|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
11.12.2011 21:56:45   
Roberta69
Jaz tudi se nisem slisala, da bi se lupinico lahko obrnilo v smer voznje, po moje pomota. Jaz imam bazo na isofix za Maxi Cosi, ker tako ni nobenega pripenjanja, torej je 100 x bolj enostavno, predvsem pa zaradi varnosti, ker so testi s to varianto najboljsi.

Hlack ne rabis, je ful bolj prakticno tiste mrexaste upprabit in jih vreci stran, kot pa umazane domov vlacit. Dobis jih pa gloh recimo dovolj. Si pa jaz svoje mrezaste doma perem. Ta prvic sem.jih ful dolgo nosila, ts drugic pa samo par dni.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.12.2011 22:13:12   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Včeraj smo bili v LJ smo gledali lučke - res mi je bilo čudovito, ful lepo okrašeno, veliko ljudi kar daje poseben čar. Pohvale. Zadnič smo bili v MB-ne morem primerjati. V MB nikjer ljudi, okrašeno zelo slabo. Tako da LJ raztura glede tega.

A vi tudi. user posted image Mogoče smo se srečali. Z malim sva šla kupit knjige v knjigarno (za punci od kolegice, ki mi je dala vse in še več za user posted image ). Potem pa sva se potepala po mestu, občudovala,... Potem sva si v Slastičarni Slon privoščila vsak svojo tortico...
Glede Mb: Midva z MM se še sedaj po 8 letih nisva navadila na mrtvilo v Mb, glede na Lj... Sva zadnjič bila na pijači zv in srečala 5 nasproti prihajajočih v celem mestuuser posted image . Da o kulturnih dogodkih, primerjanju Lutkovnega gledališča niti ne govorim...

Kimica dobronamerno- če hočeš otroka videti ga imej na sopotnikovem sedežu in le tam (obrnjenega proti smeri vožnje) . Zadaj ga moraš v vsakem primeru voziti obrnjenega proti smeri vožnje! Z bazo, izofiksom...vseeno, tako kot je Matkurja rekla dokler nima vratnih mišic tako močnih, da bo držal glavico. MM (moj mož) bi ti to povedal zelo iz prakse (celo nič pred 1 letom), tako da je on glede tega zelloooo - kako naj rečem dobi ošpice, ko vidi koga voziti tako, al pa celo neprivezane... Pač služba... Pa ni policaj... Verjemi vsake toliko so tragedije... Bi ti znal nazorno pojasnit zakaj...

Midva imava isofix v avtu, samo jaz ga nimam spredaj, le zadaj. Pa imam pokrit predal pod sedeži zadaj in odpade isofix z drogom... Zato ga bom imela spredaj  na sopotnikovem sedežu...  Seveda proti smeri vožnje z najboljšim sedežom na pas. Boljše kot zadaj narobe .

Sicer smo mi V mš imeli zelo dobro 2 urno predstavitev vsega o sedežih(ena boljših stvari v MŠ). A tega nimate? So tudi to obravnavali. Tudi bazo...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 11.12.2011 22:17:27 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.12.2011 22:24:06   
kimica86
Midva ne moreva imeti isofixa, ker ni prilagojen avto za isofix!! Tako, da pride prav samo ta baza za lupinico..

Na sopotnikovem sedežu ga imam lahko samo, če sem sama z otrokom v avtu.. Ko bomo vsi trije pa ne in bo najbrž zadaj.. Sicer, ni mi všeč ta ideja, da moram skozi vlačit lupinico s sprednjega sedeža na zadnji itd..
Verjamem, da marsikaj vidi, če ima tašno službo.. Si predstavljam kašno, zato ne bom prav nič spraševala, ker mi je jasno!! No, zdaj vsaj veva kaj in kako in nama je lažje, da naju ne bi potem kdo čudno gledal..
Nam v MŠ niso prav nič povedali o avtosedežih..

