|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
8.12.2011 13:37:10   
ovnica8
Ojla tudi pri meni se vlece ze od petka,najprej grlo,potem zamasen nos,zdaj se je pa se mocan kaselj pridruzil. Zdravnica je rekla dan naj jemljem lekadole in pocivam,drugace pa bom dobila ce antibiotike,ki pa jih ze v nenosecem stanju ne prenasam dobro....joj pa tolk sem se pazila....je pa fino ker je moz tudi zbolel in sva si vsaj za druzbo in tolazbo hehe. Lp iz soncne in tople ljubljane(ceprav si jo lahko ogledujem samo skozi okno)

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
8.12.2011 16:10:43   
ursonok
Ej driskice!
Ne zbolevat!!!
Tukaj so tudi vsi bolani - razen nas user posted image . Zadnjič sem gledala internetno stran faksa, da bi nekemu profesorju nesla neko knjigo, pa je bila stran polna oglasov - kaj vse odpade zaradi bolezni. Imela sem občutek, da folk sploh nima predavanj, ker vsi predavatelji ležijo doma. Svašta. Čudi me, sploh zato, ker sta tukaj baje najhujša meseca glede zbolevanja januar in februar. Kaj šele bo?!

Jaz sem bila pa na plavanju user posted image in sem zdajle user posted image . No, po tem sem šla še v mesto v apteko (se skeširala ful - za kalcij, B12, pa par homeopatij, da januarja-februarja ne bomo zbolevali user posted image ), pa potem še v "naturalno" trgovinico - ful nabasano, folk zapravlja do nezavesti. user posted image
Jutri gremo na obisk k neki starejši gospe in sem hotela kupit kaj, da ji pač nesemo ... In enostavno nisem vedela, kaj naj nabavim. Tako da sem domov prinesla vse drugo, samo "darila" ne user posted image . Nič, se bo morala zadovoljiti s suhim sadjem in domačim medom.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
8.12.2011 19:28:12   
disere
pozdravček punceuser posted image ..
da se še tukaj malo javim, berem vas redno, pišem pa bolj na temi dvojčki..
smo že v 28t kam čas beži, sem kr vredu, razen buši je pa zdaj že res velik, me tišči na vse konce, zato sem bolj v vodoravnem položajuuser posted image ..malike moje rastejo ena je mal manjša kot druga, zato moram u torek v porodnišnico na UZ da zmerijo pretoke posteljic, pa da vidmo kako velike pa težke so že...
trenutno mam +12kguser posted image če sem pa tud lačna non stop, za kazen me pa pol zgaga dajeuser posted image ..
pridne bodite pa vam javim kaj bomo zrihtale v torek na UZ.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
8.12.2011 19:30:25   
Hov hov
En user posted image za vse bolnice! Čimprej se pozdravite!

Jaz hvala bogu še nisem staknila viroze ali prehlada. Sem si prejle z dobrimi nameni naredila pomarančni sok. pa me je začela zgaga pečt ko norca....

Čustvenost - men gre zadnje čase skoz na jok - ampak ne od žalosti, ampak zaradi vsega mogočega: sem peljala psa cepit, pa sem se mogla zjokat; me zjutraj ni krč v noge zagrabil, pa sem se zjokala od sreče,... Samo to skrivam pred vsemi, da ne bodo mislili, da se mi je skegljal. Se še kateri kaj podobnega dogaja?

Linea Negra - šega je, da če imaš črto bo fantek, če nimaš pa punčka. Pri meni je zaenkrat ni.

user posted image ali user posted image , to je zdaj vprašanje! ginekologa imam v sredo 14.12, tako da upam, da bo naredila kak ultrazvokec ;-) -  čeprav mislim, da ni predpisan.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
8.12.2011 19:41:53   
Caitlin
Dober večer user posted image Kako? Jaz sem se ravno navečerjala, zvečer pa obvezno še kakšen jogurt. Jutri mam namreč cukrtest in verjetno do 11h ne bom smela ničesar jesti. Tako da si bom danes naredila malo več zaloge. Sem ponavadi ob 9h lačna kot volk, tako da upam, da bo to kaj pomagalo. user posted image

