|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
14.12.2011 14:43:21   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Punce, a sestavimo kak seznam "rodile smo" ali kaj podobnega ali ne gremo v to?

iTAK. Jaz sem za. Itak se bomo pol premknile v novo skupino, ko vse rodimo, pa boš samo prestavila seznamček.

Miami, tebi pa vsenajboljše!

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.12.2011 14:48:12   
pathra
Kasija čestitke user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.12.2011 15:09:32   
beti 1
Miami vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.12.2011 15:23:36   
Janchek81
Miamo10 vse najboljseee zateeeee, vse najboljse zateeee, vse najboljse draga miamiiiiiii, vse najboljše zateeeeeee user posted image
PS: Upam, da se me je slišal do tebe user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.12.2011 15:53:06   
miami10
Hvala za čestitke...

Ja danes pred 28leti je bilo zunaj kup snega (to mi je zaupala moja mami...)...danes ga žal ni...upam pa da bo v soboto kot obljubljajo user posted image
Torte si ne bom privoščila danes (ampak v petek user posted image )...sem pa pojedla 5 piškotov, ki sem jih spekla..ja probat je treba da vidim če je dobr user posted image

Jst sem za to da pišemo seznamček katere že imajo svoje user posted image in katere na njih če čakamo...mislim da je dovolj datum, spol in mogoče ime - če se strinjate...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
14.12.2011 16:03:19   
ana.nunez25
vse najboljse miami

cestitke kasija...je kr mal pohitela tale tvoja navihanka...11dni...jst se tut nebi pritozevala ce bi ene par dni prej rodila..ceprov ocka pride ze cez tocno 14 dniuser posted image user posted image (komi cakam)mu se vseeno pravim da more pocakat da zaslisi srecno novo leto se od znotri..pol pa kadarkol si zazeli naj pokuka heheheh..mal za salo mal za res

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
14.12.2011 16:20:34   
Janchek81
miami10 veš kaj me zanima ... a kej veš kdaj točno se odpre poliklinika - laboratorij, a je ob 7h al šele ob 7.30, .. sploh se ne morem spomniti ... pa ves čas sem vedno, ko sem čakala, gledala na vrata od kdaj do kdaj delajo user posted image  vem da do 15h, ampak zgleda da je z nosečnostjo šel papa tud moj fotografski spomin user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
14.12.2011 17:08:57   
pathra
Evo mene s pregleda... vse bp, težki smo nekje 2132 g kaj je super, zopet sem imela UZ (edina pozitivna stvar nosečniške sladkorne), naslednji pregled oziroma CTG imam 28.12 in potem imam zopet CTG in pregled pri svoji ginekologinji (ker nje 28.12 ni) 4.1, ko mi bo vzela še bris za steptokok.

Aja.. Miami vse najboljše user posted image (ena virtualna tortica, ker vem da prave ne smeš pojest)...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
14.12.2011 17:58:05   
miami10
Janchek...nimam pojma...ampak mislim da od 7.30-15.30 (teh 15.30 sem ziher, ker sem 1x pršla 15.10, pa sem misla da sem si zamudila...pa nisemuser posted image )...pa mislim da je to 8h ...če delajo tolk user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
14.12.2011 18:01:23   
beti 1
Janchek: lahko pokličeš 01/522-50-50 telefonista v KC, pa ti bodo verjetno znal povedat kako delajo, al pa ti jih bodo vezal, pa se lahko vse zmeniš. Jaz vem da Polikliniko odprejo ob 7-ih, ampak kdaj lab. začne delat se mi pa ne sanja.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
14.12.2011 18:07:54   
petrai
Iskrene čestitke kasija, velik sreče in veselja celi družinici in pa seved veliko prespanih noči!

miami, tebi pa vse najboljše!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
14.12.2011 19:47:59   
valentinčica30
Po dolgem času spet malo jaz tle gori. Prebiram vas doki redno, sam časa za pisanje mi zmankuje.
Sicer pa sedaj prvo čestitke Ksenji in družinici:
user posted image
Sem ji kar malo fouš, jaz bi že tut šla, pa me še nečjo. Je moja G rekla da bo mal prej, pa bom očitno do roka zdržala. Vidim, da vse že pakirate za v P in tut sama sem danes na veselje mojega pripravila torbo za v P in se lotila pranja oblekic. Vsakič ko ga pokličem misli da že rojevamuser posted image user posted image user posted image , sej ko bo šlo zares, ga pa na telefon ne bom mogla dobit.

V glavnem punce pripravite se v nizek štart, januar se bliža. Uživajte.