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.12.2011 22:52:00   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Sej jaz se ne jezim user posted image Samo sprašujem kaj in kako, ker ne vem kako gre, saj bova z dragim prvič starša user posted image
Bomo pa počakali, da nam kašna pove, ki ima izkušnje s temi avtosedeži.. hehe user posted image

user posted image Zato pa se pogovarjamo tukaj in sprašujemo za nasvete user posted image . Tudi meni bo to prvi user posted image in sem ogromno nasvetov tukaj prebrala, ogromno stvari tukaj izvedela in jih verjetno bom tudi potem še user posted image . In se vsem puncam zahvaljujem za touser posted image .
Nam v MŠ niso prav nič povedali o avtosedežih..

Tudi nam ne....

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 11.12.2011 22:56:31 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.12.2011 22:54:22   
Trobentica_
2x objavilo....

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 11.12.2011 22:55:03 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
12.12.2011 8:27:52   
vijolica2
Dobro jutro vsemuser posted image in njihovim user posted image

Mi že pijemo kavico, mali ima pa fešto v trebuščkuuser posted image Lep sončen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.12.2011 8:36:04   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

cocinella meni je kar zdravnica določila datum, ko me je napotila v patološko. ampak prav dolgo pa ne morejo čakat? a ti je povedala, zakaj je otrok toliko večji?

Ne nič ni rekla, ker sladkorne nimam, potem mi je rekla, naj se vseeno držim dijete, za vsak slučaj, pa je bilo vseeno enako...tako da me je zaradi tega napotila tja. Je pa res, da je bila tudi Gaja Mazvita velik otrok (no ne tako kot tale user posted image ). Bomo videlai kaj mi bodo oni rekli user posted image

Tako sem poklicala v APN in imam že jutri ultrazvok user posted image

lupinica/avtosedež jaz sem imela lupinice obrez katerekoli baze ali kaj podobnega, sem jo pripela kar z pasovi, pravtako avtosedež, pa se vredu obnese.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.12.2011 8:38:13   
trnuljčica
  2x

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 12.12.2011 8:48:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.12.2011 8:40:05   
trnuljčica
Kimica ne biti jezna. Mogoče sem res preostro reagirala. Vendar ne v smislu slabega namena. Res. V bistvu sem odpisala preden sem prebrala, da ti je beti že odgovorila, točno tako kot bi ti jaz. user posted image Celo o skandinavcih in njihovih sedežih obrnjenih proti smeri vožnje do 2 let je pisala... Očitno je tudi bila na 2 urnem predavanju tistih iz Varnosti vcestnem prometu al neke agencije pač...
Ko sem jaz prvič rodila(pred 4 leti) tudi na naši Mš ni bilo tega predavanjao varni vožnji. Sedaj so Mš bistveno boljše organizirali... In to je bila sedaj ena boljših stvari tam. Samo žal je bila udeležba na tem zelo majhna, ker so že prej dali potrdila... No edino ravno tista predavanja so odpadla, ki sem jih jaz hotela obiskati... user posted image

Drugače sedaj pazim pri prehrani. Za moje pojme je  homeopatsko začinjena s soljouser posted image . Tako, da razmišljam, da bi še to ukinila. Ker mi je tako vse brez okusa...Edino solato začinim tako, da vsaj vem, da je sol notri. Ker solata brez tega - ne morem... Pritisk je bil do pred dvemi dnevi super. Sedaj malo višji, a ko si ponovno izmerim je še ok. Teža končno v celem tednu ni nič narasla. Dieta se res pozna.user posted image Sicer še otekam a bistveno manj. Tudi zbudim se manj zabuhla v obraz, tistega večdnevnega groznega mravljinčenja rok več ni... Sicer 21 +. A to je bilo tudi prvič(oz  še več) in je šlo takoj dol. Očitno res samo voda... Mi je pa hecno ko mi večina reče ti si se pa malo zredila jaz jih pa gledamuser posted image , ko pa izvejo, pa rečejo saj imaš samo trebuh... Kdo bi razumel...