Me je pa prejle lepo presenetil sms od baby centra. Imajo ta vikend akcijo, kjer za vsakih 50€ dobiš bon za 10€. In prav to sva midva čakala, da se odpraviva po voziček. user posted image Jutri zjutraj dragi še pokliče kje ga imajo na zalogi, potem pa hitro po njega.user posted image

Epiduralna, ultiva ... se bom verjetno odločila za ultivo. Sem se pa prav nasmejala včeraj. Moj dragi seveda bere ta forum in je videl, da je govora o prisotnosti pri porodu. In sedaj v službi, ko ima čas, gleda video posnetke porodov. user posted image user posted image Pa je še vedno mnenja, da bo zdržal brez problema. user posted image user posted image Tako da je včasih o določenih nosečniških zadevah bolj podkovan kot jaz. Se vidi da ma v službi dovolj časa za raziskovanje interneta user posted image user posted image

Sva pa zadnjič kupila maxi cosi cabriofix lupinico. In ko sva prišla domov, poizkusiva privezat na zadnji sedež, pa ni šlo. Je prekratek pas, pomoje za 10cm, več ne. Tako da sva potem kupila še rabljen podstavek (sva ga tudi drugače gledala, ampak zdaj pa ni bilo druge, kot da kupimo). Samo toliko, da vas opozorim, če katere še niste kupile. Najboljše, da v trgovini prosite, če lahko greste preverit v avto. Ker sem potem z nekaterimi govorila, pa je to kar pogost pojav.

Tako, zdaj pa pod tuš pa kakšen film pogledat. Lep večer vsem!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
8.12.2011 20:37:39   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Eno vprašanje imam v zvezi s porodniško: ali je potrebno na CSD oddat potrdilo ginekologa (PDP) takrat ko greš prvič tja za oddat vlogo ali lahko naknadno prineseš?
Ali si je že katera šla urejat porodniško in bi na hitrco napisala postopek? Jaz se od prejšnje user posted image ne spomnim več nič,user posted image .
Bi si jo pa rada uredila pred novim letom, da se mi prizna kakšna plača za nazaj več, ker sem od septembra na bolniški in so torej to nižji zneski. Zdaj pa ne vem, ali lahko na CSD kaj komplicirajo češ da je prezgodaj za oddat vlogo že zdaj?

Za porodniško papirje lahko oddaš maximalno 60 dni pred PDP, prej ti verjetno ne bodo vzeli..

kolikor jst vem, moraš za porodniško papirje oddat min 60 dni pred svojim PDP in ne max. sm pa vseen klicala na CSD in mi je zatrdila, da kr naj prnesem vlogo, potrdilo od G pa lahko prinesem naknadno. tko, da jst oddam še ta mesec.

Oj super! kaminek, hvala za odgovor! Pol bom tudi jaz tako naredila. Saj prvič vem, da sem jo tudi oddala veliko prej (skoraj 3 mesece pred PDP), samo zdaj imam pa še malo več do roka. Upam, bo šlo skozi. Vlogo si pa lahko najbrž sprintam z neta pa jo tja nesem že izpolnjeno, a ne? Pa tiste priloge od delodajalca z zneski plač tudi si vse pripravim pa vse skupaj nesem.
Potrdilo od G dobim komaj 23.12. ko imam pregled. Bi si pa rada že vse uredila prej pred prazniki, tako da bom morala tudi jaz naknadno prinest potrdilo.

Pri nas ne vzamejo prej.. tut piše na spletni strani CSD Šiška, da oddaš 60 dni pred PDP najkasnej pa 30 dni prej.. 

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
8.12.2011 20:41:01   
zmajcy_
Danes sem imela pregled.. z malim je vse ok ima 659g.. cuker test in kri so ok.. edin spet sem imela bakterije v urinu tko da morm jutr spet v laboratorij user posted image  maternični vrat je zaprt in dolg 32mm..naslednji pregled imam 5.1.2012 sm pa že na +6kg zdej sm pa noseča 24 2/7 ni pa nč rekla da je preveč ( v zadnjih treh tednih sem dobila +3 user posted image ) pa krčne žile mam user posted image  tko da si morm omislt kompresijske nogavice, ki so kot sem gledala po netu precej drageuser posted image  ampak bo žeuser posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
8.12.2011 20:52:47   
ursonok
Zmajcy
sranje zaradi bakterij. Ampak same bakterije baje niso hude - problem je, če je preveč levkocitov. Ti samo VELIKO pij, preobilno se nalivaj z vodo in bo bolje. Pa verjetno bi bilo bolje, če bi malo počakala z laboratorijem, par dni - da se zadeva sčisti (vmes pa veliko vodo in čaja za sečila).
Kako pa so videti krčne žile? user posted image A to je tako kot pri starih mamah? Zakaj pa to nastane?
+6 je v 25. tednu zelo dobro. No, odvisno, kakšna si bila pred zanositvijo - če si bila "bajsika", potem je morda preveč user posted image