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
14.12.2011 20:08:54   
ronja
Torte si ne bom privoščila danes (ampak v petek user posted image )...sem pa pojedla 5 piškotov, ki sem jih spekla..ja probat je treba da vidim če je dobr

Miami, uživaj! Jaz sem danes pojedla 5 medenjakov in sendvič z belo bombeto, posebno salamo in sirom in mela cuker pod 6. Tak da... če bi bilo po njihovo, bi še vedno bila na žaganju, ampak aparatek = svoboda and I love ituser posted image . Pa naj se požrejo, hehe.

Midva sva pa uradno priznala najin izvenzakonski "greh" - Svita, hehe. Zdaj pa nima več spasa - že 3.user posted image

janček, večina labov začne ob 7h, tudi v zdjih, tako da po moje na pk ne bi smeli bit kasneje. Ampak za vsak slučaj rajši pokliči.

Sem ji kar malo fouš, jaz bi že tut šla, pa me še nečjo.

Joj, jaz pa še ne! jaz bi pa rada, da miško mali še malo ostane not, si razvije pljučka, pa da dovolj maščobe gor (ne preveč, seveda;), da mu ne bo treba bit v topli posteljici in da bo lepo od 1. dne pri mamici in da naju potem kmallu spustijo nazaj domov k ponosnima sestricamauser posted image . me je tako ustrašil v pon! Joj, celo noč sem mu govorila, ni še čas, pikec moj, ostani še not! Saj bom mislila nate, no, ne samo na tamali, obljubimuser posted image . Samo jaz mam rok šele 20.1. Če bi ga mela 1.1., bi se ne sekirala prav fejst, če bi se hotel rodit. Pri 34 tednih so pa še boščki. no, saj samo še 2 dni, ap bo že 35. Day by day...

Danes sem kljub sprehodu ok - smo pa šli res ultra počasi (tempo 2 letnice, ki jo vse zanimauser posted image ) in predno smo šli, sem za vsak slučaj požrla 2 buscopana. Pa po novem ne smem več hitro hodit, to sem že rekla, ne? Kaj mi gre pa to na živce! Takoj dobim popadke! Res - par korakov in buuuum! Kar je meni grozno, ker sem enostavno bolj na hitro narejena in redko delam kaj počasi  - ne da bi se sploh zavedala... Ne znam se počasi premikat. In zdaj moram non stop mislit na to, kar je rahlo smotano. Ampak če ni hujšga ni nobeden še umrov:D.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
14.12.2011 21:08:53   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

iTAK. Jaz sem za. Itak se bomo pol premknile v novo skupino, ko vse rodimo, pa boš samo prestavila seznamček.

Se strinjam

Miami vsenajboljše za rojstni dan!  user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
14.12.2011 21:14:43   
kimica86
Kasija.. Še z moje strani ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Tebi Miami pa VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
14.12.2011 22:57:40   
bugimajstr
dobervečer!vidim da je kar nekaj belokrajnk med januarčki.:)no naša bejba bo verjetno tudi januarka.sicer je PDP 2.2 ampak se mi zdi da bo prej.a nas bote sprejele medse?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
14.12.2011 23:08:19   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: bugimajstr

dobervečer!vidim da je kar nekaj belokrajnk med januarčki.:)no naša bejba bo verjetno tudi januarka.sicer je PDP 2.2 ampak se mi zdi da bo prej.a nas bote sprejele medse?

Dobrodošla med januarkami user posted image user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
14.12.2011 23:12:21   
pinia30
ojla bejbe user posted image fullllll vas je fajn brat, ker res se najdem v vašem pisanju
no danes smo pa tudi mi postavili previjalno - sva jo z dragim kar sama skonstruirala in postavila v kopalnico nad WC...ma je imel oče neke hude ideje kako bi on to naredil previjalno iz stekla......pa sva midva udarila kar cenejšo varianto in izpadlo je prav fantastičnouser posted image user posted image ...pa še poceni
joj, ko takole slišim, da imamo prvega bejbija že med nami, me kar stisne - punce, ZAČELO SE BO. Pa nisem panik, samo strah me pa je. Joj pa še cunjice moram oprat. Upam, da mi rata do konca tedna.
In tako me že tiši, se čuti, da malemu zmanjkuje prostora, hodim kot račka, se kar ujčkam in čisto počasi user posted image .

Včeraj me je dragi vprašal kako se pride do pediatra, pa sem ga bolj ali manj samo gledala. Lahko dobim info. kako je z izbiro/ali ti ga kar določijo user posted image user posted image ? Prosim.

In seveda, čestitke KASIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.12.2011 7:09:46   
Glamur 11
kasija, cestitke za malo pikico tudz mije strani.user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.12.2011 8:23:52   
vijolica2
Dobro jutro, sicer mokro ampak kaj čmouser posted image user posted image

Kako ste spale? jaz sem danes dobro. Seda pa že srkam user posted image in ravno pregledujem diplomo, če je v redu-tak kot sem si jaz zamislila, drugi vem da bodo še našli napake. Danes popoldne grem-greva na govorilne k moji mentorci, da mi pregleda diplomo in resnično-srčno upam, da bo v redu, da jo lahko dam lektorirati, ker mi voda že teče v grlouser posted image . Po lektoriranju pa še sledijo cele ceramonijeuser posted image . Res upam, da mi uspe.