V četrtek izvem kdaj bo dan D. Držite pesti za januarski

Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.12.2011 8:57:42   
Trobentica_
Dobro jutro vsem user posted image ! Kako smo?
Pri nas sm ok, razen začelo me je v dimljah boleti na vsake tolk časa, pa čedalje slabše spim. Oz. hitro zaspim in do obiska wc-ja, tam nekje do 3h je vse ok, potem pa komaj nazaj zaspim in se vrtim ful dolgo, zjutraj bi pa kar spala in spala, no pa se le dvignem do ene osmih....
Kako ste pa kaj z imeni? Midva še kar razmišljava user posted image ....
Drugače pa komaj že čakam pregled v sredo, upam da kaj izvem o teži našega user posted image . Pa ko bom ravno v Lj., skočim še v Tosamo, Lekarno in BC, potem je pa vse nabavljeno in se počasi lotim zadnjih priprav, ki jih je sicer še kar precej, ampak saj je še čas... user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella
lupinica/avtosedež jaz sem imela lupinice obrez katerekoli baze ali kaj podobnega, sem jo pripela kar z pasovi, pravtako avtosedež, pa se vredu obnese.

Tudi jaz bom imela, po nasvetu prodajalke, lupinico tako (pripeto s pasovi), kasneje za avtosedež je pa še predaleč, da bi vedela user posted image .

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.12.2011 9:20:43   
ursah
Hoj,

Vijolica2: mi imamo tudi baby-spa voziček user posted image . Sem zelo zadovoljna z njim user posted image  edino sedaj vidim, da imajo še lepše oz. novejše modele...ampak kaj čmo. Ti si tudi zadovoljna z njim?

Lupinica: tudi mi smo lupinico dobili v kompletu, brez IsoFix-a in sem jo vedno privezovala s pasom. Brez problema, par sekund pa je - se itak hitro navadiš. Seveda pa obvezno v kontra smeri vožnje. Šele potem, ko smo kupili večji avtosedež (skupina I) se je začela vozit obrnjena v smer vožnje. Tako bomo delali tudi tokrat.

Nosilka: ali kaj razmišljate o nakupu nosilke? Če ja, katero boste imele? Jaz sem pri niki imela tisto ruto z obročem za čez ramo (nekaj takega: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=304&ime=Rute_z_obroci_-_sling), vendar je nisem zelo veliko uporabljala, ker je bila vsaj meni precej nepraktična otročka za notri in ven dajat, pa še tako čudno zvita je bila naša punčka notri. Sedaj bi najraje imela kengurujčka, ki bo že od rojstva dalje, vendar ga kao ne priporočajo (ker je otroček dvignjen, kar naj za novorojenčke ne bi bilo ok). Kaj ste uporalbjale druge in kaj vam je bilo ok? Bomo pa to verjetno kupili naknadno, da bomo v živo preiskusili, če bomo rabili.

Šibam, danes se je naša mala zbudila že ob 5.29 in ni hotela več spat, tako da moram postorit kar mislim, da mi ostane še malo časa za en dremež, preden jo grem iskat v vrtec user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.12.2011 9:21:47   
Kasija
dobro jutro!

cocinella jaz imam tudi uz jutri v patološki v ljubljani. držim pesti za naju obe, da ne bo treba sprožat in cr in takih zadev.

trnuljčica kaj so ti rekli, da pomaga proti zatekanju? se ne spomnim več kaj vse sem jemala. se mi zdi, da peteršil, pa nek čaj iz česa že? čeprav meni najbrž še te slabe dva tedna itak ne bo nič pomagalo. zdaj sem zatečena že zjutraj. se pa spomnim iz prve nosečnosti, ko se je zatekanje začelo že zelo zgodaj, v drugi tretjini, in na koncu nisem mogla več ničesar obut. tako da upam, da ti čimmanj zoprno mine tole.

jaz še kar nisem spakirala user posted image  očitno bom spet skakala naokrog s popadki in iskala pižame za tameladva user posted image . ne, ne , danes je dan za pakiranje!

Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.12.2011 9:25:48   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kimica ne biti jezna. Mogoče sem res preostro reagirala. Vendar ne v smislu slabega namena. Res. V bistvu sem odpisala preden sem prebrala, da ti je beti že odgovorila, točno tako kot bi ti jaz. user posted image Celo o skandinavcih in njihovih sedežih obrnjenih proti smeri vožnje do 2 let je pisala... Očitno je tudi bila na 2 urnem predavanju tistih iz Varnosti vcestnem prometu al neke agencije pač...
Ko sem jaz prvič rodila(pred 4 leti) tudi na naši Mš ni bilo tega predavanjao varni vožnji. Sedaj so Mš bistveno boljše organizirali... In to je bila sedaj ena boljših stvari tam. Samo žal je bila udeležba na tem zelo majhna, ker so že prej dali potrdila... No edino ravno tista predavanja so odpadla, ki sem jih jaz hotela obiskati... user posted image

Drugače sedaj pazim pri prehrani. Za moje pojme je  homeopatsko začinjena s soljouser posted image . Tako, da razmišljam, da bi še to ukinila. Ker mi je tako vse brez okusa...Edino solato začinim tako, da vsaj vem, da je sol notri. Ker solata brez tega - ne morem... Pritisk je bil do pred dvemi dnevi super. Sedaj malo višji, a ko si ponovno izmerim je še ok. Teža končno v celem tednu ni nič narasla. Dieta se res pozna.user posted image Sicer še otekam a bistveno manj. Tudi zbudim se manj zabuhla v obraz, tistega večdnevnega groznega mravljinčenja rok več ni... Sicer 21 +. A to je bilo tudi prvič(oz  še več) in je šlo takoj dol. Očitno res samo voda... Mi je pa hecno ko mi večina reče ti si se pa malo zredila jaz jih pa gledamuser posted image , ko pa izvejo, pa rečejo saj imaš samo trebuh... Kdo bi razumel...

V četrtek izvem kdaj bo dan D. Držite pesti za januarski

Daleč od tega, da sem jezna user posted image Hvala bogu, da obstajajo tej forumi, da lahko človek zve kaj novega.. Pač se mi je zdelo čudno in sem mislila, da imam prav.. Ko sem pa videla, da že 3 uporabnice navajate isto, sem videla, da moje razmišljanje ni prav in zato bova z dragim pač naredila drugače user posted image
Jaz sem bila oktobra v MŠ in ni bilo tega predavanja, če ne bi ziher že vedla.. hehe user posted image
Kar se tiče soli: jaz pazim, da je je res čim manj v hrani, ker pred nosečnostjo sem jo še dodajala, npr. v pire krompir.. Če ta ni bil slan, sem morala vedno dosolit user posted image
Uhh, jaz sem v 34.tednu pa sem šla že 17kg gor user posted image Sej zadnji mesec prav pazim kaj in koliko pojem..
Meni otekajo samo malenkost noge, ampak ni grozno.. Me pa mravljinčenje rok zato še vedno zeza user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.12.2011 9:32:35   
Kasija
nosilke user posted image  zdaj si me pa našla ursah user posted image . sem preizkusila trak, nosilko z obroči, maitai. trak kolegice zelo hvalijo, ampak jaz sem zanj prenerodna - mi ga je bilo težko zavezat. sling z obroči gre z mano povsod. dobesedno. za tokrat imam pripravljena dva - starega od prejšnjih dveh slingarjev in novo sešitega. bo še manj možnosti, da sem kdaj brez. maitai sem sešila za moža, ker on rute že ne bo nosil. sicer ne vem, kje je prišel na idejo, da bi mu jo kdaj odstopila user posted image . maitai je od 6 mesecev oziroma sedenja dalje. je še najbolj podoben mehkemu ruzačku. kot tule. uporabljala sva ga za daljše potepe. pa manj kot tega z obroči. kengurujčka sem poskusila, pa mi ni bil všeč. obenem pa moram dodat, da so prijateljice tudi nabavljale te slinge raznih vrst, in sem opazila, da so se delile na dve skupini - ljubiteljice in neuporabnice. ali ga ljubiš ali pa te pusti povsem nedotaknjenega. tako da jaz sem ga potem nehala kupovat za darila.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.12.2011 9:34:49   
coccinella