Madonca, jaz sem bila že enkrta noseča, ampak na srečo ne vem, kako zgledajo krčne žile, zatekanje, strije itd.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
8.12.2011 21:02:36   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Linea Negra - šega je, da če imaš črto bo fantek, če nimaš pa punčka. Pri meni je zaenkrat ni.

Ne drži! Sem imela črto v 1. user posted image , pa imamo doma babnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
8.12.2011 21:25:45   
pokalona1
zmajcy jaz imam tudi krčne;sem bila na pregledu pri dermatologu zaradi tega.Predpisala mi je kompresijske žabe,s kompresijo 2.stopnje.In so-100€! Da te kap sune.Ampak mi pa ful pomagajo;sem v službi več ali manj cel dan na nogah.Sem pa imela ful bolj zatečeno desno nogo, zlasti stopalo-me je že tok bolelo, da sem šepala, pa se je v zadnjem tednu ful popravilo stanje-očitno se je tudi maternica malo dvignila, da ne pritiska več toliko.

Aja, jaz sem tudi imela ob cukr testu bakterije v urinu.Potem sem razmišljala, da je bil razlog najbrž v tem, ker oddajaš zjutraj na tešče in verjetno do takrat nisi prav veliko pila?Vsaj jaz sem se prav matrala, da sem dovolj nalulala v lonček.Sem tud povedala to G in je rekla, da je potem res verjetno od tega, tko da ni bilo nobene panike.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
8.12.2011 22:21:47   
sirenetta
Evo še tole v zvezi s porodniško:
sem klicala mojo G za vprašat, če bi mi lahko prej (preden pridem na redni pregled) izpisali potrdilo PDP za porodniško, pa mi sestra pove, da teh potrdil že en čas ne pišejo - da je materinska knjižica uradni dokument in noter piše PDP in je to za uveljavljanje porodniške dovolj!
Ta mi je pa čisto nova! Ko sem bila pred 4 leti na CSD sem morala nesti potrdilo, zdaj pa naj bi bila torej dovolj materinska!

Kaminek če greš v kratkem na CSD oddat vlogo, poskusi uveljavljat tole varianto z materinsko, pa javi, če so upoštevali. Tako da mogoče ti ne bo treba niti naknadno nosit tja potrdilo. Sicer pa sem opazila, da so neka taka čudna odstopanja od enega do drugega CSD-ja, da sploh ni za verjet. Isto glede časa kdaj oddat vlogo - jaz sem jo pri prejšnji user posted image oddala cca. 3 mesece prej - to bi bilo 90 dni prej. Bomo videli, kako bo tokrat...

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.12.2011 8:40:48   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Zmajcy
sranje zaradi bakterij. Ampak same bakterije baje niso hude - problem je, če je preveč levkocitov. Ti samo VELIKO pij, preobilno se nalivaj z vodo in bo bolje. Pa verjetno bi bilo bolje, če bi malo počakala z laboratorijem, par dni - da se zadeva sčisti (vmes pa veliko vodo in čaja za sečila).
Kako pa so videti krčne žile? user posted image A to je tako kot pri starih mamah? Zakaj pa to nastane?
+6 je v 25. tednu zelo dobro. No, odvisno, kakšna si bila pred zanositvijo - če si bila "bajsika", potem je morda preveč user posted image

Madonca, jaz sem bila že enkrta noseča, ampak na srečo ne vem, kako zgledajo krčne žile, zatekanje, strije itd.

