mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: disere pozdravljene... eto nas iz pregleda, ki pa ni bil glih najboljš...ja punca A za skoraj tri tedene manjša od punce B .. če sta punci dvojajčni ni tako hudo, ker itak rasteta po svoji krivulji, važno je, da se teža vsake sorazmerno povečuje po tednih. Dr. Kavšek mi je delal CR, je zelo redkobeseden, vendar ga hvalijo kot velikega strokovnjaka. Če ta bo kaj zanimalo ga kar prašaj, jaz sem ga prosila za čimmanjši rez in mi je z veseljem ustregel. IZVIRNO SPOROČILO: cilla Hihi, danes nam je babica v materinski šoli predavala o oblačilih, ki jih rabimo za novorojenčke. In po njenih besedah je tudi pri dvojčkih dovolj, če za začetek kupimo cunjice št. 62. Če pomislim na izkušnje Fižolčke in Jasne... pa se babica kar ni dala, mi je zagotovila, da tudi dvojčki niso dosti manjši in da bo 62 čisto uredu. No, bomo mi vseeno imeli na zalogi manjše številke. Dobro vprašanje pa to glede črpalke in grelnika flaš. O tem v šoli niti besede, zato me zanimajo vaše izkušnje. obleke kupujete glede na težko, naši dve sta bili rojeni v 35 6/7, ves čas nosečnosti sta bili med majhni, sta rastli po spodnji veji krivulje, tako smo mi imeli oblekice št. 46. Je pa res, da so naše rojeni poleti, pri zimskih otrocih morate upoštevati, da jim boste oblekle spodaj kakšen bodi več, kot ga imajo poletni otroci. Črpalka, najboljša je Aventova, ne kupuj vnaprej, lahko da ti bo dojenje lepo steklo (seveda če nameravaš dojiti), še sploh če imaš kakšnega otroka že doma, enako tudi grelnik stekleničk, danes je že tako, da lahko v eni uri kupiš vse kar ti manjka za dojenčka. pa veliko sreče vsem in čimdlje 3v1