beti 1
|
Pozdravljene! Evo mene, že iz šopinga za . Zdaj mam pa še banjico in previjalno podlogo, mi menda nič pomembnega več ne manjka. Je pa naše dete malo spremenilo svoje navade, sedaj vedno začne telovaditi, ko se začnem voziti z avtom, prej je v avtu bil mir, razen če je bil ravno čas za telovadbo. Pa način gibanja je ful spremenila, me res bolj boža odznotraj, kot brca in boksa, samo občasno pretegne svojer dolge noge in takrat se mi prav izboklina naredi, ponavadi na D strani trebuha pod rebri. Se prav vidi, so tudi drugi opazili. Slingi: pri prvem sem pridno uporabljala kengurujčka, ker se takrat o slingih še ni toliko govorilo, oziroma se jih ni dobilo. Imela sem tudi štorkljo, pa nikakor ni bil zadovoljen s položajem v njej, mi ga ni uspelo dati noter, ne da bi bil zvit. Sem poskusila ponovno pri drugem, pa mi tudi ni šlo, edino od 6 meseca dalje sem jo uporabljala za podporo pri sedenju na mojem boku medtem, ko sem delala po hiši. Sedaj razmišljam o elastičnem traku, da bom lahko šla tudi v slabšem vremenu z na prsih po večja 2 v šolo oz. vrtec. Ideja o nošenju otrok v raznih trakovih mi je bila vedno všeč, pa še na http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278&ime=Trakovi_ je trenutno v akciji. Kasija: ko boš mela čas in energijo se priporočam za demonstracijo. Kasija, Coccinela, Janchek: dobro opravte. Kile: se nimam kaj dosti za pritoževat, okrog +7, natančneje bom videla jutri. Mi pa zdaj, ko je spet malo bolj toplo otekajo sklepi na rokah, pa noge, ampak ni hudo. Kimica: http://zlataleta.com/otroski-varnostni-sedezi-nakup-in-pravilna-raba/ Evo en od člankov, ki vsebuje tudi napotek o tem, kako ugotoviti, kdaj je avtosedež za otroka premajhen. trnuljčica: za uspešno dieto in vzdrževanje kg Lučke v Lj.: jih moramo it še pogledat, a bo treba iti še prej v Lumpi park v Tivoliju, ker smo tako blizu, da sta ga že videla. IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Limono???? Zakaj pa limono ... sam men je to čudn k mi je rekla u petk G, da nej grem na polikliniko ob 7.30 in da opravim ta test in da ob 9.30 pridem k njej na pregled in me je tud to uro naročila .... pol ko tkole berem od TRobentice_ bi mogla bit naročena šele kasnej ... ja vem, da morm bit na tešče, to so mi pa rekl ja Tud rekl so, da nej mam pol sabo za papcat, da ne bom lačna ... limono, da popraviš okus sladke vode. Lahko te je naročila tudi le na presejalni test, kjer dobiš manj sladkorja, pa vzamejo ti kri samo na začetku in po eni uri. Za jest pol pa obvezno.
|