So bli tut levkociti.. sej me je poslala na uricult, k ubistvu samo gledajo bakterije če so.. mal bl podrobna preiskava..user posted image

Krčne žile so tko ja k pr starih mamahuser posted image  zakaj nastanejo ne vem, ampak pomoje da je tut mal dedno.. jst mam srečo da sem doma pa mam lahko velik noge v luft user posted image  pa tut zaenkrat jih mam bl mal.. upam da jih ne bo kmal več...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
9.12.2011 9:03:09   
Aleda
Porodniška- ja potrebno je prefotokopirat 1 in 5 stran materinske knjižice. Je ravnokar ena prijateljica to urejala.

Krčne žile- to je pa res ena nadloga, še posebno če bolijo in so zelo izpahnjene ven. Sestra ima tut te nogavice in pravi da so res fajn, so pa drage. Jaz imam tut eno žilo ampak ni nič izpahnjena ven in tudi nikoli me ni bolela, upam da se ne bo sedaj to poslabšalo.

Linea Negra- tut jaz je še nimam. Pomoje to res nima zveze s spolom.

Caitlin- kaj res, da je prekratek pas, a ni to čudno. Midva imava tut namen vzet maxi cosi cabriofix lupinco pri Recinkotu. Bomo vidli kako bo. Isofix pa ne morva montirat v najin avto pomoje, ker nima tistih kjukic, bom mogla pogledat. Predvidevam, ker je avto star ene 12 let. No sej imava namen menjat spomladi, novejši imajo pa morjo že vsi imet to.

Hov hov- tut mene se loti kakšna taka nenadna otožnost, živčnost, jeza...user posted image ravnokar včeraj zvečer sem imela en napad, ampak pomoje zarad tega ker sm bla zlo utrujena.

Disere- tvoj trebušček je pa res verjetno že kar velik glede na to da sta dvauser posted image not. A moraš zaradi tega ker nosiš dvojčke kaj bolj pogosto na preglede? Kako je pa s porodom, verjetno greš z dvojčki prej rodit?

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
9.12.2011 9:06:43   
cokolino
Jutro punce, evo jst sem mela včeraj pregled, vse ok, test za sladkorno je bil ok, tko da lahko še naprej uživam v čokoladi user posted image . Mi je naredil tudi UZ, baby je spet skrival/a obrazek, tko da nimam sploh nobene slikice od dojenčka (razen od nuhalne).
Sem bla pa včeraj tudi v Lj, kupila hlače (pala na rit, ko sem vidla ceno!!!!) in ene pajkice. Gledala sem tudi eno tuniko, samo je bla malo preveč pisana zame, no pa cena je bla tudi nenormalno visoka. Potem sva šla še v BC gledat za vozičke in moj se je zaljubil v JOOLZ (jst pa tudi), sva ga sprobala in prvi vtis je bil res waw, edino kar ni tolk waw je spet ta cena. No bova šla pogledat še JANE rider, pa se bova potem odločla.
Glede krčnih žil; tudi mene občasno boli žila (notranja), zdaj ne, ker pač ne delam in nisem veliko na nogah, ampak ko sem delala, je bla včasih prav kriza, še posebno ponoči, ko me je zgrabilo, da nisem niti hodit mogla, a takrat je pri nas glih največ dela. No te nogavice zelo pomagajo, pomemno je le, da se jih oblečete prej ko vstanete s postelje (so mi tudi razložili zakaj, ma sem pozabla). Pa dobro je da se da večkrat na dan noge v zrak, oz. da so dvignjene visoko, pa tuš z mrzlo in vročo vodo-za cirkulacijo.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.12.2011 10:02:42   
disere
adela ja do zdaj sem mela preglede na tri tedne, pa na vsakem je naredu UZ..od zdaj naprej pa bom mela na 14-dni pri svojem G, pa še preglede v porodnišnici...glede poroda pa ja so dvojčki ponavadi en mesec prej tako so meni rekli, me pa čaka CR, ker je vodilna A v medenični vstavi, je pa res da se ful bojim carskega bi tako rada naravno rodila, ker mi prvič sploh niti malo ni blo tako hudo kot so nam govorili..

