Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:06:05
|
|
|
|
matcar
|
Naš sonček pa je danes dopolnil 6 mesecev!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:06:38
|
|
|
|
matcar
|
Karmen- Arwenko-
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:23:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naš sonček pa je danes dopolnil 6 mesecev! čestitke tudi vašemu sončku za pol svečke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:26:33
|
|
|
|
bambixxx
|
T panča, jaz pa pri kavi in čakam, da stroj opere, da še obesim drugo rundo. kaj naj skuham na brzino?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:48:57
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T panča, jaz pa pri kavi in čakam, da stroj opere, da še obesim drugo rundo. kaj naj skuham na brzino? Kakšna rižota s piščancem je na hitro, jaz tudi razmišljam v tej smeri danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:58:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj naj skuham na brzino? rižoto, makaronflajš, kurjo obaro, mleto meso in špagete
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:59:02
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 še tukaj čestitke za diplomo:
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.12.2011 13:00:37 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:01:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, naša vročina je trenutno izginila, sama od sebe. Zdaj mi pa nič več ni jasno. Aja, drugače pa je naša mala za rojstni dan dobila tega Pametnega kužka in je to res ena luštna igrača, se vsi ful zabavamo z njo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:05:21
|
|
|
|
botrca
|
Teo za mini rojstni dan:
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:06:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, naša vročina je trenutno izginila, sama od sebe. Zdaj mi pa nič več ni jasno. Aja, drugače pa je naša mala za rojstni dan dobila tega Pametnega kužka in je to res ena luštna igrača, se vsi ful zabavamo z njo sam da je boljši ...ja ta kuža je nam tudi zanimiv že 3 leta...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:07:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jan: vse najboljše veliki fant! ~~~ Čestitam tudi mamici, ki je že 4 leta še ekstra pridna. hvala ..posebej ono za mamico
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:07:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Vse najboljše Jan hvala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:08:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Jan vse najboljše za rojstni dan . hvala tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:09:02
|
|
|
|
botrca
|
Matcar hvala tudi tebi za voščilo .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:09:45
|
|
|
|
botrca
|
Nič, grem malo noge v luft poknit...kosilo bom delala ko mali pride iz vrtca.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:16:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj naj skuham na brzino? rižoto, makaronflajš, kurjo obaro, mleto meso in špagete Ej, te vaše recepte "na brzino" bi ve lahko dale gor, da se še jaz kaj kuhat naučim, plis. Pa pišite ono za "telebane", da bom razumela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:28:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj naj skuham na brzino? rižoto, makaronflajš, kurjo obaro, mleto meso in špagete Ej, te vaše recepte "na brzino" bi ve lahko dale gor, da se še jaz kaj kuhat naučim, plis. Pa pišite ono za "telebane", da bom razumela. ej, ti bi mogla it en dan k botrci na šnelkurs, pol pa ko vse skuhata, pa nas povabita, da probamo, če si se kaj naučila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:30:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, naša vročina je trenutno izginila, sama od sebe. Zdaj mi pa nič več ni jasno. Aja, drugače pa je naša mala za rojstni dan dobila tega Pametnega kužka in je to res ena luštna igrača, se vsi ful zabavamo z njo super, da ni več vročine . mogoče pa čuti, da bi mami mogla it v službo, pa bi se ona raje še cartala doma? Pametni kuža je fajn ja. Najboljše je, ko sedi čisto pri miru na stolu in naekrat reče: "Rad te imam!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:31:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj naj skuham na brzino? rižoto, makaronflajš, kurjo obaro, mleto meso in špagete evo je že dragi doma s pico - danes on kuha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:48:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, naša vročina je trenutno izginila, sama od sebe. Zdaj mi pa nič več ni jasno. Aja, drugače pa je naša mala za rojstni dan dobila tega Pametnega kužka in je to res ena luštna igrača, se vsi ful zabavamo z njo super, da ni več vročine . mogoče pa čuti, da bi mami mogla it v službo, pa bi se ona raje še cartala doma? Pametni kuža je fajn ja. Najboljše je, ko sedi čisto pri miru na stolu in naekrat reče: "Rad te imam!" Ko bi se ona vsaj cartala, se pa upira tak če jo hočeš malo pocartat, da je groza Jaaa, to je ful kjut...ali pa reče "objemi me", pa "vidim te"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 13:58:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, naša vročina je trenutno izginila, sama od sebe. Zdaj mi pa nič več ni jasno. Aja, drugače pa je naša mala za rojstni dan dobila tega Pametnega kužka in je to res ena luštna igrača, se vsi ful zabavamo z njo super, da ni več vročine . mogoče pa čuti, da bi mami mogla it v službo, pa bi se ona raje še cartala doma? Pametni kuža je fajn ja. Najboljše je, ko sedi čisto pri miru na stolu in naekrat reče: "Rad te imam!" Ko bi se ona vsaj cartala, se pa upira tak če jo hočeš malo pocartat, da je groza Jaaa, to je ful kjut...ali pa reče "objemi me", pa "vidim te" jaz sem to mislila bolj, da kuža govori sam od sebe, ko nič ne delaš z njim . sedi na stolu 3 dni, ga noben nič ne mrda, pol pa naenkrat spregovori - malo spuky včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 14:01:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj naj skuham na brzino? jaz sem na brzake počila na pekač prebranec iz konzerve, gor naložila delikatesno slanino, pa sir..dala v pečico, 20 minut..pa sva jedla...pa solata zravn ta čas, ko se je peklo, pa se šla kopat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 14:02:09
|
|
|
|
arabela*
|
Jan...čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 14:03:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja ta kuža je nam tudi zanimiv že 3 leta... pri nas je bil...zdaj pa že skoraj leto v kleti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 14:04:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ko bi se ona vsaj cartala, se pa upira tak če jo hočeš malo pocartat, da je groza res al kaj?
|
pirhiLelly28 RRna kakšen način barvate pirhe?z kupljenimi barvami (
31%)
z naravnimi rastlinami (
69%)
ne praznujemo velike noči (
0%)
kupimo že pobarvane v trgovini (
0%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!