|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
7.12.2011 17:32:30   
**Nelly**
miami10 - sem ti prav fauš, da boš imela parket... jaz bi ga tud... pa mojmu lubiju ni všečuser posted image ... sem se pa vsaj za laminat izborilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.12.2011 18:35:51   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Trnuljčica: super, držim pesti, da tako tudi ostane. user posted image

Matkurja: glede na vse, kar sta dala skozi, da sta pršla do user posted image  so že samo psihične ovire lahko zadosti, da ti spolnost ne paše. Tudi meni je prvič bistveno manj, iz čisto brezveznih a vsakdanjih zadržkov. Drugič in sedaj je bil pa MM ves navdušen nad mojo poskočnostjo. Razen pavze od 32.t dalje zaradi popadkov po user posted image , ki so po zaključku pavze pripeljali do poroda.

Punce, ki ste obnavljale, se selile: mam eno veliiiikooo prošnjo. Iščemo bodoče bivališče in ena od opcij je tudi stanovanje, ki pa ni na ključ. Zanima me, kakšne talne obloge imate in kolko vas je to pršlo, pa kolko vas je pršla kopalnica. Lahko tudi na zs. Fuuuullll hvala. user posted image user posted image user posted image

Nam so lastniki (MNZ) obnovili in na najino presenečenje dali parket. Tko da ti žal ne morem pomagat.
Pa hvala za tolažbo glede seksa.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.12.2011 18:37:20   
Matkurja
Trobentica, ti si imela, če se ne motim, že včeraj zadnje predavanje v šoli za starše? To je v zdravstvenem domu tokrat a ne? Mi lahko napišeš, kje v ZD to je?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.12.2011 18:38:33   
Mistica
Ronja - HVALA za tvoj odgovor glede odvzema celic in kdaj dobiš bebico k sebi. Sem namreč slišala, da dobiš bebico pozneje k sebi, ker je odvzem dolg postopek (v tem primeru, ki sem ga slišala je šlo za odvzem za v zasebno banko) in sem bila v dvomih, če bi sploh darovala, saj si zelo želim, da bi lahko dobila bebija takoj k sebi.

Pozdravček

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.12.2011 18:50:59   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Trobentica, ti si imela, če se ne motim, že včeraj zadnje predavanje v šoli za starše? To je v zdravstvenem domu tokrat a ne? Mi lahko napišeš, kje v ZD to je?

Matkurja - ti bom kar jaz odgovorila, pa naj me Trobentica popravi, če so mi napačno povedaliuser posted image Greš v ZD, po stopnicah čiz na vrh (2. nadstropje) na desno, kjer je Vzajemna. A sem prav povedala, Trobentica?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.12.2011 19:01:24   
Trobentica_

Jap, v ZD je. Ne morš falit, ker imajo fajn označeno na tablah user posted image . Drugač pa, ko prideš v ZD greš po stopnicah gor, v 2. nadstropje, potem pa mislim da levo (se ne spomnm točno, ker so ble table itak, pa potem nisi osredotočen tolk na to hehe). Je čist simpl za najdt res user posted image .

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.12.2011 19:05:49   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Matkurja - ti bom kar jaz odgovorila, pa naj me Trobentica popravi, če so mi napačno povedaliuser posted image Greš v ZD, po stopnicah čiz na vrh (2. nadstropje) na desno, kjer je Vzajemna. A sem prav povedala, Trobentica?

Hmmm, zdej pa nisem sigurna več user posted image . 2. nadstropje je sigurno, zdaj pa res ne vem al levo al desno user posted image . Ma je fuuuul lahko za najdt, ker imajo res fajn označenouser posted image . Verjem, če sem JAZ najdla, bo vsak našel user posted image . Na tabli pa slediš kje je "Sejna soba".

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 7.12.2011 19:09:37 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.12.2011 19:37:12   
miami10
NELLY...jst sem hotela imeti pri kuhinji od pulta do otoka ploščice, pa moj no dovolil...očitno ne dobimo vedno kar si želimo...user posted image Laminat imava v splanici, ki je nisva renovirala...ampak sem jst full razočarana, ker je full lovilec prahu in lahko skos stojim zraven z metlo...mogoče niso vsi taki...jst sm prav malo nesrečna...bi še tm dala parket...ampak je logistika, ker mava vodno posteljo in nama bi mogli pridt spraznit in okvir na cca 400kg, tko da ne bo šlo...