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
9.12.2011 10:09:33   
Hov hov
Evo punce, kopija članka kaj vse povzroča zgago:
CitrusiZima je čas za pomaranče, mandarine in grenivke; ker pa so citrusi tako kisli, lahko povzročijo zgago. Ta se pravzaprav lahko pojavi celo po pitju pomarančnega soka ali limonade. Če opazite, da po njihovem uživanju trpite zaradi zgage, z njimi ne pretiravajte ter jih ne uživajte na prazen želodec.ParadižnikSeveda je izjemno antioksidanten, ker pa je tako kisel, lahko vzdraži ljudi, ki so že po naravi nagnjeni k občutenju zgage. Morda ga lahko uživate v obliki omake.Čokolada in kavaZgaga se pri mnogih ne pojavi samo po uživanju slastnega rebrca čokolade, temveč celo po uživanju različnih čokoladnih napitkov. Druge peče zgaga po jutranji kavici. V tem primeru z njeno mero verjetno pretiravate. Poskusite se zadovoljiti že z deci poživljajoče tekočine.Česen in čebulaMnogi ju težko uživajo sveža, vendar pa prenesejo pražena. V obroke jih dodajte v manjših količinah.ZačimbePosebno pogosto vzdražijo močne, pekoče začimbe, kot sta čili ali poper. Morda lahko pekoče obroke spremenite v malo blažje.MetaMetin čaj res pomiri želodec, vendar pa pri mnogih pomiri še poklopec med požiralnikom in želodcem, zato ta dopusti, da želodčna kislina prodre do žrela. Če se vam zdi, da vam težave povzroča meta, je ne uživajte po večjih obrokih, takrat pa se odrecite tudi njenim osvežilnim bonbonom.Hrana, ki je mastnaTo ne pomeni samo, da je ocvrta in nezdrava. Nekatere maščobe so za telo blagodejne. To so maščobe, ki jih vsebujejo oreški, zdrava olja, stročnice, jajca, mlečni izdelki in meso. Tej hrani se nikar ne izogibajte, preverite le, ali vam morda povzročajo težave. Maščobe namreč upočasnijo praznjenje želodca, zaradi česar je pri obilnih obrokih dlje časa lahko povečan pritisk na poklopec med požiralnikom in želodcem, tveganje za pojav zgage pa večje.Preveliki obrokiČe želodec preveč napolnite, se njegov poklopec ne zapre popolnoma, želodčna kislina pa ima prost vstop v požiralnik in žrelo. Ta pojav je še posebno pogost po prazničnih večerjah. Težave imate lahko tudi, če jeste prehitro.Če vas zgaga muči pogosto, je priporočljivo voditi dnevnik, v katerega si vpisujete sestavo svojih obrokov ter kdaj se zgaga pojavi – tako boste morda prepoznali vzorec. Če je vaša zgaga samo občasna, pa se lahko z njo morda celo sprijaznite.

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
9.12.2011 10:36:19   
ursonok
Sem tečna ko zmaj user posted image
Tamala se je zbudila ob 5.50 - no, takrat je prišla iz sobe, ampak je imela že prižgano luč, tako da se je sigurno zbudila prej in se tam igrala. Sredi noči! Zunaj totalna tema. Midva čisto munjena. In potem je bila valda neprespana in sitna. Zakaj otrok ne spi, če je zaspan? user posted image Dobro, da se vrtec odpre že ob 6.30! user posted image

Potem sem morala v laboratorij - voda, kri, toxa (upam, da zadnjič).

Zdaj sem se preveč najedla in sem za boljšo prebavo hotela prebrat, kaj naj bi se dogajalo v 28. in 29. tednu nosečnosti, pa se je članek začel z mislijo: "V tretjem trimestru se poleg zaprtja, krčev v mečih in zatekanja lahko pojavijo še hemoroidi in krčne žile."
Mislim, res vzpodbuden začetek. Sploh za take neprespane občutljivce, kot sem jaz danes. user posted image user posted image Sem valda tako nehala brat. Mislim, da je najbolje, da se vrnem k delu.

Ja, jaz se tudi zjokam kar tako, pa opažam, da sem strašno razdražljiva, lahko me znervira že kak zvok, dotik, pogled ... nekaj se zgodi, nekaj minimalnega, česar drugače še opazila ne bi, in že sem na robu živčnega zloma. Res grozno. Pa se mi je že zdelo, da so se hormoni umirili ...

