|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
7.12.2011 20:33:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7
Ja ima dopust, ampak sva se pogovarjala da bo doma sedaj pač do 24.12. Nič jasne te kadrovske zadeve user posted image

ja če še ima ta neizkoriščen dopust, je res najbolje da je doma ta čas

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.12.2011 20:35:21   
katy83
eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucatuser posted image
grem...lahko nočuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.12.2011 20:52:07   
arabela*
eh..jaz pa malo tu, malo pri seminarski, malo pri vprašanjih za izpit, malo pri M v sobi, ki BDW knjige meče na tla in noče spat...

BDW....sem zdaj vidla da mi je 10 ocenil prvi predmet......user posted image ....končna ocena, pa sploh nisem pričakovalauser posted image ....jupiiiiiiiii

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.12.2011 21:02:10   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. user posted image ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že.

Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo user posted image user posted image user posted image Kar na jok mi gre res no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.12.2011 21:09:28   
arabela*

Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. user posted image ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že.

Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo user posted image user posted image user posted image Kar na jok mi gre res no user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.12.2011 21:12:47   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucatuser posted image
grem...lahko nočuser posted image

lahko noč in vso srečo jutri user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
7.12.2011 21:20:02   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilouser posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
7.12.2011 21:20:59   
Arwenko

Saj verjamem da ti gre na jok, komu pa nebi šlo...vse bo ok, boš videla user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
7.12.2011 22:38:33   
ly117
Čer! user posted image

Se samo pofočkam in letim spat ker noč bo expresno minla. Sam ne me vprašat kak bom dopoldan funkcionirala. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
7.12.2011 22:39:45   
ly117

Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan user posted image  user posted image  user posted image In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe....

Ojjojoj. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.12.2011 8:25:12   
botrca
Jutro,

user posted image ...Jan v vrtcu, možek v službi...klasika.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.12.2011 8:27:11   
botrca
Danes je  en tak lep sončen dan...najin sonček praznuje 4. rojstni dan...

Jan:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.12.2011 8:46:29   
majakla
Jan: vse najboljše veliki fant!  user posted image   user posted image   user posted image

~~~

Čestitam tudi mamici, ki je že 4 leta še ekstra pridna. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 8.12.2011 8:49:31 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.12.2011 8:47:26   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan user posted image  user posted image  user posted image In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe....

Ojjojoj. user posted image user posted image user posted image

Ah ne  user posted image .
Karmen: user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.12.2011 8:48:35   
majakla
Katyyyyyyyy . . .    s tabo smo user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.12.2011 8:50:10   
majakla
Aja, pa DOBRO JUTRO. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.12.2011 9:05:45   
Arwenko
Dobro jutro.

Vse najboljše Jan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.12.2011 9:38:22   
majakla
Čestitam še tu user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Katy, naša ga. prof. user posted image  user posted image  user posted image

(sori, ampak moramo vsem povedat)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.12.2011 9:38:58   
Arwenko
Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. user posted image user posted image user posted image

saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.12.2011 9:41:57   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čestitam še tu user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Katy, naša ga. prof. user posted image  user posted image  user posted image

(sori, ampak moramo vsem povedat)

Čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.12.2011 9:46:56   
arabela*
katy čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
8.12.2011 9:47:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. user posted image user posted image user posted image

saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no.

ojej...bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.12.2011 9:48:32   
arabela*
midva vsak na svojem računalniku visima....

jaz se zraven še malo učim.....

maličke v šoli, vrtcu..

popoldne pa grem na ultrazvok....potem pa nazaj na toplo domov..mi nekak ni za nič danesuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.12.2011 10:09:19   
bambixxx
Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo user posted image user posted image user posted image .

Jan vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.12.2011 12:05:10   
matcar

Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo user posted image user posted image user posted image .

Jan vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .
Podpis pod oboje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......