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.12.2011 19:55:13   
Matkurja
Punci, hvala za informacijo. Midva sva ponavadi pozna, pa če moraš pol še iskat neko stvar, si še bolj pozen. Pa ob 16.00 je jutri a ne?

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.12.2011 19:58:46   
Trobentica_
Punci, hvala za informacijo. Midva sva ponavadi pozna, pa če moraš pol še iskat neko stvar, si še bolj pozen. Pa ob 16.00 je jutri a ne?

Tut če bosta pozna, ni panike, odlaufajta v 2. nadstropjeuser posted image , potem pa sledita tabli, kot sem rekla, gledaš za Sejno sobo. Najdeš takoj. Ja, ob 16huser posted image .

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.12.2011 20:02:01   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Tut če bosta pozna, ni panike, odlaufajta v 2. nadstropjeuser posted image , potem pa sledita tabli, kot sem rekla, gledaš za Sejno sobo. Najdeš takoj. Ja, ob 16huser posted image .

Kako je pa bilo? Vas je bilo veliko? Je bilo kaj predavanja, al samo praktični del? A je vsak prišel na vrsto?

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.12.2011 20:22:24   
Trobentica_
Kako je pa bilo? Vas je bilo veliko? Je bilo kaj predavanja, al samo praktični del? A je vsak prišel na vrsto?

Men je bilo to predavanje daleč najboljše oz. najbolj uporabno od vseh kar smo jih imeli v Šoli (poleg tistih o porodnih dobah). Je bila pa, kljub temu, da smo v dveh skupinah, še vseeno prevelika skupina. Lahko bi zorganizirali na več skupin, za moje pojme na 4 skupine, saj so videli že prej koliko nas hodi vsakič na predavanja. Je pa povedala ful uporabnih stvari, vsaj meni se je tako zdelo no (jaz sem si kar precej tega zapisala, ena zraven mene pa recimo skoraj nič ni napisala, je pa tudi res, da skoraj ni imela trebuha, tako da ne vem zakaj je že tako zgodaj tam gužvo delalauser posted image hehe), razložila je tudi vse kar se tiče oblekic, jih razkazala, od ležišča je vse povedala in pokazala, pa kar se tiče kozmetike in nege vse (dobili smo tudi seznam stvari, ki jih rabimo imet-spet en seznamček user posted image no nekatere imate že vse nakupljeno, jaz še ne, tako da mi je zelo prav prišel, da sem še iz tega seznama mal prečekirala kaj kupit in česa ne), in na dojenčku je pokazala previjanje in umivanje ter kopanje, pa kako ga nosit ipd..... Bilo nas je preveč, da bi me same probavale, pa tudi imela je le enega dojenčka (tiste, ki so sedele bolj na koncu, ne vem če so kaj videle). Je taka ovalna miza in tisti, ki sedijo za tisto mizo vidijo vse. Če pa sediš odzadaj na stolih, je pa težje kaj videt. Je sicer rekla, da lahko na koncu proba katera, ampak itak nobena ni. Tako da - bi blo fajn, da sta prej tam in čakata blizu vrat, da se lahko usedeta čimbližje "predavateljici" user posted image .

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 7.12.2011 20:24:34 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.12.2011 20:41:21   
ronja
ki so po zaključku pavze pripeljali do poroda.

haha, tako je bilo pri nama pri Lejli - samo da sva mela prepovedano zaradi odstopa posteljice - od konca junija do 1.1.naslednje leto. POtem sva v to v tistih borih 2 dneh nadoknadila glih za dva matkurjina mesecauser posted image , ampak po 2. je sledil porod - in spet pavza, slabe 3 tedne... (ja, vem, treba počakat 6... j* ga;), očitno mi ni škodlouser posted image ). Zdaj pa itak nimam več kaj pokvarit, ker ne mislim met več otrok (nekak je teh problemov v vsaki nosečnosti toliko, da "I get the hint"user posted image ).