cocinella jaz imam tudi uz jutri v patološki v ljubljani. držim pesti za naju obe, da ne bo treba sprožat in cr in takih zadev.

ja tudi jaz držim pesti, da bi trajalo kar se da dolgo. Če pa bodo predlagali drugače, pa tudi prav, samo da bo za otročička prav user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.12.2011 10:00:08   
tix
lupinica - mi imamo MC, v avtu nimamo isofixa, imamo pa easybase (ker je pač bolj preprosto user posted image ) in vsi trije bomo sedeli spredaj, ker imamo spredaj tri sedeže user posted image čeprav nisem prepričana kako bo nad tem st. bratec navdušen user posted image . Včeraj sem prvič opazila kako je jokar ker je ati imel enega drugega otročka v naročjo, pa ga je že večkrat imel, izgleda da počasi dojema, da se bo nekaj spremenilo.

kile - ojej, jaz sem že na 13+ toliko sem šla prejšnjič rodit...zdej imam pa še mesec in pol časa za redit, kar z mojim vele apetitom sploh ne bo tako težko user posted image user posted image

nosilke - imela sem kengurujčka do 12kg, ki sem ga uporabljala po 5m, bi pa rada poskusila tudi sling, pa ga ne upam kupiti, ker je kar velik strošek , sploh če ga potem ne bi uporabljala

šoping - mene se je pa možek danes usmilil in gremo v LJ user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.12.2011 10:00:48   
Janchek81
Dobro jutro vsem souser posted image

Vikend je mimo, jaz sem pa danes prvi dan doma user posted image  čeprav bi šla kar zjutraj v službo, ker trenutno ne vem kako si bom dan razporedila, da mi ne bo dolgčas .. cel dan niti ne morem gledati TVja user posted image  no ja, jutri mi pa pridejo postavit kuhinjo, tko da jutri je dan zapolnjen user posted image  mogoče se bom danes lotila Božično- novoletnih čestitk ... bomo že nekako ...
Kako ste preživele vikend? Jaz sem bila na vikendu ... je blo prou luštno, že spet nbenga časa za poležavanje, tko da sm kr mal notr padla v to, da mi ni nič dolgčas user posted image  

Da še povem, da sm v petek imela pregled .... je vse OK, čeprav me je tko bolj na hitr pregledala ( UZ ), nardila ga je sam zato, da je vidla če srček bije in rekla, da se vidiva čez 14 dni ( 23.12. ), dala mi je šele zdej za CUKER test, tko da morm tist dan bit na tešče .. zdej me pa nekej zanima, tiste ki hodile v LJ - poliklinika dajat kri pa urin, kako je pa s tem glukoznim testom? Vem, da moraš biti na tešče, kako potem poteka?

Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.12.2011 10:41:39   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: ursah
Nosilka: ali kaj razmišljate o nakupu nosilke?