Pa opekla sem si prst na nogi user posted image . Nalivala sem vrelo vodo v skodelico, ki je počila in je voda pljusknila okoli - en močan curek na mojo nogo user posted image . Zdaj se mi je naredil mehur, pa peče strašno. Ne vem, kako bo v bazenu user posted image

Kaj boste počele za vikend? Kaj posebnega? Samo ne recite, da boste kupovale darila - jaz sem v dveh dneh samo v lekarni in trgovini z živili zapravila celo premoženje. Še dobro, da se ponavadi ne obdarujemo oziroma če že, samo mi trije med sabo user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
9.12.2011 11:13:14   
Hov hov
Jaz sem se dones že dvakrat zjokala. Tudi zaradi stvari, ki mi ponavadi ne pridejo do živega.

Skratka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cmera sem...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
9.12.2011 13:11:15   
katka*
Jaz sem bila do danes na bolniški, sicer sem delala od doma, ampak da se končno pozdravim od tega prehlada, ki se zdaj vleče že drugi teden user posted image . Pa kri imam slabo in sem dobila železo, tisti sirup.
krčne žile - jaz sem jih imela že od prej, pa v družini jim imamo in zdaj samo čakam, kdaj se bo začelo. Začuda še ne čutim hudih bolečin, niti mi noge ne zatekajo tako zelo, bomo še vidli kaj me čaka. Sem si pa zadnjič v Sanolabor kupila kompresijske nogavice prav za nosečnice, bom te tu pa tam nosila in upam da bo dovolj. Drugače bo treba po tiste drage, če se stanje poslabša.
hov hov - hvala za članek o zgagi user posted image . Sem mislila da je meta čist ok, pa očitno ni. Upam da boš kmalu boljše volje, to so pač hormoni. Meni se je podobno dogajalo na začetku, sem se jokala kr tako pa ful sem bila občutljiva. Saj ne moreš nič. Pošiljam ti veliko user posted image .
Skratka imejte se lepo čez vikend user posted image , upajmo da bo sonček. Mi gremo jutri s skupino prijateljev na Dunaj, pogledat malo božični sejem, pa tak. Upam da bo fajn user posted image .

Kakor misliš, tako živiš.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
9.12.2011 16:55:36   
ovnica8
Moj prehlad se je spremenil v bakterijsko vnetje pljuc i. mehurja in na koncu sem pristala se na antibiotikih....seveda ni potrebno pav posebej omenjati da sem se v trenutku zjokala-ja tudi jaz sem postala jokica za vsako stvar(prej me nic ni iztirilo ali sprqvilo v jok,zdaj pa ali totalno znorim al pa se zjokam-groza komaj cakam da bo konec tega.
lp

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
9.12.2011 19:35:56   
tosja
user posted image user posted image user posted image
pozdravljene klepetulje!!!

Jaz sem padla v gnezdenje, pa vse mogoče se dogaja, tako da se ne oglašam tolk pogosto...

Na hitro sem preletela...

Porodniška in urejanje papirjev - tako kot vse ostalo se verjetno tudi te stvari razlikujejo glede na kraj nahajanja naše ljube deželice Slovenijeuser posted image
Danes sem šla povprašat...rekla sem da imam PDP 1.3.2012 in mi je gospa uradnica povedala, da letos ne morem oddat, čeprav bi rada oddala 60 dni pred nastopom. Oddaš lahko največ 60 dni pred nastopom in najmanj 30 dni pred nastopom. Gospa mi je odgovorila, da vsekakor mi v porodniško zapade tudi novembrska plača. sem pač upala, da mi samo 2 slabši plači-bolniški padeta not...
Njente...pri nas ne gre!!! user posted image
Sem pa že slišala, da so nekaterih centrih tako prijazni, da ti papirje zadržijo npr. par dni...ampak to je njihova dobra volja...
Moj primer: januar 31 dni+ februar 29 dni = papirje lahko oddam v začetku januarja, oziroma 3.1.2012user posted image user posted image user posted image
Oddam pa pildek, ki ga izpolnim jaz in pildek ki ga izpolni delodajalec - vsi obrazci so navedeni pod našo razpredelnico marčevke 2012 in materinsko knjižico - ni nič rekla, da moram kaj kopirat...naj kr oni kopirajo kaj hočejo, saj valda premorejo kopircauser posted image

Uživajte v vikendu!!! In pridno božajte bušije user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 9.12.2011 19:39:32 >

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
10.12.2011 8:03:26   
Jada82
Dobro jutro!

