Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 17:20:26
|
|
|
|
ly117
|
Alex za tvoj prvi rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 18:40:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Mi danes skoraj cel dan nismo imeli vročine, zdaj zvečer ji je narastla na 37.9. Sem ji zbila s kopeljo na 37.1 in je šla zdaj spat, tako da nismo več zdravil dali. Več kot očitno nam gre na bolje torej, ne znam vam povedat kak sem vesela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 18:41:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Mi danes skoraj cel dan nismo imeli vročine, zdaj zvečer ji je narastla na 37.9. Sem ji zbila s kopeljo na 37.1 in je šla zdaj spat, tako da nismo več zdravil dali. Več kot očitno nam gre na bolje torej, ne znam vam povedat kak sem vesela
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 18:55:21
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Danes sep pa malo zabluzla. Sma z L šla v bližnjo trgovino in na poti domav šla en vhod pred našim in prišla domov komaj malo pred 15-o. Sma se z kolegico pošteno zaklepetale, L je kr tam odspal svoj opoldansli počitek. Ko se je pa zbudil pa sma odšla domov skuhat kosilo. Je pa pasalo malo čveka, ga že res dolgo nisma vdarle.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 19:55:10
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 19:58:05
|
|
|
|
matcar
|
Glede politike sem jaz itak za Pahorja,sem tudi hotla glasovat za njega,pa sem na volišče za 1 min zamudila .Sem pa definitivno na Jankovičevi strani,upam samo,da bo res nekaj pokazal,kolko bo pač lahko,glede na čas,ki trenutno vlada pri nas.Se pa strinjam z vsem napisanim,da so vsi lopovi,eni večji in odkriti,drugi manjši in javnosti neznani, oz. ne pride na dan. Zaj pa grem kmetijo gledat! Pridem kasneje nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:10:09
|
|
|
|
majakla
|
No, vsaj Karmen glede na stvar tako kot jaz, da te nisem edina. Z ostalimi pa se ne strinjam ... ampak tak pač je, vsak ima pravico do svojega pogleda, ker pač (bi) naj vsak razmišljal s svojo glavo. ~~~ Pikapoke za bolančke, da jim bo še naprej šlo na boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:11:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer, kmetija, večerja...spravljam Jana spat...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:14:15
|
|
|
|
majakla
|
Arwenko: super Katy: bomo držali pesti, pol pa tatu, ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:17:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Z ostalimi pa se ne strinjam ... ampak tak pač je, vsak ima pravico do svojega pogleda, ker pač (bi) naj vsak razmišljal s svojo glavo. in prav je tako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:18:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: bomo držali pesti, pol pa tatu, ha? jap...imam že nekaj nagledano...bom vas za mnenje vprašala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:28:33
|
|
|
|
katy83
|
punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:51:57
|
|
|
|
arabela*
|
...zaspali sta pa sošolec me je presenetil in mi odgovore na vsa vprašanja poslal....tak da mi je prikrajšal tri ure dela ...samo sprintam in berem do izpita zdaj pa malo na netu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:52:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede politike sem jaz itak za Pahorja,sem tudi hotla glasovat za njega,pa sem na volišče za 1 min zamudila .Sem pa definitivno na Jankovičevi strani,upam samo,da bo res nekaj pokazal,kolko bo pač lahko,glede na čas,ki trenutno vlada pri nas.Se pa strinjam z vsem napisanim,da so vsi lopovi,eni večji in odkriti,drugi manjši in javnosti neznani, oz. ne pride na dan. sva na isti valovni saj Pahor itak ostaja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:54:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:54:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: bomo držali pesti, pol pa tatu, ha? jap...imam že nekaj nagledano...bom vas za mnenje vprašala itak
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 20:55:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? Hmmm, kakšno jopco ali sako za čez, če bo "vroče", pa kr v srajčki ostaneš. Meni je bilo že od živcev vroče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:01:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:01:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? Hmmm, kakšno jopco ali sako za čez, če bo "vroče", pa kr v srajčki ostaneš. Meni je bilo že od živcev vroče in seveda to ... vroče mi ziher bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:03:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:11:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom? 1 imam, ampak jo imam vedno gor, če je kaj takega hm, kaj pa če kombiniram z bolerom???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:12:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, vsaj Karmen glede na stvar tako kot jaz, da te nisem edina. Z ostalimi pa se ne strinjam ... ampak tak pač je, vsak ima pravico do svojega pogleda, ker pač (bi) naj vsak razmišljal s svojo glavo. ~~~ Pikapoke za bolančke, da jim bo še naprej šlo na boljše Ja,normalno,da je prav da poveš svoje mnenje.Saj ni nobena nič kaj rekla,pač smo vse svoje mnenje povedale.Zdaj pa bomo lepo čakali in ga spremljali.Ene po presenetil pozitivno,mene pa mogoče celo negativno,vse to pa bo čas pokazal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:13:26
|
|
|
|
matcar
|
Katy,držim pesti za četrtek! Itak ti bo ratalo!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:14:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,držim pesti za četrtek! Itak ti bo ratalo! hvala ko diplomiram, vas povabim na pijačo vseeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.12.2011 21:17:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? na zagovor bi rada imela oblečene pajkice, čez pa črno žametno krilo, gor pa srajčko, ampak imam srajčke samo kratek rokav...kaj naj dam gor? hm..težko boš kratek rokav kombinirala z žametom ja...to me muči nekako moje mnenja...bolj elegant za tako priložnost je sigurno dolg rokav pa res nimaš nobene srajčke z dolgim rokavom? 1 imam, ampak jo imam vedno gor, če je kaj takega hm, kaj pa če kombiniram z bolerom??? ja...bi šlo, če barvno paše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......