mizarja: najprej je rpišel k nam mizar, premeril, izrisal, nam izdal ponudbo, se nam je najrpej malce visoka cena zdela, no je pa res, da imamo 3/4 pohištva iz mediapana, ki je 3x dražji od iverke (ostalo pa je narejeno iz oplemenitenega iverala), mi smo šli pogledat tudi v pohištvene salone in videli, da nas pride nekje isto, če naročimo pri mizarju, s tem, da dobimo boljšo kakovost, vse izdelano po meri, se ne rabiš obremenjevat z dostavo in montažo. Sem še v salon Mali princ poslala povpraševanje za otroško sobo, pa so mi dali ponudbo samo za eno omaro in 2 postelji (pograd varianta, le, da je ena postelja na omari) 1.600 €, ta mizar pa mi je naredil kompletno sobo za 2.500 €. No, ko bom vse spravila v red, bom nekaj slikic prilepila user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.12.2011 14:29:38   
onur
No, ko bom vse spravila v red, bom nekaj slikic prilepila

čimprej

Andromeda, baje, da razsaja neka viroza. Otroci imajo vročino in izpuščaje okrog ust. Pri nas je bilo to v jaslih.

Neposredna povezava do sporočila: 3673
7.12.2011 14:41:31   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: onur

[
Jutri moram vložit vlogo za znižano plačilo vrtca. Sem rekla, da bom šla kar do CSD, ker je vloga tako ubitačna in nič ne zastopim.

Sej ni tolk grozno, kot zgleda. Jaz sem bila v soboto prav "sitna", ko sem se je lotila izpolnjevati, ampak sem na koncu ugotovila, da je prav izi. Še malo navodila na zadnjih 2 straneh prečekiraš in potem nimaš kaj falit.

Andromeda- čakamo slikice od novega pohištva user posted image . A ti si sedaj s.p.?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.12.2011 9:29:53   
zara13
Ojla!

Ufff mene tudi čaka še tale vloga za izpolnit, jo lahko kar z neta sprintam, a ne? Ne potrebujem original obrazca?

Andromeda....ja slikice pa itak, ko boš vse uštimala pa le prilepi, da vidimo user posted image naš ima kar Ikea sobico, smo kar sestavili iz različnih delov pa je fletno izpadlo, zdej smo pa tako morali stran dat nekaj pohištva. Idealno bi bilo za playroom, da bi dala tudi posteljo ven in omare pa nimam kam dat tako, da upam, da ga pri terapiji to ne bo motilo. Zdej zaenkrat ne odpira predalov. So pa sobice res drage ja user posted image pred šolo bo imel bolj prazno, ko pa bo šola pa dobi nekaj malo dražjega in lepšega.
Pohištvo pa itak...bolje dati malo več denarja in, da veš, da je super kvaliteta kot pa, da kupiš nekaj kar boš moral menjati kmalu. Je pa fajn, ker je sedaj vse po merah.

Joj imam eno novico, sem bila včeraj kar malo paf...v bistvu zelo vesela, ampak presenečena in solzice so kr same šle user posted image . Je prišel možek domov in rekel, da bodo sodelavci organizirali dobrodelni tek za Tiana, ki bo 22.12. v Tacnu. Morali smo sestaviti pismo, ki ga je dal v službi in so začeli zbirati prostovoljne prispevke in v bistvu poslali še drugam po Sloveniji in ga je včeraj klicala tajnica generalnega direktorja, da pa želijo oni ta tek organizirat in, če se strinja. Ja mi je povedal, da se je kr po telefonu zjokal, ko se je z njo pogovarjal, da ga je tako ganilo. Sva se malo včeraj pogovarjala, da nama je prav na bad, nikoli nisva prosila nobenega za kakšno denarno pomoč ali kaj podobnega, hvala bogu nisva rabila, zdej pa se zavedava, da bo vsak cent prav prišel.

V soboto pa na Dolenjsko..jupiiii, gremo k družinici, da se spoznamo in vsaj okvirno vidimo kaj nas čaka pri son-risu. Oni so v playroomu že leto in pol in baje jim gre odlično. 

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?