Samo en hitri jutranji sobotni pozdrav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste?
Mene je tamala mal čez 7 vrgla iz postelje ... pa dobro, ni krize ... zdaj gleda risanke. Jaz pa si bom v miru privoščila zajtrk, potem pa začnemo dan ... morava v trgovino, mal ven na sprehod, potem imam na vrsti pospravljanje, kosilo ... mogoče mi rata že kaj okrasiti popoldne ... pa moji pridejo na obisk. Skratka, pestra sobota .... Imamo oblačno vreme, ampak ne čist zabasano ... vmes je malo vidnega neba .. tudi dež ne gre ... kar je že samo po sebi super!

Evo, jaz bom začela dan, sej se kar veselim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdravček, pa se tipkamo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
10.12.2011 8:25:14   
Aleda
Dobro jutrouser posted image
Bi še malo spala ampak sem morala vstati ob 6, ker tudi mene čaka en kup dela. Bom pa jutri podaljšala spanje. Pri nas je tut tako oblačno, pomoje bo dež. Uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
10.12.2011 8:40:44   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: ovnica8

Moj prehlad se je spremenil v bakterijsko vnetje pljuc i. mehurja in na koncu sem pristala se na antibiotikih....seveda ni potrebno pav posebej omenjati da sem se v trenutku zjokala-ja tudi jaz sem postala jokica za vsako stvar(prej me nic ni iztirilo ali sprqvilo v jok,zdaj pa ali totalno znorim al pa se zjokam-groza komaj cakam da bo konec tega.
lp

joj, boga reva. Upam, da še moj prehlad ne preide v kaj takšnega, ker mi res ni za antibiotike - nč ne zaupam našim zdravnikom, sploh ne zdej ko gre za user posted image  in mi bojo to kemijo v rit filal. No, sicer pa glede na to, da me vsako zimo položi angina, verjetno letošnja nebo izjema, saj se je šele dobro začela. Drži se in čimprej ozdravi. Držim pesti.
No, vsaj user posted image  moj prehlad nič očitno ne moti, ker veselo zganja akrobacije user posted image user posted image

Vreme tudi pri nas oblačno - glih fajn za poležavat in nič počet user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
10.12.2011 15:13:35   
Caitlin
No, pa se mi bo le uspelo oglasiti. Sem se mislila že včeraj, pa sem zvečer samo padla v posteljo.

Adela ... ja, pas je prekratek. Imava pa tud midva že 12 let star avto in nima isofixa, vendar sva kupila tak nastavek, da se lahko da na isofix ali pa običajno priveže s pasom. Evo, tukaj je povezava: EasyFix Pride pa tkole kot je na sliki na spodnji povezavi: Nastavek Je pa problem, ker so ti nastavki dragi (čez 100€) tako da sva midva enga rabljenega kupila. Pomoje je najboljše, da ko ga misliš kupit, da vprašaš če lahko greš preizkusit če bo dovolj dolg pas.

Sem pa imela včeraj cuker test. Ja, res ni nekaj dobra tista mešanica glukoze in vode. Imam zlo rada sladke zadeve, ampak kar je pa preveč je pa preveč. user posted image Pa to sem še nekak preživela, večji problem je bila lahkota zadnjo uro. Tako da sem takoj po pregledu šla na petrol in si kupila največji sendvič, kar so ga imeliuser posted image Sem ga zmazala na poti do doma za šalouser posted image
Potem sva šla pa še v lj v baby center po voziček. In sva dobila športni del, košare pa baje te barve sploh nobene še niso dobili v slovenijo. Naslednja pošilka je konec decembra in upam, da takrat dobiva tudi košaro. Evo, še slika: Vozicek Slikano črno-belo z namenom, da se barva ne vidiuser posted image Mava tko firbčne kolege, sorodnike, da je potrebno na vse pomislit.user posted image

Me pa zanima če katera ve, katere papirje moram vse urediti kot študentka? Sicer imam namen it takoj po novem letu na CSD, ampak če mi katera zna kaj povedati o tem, bom zelo vesela.

Lep vikend vam želim. Ker pa nas očitno ne bo prav veliko grel sonček, naj vas pocertljajo vaši dragi.user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.