miami, sestra je bila bolj suha, lase speti v čop, rjavi, taka mirna, prijazna - sploh potem ko je vidla moje rezultate. Ampak je očitno že včeraj razmišljala o tem, ker je mela zame že pripravljeno bolj kalorično tabelo - sem dobila še eno meso in en škrob zjutraj (lahko pa pojem samo 2, če mi ne paše), pa še 1 maščobo ob dop. malilci. jaz bi seveda rajši sadje kot to mast in meso, ampak ajde. Sem kupila polnozrnat (upam - zgleda že tako) pirin grisek in sem to jedla za povečerjek (jaz tako hitro pokurim vse te obroke, da mi povečerjek pride ful zgodaj... samo sicer sem pa ful lačna vmes med obroki, ker mi enostavno ne držijo tako dolgo...)

beti, a je v sredo na tvojo uro še plac? Bi se še jaz prijavila - pop. mam sicer službene zadeve, ampak dop. bi lahko prišla. In bi bilo mogoče fajn...
kar se tal tiče - nama je super plastificirana pluta - se ne znuca (in to ti govori ena ful crafty oseba z dvema malima pamžema), edino ni fajn, če jo dolgo pustiš namočeno - pač če se polije, je fajn obrisat, isto kot parket.

mistica, ne ne, garantiram, da za javno banko ni treba nič čakat - sem preverila še pri lubiju - sem povedala že predno je bila rojena, da hočem met otroka takoj na bušija in ko se je rodila, sem spet rekla, da bi jo mela in so se sam režale, da mi jo že dajejo (in so jo res, kolikor se spomniva, je bila še na popkovini). Je pa tudi odvzem hitro fertig - z iglo gre v popkovnico, potegne malo krvi in to je to, ostalo itak potem delajo dalje z uno injekcijo, te itak ne briga;). Sem tudi preverila pri lubiju, če kok bi on rekel, da je trajalo - in sva si oba enako zapomnila - cca 15 sekunduser posted image . Tako da brez skrbi. Samo povej babicam, da hočeš svoje najdražje bitje takoj stisnit k sebi, pa bo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
7.12.2011 20:45:46   
ronja
Aja, še poročilo o mojem cukru, sem ga skor dolžna po vsem tem jamranjuuser posted image :
- 2h po zajtrku (ko sem dobila aparatek) 4,2
- 90 min. po kosilu (propisno, po njihovih reglcih) 5,8
- 90 min. po večerji (propisni, po njihovih reglcih) 5,9
- 90 min. po moji popolnoma grozni malici (3 suhe marelice in ena suha sliva V ČOKOLADI! in ovseni suhi kruhki (pač njihov škorb, ki kao mora bit) 5,1

Tako da - kaj naj rečem - zaenkrat imam po svoji prehrani zgleda nižji cukeruser posted image . No, mal heca, bom pa vsekakor še naprej vsak dan nekaj testirala... Komaj čakam sadje, kavin jogurt, navadne testenine... Pa upam, da mi ne bo delalo problemov.

Lepo spančkajte in se crkljajte!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
7.12.2011 21:32:39   
Kasija
ronja v patološko sem naročena od 11h. zakaj? a se dolgo čaka?
komentarji na diabetološki - pri meni se je še bolj potrudila. me je tokrat vprašala, če kaj razmišljam o kontracepciji in da je to dobro premislit preden rodiš. ne vem, kaj je hotela namignit. moj je potem doma rekel, da zakaj ji nisem rekla, da kolikor jih B-g da jih bomo imeli. user posted image  (pa brez zamere, če katera res misli tako, spoštujem vse vrste odločitev) pa da sem pretežka (res, tega pa nisem opazila?). pa da če se ne morem organizirati zdaj, ko imam dva otroka, kako se bom potem, ko bom imela tri (sem stegnila jezik in ji skušala obrazložiti, da je težko biti na mojem mestu in se , kot priporoča, prehranjevati, kuhati, meriti vse živo in še sprehajati cel dan). aja, pa ona samo misli na mojega otroka - samo jaz imam 3, a ne? mah, sem se odločila, da bom zbrisala njene komentarje iz spomina. ima srečo, da sem noseča in vsa na robu joka - ker potem komentarje raje pogoltnem, da se ne bi spravila kam dlje. nenoseča sem bolj pasja, če je treba.

super, da si dobila drug jedilnik! sploh pa razumno sestro. jaz tudi jem več sadja. to najbolj pogrešam. sploh pa po temle mogoče dolgo ne bom jedla jabolk, ker se jih bom prenažrla.

miami10 kaj so pa tebi rekli za nadaljevanje diete po porodu? ker prejšnjič so mi rekli, da ni treba nič diete.
imam občutek, da jo pretirano skrbi moja postava.
kaj boš pa z vozičkom? meni je bila barva kar precej pomembna. pa upam, da se obrne na bolje tale trend napačnih barv.

samo zdaj pa odštevanje že resno teče, a ne user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.12.2011 22:21:19   
ronja
zakaj? a se dolgo čaka?

