ronja
|
zakaj? a se dolgo čaka? Čaka se kar, ampak bolj je problem, da se jim ob 14h mudi domov in so zato rahlo sitni - vsaj moje izkušnje do zdaj so take. Dop. je pa čisto ok. To se pri zdravnikih res pozna - no, saj tudi pri ostalih, verjetno. Če se jim mudi, ne pogledajo glih tako natančno in včasih se kaka reč potem izmuzne. Vzami pa kaj za brat s sabo, ura, dve gresta takoj. potrditev s strani očeta pomeni pogosto nekaj drugega kot s strani mame haha, ko sem lubiju omenila par njenih cvetk, je rekel, da bi jo moral nekdo po zobeh treščit . Tile naši fantje so fajn . mah, sem se odločila, da bom zbrisala njene komentarje iz spomina. pametno. Itak sam štalo delajo . Aja, če misliš še kdaj bit noseča in met kake probleme, ti glede zdravnikov priporočam infekcijsko - tam so dejansko vsi čisto inteligentni - vsaj, kar sem jih jaz videla. Saj ne vejo vsega, se tudi kdaj zmotijo - samo niso pa debili - in to je ful olajšanje . Recimo meni tam ni nihče težil, da kaj sem se pa bogvekje sprehajala, pa kaj se grem, da nisem prej prišla s tem flekom, ko sem povedala od kdaj ga že mam. ko da sama ne bi vedla, da bi bilo fajn prit prej. Ok, so vprašali, koliko časa ga imam, so vprašali, kako se je spreminjal, pa seveda tudi kako to, da sem šele zdaj prišla - itak da to vprašaš! Ampak odvisno je, kako. Njih je pač zanimal razlog - ko sem povedala, da na začetku še ni zgledal tako, pa kaj vse se je potem dogajalo in da sem pač vmes čisto pozabla na ta flek zaradi drugih problemov, jim je bilo kristalno jasno in me ni nihče j* v glavo. Pa tudi kar sem bila prej na infekcijski (zaradi drugih reči) so bili ok in so veliko vedeli zdravniki (to je tudi ena ful fajn lastnost, ki jo cenim pri njih - ker res ni ravno standard v tej branži, vsaj moje izkušnje so bolj taktak...) nenoseča sem bolj pasja, če je treba. upam . No, jaz sem prav ponosna, da se včeraj nisem dala odgnat in da so zdaj tudi sami ugotovili isto kot jaz... kar sem povedala gospe že takrat, ko je jedilnike talala. Ampak valjda ona bojše ve, koliko jaz rabim kot jaz . Jaz sem se zdaj res strogo držala. Ampak zdaj pa bom lepo probavala eno po eno in če bo ok, se ne mislim matrat brezveze, sploh pa ne mislim skup padat. Mam merilček in mi nihče ne more nič, hehe. imam občutek, da jo pretirano skrbi moja postava. haha, veš, kaj sem mela jaz na koncu jezika, ko sem jo vprašala, če lahko takoj po porodu jemo normalno, pa mi j ezačela pametovat, da to je normalna prehrana, da taka bi morala bit normalna prehrana, da to je zdrava prehrana, da bi morale vsaj 80% ega obdržat v svoji prehrani...? Pismu, sem mela na koncu jezika, da bi ji zabrusila, da kako to, da ma ona več kil pri svoji superduper prehrani (saj valjda ne govori drugo kot dela, a ne? ) kot pa jaz, kadar nisem noseča? Ker ženska ni glih suhcena - ni debela, ni pa suha, niti pod razno. Lubi je mel še boljšo idejo, pravi, da bi jo morala boksnit v trebuh, da bi zbruhala zadnji obrok in bi ga potem vse skup lepo analizirale - "aaaa - to si jedla, a? To pa ni na jedilniku dovoljene hrane!" PS: necukraste punce, se opravičujem za vse tele naše izpade v imenu vseh sladkih, ampak tista diabetologinja je res taka, da si človek ne more kaj - pa s humorjem se to še nekak najlažje da pogoltnit. Rajši hec in dolgi posti kot pa solze, a ne?