Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:18:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,držim pesti za četrtek! Itak ti bo ratalo! hvala ko diplomiram, vas povabim na pijačo vseeeeeee jaz tudi...še malo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:19:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: bomo držali pesti, Normalno.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:21:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? Hmmm, kakšno jopco ali sako za čez, če bo "vroče", pa kr v srajčki ostaneš. Meni je bilo že od živcev vroče Katy kolk imaš konfekcisko št.?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:23:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom? 1 imam, ampak jo imam vedno gor, če je kaj takega hm, kaj pa če kombiniram z bolerom??? ja...bi šlo, če barvno paše jah, te bi bla črno siva kombinacija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:24:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? Hmmm, kakšno jopco ali sako za čez, če bo "vroče", pa kr v srajčki ostaneš. Meni je bilo že od živcev vroče Katy kolk imaš konfekcisko št.? 38
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:24:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom? 1 imam, ampak jo imam vedno gor, če je kaj takega hm, kaj pa če kombiniram z bolerom??? ja...bi šlo, če barvno paše jah, te bi bla črno siva kombinacija najlepša in najprimernejša
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:24:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,držim pesti za četrtek! Itak ti bo ratalo! hvala ko diplomiram, vas povabim na pijačo vseeeeeee jaz tudi...še malo ti si pa itak carica...poleg 2 otrok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:25:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom? 1 imam, ampak jo imam vedno gor, če je kaj takega hm, kaj pa če kombiniram z bolerom??? ja...bi šlo, če barvno paše jah, te bi bla črno siva kombinacija najlepša in najprimernejša no, super...problem rešen...hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:27:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:28:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, super...problem rešen...hvala ni kaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:30:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:31:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes jaz tud ne štekam
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:34:36
|
|
|
|
arabela*
|
katy..HB je hvalabogu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:35:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes jaz tud ne štekam Ne more pomagat,ker ima večjo cifro,HB je hvala bogu,da ima manjšo in pa za vse skupaj brez zamere! Je tak prav,Ly?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:36:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes HB - hvala bogu. Ja ker bi bila za svojo velikostjo in mojo konfekcisko št. zelo močna. Mam pa lep žametni sako.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:36:57
|
|
|
|
matcar
|
Grem se k možeku stisnit,mi je nekaj obljubljal,pa da te vidim,če bo kaj. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:37:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes jaz tud ne štekam Ne more pomagat,ker ima večjo cifro,HB je hvala bogu,da ima manjšo in pa za vse skupaj brez zamere! Je tak prav,Ly? Točno tak. Vsaj nekdo ki me razume.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:38:52
|
|
|
|
majakla
|
Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:38:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem se k možeku stisnit,mi je nekaj obljubljal,pa da te vidim,če bo kaj. Nočko! Hitro da si ne premisli. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:39:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Men bi pasala najbolj v petek. V četrtek sem dopoldan. Bi pa imela L poleg.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.12.2011 21:40:32 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:40:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 38 Žal ne morem pomagat. Pa HB in brez zamere. zakaj bi kaj zamerla ... kaj je to HB...mater sem blond danes jaz tud ne štekam Ne more pomagat,ker ima večjo cifro,HB je hvala bogu,da ima manjšo in pa za vse skupaj brez zamere! Je tak prav,Ly? Točno tak. Vsaj nekdo ki me razume.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:41:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? petek, Niagara...zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:41:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? puli
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:42:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Kaka kava v planu ta teden dopoldne? Jaz bi z veseljem, ampak ne vem kako bomo zdravi, pa v službi sem...sicer samo do 12h, tak da potem pa lahko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:42:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca puli premalo elegant
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......