Čaka se kar, ampak bolj je problem, da se jim ob 14h mudi domov in so zato rahlo sitni - vsaj moje izkušnje do zdaj so take. Dop. je pa čisto ok. To se pri zdravnikih res pozna - no, saj tudi pri ostalih, verjetno. Če se jim mudi, ne pogledajo glih tako natančno in včasih se kaka reč potem izmuzne. Vzami pa kaj za brat s sabo, ura, dve gresta takoj.

potrditev s strani očeta pomeni pogosto nekaj drugega kot s strani mame

haha, ko sem lubiju omenila par njenih cvetk, je rekel, da bi jo moral nekdo po zobeh treščituser posted image . Tile naši fantje so fajnuser posted image .

mah, sem se odločila, da bom zbrisala njene komentarje iz spomina.

pametno. Itak sam štalo delajouser posted image .

Aja, če misliš še kdaj bit noseča in met kake probleme, ti glede zdravnikov priporočam infekcijsko - tam so dejansko vsi čisto inteligentni - vsaj, kar sem jih jaz videla. Saj ne vejo vsega, se tudi kdaj zmotijo - samo niso pa debili - in to je ful olajšanjeuser posted image . Recimo meni tam ni nihče težil, da kaj sem se pa bogvekje sprehajala, pa kaj se grem, da nisem prej prišla s tem flekom, ko sem povedala od kdaj ga že mam. ko da sama ne bi vedla, da bi bilo fajn prit prej. Ok, so vprašali, koliko časa ga imam, so vprašali, kako se je spreminjal, pa seveda tudi kako to, da sem šele zdaj prišla - itak da to vprašaš! Ampak odvisno je, kako. Njih je pač zanimal razlog - ko sem povedala, da na začetku še ni zgledal tako, pa kaj vse se je potem dogajalo in da sem pač vmes čisto pozabla na ta flek zaradi drugih problemov, jim je bilo kristalno jasno in me ni nihče j* v glavo. Pa tudi kar sem bila prej na infekcijski (zaradi drugih reči) so bili ok in so veliko vedeli zdravniki (to je tudi ena ful fajn lastnost, ki jo cenim pri njih - ker res ni ravno standard v tej branži, vsaj moje izkušnje so bolj taktak...)
nenoseča sem bolj pasja, če je treba.

upamuser posted image . No, jaz sem prav ponosna, da se včeraj nisem dala odgnat in da so zdaj tudi sami ugotovili isto kot jaz... kar sem povedala gospe že takrat, ko je jedilnike talala. Ampak valjda ona bojše ve, koliko jaz rabim kot jazuser posted image .

Jaz sem se zdaj res strogo držala. Ampak zdaj pa bom lepo probavala eno po eno in če bo ok, se ne mislim matrat brezveze, sploh pa ne mislim skup padat. Mam merilček in mi nihče ne more nič, hehe.

imam občutek, da jo pretirano skrbi moja postava.

haha, veš, kaj sem mela jaz na koncu jezika, ko sem jo vprašala, če lahko takoj po porodu jemo normalno, pa mi j ezačela pametovat, da to je normalna prehrana, da taka bi morala bit normalna prehrana, da to je zdrava prehrana, da bi morale vsaj 80% ega obdržat v svoji prehrani...? Pismu, sem mela na koncu jezika, da bi ji zabrusila, da kako to, da ma ona več kil pri svoji superduper prehrani (saj valjda ne govori drugo kot dela, a ne?user posted image ) kot pa jaz, kadar nisem noseča?user posted image Ker ženska ni glih suhcena - ni debela, ni pa suha, niti pod razno.
Lubi je mel še boljšo idejo, pravi, da bi jo morala boksnit v trebuh, da bi zbruhala zadnji obrok in bi ga potem vse skup lepo analizirale - "aaaa - to si jedla, a? To pa ni na jedilniku dovoljene hrane!"user posted image