Jaz bi jo probala, ampak se tudi meni zdi prevelik strošek, če mi potem recimo ne bi odgovarjala...
Uhh, jaz sem v 34.tednu pa sem šla že 17kg gor Sej zadnji mesec prav pazim kaj in koliko pojem..
Meni otekajo samo malenkost noge, ampak ni grozno.. Me pa mravljinčenje rok zato še vedno zeza

IZVIRNO SPOROČILO: tix
kile - ojej, jaz sem že na 13+ toliko sem šla prejšnjič rodit...zdej imam pa še mesec in pol časa za redit, kar z mojim vele apetitom sploh ne bo tako težko

Tudi jaz v 34. tednu, še mesec in pol časa, sem na cca. +15 in se sploh ne sekiram . Imam pa tudi jaz vele apetit, tako da niti pazim ne koliko pojem...pač ko se mi je, nekaj pojemuser posted image . Bomo že potem poskrbeli, da pridemo spet nazaj v formo počasi user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
.. zdej me pa nekej zanima, tiste ki hodile v LJ - poliklinika dajat kri pa urin, kako je pa s tem glukoznim testom? Vem, da moraš biti na tešče, kako potem poteka?

Cukr test - jaz sem bila v Lj., v ZD na Metelkovi in je blo takole: dan prej oz. 8 ur pred testom ne smeš nič jest in pit (oz. lahko piješ vodo). Prideš tja in ti najprej vzamejo kri na tešče, potem spiješ uno cukrano vodo, se vsedeš in miruješ 1 uro. Po tej 1 uri ti ponovno vzamejo kri. Potem greš spet sedet za 1 uro in sledi ponoven odvzem krvi. Pa rekli so, da moramo res tam sedet in nikamor it, ker gibanje ni zaželjeno, tako da je kar naporno tam tako dolgo sedet...no, na wc greš lahko. In to je to. Potem greš pa v trgovino nekaj kupit za jest, ker si lačen ko hudič user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 12.12.2011 10:48:14 >

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.12.2011 10:56:43   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Hoj,

Vijolica2: mi imamo tudi baby-spa voziček user posted image . Sem zelo zadovoljna z njim user posted image  edino sedaj vidim, da imajo še lepše oz. novejše modele...ampak kaj čmo. Ti si tudi zadovoljna z njim?
.

Vizualno mi je fulll všeč-kombinacija barv in koliko sem ga lahko sprobala, po dvorišču se mi zdi ful dobr. Kako bo pa ko bo mali na svetu pa bomo videli. Ti ga imaš že dolgo??

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.12.2011 11:00:16   
Kasija
tix počakaj z nakupom slinga. ti z veseljem pokažem uporabo, če boš kaj v lj koncih. pa se boš potem lažje odločila. jaz sem v prvo nosila otročka nekje od 2 meseca, čeprav je kakor možno od rojstva. drugič sem začela prej, pa spet ne pri novorojenčku. v glavnem, demonstracija na voljo, če katero zanima user posted image .

janchek poteka kot ti je napisala trobentica. sicer pa si prinesi limono in nekaj za brat.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.12.2011 11:37:24   
Janchek81

janchek poteka kot ti je napisala trobentica. sicer pa si prinesi limono in nekaj za brat.

Limono???? Zakaj pa limono ... sam men je to čudn k mi je rekla u petk G, da nej grem na polikliniko ob 7.30 in da opravim ta test in da ob 9.30 pridem k njej na pregled in me je tud to uro naročila .... pol ko tkole berem od TRobentice_ bi mogla bit naročena šele kasnej ... ja vem, da morm bit na tešče, to so mi pa rekl ja user posted image  Tud rekl so, da nej mam pol sabo za papcat, da ne bom lačna ... user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.12.2011 11:49:53   
beti 1
Pozdravljene!

Evo mene, že iz šopinga za user posted image . Zdaj mam pa še banjico in previjalno podlogo, mi menda nič pomembnega več ne manjka. Je pa naše dete malo spremenilo svoje navade, sedaj vedno začne telovaditi, ko se začnem voziti z avtom, prej je v avtu bil mir, razen če je bil ravno čas za telovadbo. Pa način gibanja je ful spremenila, me res bolj boža odznotraj, kot brca in boksa, samo občasno pretegne svojer dolge noge in takrat se mi prav izboklina naredi, ponavadi na D strani trebuha pod rebri. Se prav vidi, so tudi drugi opazili.

