Kratka
|
"Dobro jutro" Za seznam, jaz imam pregled šele 17.1. aja, Crtek, tebe več ni do nedelje ne? Lepo se imej Coombsov test, to ti vzamejo normalno kri iz žile, da ti ugotovijo najprej krvno grupo, pa potem še kakšen rh imaš -ali+. To naredijo vsaki nosečki, ker to je ful pomembno za nosečnost. Ta listek moraš potem vedno, poleg materinske nositi s seboj, če greš v bolnišnico, da vidijo katero krvno grupo imaš in rh. Špikanje...mene je par dni kar fejst špikalo na levi strani, v jajčniku( ) drugače pa nič kaj ne čutim. V prvi nosečnosti me je par dni po + začelo kar fejst bolet v križu in maternici, da mi ni pasalo ne sedet, ne stat, ne ležat...par dni, potem se je umirilo. Pač posledica raztezanja in nič posebnega. Me je potem še kddaj pa kdaj špiknalo not. Telovadba...jaz hodim na zumbo in salso. Na salsi mi je super, na zumbi mi pa določene koreografije ne pašejo, kjer je več skakanja in pač tega ne delam oz. delam po svoje. Rada bi bila aktivna čim dalj, najmanj kar si želim je tako kot je bilo v 1. ko sem dobesedno obležala in mi je že en kratek sprehod povzročal nenormalen napor. Zato pa tudi nočem, da mi moj kaj preveč doma pomaga. Bi rada čim več sama naredila dokler še lahko, ker ni hujšega, če si čisto obnemogel in morajo drugi skrbeti zate. Upam, da bom lahko aktivna, vsaj kolikor toliko Utrujenost, zaenkrat še ni neke krize. Je pa res, da zelo slabo spim ponoči in posledično se malo težje sestavim zjutraj, ampak kar gre... Joj, danes se mi spet pomalo vrti, pa samo na miru sedim in mi črke kar plešejo na monitorju sem in tja Zvečer grem pa s puncami malo zafeštat , če bodo pridne bodo pa mogoče tud deležne novičke zdaj grem pa počasi kuhat, še vedno ne vem kaj
< Sporočilo je popravil Kratka -- 16.12.2011 11:48:10 >
|