karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Stožice?! so dolgovi z velikimi črkami. Stožice so dokaz, da je baraba. Koliko firm je zaj..., a-a, že to ne gre skup. Center LJ? Naš Kangler je tudi uredil MB, pa ni za predsednika dz primeren. no, ne bomo se zdaj menda kregali no Meni je pač on najmanj slabi med slabimi, ker ravno kakšnega dobrega za moje pojme ni bilo na izbiro. Kregali? Ne, ne, sploh pa ne glede politike. Samo če ve, ki ste zanj, tak veselo ploskate, lahko pa tudi me oz. mi2, ki sva proti, poveva oz. vprašava za mnenje - ali? Sem mislila, da obstaja kaki konkretni argument v prid Jankoviču, zato sem pa vprašala, da še jaz vem oz. izvem. Jaz se raje kar vzdržim pogovorov o politiki, ker je ponavadi samo kreg, pa bom zdaj vseeno povedala. Jaz nisem glasovala za Jankoviča, niti nisem vesela, ker bo novi premier; po pravici povedano me je stisnilo ko sem v nedeljo izvedela rezultate. Pa nisem glasovala niti za Janšo da ne bo zdaj pomote. Meni on ni nov niti v politiki niti v gospodarstvu. Kaj je naredil in kaj ni vsi vemo, Stožice tu se strinjam z Majaklo - en kup dolgov, nedokončan center, ... Ne rečem, da so ostali super in oh in sploh, vsak obljublja svoje, kam smo prišli pa čutimo navadni smrtniki. In ja recesija je naredila svoje. In ja se strinjam, vsi bi se morali zamenjati, kar se pa ne bo zgodilo - še vsaj veliko let ne. Upam, res upam, da nas popelje v boljše čase, žal pa jaz osebno kar se njega tiče nisem največji optimist. Če se čez nekaj časa oz. let izkaže, da mislim narobe, pa bom to rade volje tudi priznala.
|