Slingi: pri prvem sem pridno uporabljala kengurujčka, ker se takrat o slingih še ni toliko govorilo, oziroma se jih ni dobilo. Imela sem tudi štorkljo, pa nikakor ni bil zadovoljen s položajem v njej, mi ga ni uspelo dati noter, ne da bi bil zvit. Sem poskusila ponovno pri drugem, pa mi tudi ni šlo, edino od 6 meseca dalje sem jo uporabljala za podporo pri sedenju na mojem boku medtem, ko sem delala po hiši. Sedaj razmišljam o elastičnem traku, da bom lahko šla tudi v slabšem vremenu z user posted image  na prsih po večja 2 v šolo oz. vrtec. Ideja o nošenju otrok v raznih trakovih mi je bila vedno všeč, pa še na http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278&ime=Trakovi_ je trenutno v akciji. Kasija: ko boš mela čas in energijo se priporočam za demonstracijo.

Kasija, Coccinela, Janchek: dobro opravte.user posted image

Kile: se nimam kaj dosti za pritoževat, okrog +7, natančneje bom videla jutri. Mi pa zdaj, ko je spet malo bolj toplo otekajo sklepi na rokah, pa noge, ampak ni hudo.

Kimica: http://zlataleta.com/otroski-varnostni-sedezi-nakup-in-pravilna-raba/ 
Evo en od člankov, ki vsebuje tudi napotek o tem, kako ugotoviti, kdaj je avtosedež za otroka premajhen.

trnuljčica: user posted image  za uspešno dieto in vzdrževanje kg

Lučke v Lj.: jih moramo it še pogledat, a bo treba iti še prej v Lumpi park v Tivoliju, ker smo tako blizu, da sta ga že videla.

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Limono???? Zakaj pa limono ... sam men je to čudn k mi je rekla u petk G, da nej grem na polikliniko ob 7.30 in da opravim ta test in da ob 9.30 pridem k njej na pregled in me je tud to uro naročila .... pol ko tkole berem od TRobentice_ bi mogla bit naročena šele kasnej ... ja vem, da morm bit na tešče, to so mi pa rekl ja user posted image  Tud rekl so, da nej mam pol sabo za papcat, da ne bom lačna ... user posted image

limono, da popraviš okus sladke vode. Lahko te je naročila tudi le na presejalni test, kjer dobiš manj sladkorja, pa vzamejo ti kri samo na začetku in po eni uri. Za jest pol pa obvezno. user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.12.2011 12:06:32   
pathra
Dober dan punce user posted image

Mi smo pozdravljeni in danes me veselo daje gnezdenje... pospravljam kot nora, še okna sem začela pucat.. grozna sem. Danes mislim postavit še smrekico da bo pol mir.. sem pa zelo vesela ker smo včeraj nabavli sušilni stroj.. je bil znižan iz 600 na 500 evrov, pa še ta vikend je potekala akcija da za 500 evrov nakupa velikega gospodinjskega stroja dobiš bon za 100 evrov.. tako da sva prišparala nekje 200 evrov user posted image . Sem mislila izkoristit še akcijo baby centru, samo ni zneslo... sva že preveč porabila na sušilnem stroju user posted image .

Janchek81... verjetno imaš samo ta kratek test z 50 g glukoze..

