zara13
|
katja - še moje sožalje za tvojega atija. Vedi, da te spremlja iz lepega kraja in čuva tebe in tvojo družinico. orka - fino, da si se javila pa srečno pri maturi in kr oglasi se še kaj prej ;) Mi smo ok, jst sem začela kašljati in grlo me boli, ne vem več s čim naj se še filam (čaj, med kr na žlico, strepsils, fluimukan, materina dušica, termoforček) upam, da mi bo bolje. Tian je kr v varstvu, sta ga vzela tašča in tast k sebi, da se še on ne naleze tko, da sem jima res hvaležna, da pomerkata. Eno ?....kaj pomaga pri vaših otročkih, da lepo odvajajo? Nas čaka naslednji teden odvzem blata in to bo kar problem vzeti en dan zapored in še to, da bo vzeto v soboto in nedeljo, kar bo težko, saj ne odvaja vsak dan, ampak na 2-3 dni....kuham mu kompot (slive, jabolka, hruške), sama mu delam kašice, sicer poje nekaj žličk, noče kakšnih probiotičnih jogurtov, polnozrnat kruh sem mu še danes kupila. Ima katera še kakšen recept? Bi mu rada vsaj en teden prej nekako uredila, problem je, ker noče vsega pojesti. Že kašico, ki sem mu jo sama naredila sem dala v lonček od Frutka, da je mislil, da je čisto pravi iz trgovine. Opažamo en teden, da vedno bolj postavlja stvari v vrsto, v kolono, ni nujno kaj najde, glavno, da je v koloni in, da se stvari dotikajo in bog ne daj, da mu kaj dol pade ali pa da mu damo stran, to je jok, jeza...prej je kar tako kaj postavil, nikoli se ni dotikalo, niti ni zlagal stvari, zdej pa se to dogaja ;) Ko kupiva kamero, ga bom posnela pa vam pošljem link do videa, da vidite kaj to dela, ko je čisto v svojem svetu
|