Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 20:33:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ja ima dopust, ampak sva se pogovarjala da bo doma sedaj pač do 24.12. Nič jasne te kadrovske zadeve ja če še ima ta neizkoriščen dopust, je res najbolje da je doma ta čas
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 20:35:21
|
|
|
|
katy83
|
eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucat grem...lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 20:52:07
|
|
|
|
arabela*
|
eh..jaz pa malo tu, malo pri seminarski, malo pri vprašanjih za izpit, malo pri M v sobi, ki BDW knjige meče na tla in noče spat... BDW....sem zdaj vidla da mi je 10 ocenil prvi predmet...... ....končna ocena, pa sploh nisem pričakovala ....jupiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 21:02:10
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že. Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo Kar na jok mi gre res no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 21:09:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že. Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo Kar na jok mi gre res no ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 21:12:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucat grem...lahko noč lahko noč in vso srečo jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 21:20:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že. Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo Kar na jok mi gre res no ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilo podpis , za dežjem vedno posije sonce...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 21:20:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že. Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo Kar na jok mi gre res no Saj verjamem da ti gre na jok, komu pa nebi šlo...vse bo ok, boš videla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 22:38:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Se samo pofočkam in letim spat ker noč bo expresno minla. Sam ne me vprašat kak bom dopoldan funkcionirala.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.12.2011 22:39:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe.... Ojjojoj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:25:12
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, ...Jan v vrtcu, možek v službi...klasika.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:27:11
|
|
|
|
botrca
|
Danes je en tak lep sončen dan...najin sonček praznuje 4. rojstni dan... Jan:
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:46:29
|
|
|
|
majakla
|
Jan: vse najboljše veliki fant! ~~~ Čestitam tudi mamici, ki je že 4 leta še ekstra pridna.
< Sporočilo je popravil majakla -- 8.12.2011 8:49:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:47:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe.... Ojjojoj. Ah ne . Karmen:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:48:35
|
|
|
|
majakla
|
Katyyyyyyyy . . . s tabo smo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 8:50:10
|
|
|
|
majakla
|
Aja, pa DOBRO JUTRO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:05:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Dobro jutro. Vse najboljše Jan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:38:22
|
|
|
|
majakla
|
Čestitam še tu Bravo Katy, naša ga. prof. (sori, ampak moramo vsem povedat)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:38:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:41:57
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čestitam še tu Bravo Katy, naša ga. prof. (sori, ampak moramo vsem povedat) Čestitamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
katy čestitke še tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:47:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no. ojej...bogica mala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 9:48:32
|
|
|
|
arabela*
|
midva vsak na svojem računalniku visima.... jaz se zraven še malo učim..... maličke v šoli, vrtcu.. popoldne pa grem na ultrazvok....potem pa nazaj na toplo domov..mi nekak ni za nič danes
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 10:09:19
|
|
|
|
bambixxx
|
Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo . Jan vse najboljše za rojstni dan .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.12.2011 12:05:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo . Jan vse najboljše za rojstni dan . Podpis pod oboje!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......