xdmx
|
Da se še jst malo oglasim...:) Včeraj je bila tako hecna situacija, ko sem kolegico vprašala par stvari okoli poroke, ki jo je imela par mesecev nazaj, ker sva tudi mi2 na tem, da se poročiva...in ona meni...da je že 2 meseca noseča, da bo julijka..:) Kako sem bila vesela, ampak povedala ji pa nisem, da sem tudi jaz noseča, ker bi tudi jaz prvo rada videla, da bi bilo vse v redu. Mislim, da se lahko med sabo razumemo v taki meri samo tiste, ki smo doživele SS. Tudi jaz bi najraje povedala celem svetu..samo...počakajmo še malo. Kaj mislite o tem, da se poročim s trebuščkom? Moj je predlagal 2013, ampak jst bi pa tako rada, da bi bila že poročena, ko se pikica rodi. Bi bila pa že res 5-6 mesecev noseča na poroki, pa še stres zaradi diplome bi bil zravn...sej ne vem. Drugače pa zadnje 2 dni pridem k sebi šele okoli enih popoldan, zbudim se pa ob 6ih. Ponavadi rabim par minut, da se spravim na wc in pit vode, ko pridem nazaj na postlo se mi pa cela soba vrti. Prsi še kar boleče in velike. :) In še kar imam polna usta sline, pa še slabo mi je na vsake toliko. Bruham pa ne. Največja muka se mi je oblečt in kam it, ker me vse tišči. Pa skos se mi spahuje. :/ Ponoči se skoraj vedno zbudim in ne morem več spat, vsaj 2krat grem pa lulat. In vse to...mi ne dela nobenega problema, samo, da bi bilo vse kul. :) Pri nas nismo imeli v družini nobenega splava, razen stara mama tretja nosečnost zaradi RH- faktorja. Zdej proti temu sem že dobila injekcijo, takoj po čiščenju, tko da all good za neki časa... Upam, da bo srček moje pikice še naprej tako lepo bil kot prejšnjič.. Lep dan vsem nosečkam! Uf, morala bi se učit za izpit, ki ga imam naslednji torek, pa ga bom po moje prestavila na 9.1. takrat imam še eno šanso...ravno po nuhalni. :) Edit: Jst bi fantka, moj pa punčko. :)
< Sporočilo je popravil xdmx -- 13.12.2011 15:22:03 >
|