PS: necukraste punce, se opravičujem za vse tele naše izpade v imenu vseh sladkih, ampak tista diabetologinja je res taka, da si človek ne more kaj - pa s humorjem se to še nekak najlažje da pogoltnit. Rajši hec in dolgi posti kot pa solze, a ne?user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.12.2011 0:10:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ampak tista diabetologinja je res taka, da si človek ne more kaj - pa s humorjem se to še nekak najlažje da pogoltnit. Rajši hec in dolgi posti kot pa solze, a ne?user posted image

A se ne pogovarjate o edukatorkah. To niso diabetologinje- oz dr.
No, saj je vseeno. Če je odnos zanič je zanič.user posted image

Cr- prvič je bil v medenični + oftalmologinja je indicirala cr, zaradi dioptrije, mrežnice, mojih zdravil, ki jo okvarjajo... Sedaj je stanje po cr. Oči : stanje dioptrije enakouser posted image + 3,5 leta več zdravil, zaradi katerih mi non stop kontrolirajo mrežnico. Je spet odsvetovala...
Seveda pa lahko vedno naredim po svoje. Torej odklonim in rodim normalno. Minus: potem ne morem imeti še sterilizacije hkrati , ampak na ponovni poseg čez 6 mesecev, imet fajn zaščito do takrat (zaradi zdravil), najhujše pa seveda če se res kaj zgodi z mrežnico...-potem bi morala menjat službo...

Nisem in z Ultivo. Vem pa, da so se medicinski podatki o njej dobili na netu.
Prvič sem razmišljala o EA  in se celo prijavila pri anestezistih (če bi bilo v dopol, časih). Dokler ni očesna rekla drugače. Je pa že pred 4 leti bila ta možnost z Ultivo na Ptuju- ampak mi je bila misel, da bi med porodom dobivala fentanil nesprejemljiva (gledeuser posted image ).
No potem je bil cr in sem se tudi hotela izognit splošni (zaradi user posted image , dojenja....) in sem vprašala za spinalno in je bilo tako. Težav pri uvajanju ni bilo nobene- z razkuževanjem je trajalo manj kot minuto. Pa fajn razkužijouser posted image . Torej zbadanje v prvo - nekaj sekund... Boli čisto nič. Plus: bila sem edina nezadeta  v intenzivni. Mali pa edini ,ki se je prvo sekundo  po cr drrrrrl, ko je prišel ven. Ja že takrat je kazal karakter.user posted image
Vsaka se sama odloči kaj je zanjo in za user posted image še sprejemljivo. Vse ma pluse in minuse.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.12.2011 8:16:37   
vijolica2
Dobro jutro ...

Kako ste? Jaz sem mislila da bom kej kmalu začela uživati v koncu nosečnosti, ampak očitno še ni čas za to. Še od včeraj sem jezna, ker me je mentorca čisto zaj....., tako da očitno ne bom diplomirala do rokauser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.12.2011 8:37:01   
miami10
RONJA-to je bila sestra Metka...vsaj po opisu...druge take podobne ni...ona je tako nežno bitje in je super...tudi njen oče je diabetik, zato nas mogoče toliko bolj razume...jst imam njeno številko in jo (vsaj tako je rekla) lahko vedno kontaktiram in je super...še vedno sva našči rešitev...tako kot je napisala trnuljčica pa so to edukatorji in ne dr., dr boš imela mogoče 1x max 2x...jst ga imam 13.12., pa upam da pol nič več...ker mam 14ga roj.dan in sem že danes prepričana da bom kakšno "ušpičla" glede prehrane user posted image
BETI- z barvo sem se potem kar hitro sprijaznila (naročila sem svio/krem z oranžno črto, dobila pa črno/bež, brez črte) pa sem rekla ajde...potem ko pa sem se odločila to sestavit...sem ugotovila da mi manjka košara za novorojenčka...user posted image potem sem pa user posted image ...vem da v poklicih kjer delamo ljudje pride do napake...ampak v 8mesecu, se mi pa res ne da hodit okoli in prenašat tega vozička, ker so zaj... oni user posted image ...ampak mi druzga ne preostane...moram prinest športni del nazaj, pa mi bodo dal košaro (v moji barvi-morš mislit je ostala v trgovini), športni del pa vrjetno šele drug teden v pravi barvi...ampak jst se tko ne grem (ni se mi dal po telefonu), šla bom tja...košaro nej mi dajo, športni del pa jih pustim samo pod pogojem da mi novega pošljejo brez stroškov k meni domov, sicer bom pa mela športni del in košaro različnih barv...sej itak tega ne uporabljaš skupi...sem se malo spihala user posted image