Tako da punce ob 14h držite pesti, da me nebo čisto izpljuvala (ne zaj..... ženska).user posted image

(odgovor članu Glamur 11)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.12.2011 8:34:16   
girly
KASIJA, ČESTITKE TUD Z MOJE STRANI! Pa lepo se crtajta z malo!

Jaz sem danes začuda tud dobro spala, sicer sem vsako noč budna ene 2 uri....Pojavljajo se mi tud že popadki (ne samo otrdevanje trebuha), samo verjetno so samo ščipalci, bom vprašala drug teden, ko imam pregled,če se že kaj dogaja tam spodaj....drgač imam pa itak že vse pripravljeno, razen torbe za v porodnišnico. v nedeljo začnem pa porodniško,jupi!user posted image

lepo preživite tale deževni dan!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.12.2011 8:36:23   
girly

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Včeraj me je dragi vprašal kako se pride do pediatra, pa sem ga bolj ali manj samo gledala. Lahko dobim info. kako je z izbiro/ali ti ga kar določijo user posted image user posted image ? Prosim.

Pediatra si izbereš kot vsakega drugega zdravnika. pravzaprav ni nujno,da je osebni zdravnik otroka pediater, k njemu pa obvezno hodi v posvetovalnico. mi imamo kr pediatrinjo, ki ima tudi posvetovalnico, ni pa nujno

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.12.2011 8:57:42   
Mistica
  user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 21.12., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.12., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 15.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 12.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 15.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 21.12., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
kimica86, 25, 1, 0, 9.12., Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 25.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 21.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 28.12./4.1., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

2.2.
bugimajstr, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, Bela krajina

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 83user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 18
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

< Sporočilo je popravil Mistica -- 15.12.2011 9:07:05 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.12.2011 8:59:07   
**Nelly**
Jutro user posted image

Najprej...

miami10 (čeprav z zamudo pa vendar) Vse najboljše in najlepše ti želimo....pa eno user posted image ti pošiljamo user posted image

Kasija ČESTITKE!!!!! Sedaj pa veliko vartanja in lepih trenutkov želimo, pa čim več prespanih uricuser posted image s tvojo lepotičkouser posted image

bugimajstr dobrodošla user posted image

Mistica za na seznamček... naslednji pregled imamo 21.12.

Sicer pa da vam malo poročam še o mojem včerajšnjem pregledu... Smo imeli spet ctg, vse lepo in prav... G pa se malce "jezi" zarad mojih kiluser posted image +13user posted image in mi je prav "nesramno" rekel, da lahko pridobim le še 1kguser posted image ... Sem se pa malce takrat "razburila" pa sem ga vprašala z malce višjim tonom, če lahko sploh jem?? Saj se pa ne nažiram!!! Kaj pa naj ko kile gredo gor? In mi na moj povišan ton sploh ni odgovoriluser posted image ... bi ga najraje klofnila tamuser posted image . Za na konec sem ga vprašala, če moram že sedaj na shujševalno kuro, da nebom presegla njegove želje po maximalnih +14kg? je rekel, samo ne in da njega skrbi samo zdravje njegove pacientke. Saj jaz vse to razumem in je lepo in prav, ampak kaj naj ko mi pa kile gredo gor? Kljub temu, da pazim in se sladkemu na veliko izogibam... poskušam jest čim bolj zdravo... vendar telo tega ne upošteva in samo sešteva kileuser posted image

No in da še jaz "pojamram" na spanje... zadnje dni sem spala obupno.. vendar sem danes ponoči spala, kot majhen dojenček.. Je bilo tako dobro, še stranišče sem prespalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.12.2011 9:04:50   
Mistica
Dobro jutro user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Se strinjam

No, potem ga bom pa sestavila. Glede podatkov pa se tudi jaz nagibam k bolj osnovnim, kot so datum, nick, spol, mogoče ime, mogoče mere, ... če bi katera rada, pa lahko javi več podatkov. Upam, da se strinjate? Ker je moj PDP v začetku januarja, naj pa katera druga potem prevzame urejanje oz. tista, ki ima voljo in čas lahko kadarkoli "vskoči"user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bugimajstr

Dobrodošla! Vpisala sem te kar na seznamček, če želiš, javi več podatkov, da ti jih vpišem.

Sicer pa sem tudi jaz danes boljše spala, niti obiska WC-ja ni bilo...user posted image

Pozdavček

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!