Glede kg... zdej sem zaključila 33.teden in sem na + 11 kg nekje... se mi je kar ustavlo po uvedbi te "sladkorne diete" user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.12.2011 12:19:50   
miami10
Janchek-sori ampak ne bo ti uspelo pridt do 9.30 v leonišče, razen če boš pozitivna na cuker in bo test končan prej...
Si se naročila za cuker? Ker se mi zdi da so meni rekli da morm bit tam 7.15...ampak oky mogoče se jst kej zmešala...potem vas bo tam cca 10-15, vsem vam morajo nastavit kanile in vzet kri...šele ko dobijo rezulatate krvi na tešče, pijete cuker 75g v cca 3dl vode (limono imaš lahko, ker ne dviga sladkorja in dejansko popravi okus)...točno 1uro po tistem pitju ti bodo vzeli ponovno kri, in točno 2 uri po pitju...razen če bo kateri od prejšnji rezultatov že čez mejo, ti test prekinejo, moraš pa pol it na polikliniko in tam počakat, da ti da osnovna navodila in recepte za ketone...tko, da jst bi poklicala na tvojem mestu v leonišče in se prenaročila...(samo moja ideja)...upam pa da ne paše me nas "srečnice" s sladkornouser posted image

LUČKE-gremo gledat v soboto...komi čakam zihr je lepo...Budimpešta je bila supet lepa in smo se imeli the best...

SHOPPING-ta teden še zanji nakupi po DM in BC...potem pa zaključim...

SLADKORNA-jutri imam končno pregled pri diabetologiji in me prav zanima kaj bomo nagruntali...ker jst nisem več pametna...vsak dan mam višjo dozo insulina za zajtrk, ampak cuker še kr ni pod 6.6... Danes sem si dala 22e, pojedla zajtrk kot ponavadi (2dl mleka, 4žlice kosmičev, jabolko-ki ga včasih tudi pozabim), šla na sprehod (kljub temu da me vse boli), ampak sem mogla v lekarno (cca 30min sprehoda) in po 90' sem mela 7.2...zdej pa nej bom pametna...nisem več

PRENOVA-user posted image končali z razbijanjem in "smetenjem"...jutri pride belit...komi čakam...sej sem že čisto na koncu z živci...v soboto (vrjetno je bila kriva tudi luna), smo se skregali (jst s tastom in svakinjo-ker je pač utankila nos tja kamor ji ne bi bilo potrebno), pa z mojim...pol sem praktično 1/2 user posted image ...grozna sobota...
A ima katera izkušnje z garderobnimi sobami/omarami AKRON??

Sicer sem pa danes končala voščilnice na 3/4...tko da samo še malo lepila, verzi in na pošto user posted image

ISOFIX-jst imam Ford C-max, ki ima isofix, kjub temu da ni viden...ker so brihte pri Fordu to notri nzašili in zdej mi morajo naredit rez in dat neko plastiko vmes...k že misliš da bo konec letanja okol se vedno najde še kej...grruser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.12.2011 12:29:51   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Dober dan punce user posted image

Mi smo pozdravljeni in danes me veselo daje gnezdenje... pospravljam kot nora, še okna sem začela pucat.. grozna sem. Danes mislim postavit še smrekico da bo pol mir.. sem pa zelo vesela ker smo včeraj nabavli sušilni stroj.. je bil znižan iz 600 na 500 evrov, pa še ta vikend je potekala akcija da za 500 evrov nakupa velikega gospodinjskega stroja dobiš bon za 100 evrov.. tako da sva prišparala nekje 200 evrov user posted image . Sem mislila izkoristit še akcijo baby centru, samo ni zneslo... sva že preveč porabila na sušilnem stroju user posted image .

Janchek81... verjetno imaš samo ta kratek test z 50 g glukoze..

Glede kg... zdej sem zaključila 33.teden in sem na + 11 kg nekje... se mi je kar ustavlo po uvedbi te "sladkorne diete" user posted image

Kakšna pa je akcija v Baby Centru user posted image

kilogrami joj da ne govorim....sem pridelala +18kg. No še vedno manj kot pri Gaji (+25) user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Razlika v letih med otroci
chips

Kolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?

1,5-2 (35%)

2-4 (43%)

4-6 (16%)

več (6%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!