Ronja-še to...jst sem včeri za večerjo jedla BELE makarone (mami je pozabila-to je tko če pridem domov 1x na 14dni) in fižolovo juho (zmečkan fižol), 1/3 klobase (mastne) in 1 vrstico 70% čokolade, pa sem imela 90'' po večerji 6.0...tko da tole o nezmečkanem fižolu mene več ne gane user posted image , aja pa zeleno solato (ker more bit zelenjava user posted image ...tko da user posted image za tisto, ki mi reče nezmečkan fižol, sadje ipd user posted image

uživite v sončku...

p.s. Naročila sem sobico...me je že strah kaj dobim user posted image ...ampak rabim jo...upam da bo vsaj sobica taka kot mora bit user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.12.2011 8:49:03   
ronja
A se ne pogovarjate o edukatorkah. To niso diabetologinje- oz dr.
No, saj je vseeno. Če je odnos zanič je zanič.

Pojma nimam, kaj je bila uradno, nam ni povedala. Napis na vratih je bil edukatorka, uniforme ni mela, ceglca tudi ne - da bi videla ime ali karkoli, sem bila pozorna, da bi se ji naslednjič probala ognit. Držala se je bolj kot nekaj več, ampak pri zdravnikih to tako nič ne pomeni in je dostikrat obratno sorazmerno.

trnjulčica, aha, razumem. Če moraš itak pod nož, je najboljše, da ti vse hkrati opravijo.

sem vprašala za spinalno in je bilo tako

Spinalna je zakon! Mene so sicer 9x špikali, ker pač anasteziologinja ni mela kosila tisti dan, je bilo kup nesreč in operacij (smo čakali, da so jo spustili iz ene druge operacije), ampak mi je vseeno ostala v lepem spominu. Vse vidiš (ok, v zdravnikovih špeglih, ampak vseeno:), slišiš, si pri sebi... če bi že morala rodit s cr, potem bi def. vzela spinalno. Navadno jo tudi radi dajo, ker je pri njej precej manj komplikacij.

vijolicca, mogoče bo pa mali počakal še kak tedenuser posted image . Sicer se pa ne sekiraj, jaz sem tudi mislila, kaj vse bom naredila za službo v tem času, pa samo okoli zdravnikov skačem (povprečno 3 mam na teden, 1 dan sta pa punci doma, tako da...) j* ga, včasih pač ne moremo vsega. Če dobimo zdrave pamžke, je to več kot dober dealuser posted image .

Moj cuker na tešče: 4,1. Zdaj jem dvojno dozo sadja, pa da vidimo, če je res tko žleht, da ne smem pojest enega normalnega jabuka in 2 mandarinuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.12.2011 8:49:25   
Kasija
dobro jutro!

ronja saj jaz sem bila tokrat bolj pozorna in v bistvu nisem videla nobene debele ženske pacientke na diabetološki. prej bi rekla, da so bile normalne do vitke. tako da po moje tole nima neke prave zveze user posted image  mogoče je samo debelost dodaten faktor za sladkorno.
si bom zapomnila, da priporočaš infekcijsko - ne, hvala user posted image . sploh pa je to moj zadnji otrok. smo zabukirani v času in prostoru.

trnuljčica sploh nisem vedela, da je diabetologinj več. jaz sem imela prejšnjič isto in je bila v redu. predvsem če malo vztrajaš in jo sprašuješ, potem vidiš, da obvlada.  na zadnjem pregledu pa sem morala še do zdravnice in komentarji so njeni. saj v bistvu ni mislila nič slabega, ona pač meni, da ima pravico komentirat mojo postavo in še kaj.

vijolica2 saj bo, boš videla user posted image . bistveno je, da imaš ti vse narejeno do poroda, boš pa luštna diplomantka z dojenčkom na zagovoru. pa če te vprašajo kaj, kar ti ni všeč, rečeš oprostite, moram dojit user posted image .

beti1 kakšna pa zgleda tale dekompresija (saj se reče tako?). čemu služi in a res pomaga?

Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.12.2011 8:53:15   
ronja
Za to včeraj mi je bilo jasno, da je sestra, saj je bila oblečena tako. Samo jaz se nisem nad njo pritoževala. Pritoževala sem se nad uno, ki nas je mela na predavanju - kaj je ona, nimam pojma, vem samo, da ni fajn. Tista nam je strogo prepovedala suhe marelice, ki so sicer za diabetike priporočljive - ampak za nas je kao drugače, ker smo nosečeuser posted image ... In sem jih včeraj pojedla 2x toliko kot bi smela, pa še oblite s čokolado so bile! Rezultat: 5,1. Tak da... jap, un user posted image bo kar praviuser posted image .

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.12.2011 8:54:35   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

dobro jutro!

ronja saj jaz sem bila tokrat bolj pozorna in v bistvu nisem videla nobene debele ženske pacientke na diabetološki. prej bi rekla, da so bile normalne do vitke. tako da po moje tole nima neke prave zveze user posted image  mogoče je samo debelost dodaten faktor za sladkorno.
si bom zapomnila, da priporočaš infekcijsko - ne, hvala user posted image . sploh pa je to moj zadnji otrok. smo zabukirani v času in prostoru.

trnuljčica sploh nisem vedela, da je diabetologinj več. jaz sem imela prejšnjič isto in je bila v redu. predvsem če malo vztrajaš in jo sprašuješ, potem vidiš, da obvlada.  na zadnjem pregledu pa sem morala še do zdravnice in komentarji so njeni. saj v bistvu ni mislila nič slabega, ona pač meni, da ima pravico komentirat mojo postavo in še kaj.

vijolica2 saj bo, boš videla user posted image . bistveno je, da imaš ti vse narejeno do poroda, boš pa luštna diplomantka z dojenčkom na zagovoru. pa če te vprašajo kaj, kar ti ni všeč, rečeš oprostite, moram dojit user posted image .

beti1 kakšna pa zgleda tale dekompresija (saj se reče tako?). čemu služi in a res pomaga?

Kompresija zgleda nekak tko k da bi te v eno vrečko zavil in je to to .. krč in razteza se una vrečka user posted image  nekaterim zelo pomaga, nekaterim pač ne user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.12.2011 8:57:00   
ronja
mogoče je samo debelost dodaten faktor za sladkorno.

Ja, to je definitivno. S kilami sem hotela rečt samo, da ne moreš dat eni 80 kilski istega jedilnika kot 60 kilski - ker različno porabita že v mirovanju (prva več). Sicer meni ok - jaz itak porabim očitno več kot tiste 80 kilske...
To, da ima ga. edukatorka precej več kil kot jaz nenoseča, je pa vseeno čudno, če se takole strašno zdravo prehranjuje, ne?user posted image Ker jaz po tej hrani takoj shujšam, ona me prepričuje, kako je to zdravo, hkrati pa ne zgleda čisto nič shirana... Nekaj smrdi v dolini šentflorjanskiuser posted image ...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.12.2011 8:59:44   
Kasija
še eno mogoče neumno vprašanje, pa vseeno. mene je zdaj poslala iz diabetološke v ambulanto za patološko. če slučajno, upam da ne sicer, določijo carski rez, imam vseeno pravico izbirat porodnišnico? ker si prav zares ne želim priti niti blizu ljubljane. slaba izkušnja mi še kar odzvanja in mi je zoprno že iti tam mimo. ta ambulanta je pa del porodnišnice, če se ne motim. mi je prav slabo, ko sploh pomislim, da bom morala v tisto stavbo. s tako slabimi občutki bi prav zares težko predstavljam, da bi tam rodila normalno. mogoče bi morala prosit koga, da gre z mano na pregled? saj mogoče tole zveni komu kot pretiravanje, pa še meni je malo nerodno skoraj, ampak res tako čutim. pač slabi občutki, ki jih nisem nikoli predelala, ker ni bilo potrebe. sem šla naslednjič rodit drugam, pa je bilo ok.

porodnišnica postojna pa ne piše na spletni strani prepoved obiskov poleg ožje družine? kaj so vam rekli na šoli za starše?

< Sporočilo je popravil Kasija -- 8.12.2011 9:04:05 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!